zaterdag 9 maart 2024

Gevaccineerd bloed veroorzaakt hartschade?

 maart 9, 2024   9

 

   Chic Bee / My 1st COVID-19 Vaccination / Flickr / (CC BY 2.0 DEED)

Ik kwam deze Twitter Post tegen van 22 februari 2024 en het is nogal verontrustend…

 VaCCINEERDE BLOEDtransfusie Veroorzaakt PERICARDITIS en bloedstolling.

“Cee Cee’s verhaal “.
Na het ontvangen van meerdere eenheden bloed in een transfusie ontwikkelde mijn vrouw pericarditis. Dit is haar verhaal. Ze werd 26 dagen in het ziekenhuis opgenomen met twee pericardiale drains om het vocht rond haar hart af te voeren. Aanhoudende stolling maakte het moeilijk om het vocht af te voeren. Na meerdere procedures, talloze scans en MRI’s kwam ze weer thuis.
Jij hebt misschien niet zoveel geluk.
Deel alsjeblieft DEZE video. De video die ik eerder heb geüpload was verwarrend met de data waarop het gebeurde, tussen december 2023
En januari 2024. Ze herstelt nu pas.
Zelfs het Rode Kruis is aan het screenen op gevaccineerd bloed nu het verhaal zich verspreidt. – Matt Baker

Maar natuurlijk ontkent het Amerikaanse Rode Kruis de redenen waarom ze je naar je vaccinatiestatus vragen, schrijft Yakk Stack.

Hoewel ik er vrij zeker van ben dat sommigen van hen hun boekje te buiten gaan, zijn veel van hen nog steeds meer bezig met hun hypotheken en auto’s dan met de schade die ze veroorzaken.

Het is niet zo dat zij het vaccin hebben gemaakt of iets verkeerd hebben gedaan, toch?

 

Wel… in mijn boeken is zwijgen medeplichtigheid.

We hebben allemaal gezien wat er gebeurde toen de vaccins werden uitgerold, het aantal mensen dat dood neerviel als gevolg van…”zeldzame”…


Ze moesten iets zeggen om te rationaliseren wat mensen met hun eigen ogen zagen.

“ZELDZAAM”, noemden ze het.

Maar bij mensen die bloedtransfusies nodig hebben, zijn deze arme zielen al ernstig ziek en zouden ze geen transfusies krijgen als het niet absoluut noodzakelijk was… maar als ze daarna sterven, gelooft u dan dat ze gecodeerd zullen worden als dood door besmet bloed?

Nee.

Ze hoeven niet eens als “ZELDZAAM” te worden beschouwd…

Niemand zal het ooit weten en autopsies zullen geen bloedklonters of hartschade bevestigen na de transfusies, ze zullen gewoon worden bestempeld als: “Gestorven aan [vul hier hun ziekte in].

Het is echt walgelijk.

Ten eerste… hoeveel mensen lopen er nog rond met een tikkende tijdbom in hun borst, hersenen of lichaam die er GEEN idee van hebben?

Ten tweede… hoeveel van deze mensen geven nog steeds bloed, zonder te weten dat hun bloed iemand anders kan doden?

We hebben nog steeds geen idee of de mRNA-prikken het lichaam zullen verlaten – NOOIT, of dat ze spike-eiwitten zullen aanmaken totdat ze je uiteindelijk doden.

We hebben geen idee van effectieve zuiveringsmethoden en doe geen moeite om me vitaminen of tincturen aan te smeren… Hoewel ik begrijp dat goede voeding en supplementen kunnen helpen, heb ik nog geen medische studies gezien die aantonen dat deze gegarandeerd 100% effectief zijn, in ALLE GEVALLEN.

Letterlijk… vanaf nu tot het einde der tijden zijn we ten dode opgeschreven.

Niemand bestudeert dit omdat ze dan zouden moeten toegeven waarom… wat betekent dat er geen pogingen zullen worden ondernomen om deze schade ongedaan te maken.

En dit is allemaal behoorlijk beangstigend.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/gevaccineerd-bloed-veroorzaakt-hartschade/

Video: Emotionele persconferentie over verwoestende tol van experimentele covidvaccins in Zuid-Korea


Vorige week is in Zuid-Korea een emotionele persconferentie gehouden over de talloze slachtoffers van vaccinatieschade in dat land. Cho Su-kyung en Kim Doo-kyung spraken namens de slachtoffers over de ernstige bijwerkingen die de haastig ontwikkelde experimentele gentherapie heeft veroorzaakt.

Cho Su-kyung deelde verontrustende cijfers. Ze zei dat er 2700 mensen zijn overleden door het vaccin en dat er 19.000 gevallen van ernstige bijwerkingen zijn gemeld. Het gaat hier om officiële cijfers, het werkelijke aantal is meer dan 10 keer hoger, benadrukte ze. Dat zou betekenen dat er alleen al in Zuid-Korea zo’n 30.000 mensen zijn gestorven door de prik. Dat komt neer op 1 sterfgeval per 1915 gevaccineerde individuen.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Tranen van bloed

Cho Su-kyung merkte verdere op dat mensen de overheid vertrouwden en werden gevaccineerd met vaccins die niet goed zijn getest. Het gevolg: ze zijn familieleden kwijtgeraakt, moeten hun spaargeld uitgeven aan dure behandelingen en ‘huilen iedere dag tranen van bloed’.

Kim Doo-Kyung voegde eraan toe dat de vaccins veel schade hebben aangericht, terwijl de overheid de bijwerkingen bagatelliseerde.

Weinig aanstalten

Het Zuid-Koreaanse Centrum voor Ziektecontrole en Preventie wordt beschuldigd van misleidende praktijken en maakt weinig aanstalten om de bijwerkingen uitvoerig te onderzoeken.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

Theo Schetters komt met onthulling over toename in sterfte tijdens prikrondes: ‘Dit wisten we nog niet’


Afgelopen week was het Oversterftecongres in Driebergen. Immunoloog Theo Schetters was erbij en deed in de studio van Blckbx verslag.

Schetters sprak op het congres onder meer Agnes Kant, directeur van het Lareb. Zij deed daar en plein publique een opmerkelijke uitspraak. Ze zei dat het Lareb dingen wilde uitzoeken met betrekking tot de bijwerkingen van de covidvaccins, maar dat er niet genoeg geld was om de data te kopen (!) van het CBS.

“Die data krijg je niet, die moet je kopen,” aldus Schetters. “Dat is toch bizar,” reageerde journalist David Boerstra.

Dit wisten we nog niet

Vlak voor het congres publiceerde Schetters samen met data-analist Wouter Aukema een grafiek waarin het aantal sterfgevallen per week is weergegeven onder gevaccineerden en niet-gevaccineerden.

In de grafiek zijn ook twee pijlen te zien, die het begin van een vaccinatiecampagne markeren. Na het begin van zo’n campagne schiet de sterfte meteen omhoog. Dat gebeurt alleen bij de gevaccineerden en niet bij de ongevaccineerden, lichtte Schetters toe.

“Dit is iets extra’s, dit wisten we nog niet.”

schetters
Beeld: X/Wouter Aukema
Er komt beweging in

Ik denk dat dit weer een punt is dat het aannemelijker maakt dat we inderdaad een aantal overlijdens hebben vrij kort na vaccinatie, benadrukte de immunoloog.

Schetters sprak op het congres ook met Susan van den Hof van het RIVM, die op NPO Radio 1 toegaf dat er mensen zijn overleden door de vaccinatie. Er komt dus beweging in. “Ik denk dat wij tot een waarheid gaan komen. Het feit dat dit in zoveel landen wereldwijd is uitgevoerd, maakt het bijna onmogelijk om dit onder de pet te houden.”

Hij voorspelt dat het nog wel een paar jaar gaat duren.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...