vrijdag 22 oktober 2021

 De VS vernietigt zijn eigen gezondheidszorginfrastructuur door de mensen aan te vallen die zich nog herinneren wat geneeskunde betekent

Maandag 18 oktober 2021 door: Ethan Huff
Tags: slechte gezondheid , slechte geneeskunde , grote regering , ineenstorting , COVID , artsen , tot slaaf gemaakt , fascisme , keuzevrijheid , gezondheidszorg , gezondheidsvrijheid , medisch fascisme , medische tirannie , gehoorzamen , pandemie , weerstaan , vaccin oorlogen , vaccins

6.540KEER BEKEKEN


Natuurlijk nieuws ) Het medische beroep is hard op weg een onaantrekkelijk vooruitzicht te worden voor jonge mensen, van wie velen er helemaal niet in geïnteresseerd zijn om zomaar een Big Pharma-pion te worden.

'Brain drain', zoals ze het noemen - dit is wanneer er niet genoeg geïnteresseerd talent is om een ​​beroep te behouden - verspreidt zich als een lopend vuurtje door de zorgsector omdat niemand gedwongen wil worden gevaccineerd om zijn baan te behouden.

Hoewel er in feite andere industrieën zijn die hetzelfde doen, is er geen enkele industrie die fascistischer is dan het huidige medische beroep, dat de keuzevrijheid en het recht om zich te verzetten tegen het medicamenteuze gebruik niet langer respecteert.

Ziekenhuizen in het hele land zien hun personeel vluchten vanwege de verplichte vaccinaties voor het personeel, waardoor velen van hen niet meer normaal kunnen werken. In de staat New York, bijvoorbeeld, moest de kraamafdeling van een heel gezondheidssysteem sluiten vanwege een gebrek aan verpleegsters.

"Beroepsbeoefenaren in de gezondheidszorg die ervoor kiezen om hun eigen persoonlijke gezondheidsbeslissingen te nemen - dezelfde mensen die vorig jaar werden gevierd als frontliniehelden - worden nu ontslagen of gedwongen af ​​te treden vanwege deze verplichte vaccinaties", schrijft Simon Black voor The Daily Bell .

"Dat is al erg genoeg ... Maar het potentieel om goede artsen en verpleegkundigen uit het Amerikaanse gezondheidszorgsysteem te verdrijven, gaat veel verder dan uitvoerende bevelen", voegt hij eraan toe, verwijzend naar de verplichte vaccinatie EO van nep "president" Joe Biden.

Wie wil een slaaf zijn van de misleide volksgezondheidsdecreten van corrupte bureaucraten?

Als je het zelfs maar kunt geloven, krijgen artsen in de Verenigde Staten die zelfs maar de "veiligheid en effectiviteit" van Fauci-griepprikken in twijfel durven te trekken, te horen dat ze hun medische vergunning kunnen verliezen voor het verspreiden van "verkeerde informatie".

Alles wat niet in overeenstemming is met het officiële plandemische verhaal, is nu verboden terrein, zegt de Federation of State Medical Boards (FSMB), die in feite regelt hoe de geneeskunde in Amerika wordt beoefend.

Artsen en verpleegkundigen mogen niet langer voor zichzelf denken en tot hun eigen conclusies komen over hoe ze hun patiënten moeten behandelen - of zichzelf trouwens. Alles wordt nu van boven naar beneden gedicteerd, wat de gezondheidszorg in dit land systematisch kapot maakt.

Echte geneeskunde houdt in dat artsen de vrijheid hebben om elke individuele patiënt op een unieke manier te beoordelen en zorg op maat te bieden. Hetzelfde geldt voor artsen zelf, die altijd de vrijheid zouden moeten hebben om hun eigen lichaam te behandelen zoals zij dat het beste achten.

Alle mensen hebben, voor alle duidelijkheid, het door God gegeven recht - ongeacht wat de regering zegt - om voor hun eigen lichaam te zorgen zoals ze dat willen. Geen enkele politicus, bedrijf of andere externe entiteit kan dat zomaar van iemand afnemen.

Echter ze proberen het zeker, en sommigen gehoorzamen. Het goede nieuws is dat velen dat niet doen, inclusief de volgende generatie potentiële artsen die ver, ver weg blijven van het nu gecompromitteerde beroep.

"Je vraagt ​​​​je echt af hoe lang alle goede, verstandige artsen die patiënten willen helpen, blijven rondhangen en alles verdragen", schrijft Black. "Deze trends hebben gevolgen op de lange termijn, en dit is slechts een ander voorbeeld van de systeemproblemen die Amerika in verval duwen."

Omdat het in de VS er al zo erg op achteruit is gegaan, reizen velen met de middelen en bekwaamheden naar elders voor zorg, waaronder naar Mexico, waar de kwaliteit van de zorg ironisch genoeg beter is dan in veel delen van Amerika. Mexicaanse gezondheidszorg is ook veel goedkoper dan de Amerikaanse gezondheidszorg.

Het laatste nieuws over de kunstmatige ineenstorting van de Verenigde Staten als gevolg van “covid” is te vinden op Collapse.news .

Bronnen voor dit artikel zijn onder meer:

TheDailyBell.com

NaturalNews.com

 

 Dr. Andrew Kaufman, Dr. Tom Cowan en Sally Fallon Morell: het is NOG STEEDS niet bewezen dat SARS-CoV-2 bestaat




 HAF   2 Maart 2021  
Gesponsord door Revcontent

 

door Jon Rappoport

Tijdens deze reeks artikelen, waarin ik de COVID PCR-test heb ontmaskerd als een fraude en een hoax en een oplichterij , ben ik er voor discussiedoeleinden van uitgegaan dat het virus – SARS-CoV-2 – echt en is geïsoleerd. [1]


Ik heb die veronderstelling gemaakt om aan te tonen dat, binnen de officiële wereld van COVID, de PCR een schijnvertoning is .

Zoals mijn lezers echter weten, beweer ik al maanden dat niemand heeft bewezen dat SARS-CoV-2 bestaat . [2]

Daarom is de PCR-test gebouwd om een ​​fragment van een virus te detecteren waarvan het bestaan ​​niet aan een rationele bewijsstandaard heeft voldaan.

Dit tilt de absurditeit van de PCR-test naar een geheel nieuw niveau.

Onderzoekers gaan ervan uit dat het stukje RNA waarnaar de test op zoek is, deel uitmaakt van SARS-CoV-2. Maar zonder het daadwerkelijke geïsoleerde virus in de hand te hebben, is er geen manier om te weten dat dit RNA-fragment relevanter is dan een stofje op de maan.

Onlangs hebben Dr. Tom Cowan, Dr. Andrew Kaufman en Sally Fallon Morell een verklaring gepubliceerd over het bestaan ​​van SARS-CoV-2.

Link: https://humansarefree-com.translate.goog/2021/03/sars-cov-2-was-never-isolated-and-proven-to-exist.html?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=nl&_x_tr_hl=nl&_x_tr_pto=nui

Ik druk het hier volledig af. Het moet door elke denkende persoon worden gelezen en begrepen:

Verklaring over virusisolatie (SOVI) [3]

“Isolatie: de actie van isoleren; het feit of de toestand van geïsoleerd zijn of alleen staan; scheiding van andere dingen of personen; eenzaamheid.” - Oxford Engels woordenboek

De controverse over de vraag of het SARS-CoV-2-virus ooit is geïsoleerd of gezuiverd, duurt voort. Echter, met gebruikmaking van de bovenstaande definitie, gezond verstand, de wetten van de logica en de voorschriften van de wetenschap, moet elke onbevooroordeelde persoon tot de conclusie komen dat het SARS-CoV-2-virus nooit is geïsoleerd of gezuiverd. Als gevolg hiervan kan er geen bevestiging van het bestaan ​​van het virus worden gevonden.

De logische, gezond verstand en wetenschappelijke consequenties van dit feit zijn:

* de structuur en samenstelling van iets waarvan niet is aangetoond dat het bestaat, kan niet bekend zijn, inclusief de aanwezigheid, structuur en functie van een hypothetische piek of andere eiwitten;

* de genetische sequentie van iets dat nog nooit is gevonden, kan niet worden gekend;

* “varianten” van iets waarvan niet is aangetoond dat het bestaat, kunnen niet bekend zijn;

* het is onmogelijk aan te tonen dat SARS-CoV-2 de ziekte Covid-19 veroorzaakt.

In zo beknopte bewoordingen als mogelijk, hier is de juiste manier om een ​​nieuw virus te isoleren, te karakteriseren en aan te tonen. Eerst neemt men monsters (bloed, sputum, afscheidingen) van veel mensen (bv 500) met symptomen die uniek en specifiek genoeg zijn om een ​​ziekte te karakteriseren.

Zonder deze monsters te mengen met enig weefsel of producten die ook genetisch materiaal bevatten, macereert, filtert en ultracentrifugeert de viroloog het monster, dwz zuivert het het monster.

Deze veelgebruikte virologische techniek, die al tientallen jaren wordt gebruikt om bacteriofagen [4a] en zogenaamde gigantische virussen in elk virologisch laboratorium te isoleren, stelt de viroloog vervolgens in staat om met elektronenmicroscopie duizenden deeltjes van identieke grootte en vorm aan te tonen. Deze deeltjes zijn het geïsoleerde en gezuiverde virus.

Deze identieke deeltjes worden vervolgens gecontroleerd op uniformiteit door fysieke en/of microscopische technieken. Zodra de zuiverheid is bepaald, kunnen de deeltjes verder worden gekarakteriseerd. Dit omvat het onderzoeken van de structuur, morfologie en chemische samenstelling van de deeltjes.

Vervolgens wordt hun genetische samenstelling gekenmerkt door het genetische materiaal rechtstreeks uit de gezuiverde deeltjes te extraheren en genetische sequencing-technieken te gebruiken, zoals Sanger-sequencing, die ook al tientallen jaren bestaan.

Vervolgens voert men een analyse uit om te bevestigen dat deze uniforme deeltjes van exogene (uitwendige) oorsprong zijn zoals een virus wordt geconceptualiseerd, en niet de normale afbraakproducten van dode en stervende weefsels. [4b]

(Vanaf mei 2020 weten we dat virologen niet kunnen bepalen of de deeltjes die ze zien virussen zijn of gewoon normale afbraakproducten van dode en stervende weefsels.) [4c]

Als we zo ver zijn gekomen, hebben we een exogeen virusdeeltje volledig geïsoleerd, gekarakteriseerd en genetisch bepaald.

We moeten echter nog aantonen dat het oorzakelijk verband houdt met een ziekte. Dit gebeurt door een groep gezonde proefpersonen (meestal worden dieren gebruikt) bloot te stellen aan dit geïsoleerde, gezuiverde virus op de manier waarop men denkt dat de ziekte wordt overgedragen.

Als de dieren ziek worden met dezelfde ziekte, zoals bevestigd door klinische en autopsiebevindingen, heeft men nu aangetoond dat het virus daadwerkelijk een ziekte veroorzaakt. Dit toont infectiviteit en overdracht van een infectieus agens aan.

Geen van deze stappen is zelfs maar geprobeerd met het SARS-CoV-2-virus, en al deze stappen zijn ook niet met succes uitgevoerd voor een zogenaamd pathogeen virus. Ons onderzoek geeft aan dat er in de medische literatuur geen enkele studie bestaat die deze stappen laat zien.

In plaats daarvan hebben virologen sinds 1954 ongezuiverde monsters genomen van relatief weinig mensen, vaak minder dan tien, met een vergelijkbare ziekte.

Vervolgens verwerken ze dit monster minimaal en enten dit ongezuiverde monster in weefselkweek die gewoonlijk vier tot zes andere soorten materiaal bevat - die allemaal identiek genetisch materiaal bevatten als wat een 'virus' wordt genoemd.

De weefselkweek is uitgehongerd en vergiftigd en valt van nature uiteen in vele soorten deeltjes, waarvan sommige genetisch materiaal bevatten. Tegen alle gezond verstand, logica, gebruik van de Engelse taal en wetenschappelijke integriteit in, wordt dit proces ‘virusisolatie’ genoemd.

Dit brouwsel met fragmenten van genetisch materiaal uit vele bronnen wordt vervolgens onderworpen aan genetische analyse, die vervolgens in een computersimulatieproces de vermeende sequentie van het vermeende virus creëert, een zogenaamd in silico-genoom.

Op geen enkel moment is een echt virus bevestigd door elektronenmicroscopie. Op geen enkel moment wordt een genoom geëxtraheerd en gesequenced uit een echt virus. Dit is wetenschappelijke fraude.

De waarneming dat het niet-gezuiverde monster - geënt op weefselkweek samen met giftige antibiotica, runderfoetaal weefsel, vruchtwater en andere weefsels - het nierweefsel vernietigt waarop het is ingeënt, wordt gegeven als bewijs van het bestaan ​​en de pathogeniteit van het virus. Dit is wetenschappelijke fraude.

Als iemand u vanaf nu een paper geeft waarin wordt gesuggereerd dat het SARS-CoV-2-virus is geïsoleerd, raadpleeg dan de secties over methoden. Als de onderzoekers Vero-cellen of een andere kweekmethode gebruikten, weet je dat hun proces geen isolatie was.

U zult de volgende excuses horen waarom daadwerkelijke isolatie niet wordt uitgevoerd:

1. Er zijn onvoldoende virusdeeltjes gevonden in monsters van patiënten om te analyseren.

2. Virussen zijn intracellulaire parasieten; ze kunnen op deze manier niet buiten de cel worden gevonden.

Als nr. 1 correct is, en we kunnen het virus niet vinden in het sputum van zieke mensen, op welk bewijsmateriaal denken we dan dat het virus gevaarlijk of zelfs dodelijk is?

Als nr. 2 correct is, hoe wordt het virus dan van persoon tot persoon verspreid? Er wordt ons verteld dat het uit de cel komt om anderen te infecteren. Waarom is het dan niet mogelijk om het te vinden?

Ten slotte is het in twijfel trekken van deze virologische technieken en conclusies niet een kwestie van afleiding of verdeeldheid. Het licht laten schijnen op deze waarheid is essentieel om deze verschrikkelijke fraude waarmee de mensheid wordt geconfronteerd te stoppen.

Want, zoals we nu weten, als het virus nooit is geïsoleerd, gesequenced of aangetoond dat het ziekte veroorzaakt, als het virus denkbeeldig is, waarom dragen we dan maskers, sociale afstand en zetten we de hele wereld in de gevangenis?

Tot slot, als pathogene virussen niet bestaan, wat gaat er dan in die injecteerbare apparaten die ten onrechte 'vaccins' worden genoemd, en wat is hun doel? Deze wetenschappelijke vraag is de meest urgente en relevante van onze tijd.

We hebben gelijk. Het SARS-CoV2-virus bestaat niet.

Sally Fallon Morell, Massachusetts

Dr. Thomas Cowan, MD

Dr. Andrew Kaufman, MD

Referenties:

[1] Blog.NoMoreFakeNews.com

[2] Blog.NoMoreFakeNews.com

[3] Blog.NoMoreFakeNews.com

[4a] Isolatie, karakterisering en analyse van bacteriofagen uit het haloalkalische meer Elmenteita, KeniaJuliah Khayeli Akhwale et al, PLOS One, gepubliceerd: 25 april 2019. Journals.plos.org — geraadpleegd 15-2-21

[4b] "Extracellulaire blaasjes afgeleid van apoptotische cellen: een essentiële link tussen dood en regeneratie", Maojiao Li1 et al, Frontiers in Cell and Developmental Biology, 2 oktober 2. Frontiersin.org - geraadpleegd 15-2-21

[4c] "De rol van extraellulaire blaasjes als bondgenoten van HIV-, HCV- en SARS-virussen", Flavia Giannessi, et al, Virussen, mei 2020

 

Antioxidanten: top 7 van absolute superbeschermers

 


CoNSUMPTIE

Antioxidanten: top 7 van absolute superbeschermers

We moeten antioxidanten eten willen we gezond en vitaal oud worden! We lezen en horen het overal. Maar waarom zijn deze antioxidanten nu zo belangrijk?

Ons lichaam bevat miljoenen cellen die gezonde bouwstoffen nodig hebben om hun werk te doen. Die gezonde bouwstoffen krijgen ze uit gezonde voeding. Bij het verbranden van suikers, koolhydraten en eiwitten in ons lichaam wordt zuurstof verbruikt waarbij bijproducten ontstaan die we vrije radicalen noemen. Ook te veel zonlicht, stress, sigarettenrook, suikers, alcohol … zorgt voor een teveel aan vrije radicalen. Wel, de rol van antioxidanten is om de vrije radicalen onschadelijk te maken. Want een overdosis aan deze vrije radicalen hangt samen met allerlei ziektes: hart- en vaatziektes, kanker, ontstekingen, beroertes …

Hoe kom je nu aan die antioxidanten?
Zorg in eerste instantie voor een grote variatie van gezonde voeding. En gelukkig zitten antioxidanten volop in heerlijke voedingsmiddelen.

Groente
Dit zijn de superfoods nummer 1! Zeker de felgekleurde. Ga maar eens op zoek naar maaltijden die grotendeels uit groente bestaan; keuze genoeg.

Fruit
Alle fruitsoorten bevatten antioxidanten, alhoewel de ene soort veel meer dan de andere. Toppers zijn: bosvruchten en al het kleine rode fruit. Maar ook avocado’s, rauwe vijgen en granaatappels. Kies voor biologisch en eet ze liefst met de schil.

Kruiden en specerijen
Gebruik deze volop in de keuken want het zijn absolute toppers! Basilicum, bonenkruid, chilipoeder, dragon, gember, kerrie, knoflook, komijnzaad, gemalen kurkuma, oregano, peterselie, munt en tijm.

Kiemen
Dit zijn bommetjes vol met vitaminen, mineralen en enzymen. Van deze bouwstoffen zouden we veel meer moeten eten. Topper: broccolikiemen. Volgens onderzoekers blijft de werking van broccolikiemen nog dagen actief in ons lichaam. Zo bevat 30 gr van deze kiemen evenveel als 600 gr broccoli

Noten
Kies de ongebrande, onbewerkte noten: walnoten, amandelen, hazelnoten en pecannoten.

Pure chocolade (meer dan 70% - liefst 99 of 100% zonder suiker!)
Lekker en gezond, maar met mate natuurlijk. Het bevat magnesium en tal van antioxidanten.
Hetzelfde geldt voor rauwe cacaopoeder. Je kan hier heel lekkere snacks mee maken, en zonder schuldgevoelens!

Pitten en zaden
Toppers zijn sesamzaad en hennepzaad. Je kan ze toevoegen aan smoothies, soepen, salades.

Maar, nuttig eerst je groenten in grote variatie en kies dan pas voor superfoods!

(Skwadra by Tagtik/Illustration picture: Unsplash)

 http://www.tagtik.be/nl/nieuws/consumptie/antioxidanten-top-7-van-absolute-superbeschermers.html 

 


POLITIEK

Francken vindt vierde golf 'paniekzaaierij' en masker voor griep absurd

De coronacijfers blijven de hoogte in gaan in België. Alle coronacijfers, het gemiddeld aantal besmettingen met het coronavirus, ziekenhuisopnames en sterfgevallen, blijven sterk toenemen. Dat blijkt vrijdag uit het dashboard van Sciensano. Viroloog Steven Van Gucht benadrukt dat we met de huidige cijfers vorig jaar al in lockdown zouden gegaan zijn. “We zitten duidelijk in een vierde golf. En het wordt een forse. We gaan alles wat we in huis hebben in de strijd moeten gooien om die te bedwingen”, waarschuwt minister van Volksgezondheid Frank Vandenbroucke (Vooruit) bij VTM.

Theo Francken (N-VA) is het daar echter niet mee eens. “De zogenaamde ‘vierde golf’ lijkt voorlopig meer paniekzaaierij dan realiteit. De maatstaf voor strenge coronamaatregelen was en is het vermijden van een crash van ons medisch systeem. De ziekenhuisopnames zijn echter nog steeds perfect onder controle. Dat is logisch want we zijn in Vlaanderen zowat wereldrecordhouder vaccinaties. Dankzij jullie”, reageert het Kamerlid voor N-VA op zijn social media.

Natuurlijke immuniteit stelselmatig verzwakken?
Frank Vandenbroucke sprak in de Kamer over het dragen van mondmaskers tegen de griep, meldt Francken. Dat is een absurd idee, vindt de burgemeester van Lubbeek. “De griep?! Waar komt dit plots vandaan? Het griepseizoen duurt een half jaar. Moeten we dan een half jaar mondmaskers dragen? Waar stopt dit? Waar willen we heen als samenleving? Door onze natuurlijke immuniteit stelselmatig te verzwakken, creëren we op termijn nog meer gezondheidsproblemen. Ik zal onze zwakkeren en ouderen altijd beschermen, maar weiger te leven in een hypergecontroleerde ‘zero risk’ maatschappij.”

(Skwadra by Tagtik/Illustration picture: Facebook Theo Francken)


http://www.tagtik.be/nl/nieuws/politiek/francken-vindt-vierde-golf-paniekzaaierij-en-masker-voor-griep-absurd_6172a34082251.html


Nvdr. : EINDELIJK nog eens iemand die met gezond verstand in de media komt EN niet gecensureerd wordt door het ‘heilig narratief’


Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...