maandag 13 november 2023

1 miljoen Spanjaarden tegen het Globalisme en het WEF en voor de soevereiniteit en eenheid van Spanje !


Pfizer/BioNTech en EMA wisten alles in 2019, biochemicus doet heftige onthullingen


Voormalig hoofd van vaccinonderzoek en -ontwikkeling bij Pfizer Kathrin Jansen zei eind vorig jaar over de coronavaccins: “We vlogen in het vliegtuig terwijl we het nog aan het bouwen waren.” Ze zei dat het mRNA-platform niet klaar was voor primetime en dat er stabiliteitsproblemen waren die opgelost moesten worden.

De Italiaanse biochemicus Gabriele Segalla zei in gesprek met advocaat Reiner Füllmich dat de lipide nanodeeltjes in het vaccin van Pfizer en BioNTech niet geschikt zijn voor farmaceutische producten. “Ze zijn gevaarlijk. Wie heeft dat gezegd? BioNTech, in een patent dat op 26 november 2019 aan de vaccinmaker is toegekend.”

bionitech

Ze wisten toen al dat lipide nanodeeltjes niet geschikt waren voor farmaceutische producten, aldus Segalla.

biontech

Hoe is dit mogelijk?

In hetzelfde patent van BioNTech valt te lezen dat de lipide nanodeeltjes niet geschikt zijn voor intramusculaire injectie. Bij een intramusculaire injectie wordt het vaccin direct in de spier geïnjecteerd. Niet goed dus, zei Segalla.

En wat deed het Europees Geneesmiddelenagentschap (EMA)? Dat keurde het vaccin een jaar later goed. Ondertussen zijn miljarden van deze instabiele vaccins bij mensen in de spier gespoten.

“Hoe is dit mogelijk?” vroeg Segalla.

Pfizer en BioNTech probeerden het vaccin stabieler te maken door het te bewaren in een vriezer. Maar wat bleek? Na het ontdooien werd het vaccin nóg instabieler.

Criminele samenzwering

Het lijkt erop dat we hier te maken hebben met een criminele samenzwering tussen de makers van de zogenaamde ‘vaccins’, en het EMA en ook de WHO, reageerde Füllmich. “Dit doet denken aan de manier waarop de maffia opereert, maar dan vele malen erger.”

De presentatie van Segalla wordt gebruikt in drie rechtszaken die in Italië zijn aangespannen tegen de vaccinmakers. Volgens hem is hier sprake van criminele bedoelingen. “Ze wisten dat het product diverse bijwerkingen zou hebben, en toch maakten ze het. Het werd zelfs goedgekeurd. Dit is onacceptabel.”

Meer dan genoeg

Wat hij tot nu toe heeft ontdekt, is ‘meer dan genoeg’ om hun criminele bedoelingen aan te tonen.

Dit is een samenzwering op onvoorstelbare schaal, voegde Füllmich er nog aan toe. “Dit [materiaal] is heel belangrijk voor de aanstaande rechtszaken.”

“Dit is geen vaccin, dit is ontworpen om te doden,” stelde de advocaat, waarop Segalla zei: “Ja.”

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

‘Is dit waarom westerse leiders Israël vrij spel geven om Palestijnen te doden en te verdrijven?’


Je weet het waarschijnlijk niet, maar Gaza is rijk aan gas en olie. Er zit voor tientallen, zo niet honderden miljarden dollars aan fossiele brandstoffen in de grond.

In 1999 sloten de Palestijnse autoriteiten een miljardendeal met British Gas. Voor de kust van Gaza werden twee boorplatforms gerealiseerd.

In 2007 kwam Hamas aan de macht en lanceerde Israël een offensief op de Gazastrook. Daarbij werden de gasvelden bezet. Een jaar later kondigde Israël de ‘vondst’ van een gasveld aan voor de kust van Gaza.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Alternatief voor het Suezkanaal

In 2022 kondigde de EU een boycot aan van Russisch gas en Russische olie. Ondertussen worden Syrische olievelden nog steeds illegaal bezet door Amerikaanse troepen. De sleutelhaven van Latakia werd gebombardeerd door Israël.

Daarnaast gingen de Verenigde Staten en Israël nauw samenwerken op het gebied van energie. Volgens het Congres is het met het oog op de nationale veiligheid ‘van het grootste belang’ om de energiebronnen te exploiteren.

In de jaren zestig opperden de VS het plan om in Israël een alternatief voor het Suezkanaal aan te leggen. Dit kanaal zou lopen van de stad Eilat aan de Rode Zee naar de Middellandse Zee, pal naast het noorden van Gaza, dat momenteel wordt gebombardeerd.

Dan ben je een complotdenker

“Is dit waarom westerse leiders Israël vrij spel geven om Palestijnen te doden en te verdrijven, en de controle te nemen over Gaza?” vraagt internetondernemer Kim Dotcom zich af. “In een tijd waarin Europa toevallig een schreeuwend tekort heeft aan gas?”

“Vijfhonderd miljard dollar aan gas ligt er voor de kust van Gaza. Maar dat heeft uiteraard niets te maken met wat er nu gebeurt in Gaza, want als je dat zegt dan ben je een complotdenker, of erger nog, een antisemiet,” schrijft journalist Eric van de Beek.

Uit een studie van de Universiteit van Warwick die is gepubliceerd in het Journal of Conflict Resolution blijkt dat de meeste oorlogen draaien om olie.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

Pfizer overladen met kritiek na wereldvreemd bericht: ‘Dit spant de kroon’


Pfizer-baas Albert Bourla heeft een opmerkelijk bericht geplaatst op X. “Drie jaar geleden konden we het heuglijke nieuws met de wereld delen dat ons coronavaccin zeer effectief was tegen ziekte,” schrijft Bourla.

“Het was één van de beste momenten van mijn carrière. We hadden dit punt nooit kunnen bereiken zonder de buitengewone inspanningen van onze getalenteerde en toegewijde Pfizer-collega’s en partners van BioNTech,” aldus Bourla.

Bij het bericht plaatste hij een foto waarop hij een mondkap draagt met de tekst ‘Science Will Win’ oftewel ‘de wetenschap zal zegevieren’.

“We hebben een moonshot bereikt met ons coronavaccin en nu willen we meer bereiken, omdat onze patiënten op ons rekenen.”

Een leugenachtige massamoordenaar spreekt

De mogelijkheid tot reageren is uitgeschakeld. Desondanks krijgt hij bakken kritiek over zich heen. “Een leugenachtige massamoordenaar spreekt,” zegt spreker en auteur David Icke.

“Dit spant de kroon,” voegt Ivor Cummins toe. “Wat een sociopaat!”

Chirurg Ahmad Malik stelt: “Wat een lef om dit te plaatsen, terwijl je weet wat zoveel mensen nu weten. Clownwereld.”

Het beste moment van mijn carrière

“Wanneer ik deze week een ontmoeting heb op het ministerie van Justitie is het drie jaar, één maand en 23 dagen geleden dat ik de criminele activiteiten van Pfizer heb blootgelegd. Het beste moment van mijn carrière,” laat klinisch onderzoeker Brook Jackson weten.

Gepensioneerd chirurg Anthony Hinton vraagt: “Heb je de reacties uitgeschakeld omdat je bang bent voor wat mensen zullen zeggen?”

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

Topcardioloog zegt hardop wat iedereen denkt over al die mensen met hartproblemen


Sep Vanmarcke moest door een hartprobleem stoppen met wielrennen. Hij vroeg zich af: “Is het toeval dat dit allemaal na corona gebeurt?” Ook diverse andere profrenners kampen met hartproblemen.

“We zijn nog aan het leren, maar corona heeft er volgens mij veel meer mee te maken dan we denken,” zegt de Spaans-Belgische topcardioloog Pedro Brugada in een interview met ’t Pallieterke. “Het probleem is dat het enorm moeilijk is om dat wetenschappelijk te bewijzen. Er zijn toch veel patiënten die door corona, of door het vaccin, meer hartproblemen krijgen.”

Echt serieuze hartproblemen

Het is volgens Brugada, de cardioloog van Soudal Quick-Step, een feit dat die patiënten bestaan. “Is het een effect van het vaccin, van corona of is het gewoon toeval? Dat moet nog verder onderzocht worden. We weten wel dat bepaalde mensen echt serieuze hartproblemen hebben gekregen.”

Viroloog Marc Van Ranst vond het nodig om op het interview met Brugada, die sinds september is gestopt als professor aan de VUB, te reageren. “Er zijn heel veel mensen die na een corona-episode hartproblemen krijgen. Het vaccin beschermt voor een heel groot deel tegen deze hartproblemen. De cardiale bijwerkingen van het vaccin zijn uiterst zeldzaam en genezen in de overgrote meerderheid van de gevallen spontaan,” beweert hij.

Die amper weet hoe een hart eruitziet

Neuroloog Jan Bonte dient hem van repliek. “Als u last van uw hart heeft, luistert u niet naar een vermaard cardioloog. Welnee, u raadpleegt een viroloog. Die amper weet hoe een hart eruitziet, en werkelijk niets weet over het hoe en wat van een hartspierontsteking. Maar die desondanks stelt dat vaccinatie tegen COVID-19 beschermt tegen een hartspierontsteking veroorzaakt door het virus. Een bewering die hij helemaal niet kan staven, want er is geen enkele studie die dit onderzocht heeft,” merkt Bonte op.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

Bayer bevolen om $ 332 miljoen te betalen in Roundup Trial

 01 november 2023

Vorige


In zijn voortdurende sage van verliezen in rechtszaken met mensen die zeggen dat hun kanker werd veroorzaakt door het herbicide Roundup, heeft Bayer nog een ronde verloren, voor een bedrag van $ 332 miljoen.

Bayer verwierf de Roundup-rechtszaken met de aankoop van Monsanto. Volgens Reuters is dit het derde verlies voor Bayer in een maand. Het huidige verlies weerspiegelt $ 7 miljoen aan compenserende schade en $ 325 miljoen aan strafschade voor Mike Dennis, die op 51-jarige leeftijd werd gediagnosticeerd met een vorm van niet-Hodgkinoom.

Bayer betaalde in 2018 $ 63 miljard voor Monsanto; sindsdien zijn er rechtszaken afgehandeld voor een bedrag van $ 10,9 miljard. Het heeft nog 40.000 Roundup-gevallen te gaan.

 

BRON:

Reuters 31 oktober 2023

Waarom is met kokosolie trekken plots in?

Analyse door Dr. Joseph Mercola   13 november 2023

 

Video Link: https://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2023/11/13/oil-pulling.aspx

 

HET VERHAAL IN ÉÉN OOGOPSLAG

·    Olie trekken, een traditioneel ayurvedisch middel dat sinds de oudheid wordt gewaardeerd voor onderhoud van de mondgezondheid, is ook online populair

·    De hashtag #oilpulling heeft meer dan 350 miljoen views op TikTok

·    Influencers delen video's van de techniek en zeggen dat hun tanden witter, tandvlees gezonder en ademverser worden

·    Wetenschappelijk bewijs ondersteunt de voordelen van met olie trekken: het trekken van olie met kokosolie had een significant effect op de plaque-indexscore en verminderde bacteriën in speeksel in vergelijking met controles

·    Ongeveer de helft van de vetzuren met gemiddelde keten waaruit kokosolie bestaat, is laurinezuur, dat krachtige antimicrobiële en ontstekingsremmende eigenschappen heeft; kokosolie blijkt ook Streptococcus mutans te bestrijden, die wordt geassocieerd met holtes, en Candida albicans

 

Olie trekken, is een traditionele ayurvedische remedie die sinds de oudheid wordt gewaardeerd voor het behoud van de mondgezondheid, en is nu online bijzonder populair. De hashtag #oilpulling heeft meer dan 350 miljoen views op TikTok1 en influencers delen video's van de techniek en zeggen dat hun tanden witter, tandvlees gezonder en ademverser worden.

Het wordt waarschijnlijk populairder omdat mensen natuurlijke manieren zoeken om hun gezondheid te verbeteren en zich steeds meer realiseren hoe belangrijk het is om met de natuurlijke systemen van hun lichaam te werken. Het gebruik van chemisch mondwater kan de balans van microben in uw mond veranderen, maar het trekken van olie met kokosolie ondersteunt de microbiële balans.

Zoals TikToker Kayla Ryan het uitdrukte: 'Het is gewoon een mooi ecosysteem in je mond."2 Je hoeft er echter geen woord van sociale media voor te nemen. Er is een schat aan wetenschap om de voordelen voor de mondgezondheid van olietrek te ondersteunen.

Voordelen van olie trekken voor mondgezondheid

Een systematische review gepubliceerd in Heliyon stelt dat wordt aangenomen dat het trekken van olie meer dan 30 systemische ziekten geneest en tegelijkertijd de volgende voordelen biedt voor de mondgezondheid :3

Verminderde ontsteking en bloeding

Verbeterde droge mond en keel

Verlichting van gesprongen lippen

Witere tanden

Verminderde slechte adem (halitose)

Verbeterde mondhygiëne

Sterkere kaak- en mondholtespieren

 

Uit de beoordeling van 42 onderzoeken bleek dat het trekken van olie met kokosolie een significant effect had op de plaque-indexscore en verminderde bacteriën in speeksel in vergelijking met controles.4 Een ander onderzoek betrof 60 adolescenten met gingivitis, een ontstekingsziekte veroorzaakt door een opeenhoping van tandplak of bacteriën op de tanden die vaak tot bloedend tandvlees leidt. Als het onbehandeld blijft, kan het leiden tot parodontitis en gerelateerd tandverlies.

Het trekken van olie met kokosolie verminderde de plaquette aanzienlijk en verbeterde gingivitis op dag zeven, met verbeteringen die doorgingen gedurende de 30 dagen durende onderzoeksperiode.5 Een afzonderlijke pilotstudie onder 20 mensen met door tandplak veroorzaakte gingivitis betrof het gebruik van kokosolie als mondwater gedurende 30 dagen.

Een controlegroep voerde normale dagelijkse mondgezondheidsprocedures uit zonder kokosolie. Terwijl plaque en bloeding in beide groepen afnamen, nam de kokosoliegroep aanzienlijk af, wat veelbelovend was voor het trekken van olie om de vorming van tandplak en gingivitis te verminderen.6

Een ander onderzoek voegde ook kokosolie toe aan de normale mondhygiëneprocedures van volwassenen van middelbare leeftijd met door tandplak veroorzaakte gingivitis. De groep die naast regelmatig poetsen olie-trekkracht gebruikte, had na zes weken een significant grotere afname van gingivitis en plaque.7

De voordelen worden waarschijnlijk niet alleen veroorzaakt door de fysieke handeling van het slingeren van de olie, maar ook door de kokosolie zelf. Een voorlopig rapport gepubliceerd in het Nigerian Medical Journal merkte op:8

“Bij het trekken van olie, terwijl de olie in de mond wordt gezwommen, leiden de mechanische schuifkrachten die op de olie worden uitgeoefend tot emulgatie en wordt het oppervlak van de olie sterk vergroot. De aldus gevormde oliefilm op het tandoppervlak en het tandvlees kunnen de hechting van tandplak en de aggregatie van bacteriële co verminderen.

Er werd ook voorgesteld dat de alkaliën in het speeksel kunnen reageren met de olie die leidt tot verzeping en vorming van een zeepachtige stof, die de hechting van tandplak kan verminderen. Kokosolie heeft een hoge verzepingswaarde en is een van de meest gebruikte olie bij het maken van zepen. De zeep geproduceerd met kokosolie kan goed schuimen en heeft een verhoogde reinigingswerking.

Het laurinezuur in de kokosolie kan tijdens het trekken van olie gemakkelijk reageren met natriumhydroxide in speeksel om natriumlaureaat te vormen, het belangrijkste bestanddeel van zeep, die mogelijk verantwoordelijk is voor de reinigingsactie en verminderde accumulatie van tandplak ... De significante vermindering van gingivitis kan worden toegeschreven aan verminderde tandplakaccumulatie en de ontstekingsremmer, verzachtend effect van kokosolie."

     foto: helloglow.co

Waarom kokosolie ideaal is voor olie trekken

Een orthodontist merkte op sociale media op dat het niet kokosolie is die tandplak verwijdert, maar eerder de zwaaiende beweging om de olie door je tanden te trekken. "Je kunt 20 minuten met alles zwaaien en het verwijdert tandplak OF je kunt gewoon je tanden poetsen in 2 minuten [sic] wat voor jou werkt", zei hij, zoals gerapporteerd door Yahoo News.9

Maar er is goede reden om aan te nemen dat kokosolie unieke voordelen oplevert voor het olie-trekproces, waardoor het de ideale olie voor de klus is. Ongeveer de helft van de vetzuren met gemiddelde keten waaruit kokosolie bestaat, is laurinezuur, dat krachtige antimicrobiële en ontstekingsremmende eigenschappen heeft. Kokosolie blijkt ook te vechten tegen Streptococcus-mutanen, die wordt geassocieerd met holtes, en Candida albicans.10

De antischimmeleigenschappen van kokosolie kunnen bijzonder nuttig zijn voor mensen die lijden aan orale candidiasis of orale spruw. Kokosolie kan gist in de mond doden en tijdens het zwaaien ook gifstoffen uit de mondholte trekken, waardoor candida-pathogenen worden geëlimineerd.11

Chemisch mondwater moet worden vermeden

Kokosolie is "gemakkelijk toegankelijk en goedkoop"12 zonder gemelde bijwerkingen. Maar ondanks de veiligheid, effectiviteit en toegankelijkheid, raadt de American Dental Association (ADA) het nog steeds niet aan :13

“Momenteel zijn er geen betrouwbare wetenschappelijke onderzoeken om aan te tonen dat het trekken van olie holtes vermindert, tanden witter maakt of de mondgezondheid en het welzijn verbetert. Op basis van het gebrek aan wetenschappelijk bewijs, raadt de American Dental Association het trekken van olie niet aan als mondhygiënepraktijk."

Het enige nadeel, als je het zo kunt noemen, bij het trekken van olie is dat het tot 20 minuten per dag duurt om te voltooien. Hoewel spoelen met een chemisch mondwater sneller is, is dat het enige voordeel. Toch beschrijft ADA het voor sommige mensen als een 'nuttige toevoeging aan de dagelijkse routine voor mondhygiëne."14 What they don’t tell you is that chemical mouthwash kills off both good and bad bacteria in your mouth, with potentially detrimental effects.

"In de mond wil je geen‘verschroeid aardebeleid hebben, ' waarbij je alle bacteriën vernietigd en hoopt dat de goede bacteriën terugkomen', Dr. Gerry Curatola, oprichter van Rejuvenation Dentistry, die meer dan 30 jaar ervaring heeft in biologische tandheelkunde, zei tijdens ons interview in 2020.15 “Goede bacteriën hebben in feite een moeilijkere kans om een gezond uitgebalanceerd microbioom op te zetten wanneer je ze stoort, of denatureert, of uitdroogt met producten op basis van alcohol."

Een natuurlijk alternatief voor mondwater is het trekken van olie met kokosolie, wat een lipofiel effect heeft en helpt om ongezonde biofilm van je tanden te verwijderen. Hoewel het een natuurlijk wasmiddeleffect heeft, doet het niet de schade die chemische wasmiddelen aanrichten.

Tweemaal daags gebruik van mondwater is in verband gebracht met een verhoogd risico op prediabetes en diabetes type 2, door orale bacteriën te beïnvloeden die cruciaal zijn voor de vorming van stikstofmonoxide, dat individuen vatbaar maakt voor stofwisselingsstoornissen zoals diabetes.16

De meeste mondspoelingen bevatten antiseptica zoals chloorhexidine, dat sinds 1970 in de tandartspraktijk wordt gebruikt en antibacteriële activiteit met een breed spectrum heeft.17 Het antisepticum blijkt bacteriën te verminderen die verband houden met parodontitis en cariës, en om een slechte adem te verminderen18 maar niet zonder kosten.

Bacteriën in uw mond zouden een rol spelen in de bloeddruk via stikstofmonoxide (NO), een oplosbaar gas dat is opgeslagen in de bekleding van uw bloedvaten, het endotheel genaamd. NO wordt in je endotheelcellen geproduceerd uit het aminozuur L-arginine, waar het als een belangrijk signaalmolecuul door je hele lichaam werkt.

Het verstoren van uw orale microbioom met chemische mondwater kan op zijn beurt de bloeddruk verhogen. In één onderzoek ging het gebruik van mondwater tweemaal daags gepaard met een significante verhoging van de systolische bloeddruk na een week. Toen het mondwater eenmaal was gestopt, ' resulteerde herstel van gebruik in een verrijking van nitraatreducerende bacteriën op de tong."19

Verschillen in meer dan 10 soorten bacteriën die op de tong leven, werden opgemerkt na mondwatergebruik, waaronder een lagere microbiële diversiteit na een week gebruik.20 Gebruik van mondwater kan ook uw tanden vlekken, in tegenstelling tot kokosolie, waardoor uw tanden witter kunnen worden. In een onderzoek waarin kokosolie-trekkracht werd vergeleken met het gebruik van een chloorhexidine-mondspoeling, leidde de mondspoeling na vier dagen tot meer tandkleuring.21

Wil je olie trekken uitproberen? Het is makkelijk

Olie trekken is een trend op sociale media waar je achter kunt komen voor een betere gezondheid. Een deel van zijn aantrekkingskracht is de eenvoud. Je hebt geen doktersrecept of een uitstapje naar de tandarts nodig, slechts een kleine hoeveelheid kokosolie - 1 eetlepel voor volwassenen en 1 theelepel voor een kind. Als je nog nooit olie hebt geprobeerd, begin dan langzaam met een of twee minuten per dag en werk geleidelijk tot 20 minuten :22

“In de olie-trekprocedure moet de olie 20 minuten in de mond worden gehouden, bij voorkeur 's ochtends voor het ontbijt. De hoeveelheid voor volwassenen is gelijk aan een eetlepel, voor kinderen tot een theelepel.

De olie moet tijdens het spoelen tussen alle tanden worden getrokken en gedwongen en in contact worden gebracht met alle delen van de mond. Als het aan het einde van deze procedure goed is uitgevoerd, moet het aspect van de olie dun, stroperig en melkachtig zijn. Daarna moet het worden uitgespuugd en moet de mond worden gespoeld met warm water."

Je moet de gebruikte olie rechtstreeks in een vuilnisbak of buiten spugen, niet door je gootsteen of in het toilet, wat klompen kan veroorzaken. Hoewel uw speeksel wordt gecombineerd met de olie, kan de vloeistof nog steeds vettig genoeg zijn om uw sanitair te bedekken en een blokkade te veroorzaken of ervoor te zorgen dat water langzamer afvoert. Vermijd het inslikken van de olie, omdat deze bacteriën en andere gifstoffen bevat die uit uw mond zijn getrokken.

Het is gemakkelijk om olie trekken toe te voegen aan je dagelijkse routine, voordat je 's ochtends je tanden poetst. Voor een extra boost, door de pH in uw mond te verhogen na trekken, kunt u de bacteriegroei nog verder verminderen. Meng daarvoor 1 theelepel zuiveringszout in 6 ons water en gorgelen. Dit zal de pH van uw mond alkaliseren en aangezien bacteriën gedijen in een zure omgeving, zal de verhoogde pH de groei ontmoedigen.

 


Bronnen en referenties

·         1, 2, 9 Yahoo News 5 oktober 2023

·         3, 4, 10 Heliyon. 2020 aug; 6 (8): e04789., Intro

·         5, 8 Niger Med J. 2015 Mar-Apr; 56 (2): 143–147

·         6, 22 Eur J Dent. 2020 okt; 14 (4): 558–565

·         7 J Global Oral Health 2019; 2 (2): 102-7

·         11 Int J Health Sci (Qassim). 2017 sep-okt; 11 (4): 65–70

·         12 Heliyon. 2020 aug; 6 (8): e04789

·         13 American Dental Association, Oil Pulling

·         14 American Dental Association, Mouthwash

·         15 Curatola Transcript mei 2016

·         16 Stikstofoxide 1 december 2017; 71: 14-20

·         17 Wetenschappelijke rapporten volume 10, artikelnummer: 5254 (2020). Intro

·         18, 20 Wetenschappelijke rapporten volume 10, artikelnummer: 5254 (2020)

·         19 Voorkant. Cel. Infect. Microbiol., 01 maart 2019 doi: 10.3389 / fcimb.2019.00039

·         21 Complementeer Ther Med. 2019 dec: 47: 102193. doi: 10.1016 / j.ctim.2019.102193. Epub 2019 4 september

Bron: https://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2023/11/13/oil-pulling.aspx

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...