zaterdag 18 mei 2024

Kijk: Klokkenluider onthult wat Pfizer wist over grafeenoxide in covidvaccin


In de interne database van Pfizer bevonden zich documenten van een lab in Spanje waaruit bleek dat veel van hun covidvaccins grafeenoxide bevatten. Pfizer stelde geen onderzoek in. Die onthulling doet Pfizer-klokkenluider Melissa McAtee, die onlangs een videoboodschap heeft opgenomen waarin ze aangeeft dat ze niet suïcidaal is.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Nagenoeg identiek

In juni of juli 2021 stuitte ze op een rapport over grafeenoxide uit Spanje. In een lab was grafeenoxide gevonden in het Pfizer-vaccin, zei McAtee in gesprek met Brian Hooker van Children’s Health Defense.

Men vergeleek het materiaal onder de microscoop met grafeenoxide en het was nagenoeg identiek. De Spaanse wetenschappers vroegen om meer monsters zodat ze een chemische analyse konden uitvoeren.

28 van de 100

Volgens McAtee bevatten 28 van de 100 Pfizer-flesjes grafeenoxide.

Ze deelde het rapport op Facebook en kreeg korte tijd later een belletje van een advocaat van Pfizer, die zei dat ze het bericht moest verwijderen omdat het eigendom van de farmareus was.


Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

Studie: DNA-verontreiniging in COVID-vaccin van Pfizer overschrijdt 354 keer de toegestane limiet

 mei 18, 2024   2

   U.S. Secretary of Defense / Wikimedia / (CC BY 2.0 DEED)

Het Pfizer-BioNTech Covid-vaccin bevat tot 354 keer de aanbevolen limiet voor DNA-vervuiling, volgens de bevindingen van een peer-reviewed wetenschappelijk onderzoek dat zorgen baart over het carcinogene potentieel van het Comirnaty COVID-19 mRNA-vaccin.

De Duitse onderzoekers Brigitte König en Jürgen O. Kirchner ontdekten dat de DNA-onzuiverheden in het vaccin aanzienlijk hoger waren dan de limiet die is vastgesteld door regelgevende instanties, waaronder de Wereldgezondheidsorganisatie, schrijft Baxter Dmitry.

Het onderzoek wijst ook op ernstige potentiële risico’s die gepaard gaan met een hoge mate van DNA-verontreiniging, zoals insertionele mutagenese en de aanwezigheid van kankerbevorderende genen.

Kirchner waarschuwde voor het eerst voor de gevolgen van DNA-besmetting in het BioNTech vaccin in 2022 in het boek Die mRNA-Maschine – vertaald als ‘De mRNA Machine’ – dat hij tijdens de pandemie publiceerde onder het pseudoniem David O. Fischer.

Het boek bevat een heel hoofdstuk over ‘De DNA-besmetting van BioNTech’s mRNA-vaccin en de risico’s ervan’ en citeert documenten van het Europees Medisch Agentschap die het probleem erkennen zonder het te kwantificeren.

Ondertussen kocht Kirchner zelf vijf ongeopende flesjes van het BioNTech-vaccin en stuurde ze voor analyse naar het laboratorium in Maagdenburg van professor Brigitte König van het universiteitsziekenhuis in Leipzig.

De resultaten van de analyses van Prof. König zijn samengevat in de onderstaande tabel.

Sott meldt: Prof. König vond massale DNA-besmetting, tot 354 keer hoger dan de limiet van 10 nanogram per dosis die wordt aanbevolen door de WHO en die van toepassing is in de EU.

Net als Kevin McKernan vond ze ook volledig achtergebleven bacteriële plasmiden. De plasmiden worden gebruikt in het industriële productieproces van het mRNA (‘proces 2’), dat in dit opzicht verschilt van het proces dat werd gebruikt voor de productie van vaccinbatches voor de klinische proeven van het geneesmiddel (‘proces 1’).


 

De tabel is overgenomen uit Kirchners brief van 9 augustus aan de Duitse toezichthouder, het Paul Ehrlich Institute (PEI), waarin wordt opgeroepen tot “de onmiddellijke terugtrekking van het Comirnaty mRNA-vaccin van BioNTech van de markt” vanwege de DNA-besmetting. (De brief is bijgevoegd bij Kirchners brief van 16 september aan de Duitse minister van Volksgezondheid Karl Lauterbach, die hier beschikbaar is).

In dezelfde brief van 9 augustus bekritiseerde Kirchner ook het Paul Ehrlich Instituut voor het niet uitvoeren van een adequate kwaliteitscontrole van het vaccin voordat de partijen werden vrijgegeven. Zoals opgemerkt in de brief, en ook aangestipt in mijn eerdere artikelen hierhier en hier, is het PEI verantwoordelijk voor het vrijgeven van batches van het BioNTech-Pfizer vaccin, niet alleen voor Duitsland maar voor de hele EU.

Kirchner citeert een van de eigen publicaties van het PEI en merkt in het bijzonder op dat het PEI de zuiverheid van de vaccinoplossing niet test:

In plaats daarvan wordt een “visuele inspectie” uitgevoerd, waarvan de gebruikelijke standaard, het bekijken van de vaccinoplossing op een witte en op een zwarte achtergrond, het alleen mogelijk maakt om ruwe verontreinigingen te identificeren: bijvoorbeeld als er een insect in het vaccin is gevallen tijdens het vullen van het flesje. Verontreiniging met DNA of eiwitten kan op deze manier niet worden geïdentificeerd. Het lijkt erop dat het vereiste testen van de zuiverheid van de oplossing niet systematisch werd uitgevoerd.

In een interview met de Duitse editie van de Epoch Times merkt Kirchner op dat terwijl het PEI geen geavanceerde tests uitvoerde op verontreinigingen van het BioNTech vaccin – ook al had de EMA het risico van DNA-besmetting in het industriële productieproces al geïdentificeerd – het wel dergelijke tests eiste voor het Novavax COVID-19 vaccin, dat gebaseerd is op de meer traditionele recombinant eiwittechnologie:

Een vaccin [Novavax] dat heel zuiver geproduceerd kan worden, is getest op besmetting en het mRNA-vaccin, welk helemaal niet zuiver geproduceerd kan worden voor massaconsumptie, dat niet is getest. Je moet je dus afvragen: waarom is dat?

Zoals ik al eerder heb geschreven, bestaat er een langdurige samenwerkingsrelatie tussen de Duitse regelgevende instantie – het Paul Ehrlich Instituut – en de firma BioNTech. Er worden nu vragen gesteld over de samenwerking.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/studie-dna-verontreiniging-in-covid-vaccin-van-pfizer-overschrijdt-354-keer-de-toegestane-limiet/

Is dit de reden dat artsen zwegen?

 vrijdag, 17 mei 2024 11:27

coronavaccins artsen omgekochtWat opviel gedurende de nep coronapandemie en de daaruit voortvloeiende 'vaccinaties' was de doodse stilte in de medische wereld.
Her en der hoorde je een waarschuwend geluid uit de medische hoek, maar het merendeel van de artsen zeiden niets en 'vaccineerde' hun patiënten. 

Als je arts bent en verantwoordelijk voor de gezondheid van je patiënten dan hoor je kritischer te zijn dan doorsnee burgers.

Toch waren er tijdens de diverse vaccinatierondes als gevolg van de nep coronapandemie maar zelden kritische geluiden uit de medische wereld te horen.

Dit, terwijl artsen als geen ander weten dat het niet mogelijk is om een ‘veilig en effectief vaccin’ te ontwikkelen in een periode korter dan een jaar.

Vooral artsen wisten dat er gemiddeld tien tot vijftien jaar voor nodig is om een vaccin goedgekeurd te krijgen voor toepassing op mensen.

Toch zeiden de artsen niets tegen hun patiënten en deden vrolijk mee met het inspuiten van de bevolking met een regelmatig dodelijke gentherapie.

Er komen nu echter diverse berichten uit Amerika die misschien verklaren waarom de meeste artsen in ieder geval in dat land hun mond dicht hielden.

De reden heeft alles te maken met geld.

Zo schrijft Dr. Simone Gold het volgende:

Tijdens Covid-19 betaalden verzekeringsmaatschappijen een bonus van $40.000 aan kinderartsen voor het volledig vaccineren van 100 patiënten jonger dan 2.

Als je als arts erin slaagde om 200 patiënten volledig te vaccineren, sprong de bonus omhoog naar $80.000. Kinderartsen verliezen echter de hele bonus als niet minstens 63% van de patiënten volledig gevaccineerd is. 

In wezen kochten ze artsen om om gevaarlijke farmaceutische producten bij kinderen in te spuiten.

En dit is waarom ze je uit hun praktijk "verwijderen", want als je weigert, zou je hun bonus in gevaar kunnen brengen.

Er komt een vergelijkbaar verhaal via Dr. Peter McCullough:

Via een uitgelekte brief van een verzekeringsmaatschappij is duidelijk geworden dat artsen een fikse bonus konden verdienen door ‘vaccineren’ van zoveel mogelijk mensen.

Een doorsnee arts kan zo 250.000 dollar extra verdienen als hij 75% van zijn patiënten injecteert.

Dit werd ontdekt via een uitgelekt document van Anthem Blue Cross Blue Shield.

De vraag is of Anthem Blue Cross Blue Shield artsen stimuleerde om injecties te geven of dat de overheid hen hiervoor betaalde.
Bovenstaande voorbeelden zijn waarschijnlijk het topje van de ijsberg.

Artsen die dit soort bonussen verdienen zullen niet graag patiënten wijzen op de gevaren van de ‘vaccins’ met als mogelijk risico dat deze de prik weigeren. Want, hoe meer ze spuiten, des te groter de bonus.

Hoewel geld wordt gebruikt als een drijfveer om artsen te beïnvloeden is er waarschijnlijk nog nooit eerder in de geschiedenis van de mensheid zoveel druk op de bevolking uitgeoefend om die spuit te nemen.

En de reden om dat te doen is een heel andere dan de gezondheid van de mensheid.

Bezoek ook eens gezondheidswebwinkel Orjana.nl

Er is een reden dat ze bij de volgende pandemie iedereen willen ‘vaccineren’

zaterdag, 18 mei 2024 13:26

slaaf met afstandsbedieningAls je de reden weet waarom ze iedereen zo graag willen ‘vaccineren’, dan kan je ook vrij aardig bepalen wat er verder gaat komen.

Dat is ook hard nodig om voldoende mensen te mobiliseren zodat de geplande ramp kan worden afgewend.


Multimiljardairs in de achtergrond zouden zich zorgen maken om de gezondheid van de wereldbevolking en daarom miljarden euro’s of dollars investeren in ‘vaccins’.

Geloof het of niet, maar er zijn echt mensen op de wereld die dat denken. Dit, omdat de Main Stream Media (MSM) dit schrijft en daarbij deze figuren maar ‘weldoeners’ blijft noemen.

De ‘vaccins’ en het bijbehorend gedram dienen een heel ander doel dan de gezondheid van de bevolking.

Dat er na het toedienen van deze ‘vaccins’ veel mensen sterven of ziek worden is mooi meegenomen voor hen die dit allemaal hebben bedacht, maar het is niet de belangrijkste reden dat ze er zo op gebrand zijn om iedereen een spuit te geven.

Er wordt op dit moment dan ook druk gewerkt aan de volgende nep pandemie en zoals wij al heel lang schrijven wordt dit waarschijnlijk de vogelgriep.

Feit is dat er nog nooit wetenschappelijk is bewezen dat er zoiets als een sars-vov-2 virus bestaat of welk virus dan ook.

Ook kan je een ander niet besmetten, ook al zou je nog zou graag willen. Wel zijn er dingen die mensen ziek kunnen maken, maar die hebben niets met een virus te maken.

Voor verdere achtergrond aangaande deze materie verwijzen naar dit artikel,  maar ook deze en tenslotte dit artikel.

Hoe zal dan een niet bestaand vogelgriep virus de bevolking ziek kunnen maken?

Dat zou kunnen op ongeveer dezelfde manier als ze dat met covid-19 hebben gedaan.

Dit is wat er volgens de Spaanse onderzoeksgroep La Quinta Columna toen is gebeurd.

In de griepvaccins van het seizoen 2019/2020 zat al grafeenoxide. Dit heeft er later voor gezorgd dat we begin 2020 te maken kregen met een uitbraak van een niet bestaand en nooit bewezen virus.

Het giftige effect van grafeenoxide en het straling absorberend vermogen veroorzaakte de symptomen die wij covid-19 noemden. Een reeks van acute chronische ontstekingen die vele malen werd versterkt in de buurt van bijvoorbeeld de nieuwe 5G zendmasten.

Dat is ook de reden dat de oudjes als eerste slachtoffer werden. Deze hebben bijna zonder uitzondering een griepprik gehad en velen wonen in verzorgingshuizen waar "toevalligerwijze" opvallend veel zendmasten werden geplaatst.

Dit werd vervolgens als excuus gebruikt om de rest van de bevolking bang te maken en hen wijs te maken dat ze door fysiek contact besmet konden worden en dat daarom iedereen zo snel mogelijk moest worden gevaccineerd, dat wil zeggen ingespoten met grafeenoxide en andere elektronica componenten.

Het doel is zoals bekend om enerzijds een groot deel van de bevolking uit te roeien en anderzijds om de rest via AI (Artificial Intelligence) volledig te controleren.

Nu zijn we een paar jaar verder en zijn er vergeleken met begin 2020 vele malen meer mensen ingespoten met de berucht spuiten.

Dit betekent dat op dit moment het grootste deel van de Westerse bevolking rond loopt met ontvangers in hun systeem en deze ontvangers kunnen worden geactiveerd via 5G.

Zoals we onlangs hebben kunnen zien komen er steeds meer frequenties beschikbaar en kan er straks op ieder gewenst moment een ‘nieuwe pandemie’ worden gelanceerd.

In januari van dit jaar viel het volgende bericht te lezen:

De eerste SpaceX-raket van het jaar ging dinsdag de ruimte in. Aan boord bevond zich een nieuw soort Starlink-satelliet. Die nieuwe satellieten zijn in staat een 5G-verbinding te maken met normale smartphones.

Volgens Wikipedia:

Het netwerk zou aanvankelijk uit 4250 satellieten bestaan die op een hoogte van ongeveer 1110 tot 1325 kilometer om de Aarde zouden draaien. Inmiddels is het beoogde aantal uitgebreid met 7518 die op een hoogte van 335 tot 346 kilometer om de aarde zullen cirkelen.

Ze zullen het waarschijnlijk het vogelgriepvirus noemen of een ander soort virus, maar mensen zullen in werkelijkheid ziek worden gemaakt net zoals ze dat deden met covid-19.

En wederom zal je dan hetzelfde beeld zien.

Mensen die volledig zijn ‘gevaccineerd’ tegen corona zullen ziek worden, terwijl ongevaccineerde mensen niet of nauwelijks ziek worden. De ongevaccineerde mensen die ziek worden zullen dat doen omdat ze wellicht extra gevoelig zijn voor straling.

Alleen zullen ze proberen ‘de oplossing’ dit keer iets anders in elkaar te steken.

Deze neppandemie zal natuurlijk veel heftiger worden omdat er vergeleken met covid-19 nu vele malen meer mensen zijn ingespoten (‘gevaccineerd’) en daardoor nu via het grafeenoxide en andere mogelijk ingespoten elektronica componenten perfecte slachtoffers zullen worden.

Dit alles zal bij deze mensen de bekende exosomen veroorzaken die vervolgens via neptesten zullen worden geïnterpreteerd als besmet met het ‘vogelgriep virus’.

Vervolgens zullen alles op alles worden gezet om de gehele westerse wereld te ‘vaccineren’ tegen het gevaarlijke ‘vogelgriep virus’.

Volgens de planning moet tegen volgend jaar het nieuwe WHO verdrag zijn geratificeerd door de individuele landen, is de digitale identiteit ingevoerd en kan de geplande slavernij pas goed beginnen.

Dat is de werkelijke reden dat men dit keer echt alles en iedereen zal willen ‘vaccineren’.

Deze ‘vaccinaties’ moeten zorgen voor de ultieme controle.

Bezoek ook eens gezondheidswebwinkel Orjana.nl

Banken worden onze grootste vijand

zaterdag, 18 mei 2024 09:56

banken willen alles wetenVroeger beschouwde men banken als organisaties die werkzaam zijn in wat men noemt financiële dienstverlening.

Tegenwoordig zijn het verlengstukken van de overheid en gedragen ze zich steeds meer als de vroegere KGB.



Formeel zijn banken commerciële instellingen die in het leven zijn geroepen om een financiële dienst te verlenen aan het publiek en daarbij tegelijkertijd geld verdienen voor hun aandeelhouders.

Tegenwoordig zijn aandeelhouders vervangen door stakeholders van het WEF en worden derhalve ook aangestuurd door de eigenaren van het WEF. Via het systeem van stakeholders krijgen wij uiteindelijk een communistische maatschappij.

De macht van de sekte achter het niet bepaald inclusieve bestuur van het WEF is om bang van te worden.

Tot in de kleinste uithoeken van onze samenleving reiken hun tentakels en stap voor stap zijn ze bezig om ons richting hun New World Order te sturen. Een Hunger Games maatschappij waar de mensen die nog niet door ‘hun medische behandelingen’ zijn uitgeroeid zullen dienen als slaven.

Met iedere dag die voorbijgaat worden de bedoelingen duidelijker en zelfs in mainstream land kijkt men soms vreemd op van het gedrag van banken en vragen zich af hoe dat mogelijk is.

Hieronder weer een geval dat duidelijk maakt wat we bedoelen.

Gareth, de zoon van David Icke wil geld van zijn rekening overboeken naar een Palestijnse liefdadigheidsinstelling. Iets dat hij al jaren doet, maar nu ineens wordt de transactie geblokkeerd door zijn bank, Santander.

Hij moest de bank bellen en uitleg geven waarom hij dat bedrag wil overboeken.

Vervolgens wordt zonder verdere uitleg zijn hele bankrekening geblokkeerd en heeft hij geen idee of dit weer wordt hersteld en wanneer.

Zijn vader David Icke schrijft het volgende:

De arrogantie van het banksysteem, in dit geval Santander, is onthutsend. Het zou ONS geld moeten zijn om te beslissen hoe we het gebruiken, maar op het moment dat je het naar een bank overmaakt, wordt het hun eigendom.

Wacht maar tot we de digitale valuta hebben - de banken zullen hun tirannie naar een nog hoger extreem niveau tillen.

Wat Gaz en vele anderen hier meemaken is nog maar het begin.
Als dit nu al op deze manier gebeurt, dan heb je zo ongeveer een idee wat ons staat te wachten als eenmaal alles digitaal is.

Ze hebben de netten gecreëerd waarmee ze ons gevangen zullen zetten.

Het internet en het elektriciteitsnet worden de wapens die ze zullen gebruiken.

Aangezien alles en iedereen een bankrekening nodig heeft om te kunnen overleven is het inzetten van banken als politiedienst een machtig wapen.

Het is jouw geld, maar op het moment dat het op een bank staat is het van hen en bij jij een schuldeiser.

Iets dat maar heel weinig mensen beseffen.

Bezoek ook eens gezondheidswebwinkel Orjana.nl

Onheilspellende waarschuwing uit IJsland

 zaterdag, 18 mei 2024 11:11

digitale identiteit wordt een rampBij ons merken wij op dit moment nog niets van de nieuwe Europese digitale identiteit.

Er zijn landen die wat dat betreft al verder zijn en uit één van die landen komt een serieuze waarschuwing.



De nieuwe Europese digitale identiteit zoals men die wil invoeren heeft verregaande gevolgen.

Slechts weinigen zullen op dit moment beseffen hoe ver die gevolgen gaan en wat dit betekent voor het dagelijks leven.

Natuurlijk zullen ze bij ons dit concept verkopen als ‘vrijwillig’, maar wanneer dit systeem eenmaal is ingevoerd dan zal je eigenlijk niet meer zonder kunnen als je tenminste een min of meer normaal leven wilt leiden.

In Australië heeft men nu ook deze wetgeving aangenomen en een Australiër die in IJsland woont waar men al een dergelijk systeem heeft, wil zijn landgenoten waarschuwen voor wat ze kunnen verwachten.

Hetzelfde telt natuurlijk voor ons.

Het volgende is wat hij onder andere schrijft:

Ik ben Australisch, maar woon in IJsland 🇮🇸: een land dat al een allesomvattend digitaal ID-systeem heeft.

Als je je afvraagt hoe het nieuwe systeem van Australië zal uitpakken, vertel ik het je hier.

In IJsland is het digitale ID-systeem gekoppeld aan het kennitala- of burgerservicenummer van elke persoon.

Ik log bij alles in met mijn elektronische ID (rafræn skilríki) via mijn telefoon. Elke keer dat ik toegang krijg tot mijn bankrekening, telefoondiensten, boekhouding, belastingen, verzekeringen, kredietscore, mijn bezittingen (auto/huis), energierekening, medisch dossier beheer, wanneer ik stem, of zelfs een winkelbon van iets wil opvragen dat ik heb gekocht, het is allemaal gekoppeld aan mijn digitale ID.

Alles op één plek. Alles.

Je kunt niet zonder digitale ID wonen in IJsland. Het is onmogelijk.

Je kunt de stroom niet inschakelen, een telefoonnummer aanvragen, een auto kopen of registreren, een huis huren of kopen, of zelfs bepaalde spullen kopen zonder een kennitala of digitale ID.

Je hebt er een nodig.

Dit heeft zijn voordelen (het maakt het leven gestroomlijnder als je iets probeert te doen in het dagelijks leven), maar het betekent ook dat er helemaal geen privacy is in IJsland.

Iedereen kan opzoeken waar ik woon. Het kenteken van mijn auto. Hoeveel belasting ik vorig jaar hebbetaald. Mijn telefoonnummer. Noem maar op. Het is openbaar en beschikbaar - en het enige wat je nodig hebt is mijn kennitala om er allemaal achter te komen.

Maar de overheid heeft toegang tot meer.

De IJslandse overheid en belastingdienst hebben toegang tot mijn bankrekeningen en zien elke transactie die ik doe, wat ik uitgeef en wat ik verdien. Ze hebben geen dwangbevel of iets anders nodig om er toegang toe te krijgen; het is van hen. Ze hebben alleen een waarschijnlijke reden nodig om ernaar te kijken.

Australiërs, dit is wat jullie te wachten staat.

De komende jaren zal de overheid het onmogelijk maken om af te zien van het digitale ID-systeem. Je hebt er voor alles één nodig.

En het allerbelangrijkste: ze zullen Australiërs dwingen het te adopteren door wetten te creëren die het koppelen aan het belangrijkste dat je nodig hebt om te overleven in de moderne wereld van vandaag: je bankrekening.

Ze zullen dit doen op grond van anti-witwaspraktijken en financiële veiligheid. De overheid zal wetten/voorschriften opleggen aan banken (een van de vele ID- en verificatiewetten die al aan banken zijn opgelegd) dat als je niet over de digitale ID beschikt, je geen bankrekening kunt openen, behouden of gebruiken.

Als je weigert, wordt je feitelijk buitengesloten van de samenleving. Omdat je in de moderne wereld van vandaag toegang tot bankdiensten nodig hebt om te overleven.

Het bankwezen zal voorop staan. Dan wordt al het andere in de samenleving gekoppeld aan je digitale ID.

Niets zal ooit nog privé zijn. Net als vandaag in IJsland zal de regering alles weten.

Altijd. Voor altijd.

Bezoek ook eens gezondheidswebwinkel 
Orjana.nl

De strijd tegen het WHO-pandemieverdrag is de beslissende laatste fase ingegaan ...!

Blokkeer last-minute pandemieverdrag van de VN!

     CitizenGO is de initiatiefnemer van deze petitie aan VN-ambassadeurs en WHO-afgevaardigden -

De strijd tegen het WHO-pandemieverdrag is de beslissende laatste fase

 ingegaan.

Op dit moment is het Intergouvernementeel Onderhandelingsorgaan (INB) van de WHO bezig met een spoedzitting in Genève, om het VN-pandemieverdrag erdoor te jagen vóór de Wereldgezondheidsvergadering op 27 mei.

De beslissingen die tijdens deze bijeenkomst worden genomen, kunnen het machtsevenwicht voorgoed doen verschuiven, waardoor mondiale elites ongekende controle krijgen over jouw persoonlijke gezondheidskeuzes.

Bijna twee jaar lang hebben jij en ik onophoudelijk gestreden tegen deze enorme bedreiging voor onze dierbare vrijheid. Dit verdrag, aangestuurd door de globalisten die de WHO beheersen, wil onder het mom van openbare veiligheid mandaten afdwingen voor jouw gezondheid, jouw bewegingsvrijheid en jouw leven.

De veronderstelde pandemie mag dan voorbij zijn, maar het streven naar dit pandemieverdrag gaat door.

Waarom? Omdat het niet om gezondheid gaat, maar om macht.

Dit verdrag maakt je tot een schamele onderdaan van een wereldmacht die delen van je dagelijks leven dicteert door lockdowns op te leggen, onze economieën lam te leggen en onze grondrechten in te perken.

De taal van het verdrag is ingrijpend veranderd van suggestieve richtlijnen naar verplichte mandaten.

En er is een aanzienlijke escalatie in de richting van een juridisch bindend kader dat voorbij gaat aan nationale soevereiniteit en persoonlijke vrijheid, waardoor de macht wordt geconsolideerd in de handen van een paar mensen die worden gefinancierd met vele miljoenen van ons belastinggeld.

Teken nu de petitie om te eisen dat onze vertegenwoordiger het pandemieverdrag van de WHO verwerpt. Strijd met ons mee en geef een duidelijk signaal af dat dit verdrag er niet mag komen.

LINK: https://citizengo.org/ot/13039-blokkeer-last-minute-pandemieverdrag-van-de-vn-

Voeg je stem toe aan de miljoenen die eisen dat er een einde komt aan deze machtsgreep. Jouw deelname is van vitaal belang om te laten zien dat je niet lijdzaam zult toezien hoe jouw rechten worden wegonderhandeld in vergaderingen achter gesloten deuren.

Doe mee aan de strijd. Help ons een doorslaggevend geluid te laten horen tegen het pandemieverdrag en de individuele vrijheid van mensen over de hele wereld te beschermen.

Dit zou daadwerkelijk onze laatste kans kunnen zijn om de uitkomst te beïnvloeden. Laat dit moment niet voorbijgaan zonder in actie te komen. Jouw ondertekening vandaag kan de loop van de geschiedenis beïnvloeden.

PETITIE TEKST:

 

Aan de voorzitter en afgevaardigden van de 10e INB-vergadering,

Ik schrijf u als bezorgde burger in het licht van de urgente ontwikkelingen met betrekking tot het WHO-pandemieverdrag, waarover momenteel wordt onderhandeld tijdens een spoedzitting van het Intergouvernementeel Onderhandelingsorgaan (INB) in Genève.

Als dit verdrag wordt geratificeerd, zal het een grote impact hebben op de soevereiniteit van ons land en de vrijheid van burgers zoals ik - het zal leiden tot nieuwe lockdowns, reisverboden, gedwongen vaccinaties en het verlies van individuele rechten.

De WHO brengt vaart in haar inspanningen om dit verdrag af te ronden voor de komende Wereldgezondheidsvergadering op 27 mei.

Het is duidelijk geworden dat de bepalingen van het verdrag aan het verschuiven zijn van adviezen naar verplichte mandaten. Samen met de voorgestelde amendementen op de Internationale Gezondheidsregeling betekent dit een aanzienlijke inmenging in onze persoonlijke keuzevrijheid op het gebied van gezondheid, die terecht onder de bevoegdheid van individuele landen en burgers zou moeten blijven vallen.

Op dit kritieke moment dring ik er bij u op aan om op te komen voor onze vrijheid en rechten als burgers door u tijdens de komende onderhandelingen te verzetten tegen het pandemieverdrag in zijn huidige of welke gewijzigde vorm dan ook.

Handel alstublieft in het besef van de verantwoordelijkheid en integriteit die uw positie vereist, om ervoor te zorgen dat ons land zijn rechten en verantwoordelijkheden niet uit handen geeft aan een organisatie die gedreven wordt door mondiale belangen die niet overeenkomen met die van onze burgers.

Dank u voor het in overweging nemen van deze dringende oproep.


Hoogachtend,



TEKEN OOK A.U.B. https://citizengo.org/ot/13039-blokkeer-last-minute-pandemieverdrag-van-de-vn-

 

Bron: https://citizengo.org/ot/13039-blokkeer-last-minute-pandemieverdrag-van-de-vn-      

WHO-pandemieverdrag ‘is een knevelverdrag van de ergste soort’


Op dit moment zijn de onderhandelingen over het WHO-pandemieverdrag in een laatste fase gekomen. De WHO zet alles op alles om dit verdrag er nog vóór 28 mei door te drukken.

Gerald Russelman, gepromoveerd in de psychologie, heeft precies uitgezocht hoe het met dit verdrag zit. Zijn conclusie: “Het is een knevelverdrag van de ergste soort, en bovendien corrupt vanwege belangenverstrengeling.”

Op 6 februari vorig jaar verscheen een herziene versie van de Internationale Gezondheidsregeling (IHR) online. De voorgestelde wijzigingen riepen veel kritiek op vanwege de verregaande bevoegdheden die de WHO hiermee aan zich trok, schrijft Russelman op zijn website.

Totale leiding

Vooral omstreden werd het hierin toegevoegde nieuwe artikel 13A.1:

‘De Staten die partij zijn, erkennen de WHO als de leidende en coördinerende autoriteit bij de internationale volksgezondheid-response, gedurende een volksgezondheidsnoodsituatie van internationale betekenis, en verbinden zich ertoe de aanbevelingen van de WHO op te volgen bij hun internationale volksgezondheid-response’.

Het was de oorspronkelijke bedoeling dat het pandemieverdrag bindend zou worden en dat de WHO na het uitroepen van een pandemie de totale leiding zou krijgen. Inmiddels is dit door de kritiek enigszins verzwakt (men sprak nu niet meer van ‘convention’, maar van ‘agreement’ of ‘instrument’), maar niettemin blijft het bezwaar dat het nieuwe verdrag inhoudt dat de WHO de macht krijgt zelf te beslissen of er sprake is van een ‘pandemie’ en zo ja de volledige leiding krijgt en buiten de nationale regeringen om drastische maatregelen kan nemen als het instellen van een lockdown, een quarantaine of een reisverbod, aldus Russelman.

Bredere totalitaire agenda

Hij merkt op dat er ook meer algemene kritiek is dat ‘dit verdrag deel uitmaakt van een bredere totalitaire agenda, die wereldwijde beslissingen over de gezondheid in handen van één enkele globalistische elite dreigt te leggen’.

Een petitie die oproept tot het blokkeren van het pandemieverdrag is meer dan 262.000 keer getekend. Tekenen kan hier.

Er is wereldwijd veel verzet tegen het verdrag. Zo heeft de Republikeinse fractie van de Amerikaanse Senaat president Biden in een brief opgeroepen het verdrag niet te tekenen. Daarnaast is in Japan een protestactie begonnen die op 31 mei moet leiden tot een wereldwijd protest.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...