maandag 25 april 2022

Adviseur Klaus Schwab schept op: ‘Hier konden dictators alleen maar van dromen’

 


Het debat over privacy versus veiligheid is zo oud als de beschaving, zei historicus en schrijver Yuval Noah Harari recentelijk bij het Athens Democracy Forum, een jaarlijkse internationale conferentie in Athene. Terwijl hij dat zei, knikte internet- en privacy-expert Marietje Schaake (D66) instemmend.

“Maar er is nu iets nieuws: voor het eerst in de geschiedenis is het mogelijk om privacy volledig te elimineren,” sprak Harari, adviseur van Klaus Schwab. Schaake was het opnieuw hartgrondig met hem eens.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Nu is het mogelijk

“Dat was voorheen niet mogelijk,” zei Harari, terwijl Schaake bleef knikken. “Het is nu wel mogelijk. Er heeft een fundamentele verandering plaatsgevonden. Dictators konden alleen maar dromen van het volledig elimineren van privacy: iedereen op elk moment monitoren, weten wat je doet, weten wat je denkt, wat je voelt.”

Of het nu een tiran in het oude Griekenland was of Stalin; ze konden er alleen maar van dromen, maar ze konden het nooit verwezenlijken omdat het technisch onmogelijk was. Nu is het mogelijk, zei Harari tegen moderator Liz Alderman van de New York Times.

Cyberaanvallen

Schaake is overigens president van het onlangs gelanceerde CyberPeace Institute (CPI), dat de schade van cyberaanvallen en escalatie van cyberconflict ‘probeert te beperken’. Het voert ook gezamenlijke analyses van cyberaanvallen uit.



Voorzitter van de Rockefeller Foundation telt af tot de hel losbarst



Voorzitter van de Rockefeller Foundation Rajiv Shah heeft op Bloomberg Television gezegd dat de wereld aan de vooravond staat van een ‘enorme voedselcrisis’. In de komende zes maanden kunnen de eerste tekenen zich al aandienen, zei hij.

Volgens Shah zal de verstoorde aanvoer van kunstmest de crisis verergeren. De Rockefeller Foundation heeft herhaaldelijk gepleit voor een reset van de wereldwijde voedselvoorziening. Die moet duurzamer, vindt de organisatie. Ook het World Economic Forum van Klaus Schwab heeft gepleit voor een ‘wereldwijde reset’.

Sara Farley, directeur van het Food Initiative van de Rockefeller Foundation, schrijft op de website van het World Economic Forum dat de bevoorradingsketens op de schop moeten. Het WEF maakt de geesten al langer rijp voor het eten van insecten.

Grote reset is in volle gang

De elites zullen de voedselcrisis aangrijpen om de bevoorradingsketens te transformeren. Vlees is alleen nog weggelegd voor de rijken terwijl de rest van de bevolking het moet doen met insecten en bessen. De grote reset is in volle gang, schrijft Zero Hedge.

In de Verenigde Staten zijn de afgelopen weken tientallen voedselverwerkingsfabrieken en opslagplaatsen in vlammen opgegaan. “Wat is hier aan de hand? Het verhaal wordt steeds vreemder: overal in het land vliegen voedselverwerkingsfabrieken in brand,” merkte Tucker Carlson op.

Dit zijn wel heel erg veel ongelukken

“Er gebeuren natuurlijk ongelukken. Maar dit zijn wel heel erg veel ongelukken bij voedselverwerkingsfabrieken op een moment dat de president ons waarschuwt voor voedseltekorten,” vervolgde hij.

Daarbij kan ook worden opgemerkt dat miljardair Bill Gates meer dan 100.000 hectare landbouwgrond verspreid over 18 Amerikaanse staten bezit. Daarmee is hij de grootste private eigenaar van landbouwgrond in de VS.

(Video verwijderd? Klik hier...)



Neuroloog pakt hoogleraar en vaccinatiefanaticus aan: ‘Zie hier hoe onze universitaire elite reageert op kritische vragen’

 Nog maar ongeveer een derde van de 60-plussers heeft de tweede booster gehaald, schreef hoogleraar Chantal Bleeker-Rovers zaterdag op Twitter. De herhaalprik is belangrijk: er zijn nog veel besmettingen, bescherming tegen ziekenhuisopname neemt af na drie maanden en omikron kan nog steeds ernstige ziekte veroorzaken, beweerde de internist-infectioloog.

Bleeker-Rovers kreeg een stortvloed aan kritiek over zich heen. Ze zag zich genoodzaakt te reageren. “Ik was even vergeten hoeveel ellendige reacties een bericht over vaccineren oplevert. Dat deel van de pandemie is helaas ook nog niet voorbij,” schreef ze.


Help anderen door deze info met je 
vrienden op je social media te delen!
Waar zijn al die studies?

De hoogleraar kreeg onder meer kritiek van neuroloog Jan Bonte. “Waar is de studie die laat zien dat de vierde prik (meer) bescherming geeft tegen ernstige ziekte en overlijden? Waar is de studie die laat zien dat je onbeperkt kunt boosteren, en dat het effectief is en blijft, en dat het veilig is? Waar zijn al die studies?” vroeg hij. Bleeker-Rovers gaf geen antwoord op zijn vragen, maar blokkeerde hem.

“Zie hier hoe onze universitaire elite reageert op kritische vragen. Ik was dat al gewend, maar voor wie het nog niet weet,” twittert Bonte.

Je kunt mij blokkeren, maar niet je eigen falen bedekken

“Zo gaat dat wel vaker bij hoogleraren: ze proberen je een keer af te bluffen, en als dan blijkt dat je de studies beter gelezen hebt dan zij, doen ze er nuffig het zwijgen toe. En steken je een mes in je rug zodra ze de kans krijgen,” vervolgt de neuroloog.

“En het waren deze mensen die hautain zeiden dat mensen zich moesten laten prikken, want dan zouden we de pandemie zó onder controle hebben. Je kunt mij blokkeren, maar niet je eigen falen bedekken,” schrijft Bonte.

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...