zaterdag 25 november 2023

Vertrouw op je gevoel: Tucker Carlson waarschuwt voor chaos, het negeren van je instincten tijdens ‘geschiedenisveranderende’ gebeurtenissen

 november 23, 2023  3588   14  

    Screenshot Twitter

Dit hoort waarschijnlijk in de categorie ‘must watch’. Tucker Carlson hield afgelopen weekend een inzichtelijke toespraak op de Risk On360! Global Success Conference in Las Vegas, waar hij begon met uit te leggen hoe ongeveer iedereen die hij kent “boos en paranoïde” is, schrijft Tyler Durden.

“Ik vloog  vanmorgen door het hele land en heb vijf uur lang mensen ge-sms’t… en ik moet je zeggen dat iedereen die ik sms’te, met uitzondering van mijn vrouw – die helemaal niet op internet zit – boos en paranoïde was,” zei Carlson.

“Serieus, en dit zijn geen gekke mensen. Dit zijn normale, goede mensen met kinderen en zo. Met een gevestigd belang in het succes van Amerikanen. Dit zijn niet de burn-it-down partij. Dit zijn de mensen die je wilt laten stemmen.”

Vertrouw op je intuïtie

Carlson suggereerde dat mensen op hun intuïtie moeten vertrouwen, omdat hij er sterk van overtuigd is dat het komende jaar bijzonder chaotisch zal zijn en anders dan alles wat het land heeft meegemaakt.

“Je intuïtie is het enige dat niet tegen je liegt. Je instinct heeft alleen jouw belang voor ogen. Het probeert je geen product te verkopen of je te overtuigen om voor iemand te stemmen,” zei hij, en stelde voor dat mensen hun intuïtie moeten gebruiken om de komende chaos in te gaan.

“Ik vertel je gewoon nog een keer wat je al weet, namelijk dat dit het gaat worden – het komende jaar gaat worden, daar durf ik mijn huis om te verwedden, zoals we nog nooit hebben gezien in dit land. En iedereen kan dat voelen. Weet je, de meeste van onze waarnemingen komen eerder voort uit intuïtie dan uit rede”, zei Carlson en hij voegde eraan toe: “Als er iets ergs staat te gebeuren, wordt iedereen nerveus en iedereen is nu echt nerveus.”

 

“Maar als je dicht bij je hond bent, weet je dat de hond precies weet wat er aan de hand is… hij kijkt gewoon en voelt. En mensen zijn net zo. En als er iets ergs staat te gebeuren, wordt iedereen nerveus. En op dit moment is iedereen echt gespannen,” vervolgde Carlson.

Het politieke toneel voorbij

Tucker beschreef politiek als “een door mensen bedacht systeem waarbij beschaafde mensen hun geschillen zonder geweld en door consensus bijleggen,” en partijen onderhandelen over een uitkomst die voor beide partijen een compromis is.

“We zijn het politieke stadium voorbij. Niets van wat er nu gebeurt kan in conventionele politieke termen worden uitgelegd,” meent Carlson. “Er is geen positieve kant aan de grote trends van onze tijd. Dus waarom doen ze dat? Wat je ziet is kwaad dat gedaan wordt voor zijn eigen bestwil.”

Tucker bekritiseerde ook de transgender kinderbeweging en zei: “Er zit geen voordeel aan het opdringen van transgenderisme aan onze kinderen. Punt. Geen enkele… Dus waarom doen ze het?”

“Als 40% van de meisjes in je 8e klas zich identificeren als niet-binaire, dan wordt dat aan hen opgedrongen. Wat je ziet is kwaad dat wordt gedaan voor zijn eigen bestwil".

Slechte staat

Wat de politiek betreft, gaf Carlson een somber beeld van het huidige landschap. Hij beschreef de presidentsverkiezingen als een afspiegeling van de diepgewortelde problemen van het land, met kandidaten die ofwel niet op de hoogte zijn of verwikkeld zijn in controverses. Dit scenario is volgens Carlson niet alleen politiek, maar een fundamentele verschuiving in de manier waarop macht wordt uitgeoefend en betwist in de VS.

 

“Je hebt twee mensen die zich kandidaat stellen voor het presidentschap – een van hen is letterlijk seniel,” zei hij, eraan toevoegend dat Biden “niet de show runt” in het Witte Huis, “Toch stelt hij zich kandidaat voor herverkiezing op 80-jarige leeftijd.”

Trump, aan de andere kant… “Elke keer dat hij aangeklaagd wordt en elke keer dat ze jaren aan deze mogelijke straf toevoegen, wordt hij populairder – en nu is hij aan het winnen.”

“Niets van wat er nu gebeurt of wat er de afgelopen vijf of zes jaar is gebeurd, kan worden verklaard met conventionele politieke termen.”

Woke-leugenaars

“Er is een zeer zeldzaam persoon voor nodig om te liegen op de manier waarop we worden voorgelogen en er is een zeer zeldzaam moment voor nodig om liegen op deze schaal te zien,” zei Carlson. “Maar het uiteindelijke feit is dat ze niet alleen liegen. Ze haten de waarheid. Ze zijn beledigd door dingen puur omdat ze waar zijn.”

Imperium van Leugens

Carlson haalde ook uit naar wokescold censors zoals Media Matters, die Carlson beschreef als “een censuurorganisatie gefinancierd door George Soros en anderen die de Westerse beschaving haten, ontworpen om mensen te verbieden bepaalde dingen te zeggen,” en hij voegde eraan toe: “Nou, de dingen die ze zeggen zijn 100% waar. Daarom verbieden ze het.”

“Je kunt mensen niet straffen voor het vertellen van de waarheid, anders word je een Imperium van Leugens,” zei hij.

 

Aan het einde van de dag adviseerde Carlson mensen om hun waardigheid, zelfrespect en vooral hun toewijding aan de waarheid te behouden.

“Het recht om te zeggen wat je denkt,” zei Carlson, “is de grens” tussen vrijheid en slavernij.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/vertrouw-op-je-gevoel-tucker-carlson-waarschuwt-voor-chaos-het-negeren-van-je-instincten-tijdens-geschiedenisveranderende-gebeurtenissen/

‘De Europese Unie bepaalt dat er geen regering met Wilders komt’


Als de VVD in een kabinet zou stappen met Geert Wilders, dan zou dat zijn positie (van Rutte nvdr.) als topman van de NAVO, waar hij favoriet voor is, echt op het spel kunnen gaan zetten, zei NOS-correspondent Kysia Hekster in de podcast Europa Draait Door.

Dus: de VVD mag nooit met Wilders samenwerken vanwege de toekomst van Rutte in de NAVO, constateert journalist Joost Niemoller. “Het is altijd nog net even cynischer dan je al dacht. Wat de Nederlanders ook kiezen: Brussel rules. Is het niet de EU, dan is het wel de NAVO. Wel opmerkelijk dat dit te horen is via de NOS,” vindt Niemoller.

Bizar

Fractievoorzitter van FVD in Hengelo Brian Geertshuis vindt het bizar dat de VVD coalitieverbod-orders lijkt te hebben gekregen van premier Rutte. “Omdat ‘high ranking’ officials bij de NAVO duidelijk gemaakt hebben dat hij kan fluiten naar de post van Jens Stoltenberg, indien de VVD in zee gaat met de PVV. Zo werkt politiek!”

“Wie dacht dat we in Nederland er zelf over gaan welke regering er komt, leeft onder een steen,” merkt FVD-Europarlementariër Marcel de Graaff op. “De EU bepaalt dat er geen regering met Wilders komt.”

Keiharde buitenlandse inmenging

“Totalitair links leidt de EU. Keiharde buitenlandse inmenging. Geen democratie, geen rechtstaat. Ze haten andersdenkenden. Ze beschuldigen anderen van wat ze zelf doen,” voegt De Graaff toe.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack. 

De mensen hebben er genoeg van: eerste Duitse dorp gooit “vluchtelingen” eruit

november 25, 2023   759  10

    Afbeeldigen: Migranten via freepik, achtergrond via freepik / BackyardProduction

In de gemeente Gachenbach is de sfeer van “vluchtelingen welkom” volledig ingestort: Na incidenten met de zogenaamde vluchtelingen werden de contracten voor de twee asielcentra opgezegd en de gebouwen moeten worden gesloopt. Niet alleen in Duitsland neemt de afwijzing van massa-immigratie dramatisch toe – in de Ierse hoofdstad Dublin braken gewelddadige rellen uit na een aanval op basisschoolkinderen door een migrant. Duidelijke oproepen klonken door de straten: “Get them out” – gooi ze eruit, bericht Report24.

Het Opper-Beierse dorp Gachenbach in het district Neuburg-Schrobenhausen met 2.300 inwoners zal in de toekomst geen “vluchtelingen” meer toelaten. Burgemeester Alfred Lengler (CSU) verklaarde dat de contracten voor de twee gebouwen die als asielaccommodatie worden gebruikt, zijn opgezegd – een door de gemeente, de andere door een particuliere partij. De contracten voor de vluchtelingenopvang lopen af op 31 december 2023 en 31 maart 2024. Daarna worden de gebouwen gesloopt. Dit is het gevolg van incidenten in verband met de asielzoekers. Specifiek seksuele intimidatie, inbraken en diefstallen – de angst is groot in het dorp.

Eerste dorp gooit “vluchtelingen” eruit!

De inwoners van een idyllisch Beiers dorpje hebben er eindelijk genoeg van! Na aanvallen, diefstal en lastigvallen, worden de als vluchtelingen vermomde asielbedriegers eruit gegooid. Een zeer goede eerste stap die landelijke navolging verdient!

     Video Link on X :  https://twitter.com/i/status/1727640496476934616   

De problemen begonnen toen zwarte Afrikanen in Gachenbach werden gehuisvest. Eind december vorig jaar vielen twee van de Afrikanen twee oudere vrouwen seksueel lastig en overvielen ze hen tijdens de begrafenisdienst voor de brandweercommandant van de gemeenschap. De aanvallers achtervolgden hun slachtoffers zelfs tot in de kerkdienst en verstoorden de dienst.

Na de aanval daalde de steun voor de immigranten dramatisch. Er waren ook inbraken en diefstallen. De asielcentra werden ook regelmatig een party-bolwerk. Uiteindelijk werden de Afrikanen overgeplaatst naar andere verblijfplaatsen in de buurt. Vandaag wonen er 60 immigranten met een nieuw Oekraïens paspoort in het dorp. Volgens burgemeester Lengler zijn het echter geen Oekraïners, maar Sinti en Roma; ze spreken geen Oekraïens, maar Roemeens. Hij vermoedt dat ze de paspoorten illegaal in Oekraïne hebben gekocht, omdat ze als Oekraïners meteen geld krijgen zonder asiel aan te hoeven vragen. De situatie is nog steeds gespannen, de dorpelingen durven niet meer in het donker naar buiten. Lengler heeft daarom nu een streep in het zand getrokken.

Rellen in Dublin na mesaanval op kinderen

Niet alleen in Duitsland slaat de stemming over illegale massamigratie steeds meer om, ook in Ierland zijn de mensen criminele immigranten zat. Er braken massale rellen uit nadat vier mensen, waaronder drie jonge kinderen, gewond waren geraakt bij een mesaanval door een Algerijn buiten een basisschool in het centrum van Dublin.

Bloedige executies op straat in #Dublin/Ierland:
Een #Algerijn die bescherming zoekt verliest zijn zelfbeheersing en slacht schoolkinderen en leraren af!
Bijeenkomsten van de bevolking worden door de media prompt als “rechts-extremistisch” bestempeld.

Breaking News: Minstens drie schoolkinderen doodgestoken in #Dublin! Een 5-jarig meisje zou al zijn overleden. Volgens ooggetuigen is de dader een migrant.

Nadat een Algerijnse man vandaag op brute wijze drie schoolkinderen neerstak in #Dublin, explodeert nu de woede van de Ieren.
Een man schreeuwt: “Get them out!” – “Gooi ze eruit!”
Veel Ieren lijken genoeg te hebben van massa-immigratie!

Verschillende bussen, een tram en een politieauto werden in brand gestoken. Volgens berichten waren er straatgevechten met de politie, waarbij flessen en vuurwerk naar agenten werden gegooid, winkels werden geplunderd en etalages ingegooid, en “xenofobe leuzen” werden geroepen. De mainstream gaf zogenaamde rechtsextremisten de schuld van de rellen, hoewel er eerder pogingen waren gedaan om de migratieachtergrond van de dader te verbergen. Feit is dat steeds meer inwoners illegale massamigratie afwijzen en hun woede daarover op straat brengen.

Frankrijk stevent af op burgeroorlog, zegt grondwetgeleerde

 

Het is te hopen dat het besluit van de burgemeester van Gachenbach om geen “vluchtelingen” meer toe te laten in de toekomst een precedent schept. Dit is de enige manier om te voorkomen dat beelden zoals die van Dublin vroeg of laat het nieuwe normaal worden.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/de-mensen-hebben-er-genoeg-van-eerste-duitse-dorp-gooit-vluchtelingen-eruit/

Britse studie: Hoe meer je de draconische ‘Covid restricties’ volgde, hoe slechter het vandaag de dag gaat met je geestelijke gezondheid

 november 22, 2023   2765   8  

 

Opnieuw worden de zogenaamde ‘samenzweringstheoretici’, alias ‘mensen die hun eigen onderzoek hebben gedaan’, in het gelijk gesteld ten opzichte van de goedgelovige, gehoorzame gemaskerde mensen die ‘vertrouwden op de wetenschap’ – niet wetende dat het slechts propaganda was – en die de corrupte Big Pharma hun gezondheid en zelfs hun leven toevertrouwden, vaak met tragische gevolgen, bericht Kolozeg.

Op dit moment is het inderdaad repetitief om nieuws te delen dat kan worden geklasseerd onder het schap ‘alles wat ze je vertelden was verkeerd’.

Maar voor mij is het geweldig om in een mode- en entertainmenttijdschrift als Cosmopolitan de volgende kop te lezen: “Hoe nauwer je Covid-beperkingen volgde, hoe slechter je geestelijke gezondheid vandaag, suggereert een studie.”

Dit is iets wat de meesten van ons is opgevallen, met anekdotisch bewijs, bij onze familieleden, vrienden en kennissen.

Maar nu toont een wetenschappelijk onderzoek van de Bangor University in Wales aan dat mensen die zich het striktst aan de Covid-regels hielden, vandaag de dag de slechtste geestelijke gezondheid hebben.

The Guardian bericht:

“Degenen die zich het striktst aan de beperkingen hielden toen de pandemie toesloeg, hebben de meeste kans om te lijden aan stress, angst en depressie, hebben academici van de Bangor University ontdekt.

Mensen met een ‘agentic’ gerichte persoonlijkheid – die onafhankelijker en competitiever zijn en graag controle hebben over hun leven – vertoonden echter de minste kans op dit gedrag.

‘Hoe meer mensen zich hielden aan gezondheidsadviezen tijdens de lockdown, hoe slechter hun welzijn na de lockdown’, concludeerden Dr. Marley Willegers en collega’s.”

In het onderzoek werd gekeken naar ‘hoe volgzaam met de regels’ 1.729 mensen in Wales waren tijdens de eerste Britse lockdown in maart tot september 2020. Ze vergeleken deze gegevens met metingen van stress, angst en depressie bij dezelfde mensen.

 Herinnert u zich Dr. Neil Ferguson die 65 miljoen Covid sterfgevallen voorspelde?

 

Marley Willegers, academicus aan de Bangor University, merkte ook op:

“‘Tijdens de pandemie werden er berichtencampagnes opgezet om ervoor te zorgen dat mensen zich aan de regels bleven houden. Maar er was geen voorlichtingscampagne toen we uit de pandemie kwamen om iedereen te helpen veilig terug te keren naar de normale situatie. Zonder dit hebben bepaalde persoonlijkheidstypes infectiepreventiegedrag en angst behouden die hun mentale welzijn ondermijnen’, voegde hij eraan toe.”

Natuurlijk zullen sommige segmenten van de samenleving proberen om deze onthullingen te verdraaien naar hun eigen verhaal.

Denktank Centre for Mental Health:

“De bevinding dat mensen die zich hielden aan pandemische restricties een grotere kans hebben om drie jaar later een slechtere geestelijke gezondheid te hebben, is zeer verontrustend. De angst, het verlies en het trauma die de pandemie heeft veroorzaakt, hebben een blijvende impact op de geestelijke gezondheid van veel mensen. Voor sommigen is dit misschien verergerd door het verlies van sociale solidariteit doordat ze zagen dat anderen zich niet aan dezelfde beperkingen hielden.”

Is dat niet geweldig? ‘Schapen’ die alles gehoorzaamden en nu depressief zijn, zijn… ONZE SCHULD. Ha! Degenen die voor zichzelf dachten, moeten schuld hebben aan hun ellende!


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/britse-studie-hoe-meer-je-de-draconische-covid-restricties-volgde-hoe-slechter-het-vandaag-de-dag-gaat-met-je-geestelijke-gezondheid/

 

COVID-19 vaccin gevaarlijk? Wat is het eigenlijk dat wij zien en de schapen niet?

Er wordt zoveel met de armen gewapperd door ons wappies om de aandacht van de schapen te trekken, dat het nogal vervelend kan worden. Ik heb al eerder de Chicken Little analogie gebruikt: wij lopen allemaal rond en worden voortdurend op ons hoofd geslagen door vallende eikels, het is niet grappig meer, “Kijk! kijk! kijk! De … Meer lezen overCOVID-19 vaccin gevaarlijk? Wat is het eigenlijk dat wij zien en de schapen niet?

https://www.frontnieuws.com/covid-19-vaccin-gevaarlijk-wat-is-het-eigenlijk-dat-wij-zien-en-de-schapen-niet/

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...