maandag 4 maart 2024

COVID-19-vaccins lopen het risico giftige deeltjes af te werpen (Shedding) aan niet-gevaccineerde mensen, onthult expert

 03/01/2024 // Cassie B. // 10,7K Weergaven

Tags: slechte gezondheidbadmedicinegrote regeringGrote Pharmabiologisch wapenbiotechGecensureerde wetenschapcovid-19ziekte veroorzaaktFDAgenetische waanzinmRNA-vaccinspandemiefarma fraudepiekeiwitvaccinschadevaccin letselvaccinafscheidingvaccin oorlogenvaccins



Een van de eerste zorgen over COVID-19-vaccins was de mogelijkheid tot afstoten, die door de autoriteiten snel werd afgewezen en beweerde dat dit niet mogelijk was op basis van hoe mRNA-opnamen werken. Hoewel die bezorgdheid nu wordt overschaduwd door de vele andere negatieve effecten van deze prikken, is nu gebleken dat ze wordt afgestoten kan komen voor met de vaccins, waardoor mensen rond degenen die onlangs zijn gevaccineerd, risico lopen.

Front Line COVID-19 Critical Care (FLCCC) Alliance Medeoprichter Dr. Pierre Kory, die meer dan 1.000 patiënten heeft behandeld die symptomen ervaren na vaccinatie en mensen met lange COVID, beweerde op een recente conferentie in Phoenix: “ Schedding is helaas echt. De FDA weet dat. ”

Als het gaat om het concept van het afstoten van vaccins, houdt het algemene begrip ervan in dat bacteriën, virussen en andere componenten vrijkomen uit levende vaccins. Aangezien mRNA- en adenovirusvaccins niet als levende vaccins worden beschouwd, is het technisch waar dat ze daarom niet kunnen worden afgeworpen, iets waar checkers snel online op hebben gewezen.

Deze vaccins werken echter op een vergelijkbare manier als gentherapieproducten, die allemaal, naar eigen zeggen van de FDA, een risico op afstoting hebben.

In feite, Marina Zhang in de  de Epoch Times  wijst erop dat de FDA afstoting heeft gedefinieerd in een document uit 2015 waarin afstotingsonderzoeken worden geanalyseerd als “ de afgifte van [virale of bacteriële gentherapieproducten] ... van de patiënt via een of alle van de volgende manieren: uitwerpselen (uitwerpselen); secreta (urine, speeksel, nasofaryngeale vloeistoffen etc.); of door de huid (puistjes, zweren, wonden). ”

Daarom, volgens de definitie van de FDA van gentherapieproducten als die “ de effecten ervan matigen door transcriptie en / of vertaling van overgedragen genetisch materiaal,” de mRNA- en adenovirus COVID-19-prikken maken deel uit van deze categorie omdat ze functioneren door het lichaam ertoe aan te zetten genetische informatie over mRNA te vertalen in spike-eiwitten.

Andere gentherapieproducten hebben een afstotend effect aangetoond, zoals de hemofiliebehandeling Roctavian en de oogbehandeling Luxturna.

Volgens Dr. Kory, kunnen zowel adenovirus- als mRNA COVID-19-vaccins ervoor zorgen dat gevaccineerde personen piekeiwitten en andere vaccincomponenten afgeven. Sommige onderzoeken tonen het piekeiwit (spike protein) van de prikken aan dat meer dan zes maanden in het bloed van degenen die zijn gevaccineerd aanhoudt, wat betekent dat piekeiwitten kunnen blijven bestaan. Onderzoekers hebben ook COVID-19 mRNA gevonden in de moedermelk van moeders die de prik hebben gekregen, waardoor hun baby's mogelijk aan het vaccin zijn blootgesteld.

Bovendien heeft Dr. Kory gewezen op Pfizer-documenten die onderzoekers die aan vaccinproeven werken, instrueerden om eventuele milieublootstellingen te melden die plaatsvinden wanneer deelnemers mensen om hen heen aan de prik blootstellen via huidcontact of inademing.

Ze erkenden ook de mogelijkheid van secundaire afstoting, wanneer iemand die via afstoting aan het vaccin is blootgesteld, een ander individu blootstelt, zoals wanneer een vrouw die werd blootgesteld aan het vaccin van een deelnemer aan een studie, haar baby afstootte via borstvoeding.

De eigen documentatie van Pfizer bevat honderden bijwerkingen die verband houden met indirecte blootstelling, zoals blootstelling tijdens borstvoeding en zwangerschap. Deze omvatten bijwerkingen gerelateerd aan bloed, lever, nieren en ademhaling.

Talrijke gevallen van patiënten die symptomen ervaren na blootstelling aan recent gevaccineerde personen

Dr. Kory en andere professionals hebben patiënten gemeld die symptomen ervaren die consistent zijn met afstoten, zoals mensen die symptomatisch worden elke keer dat ze drukke ruimtes betreden, zoals supermarkten of luchthavens.

Een geval betrof een man die in het verleden na vaccinatie symptomen van het vaccin had ervaren en deze vervolgens binnen enkele uren na tijd in nauw contact met een vriend had ervaren, kort daarna kregen ze een booster. Zijn echtgenoot voelde ook de symptomen na seksueel contact met hem; het nemen van Ivermectine verlichtte hun symptomen.

Er zijn meer dan 800 getuigenissen van klinische gevallen waarin significante piekeneiwitafscheiding van gevaccineerde mensen wordt beschreven, samen met ondersteunende wetenschappelijke literatuur en regelgevingsdocumenten. Een diepe duik in het beschikbare bewijs over het afwerpen van COVID-19-vaccins is te vinden op de FLCCC Alliance's website.

Dit is iets dat nader onderzoek rechtvaardigt, aangezien regeringen mensen blijven onder druk zetten om boosters te krijgen. Als deze vaccins in staat blijken te zijn tot aanzienlijke afstoting, kunnen talloze mensen in gevaar worden gebracht.

Bronnen voor dit artikel zijn onder meer:

TheEpochTimes.com

Covid19CriticalCare.com

Bron: https://www.naturalnews.com/2024-03-01-covid-vaccines-risk-shedding-unvaccinated-expert-claims.html

Wat we verloren tussen toen en nu

 maart 3, 2024   14

 

    SingingAngler / Pixabay

We zijn vergeten dat we zullen sterven. We zijn vergeten dat lijden ons lot is in deze lacrimarum valle. We zijn vergeten dat hoe we het feit van ons lijden en onze dood benaderen, datgene is wat ons leven betekenis geeft en wat de held in staat stelt heldhaftig te zijn. In plaats daarvan stonden we toe dat we getraind werden om alle emotionele en fysieke pijn te vrezen, om te catastroferen met onwaarschijnlijke worst-case scenario’s en om oplossingen te eisen van de elites en instellingen die er juist voor zorgden dat we vergaten.”

Soms vind je op de vreemdste plaatsen bewijs dat een vorige generatie een moreel probleem had doordacht en opgelost, schrijft priester John F. Naugle.

Een aantal jaren geleden stelde Jeffrey Tucker, terwijl hij nadacht over het feit dat het leven tijdens de grieppandemie van 1968-69 volkomen normaal doorging (zelfs tot het punt waarop Woodstock plaatsvond!), de vraag:

Wat is er gebeurd tussen toen en nu? Was er een soort van verloren kennis, zoals gebeurde met scheurbuik, toen we ooit geavanceerd waren en toen de kennis verloren ging en opnieuw moest worden gevonden? Voor Covid-19 zijn we teruggevallen op middeleeuwse opvattingen en beleid, zelfs in de 21e eeuw, en op aandringen van de media en kortzichtig advies van regeringen. Het is allemaal heel vreemd. En het schreeuwt om antwoorden.

Ik stuitte op bewijs voor een gedeeltelijk antwoord op Jeffrey’s vraag toen ik voor het eerst de derde aflevering van Star Trek: The Animated Series met de titel “One of Our Planets is Missing” bekeek. Deze aflevering, die slechts een paar jaar later in 1973 werd uitgezonden, gaat over een bewuste wolk die hele planeten consumeert en de planeet Mantilles en zijn 82 miljoen mensen bedreigt. Wanneer het gevaar wordt opgemerkt, debatteert de bemanning over de vraag of ze de planeet wel of niet moet informeren over het gevaar waarin ze verkeren:

KIRK: Bones, ik heb een psychologische expert nodig. Durven we het de mensen op Mantilles te vertellen, proberen we er een paar te redden die zouden kunnen ontsnappen?

MCCOY: Hoeveel tijd hebben ze?

AREX:Vier uur en tien minuten, sir.

MCCOY: Er zou zeker paniek uitbreken op de hele planeet.

KIRK: Blinde paniek.

SPOCK: Aan de andere kant kan het inlichten van hen een klein deel van de bevolking redden, kapitein.

MCCOY: Wie is de gouverneur van Mantilles, Jim?

KIRK: Bob Wesley. Hij verliet Starfleet voor het gouverneurschap. Hij is niet hysterisch.

MCCOY: Vertel het hem dan.

Omdat de gouverneur immuun is voor hysterie, wordt er contact met hem opgenomen:

WESLEY: [op de monitor] Drie en een half uur, Jim. Dat is niet genoeg. Zelfs als ik de schepen had om de hele planeet te evacueren.

KIRK: Je hebt tijd om wat mensen te redden, Bob.

WESLEY: [op de monitor] Dat is ook niet lang genoeg: Dat is ook niet lang genoeg, maar het moet maar.

KIRK: Hoe ga je kiezen?

WESLEY:  [op de monitor] Er is geen keuze, Jim: Er is geen keuze, Jim. We redden de kinderen.

Als Wesley later wordt gevraagd naar de status van de evacuatie, antwoordt hij: “Zo goed als het kan. Er was wat hysterie in het begin, maar de meesten waren het erover eens om de kinderen eerst te laten gaan. Maar het zijn maar vijfduizend kinderen op tweeëntachtig miljoen mensen.”

 

Morele normen algemeen bekend en dan vergeten

Ik zou willen suggereren dat het script van deze aflevering het bewijs is dat zowel de schrijvers als het publiek de volgende morele feiten als vanzelfsprekend beschouwden:

·         Paniek is zo’n groot kwaad dat het misschien beter is dat mensen niets weten over dreigende gevaren die niet kunnen worden vermeden.

·         Ideaal leiderschap is volledig immuun voor hysterie, zelfs in het aangezicht van een bijna zekere dood.

·         Het welzijn van kinderen is van het grootste belang en een volwassene zou nooit de voorkeur moeten geven aan zijn eigen welzijn, zelfs niet met de dood voor ogen.

 

Op cultureel en beschavingsniveau werden dit beschouwd als opgeloste morele problemen, analoog aan hoe we eenvoudig onze tafels van vermenigvuldiging uit het hoofd leren of dat water H2O is. Deze morele feiten bestonden op de achtergrond als dingen die we gewoon als vanzelfsprekend moesten beschouwen.

Dit was nog steeds waar in 1973. Het feit dat het vijf jaar eerder, in 1968, waar was, is de reden waarom de wereld nauwelijks reageerde op de Hongkong-griep. Het was zelfs tot op zekere hoogte nog waar in 2009, zoals blijkt uit het feit dat het leven volledig normaal bleef tijdens de verspreiding van H1N1.

We worden dan gedwongen om een zeer ongemakkelijke realiteit onder ogen te zien, namelijk dat we als beschaving dingen zijn vergeten waarvan we vroeger zeker wisten dat ze waar waren. Tweeduizendtwintig is het bewijs van deze vergeetachtigheid.

In plaats van voorzichtig te zijn bij het rapporteren van de gebeurtenissen van begin 2020 om paniek te voorkomen, spanden onze regering en media samen om leugens te verkondigen met de bedoeling paniek te garanderen.

Ideaal leiderschap werd nu gedefinieerd als extreem hysterisch zijn, aandringen dat er iets gedaan wordt, zelfs als er geen reden is om te denken dat het een verschil zal maken.

Tenslotte, en dat is het meest afschuwelijke, werden kinderen behandeld als smerige ziekteverspreiders wiens levens ongestraft permanent geruïneerd konden worden om de angsten van volwassenen te sussen.

Net zoals een computervirus legitieme softwarecomponenten kan verwijderen en vervangen door malware, zouden we moeten nadenken over het feit dat ons iets soortgelijks is overkomen op cultureel en moreel niveau.

Wat er lijkt te zijn gebeurd, is dat het deel van ons collectieve bewustzijn dat lijden en dood rustig accepteerde als existentieel voor de menselijke ervaring, is vervangen door een radicale rebellie tegen lijden, tot het punt waarop zelfs het kleinste emotionele ongemak iemand tot slachtoffer maakt in de handen van een onderdrukker of een patiënt die krachtige geneesmiddelen nodig heeft.

Ramesh Thakur observeerde deze parallel tussen de “woke” ideologie en onze reactie op Covid in zijn keynote speech op de 2023 Brownstone Institute Conference and Gala, waar hij suggereerde dat er een cultus van veiligheid was gecreëerd:

 

Westerse kinderen zijn het equivalent van prins Siddhartha voordat hij de Boeddha werd, afgeschermd van elke blootstelling aan de ellende en het verdriet van het leven, het meest geïsoleerd van elke generatie van elke ramp, geobsedeerd door gemodelleerde/voorspelde bedreigingen, microagressies, behoefte aan triggerwaarschuwingen en counseling als iemand het n-woord uitspreekt, versteend door denkbeeldige bedreigingen ver voorbij de tijdshorizon van hun eigen levenscycli, levend in mysofobie, afwijkende meningen zijn haatdragende meningen, beledigende meningen zijn letterlijk geweld, mensen met andere morele kaders zijn superhaters, enz…

Het “safetyisme” creëert de vraag naar veilige ruimten en het recht om niet gekwetst en beledigd te worden. Het is een korte afstand van dit in de cultuuroorlogen naar de eisen aan de staat om mensen te beschermen tegen het angstaanjagende nieuwe virus. Die korte afstand is in een sprint afgelegd.

Het geloof dat we werkelijk veilig kunnen zijn voor alle kwaad is uiteindelijk een geloof in magie. Om terug te komen op het Star Trek motief, het is het geloof dat er altijd een USS Enterprise moet zijn om het probleem op te lossen en de dreiging van de week te ontkrachten. In zo’n wereld waarin lijden en dood worden vergeten, wordt de stille heldenmoed van gouverneur Wesley genegeerd.

Een opmerking vanuit katholiek perspectief

Het is geen geheim dat veel van mijn medekatholieken, vooral onder de geestelijken, zich in 2020 en 2021 niet in roem hulden. Dat gezegd hebbende, Phil Lawler was vanaf het begin een profetische stem en zijn boek Contagious Faith: Why the Church Must Spread Hope, Not Fear, in a Pandemic verdedigt de stelling dat “in de Covid crisis van 2020, de angst voor de ziekte dodelijker was dan de ziekte zelf. En de angst werd op zijn beurt veroorzaakt door een gebrek aan geloof. Als samenleving hadden we het reservoir aan christelijk geloof, dat ons hoop zou hebben gegeven om onze angsten te compenseren, leeggezogen. Toen de crisis uitbrak, bezweken zelfs christenen helaas onder de epidemie van angst.”

In de inleiding van zijn boek nodigt Phil de lezer krachtig uit om zich voor te stellen dat we het moment van onze eigen dood kennen:

Stel je voor dat je – in tegenstelling tot de feiten – het tijdstip van je eigen dood kon voorspellen. Stel je voor dat je wist dat je over een maand dood zou zijn. Zou je je dan willen afzonderen van je buren, vrienden en familieleden? Zou je je helemaal terugtrekken uit het sociale leven? Zou je in plaats daarvan niet willen doen wat je kunt, nu het nog kan, om te genieten van het gezelschap van degenen van wie je houdt?

Of stel dat je wist dat je binnen een jaar dood zou zijn, maar dat de precieze datum eerder of later zou kunnen zijn, afhankelijk van de voorzorgsmaatregelen die je nam. Zou je je dan terugtrekken, alleen in een steriele kamer blijven en proberen je aardse termijn zo lang mogelijk te rekken? Of zou je nog steeds een normaal leven willen leiden? Hoeveel weken van normaal leven zou je inruilen voor een extra week isolatie?

Stonewall Jackson stond niet alleen bekend om zijn strategisch vernuft, maar ook om zijn persoonlijke moed in de strijd. Op de vraag hoe hij onbewogen kon lijken door de granaten die om hem heen uiteenspatten, antwoordde hij: “God heeft de tijd voor mijn dood vastgesteld. Daar maak ik me geen zorgen over, maar ik ben er altijd klaar voor, ongeacht wanneer het me overvalt.” Dat is een goed advies voor iedereen om op te volgen.

Sint Charles Borromeo speelde een vriendschappelijk partijtje schaak toen iemand hem vroeg: “Als je te horen kreeg dat je ging sterven, wat zou je dan doen?” Hij antwoordde: “Ik zou dit schaakspel beëindigen. Ik ben het begonnen voor de glorie van God, en ik zou het eindigen met dezelfde intentie.” Hij had zijn geestelijke zaken op orde; hij zag geen reden tot paniek.

Deze passage kwam in me op toen ik de eerste vrijdag van de veertigdagentijd de kruisweg van onze parochie leidde, toen we de vijfde statie van de heilige Alphonsus Liguori baden: “Mijn allerliefste Jezus, ik zal het kruis niet weigeren, zoals de Cyreniër deed; ik aanvaard het, ik omhels het. Ik aanvaard in het bijzonder de dood die Gij voor mij hebt bestemd, met alle pijnen die daarmee gepaard kunnen gaan; ik verenig het met Uw dood, ik offer het U.”

 

De Liguori kruisweg werd in bijna elke parochie gebruikt totdat de omwentelingen van de jaren 1960 en 1970 een overvloed aan nieuwe composities veroorzaakten ter vervanging. De vroomheid van de generatie van mijn grootmoeder werd vergeten.

Ik denk niet dat het toeval is dat er een hoge mate van correlatie was tussen geestelijken die het vergeten van de vroomheid van vroeger een goede zaak vonden en degenen die onze hysterische, ineffectieve en schadelijke reacties op een ademhalingsziekte in 2020 goedkeurden.

Conclusie

“Wat is er gebeurd tussen toen en nu?” Om Jeffrey’s vraag te beantwoorden: we zijn vergeten dat we doodgaan. We vergaten dat lijden ons lot is in deze lacrimarum valle. We vergaten dat hoe we het feit van ons lijden en onze dood benaderen, datgene is wat ons leven betekenis geeft en wat de held in staat stelt heldhaftig te zijn. In plaats daarvan lieten we toe dat we getraind werden om alle emotionele en fysieke pijn te vrezen, om te catastroferen met onwaarschijnlijke worst-case scenario’s en om oplossingen te eisen van de elites en instellingen die er juist voor zorgden dat we vergaten.

In zo’n tijdperk is het een daad van rebellie om de dood te herinneren en te accepteren. Memento mori.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/wat-we-verloren-tussen-toen-en-nu/

 

 

De ongevaccineerden zullen gerechtvaardigd worden: Een eerbetoon aan de burgerhelden van onze tijd

Sinds de Wereldgezondheidsorganisatie in maart 2020 de COVID-19 pandemie uitriep, is de wereld onderworpen aan een van de meest intense psychologische angstcampagnes in de menselijke geschiedenis. De meerderheid voelde zich gedwongen om zich te laten vaccineren uit angst voor COVID of om hun baan te verliezen, maar een aanzienlijk aantal bood weerstand en koos ervoor … Meer lezen overDe ongevaccineerden zullen gerechtvaardigd worden: Een eerbetoon aan de burgerhelden van onze tijd

https://www.frontnieuws.com/de-ongevaccineerden-zullen-gerechtvaardigd-worden-een-eerbetoon-aan-de-burgerhelden-van-onze-tijd/

Gooien de Europeanen elkaar onder de bus om Russische vergelding te voorkomen?

maart 4, 2024   8

Number 10 /Wikimedia / (CC BY 2.0 DEED)

Het is nog maar twee maanden in 2024 en het lijkt er nu al op dat de wereld uit elkaar valt. Vorige week begon met de oproep van de Franse president Emmanuel Macron om grondtroepen van de NAVO naar Oekraïne te sturen. Zijn premier Gabriel Attal steunde het idee, hoewel beiden toegaven dat er geen consensus is over de kwestie. De betrokkenheid van Frankrijk zou veelzijdig kunnen zijn, met inbegrip van zowel het conflict in West-Afrika als Frans personeel dat al in Oekraïne is. Halverwege januari vaagde Moskou namelijk minstens 60 Franse huurlingen weg in Charkov, wat de nogal emotionele reactie van Macron deels zou kunnen verklaren. Dit is echter zeker niet de enige mogelijke reden voor Parijs om zich zo in te zetten voor directe steun aan de neonazistische junta. De Franse belangen in Afrika draaien vooral om het in stand houden van het extreem uitbuitende neokolonialistische systeem dat de voortdurende winning van Afrikaanse natuurlijke hulpbronnen garandeert, schrijft Drago Bosnic.

Nu Rusland stevig achter de krachten staat die dit systeem afbreken, heeft Frankrijk de extra motivatie om direct betrokken te raken bij Oekraïne, wat zijn loutere onderdanigheid aan Anglo-Amerikaanse geopolitieke belangen overstijgt. Dit leidt tot een ander punt – Britse betrokkenheid. Namelijk, slechts twee dagen na de nogal schokkende uitspraken van Macron, schepte het Verenigd Koninkrijk op dat het de strijdkrachten van het regime in Kiev zou helpen in de strijd tegen het Russische leger. Dit omvat de directe betrokkenheid van de Britse generale staf, onder leiding van admiraal Tony Radakin, bij de vernietiging van Russische marinemiddelen, voornamelijk gericht tegen de Zwarte Zeevloot. Radakin lijkt ook betrokken te zijn geweest bij andere geheime operaties in Oekraïne, allemaal gericht op het verminderen van de Russische capaciteiten. En net toen je dacht dat het niet erger kon, bleek Duitsland er ook bij betrokken te zijn.

Op 1 maart bracht Margarita Simonyan, de hoofdredacteur van RT, een bombericht uit met daarin het uitgelekte gesprek tussen hooggeplaatste Duitse militaire (Bundeswehr) officieren die terloops spraken over het aanvallen van de Krimbrug met wel 20 “Taurus” kruisraketten die vanuit de lucht zouden worden afgevuurd. Het gesprek, bijna 40 minuten lang, bevat ook het gedeelte waarin de Bundeswehr officieren praten over het handhaven van plausibele ontkenning. Dit vertelt je alles wat je moet weten over de vermeende “niet-betrokkenheid” van de NAVO als het gaat om verschillende terroristische aanvallen en sabotage-operaties gericht op de Russische infrastructuur, zowel binnen als buiten het land. Het uitgelekte gesprek onthult ook de gevaarlijke zelfbedrog van de politieke top van het Westen, want de officieren beweerden dat het vernietigen van de Krimbrug “heel goed zou zijn en dat het niet te gevoelig zou liggen voor de Russen vanwege de landbrug.”

Dit is een duidelijke verwijzing naar de voormalige Oekraïense regio’s die zich in september 2022 bij Rusland aansloten. Onnodig te zeggen dat het idee dat Moskou de vernietiging van de langste brug van Europa gewoon zou tolereren belachelijk is. Wie echt gelooft dat zoiets onbeantwoord blijft, is krankzinnig. Maar gezien de mentale toestand van de leiders van het politieke Westen lijkt dit idee niet zo vergezocht. Bovendien is dit alles de zoveelste bevestiging van de directe betrokkenheid van NAVO-middelen, voornamelijk ISR-platforms (intelligence, surveillance, reconnaissance), wat betekent dat Berlijn, Londen en Parijs zeker niet alleen staan in hun steun aan de neonazistische junta. Dit is niet verwonderlijk, want het is al lang bekend dat Westers personeel direct betrokken was bij elke grote operatie die officieel werd uitgevoerd door de troepen van het regime in Kiev. Met andere woorden, het porren van de Beer gaat onverminderd door.

Het duidelijke bewijs van dit idee is te vinden in de reactie van Duitsland op de lekken. Namelijk, het erkende dat het gesprek echt was, maar in plaats van zich op zijn minst formeel te verontschuldigen, beschuldigde het Rusland van “het voeren van informatieoorlog” en pogingen om “verdeeldheid te zaaien.” De mainstream propagandamachine gaf zelfs toe dat bij het gesprek de bevelhebber van de Luftwaffe (Duitse luchtmacht) generaal Ingo Gerhartz en brigadegeneraal Frank Graefe betrokken waren, samen met nog twee andere Bundeswehr officieren, die zich afvroegen hoe Simonyan aan de opnames kwam. De Duitse minister van Defensie Boris Pistorius verklaarde dat de “timing van het vrijgeven van de opname geen toeval was” en dat het gericht was op het “destabiliseren van Duitsland.” Hij noemde het zelfs “Poetins informatieoorlog” en een “hybride aanval gericht op desinformatie”. Het is interessant om te zien hoe zelfs als het Westen op heterdaad wordt betrapt, het nog steeds “Russische desinformatie” is.

Aan de andere kant laat het idee dat de Russische president Vladimir Poetin “oorlog voert tegen Duitsland” door informatie te onthullen over de werkelijke oorlogsplannen van Berlijn tegen Moskou zien dat de gevaarlijke zelfbedrog van NAVO-leiders zeer zeker van psychiatrische aard is, met name narcistische en sociopathische (of zelfs psychopathische) neigingen. Dergelijke mentale stoornissen worden gekenmerkt door de zogenaamde “slachtoffermentaliteit”, waarbij de dader zijn/haar daden probeert te rechtvaardigen door de schuld af te schuiven. Aan de andere kant kan de (geo)politieke dynamiek van de schokkende onthullingen van vorige week niet over het hoofd worden gezien. Op een ietwat vreemde manier heeft Pistorius gelijk (zij het niet op de manier die hij denkt) dat de lekken van de Bundeswehr inderdaad extreem goed getimed zijn. De Duitse bondskanselier Olaf Scholz gaf namelijk onlangs toe dat Britse en Franse soldaten de neonazistische junta rechtstreeks hielpen bij het afvuren van langeafstandsraketten op Russische doelen.

De uitzinnige reactie van talloze mainstream propagandamachines laat zien dat deze bekentenis niet goed valt bij het Verenigd Koninkrijk en Frankrijk. Scholz werd zelfs bekritiseerd voor een “flagrant misbruik van inlichtingen” nadat hij de bekentenis had gebruikt om zijn vermeende “terughoudendheid” te verklaren om de eerder genoemde “Taurus” kruisraketten te sturen. Londen was vooral woedend over de opmerkingen van Scholz, wat erop zou kunnen duiden dat MI6 enige betrokkenheid had bij het lekken van de Bundeswehr, met name om de aandacht af te leiden van de medeplichtigheid van het Verenigd Koninkrijk aan directe aanvallen op Russische marineschepen. Met andere woorden, het lijkt erop dat de Europeanen nu de hete aardappel naar elkaar gooien om de mogelijke gevolgen van Russische woede te vermijden. En inderdaad, Moskou is zeker (en terecht) woedend, maar het politieke Westen is nog steeds volledig kleurenblind voor eventuele rode lijnen. Tenminste, dat zal zo blijven tot het op een dag om 3.00 uur ’s nachts begint te dagen.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/gooien-de-europeanen-elkaar-onder-de-bus-om-russische-vergelding-te-voorkomen/

‘On-ge-looflijk dat Klaus Schwab dit gewoon publiek kan zeggen en niet opgepakt wordt’


Tijdens de Global Shapers Annual Summit van 2022 zei WEF-baas Klaus Schwab tegen de aanwezigen dat hun avatar zal doorleven nadat ze sterven en dat hun brein zal worden nagemaakt met behulp van kunstmatige intelligentie.

“Je kunt uitkijken naar een carrière van 50 jaar, misschien langer. Je krijgt een paar injecties, enzovoorts. Vergeet niet dat je avatar blijft doorleven en je brein zal worden nagemaakt met behulp van kunstmatige intelligentie en algoritmes. We weten het nog niet, maar minstens 50 jaar,” zei Schwab


(Video verwijderd? Klik hier...)

Gesticht

Het vooruitzicht van levensverlenging door avatars, algoritmes en injecties deed het publiek gillen en lachen.

“On-ge-looflijk dat die man dit gewoon publiek kan zeggen en niet opgepakt wordt en afgevoerd wordt naar een gesticht voor hopeloze gevallen,” reageert advocaat Carine Knapen.

Gestoord

“Ze zeggen het tegenwoordig allemaal open en bloot. En het publiek lacht. Gestoord, echt compleet gestoord is dit,” voegt ze toe.

De Global Shapers Community is een actiegericht netwerk dat is opgezet door het World Economic Forum. Global Shapers, zogenoemde ‘positive disruptors’, zijn jonger dan de Young Global Leaders.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

Vrouw (38) haalt ‘5G-microchip’ van Bill Gates en nu is ze dood


Ik heb mijn 5G-microchip van Bill Gates vandaag laten implanteren, schreef Brittany Rhea Garton uit Nashville in de Amerikaanse staat Tennessee op 23 maart 2021 vol trots op Instagram.

Ze voegde eraan toe dat ze over drie weken moest terugkomen om hem te laten activeren. “Ik vraag me af wat voor superkrachten ik nu krijg?” vroeg Brittany.

Bedankt, Pfizer

“Zonder gekheid, het is zo voorbij, het is makkelijk, het is gratis. En het helpt ons om terug te keren naar normaal,” beweerde ze.

Brittany riep anderen op zich te laten vaccineren en bedankte Pfizer voor haar coronaprik.

Intelligentie

Ze is op 28 februari jongstleden op 38-jarige leeftijd overleden. Waarschijnlijk heeft ze in de tussentijd de nodige boosters laten zetten.

In het overlijdensbericht valt te lezen dat Brittany bekendstond om haar uitzonderlijke kookkunsten, haar vriendelijkheid en haar intelligentie.

Ze laat een man en een dochter na.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

Paraatheid en overleving: manieren om na een ramp te communiceren als mobiele telefoons niet werken

 03/01/2024 // Olivia Cook // 6,6K Weergaven

Tags: chaosSamenvouwencommunicatiemiddelencrisisrampGearNoodradio met handslingerMorse codeoff gridpaniekparaatheidpreppervoorbereidensatelliet telefoonSHTFsignaal spiegeloverlevenoverlevingsuitrustingtik op codewalkietalkiesfluitjes


Hier zijn enkele "oudere" en praktische opties die u kunt overwegen om in uw prepper-inventaris te hebben om op de hoogte te blijven en in staat zijn om met anderen te communiceren tijdens noodsituaties of rampen – vooral als uw mobiele telefoons niet werken.

Noodradio

Een met de hand geklede radio met AM / FM en kortegolfkanalen zorgt voor constante toegang tot essentiële informatie voor het behoud van de persoonlijke veiligheid (en die van uw gezin ook). Ze zijn uitgerust met ingebouwde batterijen en sommige modellen zijn ook geschikt voor extra batterijen voor uitgebreid gebruik van de radio en andere functies die bij uw model worden geleverd, zoals een zaklamp of dienen als een krachtbank, zonder dat er een crankje nodig is.

Walkietalkies

Mobiele tweerichtingsradio's zoals walkietalkies zijn geweldige paraatheidsopties omdat ze meestal zijn ontworpen met functies zoals stofdicht, schokbestendig en waterdicht – duurzamer dan smartphones en kunnen werk betrouwbaar onder zware omstandigheden. Deze worden nog steeds veel gebruikt waar onmiddellijke en groepscommunicatie vereist is.

Veel van deze sets zijn nu commercieel verkrijgbaar met drie radio's, zodat u er een op uw thuisbasis kunt bewaren, er een bij u kunt hebben en er een in uw auto kunt bewaren. Als het budget het toelaat, moet elk van uw gezinsleden er een hebben, zodat iedereen de thuisbasis uw locatie en uw situatie tijdens noodsituaties kan laten weten.

Signaalspiegel

U kunt bijna elk reflecterend oppervlak, zoals glanzend metaal van de binnenkant van een gebroken oppervlak, gebruiken als signaalspiegel voor noodcommunicatie op kortere afstand. Glazen spiegels worden het meest aanbevolen omdat ze veel verder zonlicht kunnen reflecteren.

De signaalspiegel is herhaaldelijk beoordeeld als het meest effectieve signaalapparaat voor daglicht dat beschikbaar is en is tot 100 mijl afstand gezien. Als je niemand in de verte ziet, veeg dan gewoon de horizon met je spiegel en hoop dat je signaal de aandacht trekt van iemand die je kan redden.

Als u potentiële reddingswerkers ziet, moet u het gereflecteerde licht op hen richten. De internationaal noodsignaal is door deze procedure drie keer snel achter elkaar uit te voeren – flits je spiegel naar je doelwit en bedek het dan of draai het weg van je doelwit.

Fluitje

Het nederige fluitje is een signaalapparaat dat de aandacht trekt – dag of nacht en bij mooi en slecht weer – zolang je de adem hebt om het op te blazen.

In situaties waarin je gescheiden wordt van je familie of groep, drie fluitjes (losjes vertaald als “ Help me! ” is een internationale noodoproep. Twee keer fluiten is een terugbelsignaal, wat betekent “ Kom hier, ” volgens experts van Buitenleven.

Satelliet telefoons

Voor communicatie over langere afstand, en zolang er satellieten in de lucht zijn, satelliettelefoons zijn een optie om te overwegen voor noodsituaties of rampen omdat ze niet afhankelijk zijn van gsm-torens.

De enige mensen die je kunt bellen, zijn mensen met satelliettelefoons als alle andere telefoonlijnen zijn uitgeschakeld. . Het goede nieuws is dat deze niet zo duur zijn als vroeger en een goede optie zouden kunnen zijn voor jou en je gezin als je wilt kunnen bereiken elkaar tijdens rampen of noodsituaties. (Gerelateerd: Satelliettelefoon BESPAREN LEVEN tijdens de verwoestende Maui-bosbrand. .)

Meer vinden paraatheid en overlevingsuitrusting die u mogelijk nodig heeft in noodsituaties bij Health Ranger Store.

Leren acht over het hoofd geziene manieren om te communiceren wanneer het raster uitvalt door de volgende video te bekijken.

    Video Link: https://www.brighteon.com/43d9e664-9506-4b59-b10c-34d906ef7e87

Deze video is van de Dagelijkse video's kanaal op Brighteon.com.

Meer gerelateerde verhalen:

EMP-overleving: volg deze tips om de eerste 72 uur na een EMP-evenement te overleven.

Alternatieve stroombronnen voor uw woning.

ONDERDRUKT: Sinds 1993 hebben tientallen overheidsinstanties en -organisaties gewaarschuwd voor of opgeroepen tot verbod op draadloze technologie.

Overleven 101: Hoe u uw gezin kunt beschermen tijdens een burgeroorlog.

Bronnen zijn onder meer:

TheSurvivalMom.com

PopularMechanics.com

Retevis.com

BugOutBagBuilder.com

OutdoorLife.com

Survivalised.com

Brighteon.com

 

Video Link:   https://www.naturalnews.com/2024-03-01-ways-to-communicate-if-cellphones-dont-work.html

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...