vrijdag 17 mei 2024

Zeldzame verschijning van Cicaden perfecte ‘kans’ om de insecten op te eten, adviseert Axios

 mei 16, 2024  10 

    Brian1442 / Wikimedia / (CC0 1.0 DEED)

Links wil wanhopig dat je de insecten opeet.

Axios publiceerde woensdag een artikel met de titel “De verschijning van cicaden creëert een aantal goede eetgelegenheden”, waarin wordt beweerd dat de zeldzame verschijning van cicadenbroedsels in het hart van de VS deze zomer “voor opwinding zorgt in sommige eetkringen,” schrijft  Jamie White.

Het artikel gaat verder met uit te leggen hoe de cicaden opwinding veroorzaken onder linkse mensen die staan te trappelen om zich tegoed te doen aan de insecten.

Twee regionale broedsels van cicaden komen voor het eerst in 221 jaar gelijktijdig uit in delen van zuidelijk Iowa en centraal Illinois, een gebeurtenis waarvan Ginny Mitchell, de programmacoördinator van de Insect Zoo van de Iowa State University, van plan is te profiteren.

“Mitchell, die regelmatig mieren en krekels eet, is van plan om dit jaar voor het eerst krekels te eten en zal ze volgende maand verzamelen tijdens een reis naar Illinois. Ze overweegt ze te frituren en er een speciale saus voor te maken,” meldt Axios.

“De insecten werden onlangs de ‘luidruchtige kreeften van de bomen’ genoemd door de New York Times. Koks en foragers verzamelen ze voor gerechten als met cicaden gevulde pasta of kimchi. Ze hebben een ‘milde houtachtige smaak,’ aldus de Times.”

De obsessie van links om mensen over te halen insecten te eten komt voort uit het Great Reset raamwerk van het World Economic Forum dat stelt dat het eten van insecten helpt tegen “klimaatverandering” en een duurzamer alternatief is voor rood vlees.

 

Bill Gates dringt er ook op aan dat de mensheid overstapt op het eten van insecten.

Gebruikers op social media bespotten Axios’ propaganda over insecten eten echter ronduit.

Op een typische gaslighting manier doen de media de agenda van de globalisten om het eten van insecten te promoten af als een “samenzweringstheorie”, terwijl ze tegelijkertijd het eten van insecten normaliseren in artikelen zoals dit Axios stuk.

De Washington Post riep het Amerikaanse volk zelfs op om in 2022 insecten te gaan eten als een manier om het hoofd te bieden aan de torenhoge prijzen door de inflatie onder Joe Biden.

“Consumenten kunnen nu al voedingsmiddelen zoals gezouten mieren vinden op Amazon en eiwitrepen in krekelpoeder in supermarkten,” aldus de krant.

Sommige grote producenten hebben ook stilletjes insecten toegevoegd aan hun voedingsproducten, zoals “organisch krekelmeel.”

Het WEF beweerde dat diëten op basis van insecten nodig zijn om de koolstofuitstoot onder controle te houden en de explosief groeiende wereldbevolking aan te pakken.

 

“Tegen 2050 zal de wereldbevolking 9,7 miljard mensen tellen. Dit betekent dat ondanks het feit dat er nog maar 4% akkerland beschikbaar is op het oppervlak van onze planeet, er nog eens 2 miljard mensen gevoed moeten worden,” schreef het WEF in een artikel uit 2021.

“Om deze dreigende crisis aan te pakken, zullen werelddeskundigen en -leiders dit najaar bijeenkomen op de VN-voedseltop en vervolgens de COP26. Vaak wordt in deze discussies over het hoofd gezien welke rol insecten kunnen spelen om deze uitdaging aan te gaan.”


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/zeldzame-verschijning-van-cicaden-perfecte-kans-om-de-insecten-op-te-eten-adviseert-axios/


“Begin etiketten te lezen”: Voedselproducenten betrapt op het stilletjes, bedrieglijk toevoegen van insecten aan ons voedsel

Mensen die om hun gezondheid geven en geen insecten en krekels in hun dieet willen, moeten de etiketten van voedingsmiddelen goed gaan lezen. Voedselproducenten zijn betrapt op het stiekem en bedrieglijk toevoegen van insecten en verschillende soorten krekels aan de ingrediëntenlijsten van populaire, alledaagse snacks, nu de drang om de mensheid te voeden met insecten … Meer lezen over“Begin etiketten te lezen”: Voedselproducenten betrapt op het stilletjes, bedrieglijk toevoegen van insecten aan ons voedsel

https://www.frontnieuws.com/begin-etiketten-te-lezen-voedselproducenten-betrapt-op-het-stilletjes-bedrieglijk-toevoegen-van-insecten-aan-ons-voedsel/


Wetenschappers falen om proefpersonen opzettelijk te besmetten met COVID, wat bewijst dat de kiemtheorie een FRAUDE is

 mei 16, 2024   21

 

   © National Cancer Institute op Unsplash

Wetenschappers in Groot-Brittannië werken aan een nieuw project met als doel nieuwe “vaccins” te ontwikkelen voor het coronavirus (COVID-19) en tijdens dit proces hebben ze onbedoeld geleerd dat de kiemtheorie, het idee dat mensen ziek worden door “ziektekiemen op te lopen”, een bedrog is, schrijft Ethan Huff.

Toen het onderzoeksteam probeerde om proefpersonen opzettelijk te besmetten met de nieuwste COVID-stammen en -subvarianten, ontdekte het dat zelfs doses die 10.000 keer hoger zijn dan de oorspronkelijke stam, niet genoeg zijn om een langdurige infectie te veroorzaken.

Ze beweren dat de reden hiervoor is dat de deelnemers een natuurlijke immuniteit hebben ontwikkeld door eerdere infecties, maar het lijkt erop dat de echte reden meer te maken heeft met het feit dat COVID niet eens een overdraagbaar virus is en dat het bestaan ervan niet eens is bewezen.

Omdat het nooit goed geïsoleerd is met behulp van Koch’s postulaten, is COVID zoals het aan de wereld gepresenteerd wordt niet eens echt. Iets heeft mensen ziek gemaakt, of het nu seizoensgriep was, 5G, de “vaccins” of een combinatie van al het bovenstaande, maar er is nog steeds geen bewijs dat COVID een rondzwevende ziekte is die van persoon op persoon wordt overgedragen via de lucht of druppels.

Womp, womp

The Lancet Microbe publiceerde op 1 mei het onderzoek, genaamd de “Human Challenge” trials. Daarin roepen de resultaten “vragen op over het nut van COVID-19 challenge trials voor het testen van vaccins, medicijnen en andere therapeutica,” meldt Nature.

“Als je mensen niet geïnfecteerd kunt krijgen, dan kun je die dingen niet testen”, zegt Tom Peacock, PhD, een viroloog aan het Imperial College Londen.

 

Met andere woorden, we gingen van dit ding is zo dodelijk en besmettelijk dat al het leven moet stoppen, naar we kunnen om de een of andere reden niet eens opzettelijk iemand besmetten met COVID, wat onze plannen verstoort om nieuwe high-profit medicijnen te ontwikkelen om aan jou te verkopen.

Het is onduidelijk uit dit specifieke onderzoek of de effecten anders zijn bij de gevaccineerden dan bij de ongevaccineerden. Hebben de “volledig gevaccineerden” hun natuurlijke immuniteit zodanig vernietigd dat ze niet langer immuun zijn voor COVID, of zijn zij ook beschermd tegen wat het ook is waarmee deze wetenschappers nu problemen hebben om mensen mee te infecteren?

Brian Hooker, wetenschappelijk hoofd bij Children’s Health Defense (CHD), is blijkbaar van mening dat de bevindingen van het onderzoek de eerste optie aantonen, namelijk dat de volledig geprikte mensen niet meer beschermd zijn tegen COVID.

“De resultaten tonen de kracht van natuurlijke immuniteit in vergelijking met de vele doorbraakinfecties bij ‘naïeve’ gevaccineerde personen,” zei hij.

“Elke bewering dat op vaccinatie gebaseerde immuniteit krachtiger is dan natuurlijke immuniteit is complete waanzin – het verworven immuunsysteem is een prachtig iets en vaccinatie is een goedkopere en veel minder effectieve vervanging.”

Dergelijke proeven zijn om te beginnen controversieel vanwege de manier waarop ze mensen opzettelijk proberen te infecteren met ziekten. Toen de regering van het Verenigd Koninkrijk in 2021 de allereerste van dit soort proeven aankondigde, stonden veel mensen afwijzend tegenover het idee, vooral omdat de wereld midden in een “pandemie” zat, waarvan we nu weten dat die op zichzelf al verzonnen was.

 

Voorstanders van het onderzoek probeerden iedereen zand in de ogen te strooien door te beweren dat het zou leiden tot snellere genezing, maar de waarheid is dat het er alleen maar toe heeft geleid dat mensen menselijke proefkonijnen zijn geworden, terwijl Big Pharma en Big Government vette katten hebben verrijkt ten koste van alle anderen.

“Nou, als virussen geen ziekte veroorzaken, dan is dit logisch,” schreef een commentator op The Defender over deze onthullingen. “Immers, tijdens de grieppandemie van 1918 probeerden onderzoekers tevergeefs om vrijwilligers te laten besmetten door zieke mensen.”


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/wetenschappers-falen-om-proefpersonen-opzettelijk-te-besmetten-met-covid-wat-bewijst-dat-de-kiemtheorie-een-fraude-is/


Onthulling: Alleen de “gevaccineerden” stierven tijdens de Spaanse griep van 1918

Alles wat je dacht te weten over de beruchte uitbraak van de “Spaanse griep” in 1918 is waarschijnlijk fout. Het blijkt dat een van de meest bekende pandemieën uit de recente geschiedenis in feite werd veroorzaakt door de “vaccins” die zogenaamd werden geïntroduceerd om het te stoppen – net als hoe de Wuhan coronavirus (Covid-19) … Meer lezen overOnthulling: Alleen de “gevaccineerden” stierven tijdens de Spaanse griep van 1918

https://www.frontnieuws.com/onthulling-alleen-de-gevaccineerden-stierven-tijdens-de-spaanse-griep-van-1918/


Aartsbisschop Viganò: Globalistisch ‘uitroeiingsplan’ dient Satans doel om zowel lichaam als ziel te doden

 mei 16, 2024   31

 

In een toespraak eerder deze maand in Italië zei aartsbisschop Carlo Maria Viganò: “Pretenderen dat we te maken hebben met gemene kooplieden die alleen geïnteresseerd zijn in geld en weigeren de Satanische matrix van het globalistische plan te zien, is een onvergeeflijke fout die niemand van ons kan maken.

Het volgende is de volledige tekst van een toespraak die aartsbisschop Carlo Maria Viganò op 10 mei hield in het Auditorium Gavirate in Varese, Italië.

Een van de meest directe gevolgen van de helse en manipulatieve psychopandemische operatie is de weigering van de massa’s om te erkennen dat ze het voorwerp zijn geweest van een kolossale fraude. Onder het mom van het voorkomen van de verspreiding van een virus dat als dodelijk en ongeneeslijk wordt afgeschilderd – en waarvan we nu weten dat het nooit geïsoleerd is volgens de postulaten van Koch – zijn miljarden mensen gedwongen om een inenting te ondergaan met een experimenteel serum waarvan bekend was dat het niet effectief was voor het gestelde doel. En om dit te bereiken hebben de verantwoordelijke autoriteiten niet geaarzeld om bestaande behandelingen in diskrediet te brengen die het onmogelijk zouden hebben gemaakt om dat genetische serum te verkopen.

De reden voor deze instinctieve weigering van de massa’s om zichzelf te erkennen als slachtoffers van een echte en ware misdaad tegen de mensheid, neemt echter niet het bewijs weg van de bedoelingen van de daders van deze misdaad. Deze bedoelingen, die decennialang zijn verklaard op basis van een groteske vervalsing van de werkelijkheid, zijn belichaamd in een systematische actie die is gericht op het aanmoedigen van de ontvolking van de planeet door middel van pandemieën, hongersnoden, oorlogen, botsingen tussen verschillende bevolkingsgroepen, de verarming van de zwakkere klassen en de drastische vermindering van die openbare diensten – waaronder gezondheidszorg en sociale zekerheid – die de staat aan zijn burgers zou moeten garanderen. Het Bill & Melinda Gates Institute for Population and Reproductive Health (hier en hier) is een van de belangrijkste architecten van een bevolkingsreductieplan dat uitgaat van de neomalthusiaanse veronderstelling dat de wereldbevolking drastisch moet worden gereduceerd en dat de voedsel- en energiebronnen het onderwerp moeten zijn van interventies die deze reductie bevorderen. De verklaringen die dit uitroeiingsplan bevestigen worden niet eens meer verborgen gehouden; integendeel, ze worden expliciet herhaald in de conferenties en studies die worden geproduceerd door het netwerk van organisaties en instituten die worden gefinancierd door zelfbenoemde filantropen.

Maar als een lobby van zeer rijke mensen verklaart dat ze de wereldbevolking willen verminderen door middel van massale vaccinaties die steriliteit, ziekte en dood veroorzaken; en als deze vaccinaties inderdaad steriliteit, ziekte en dood veroorzaken bij miljoenen geënte mensen, dan denk ik dat we allemaal onze horizon moeten verbreden – en ik richt mijn oproep aan vooraanstaande juristen en intellectuelen, evenals aan artsen en wetenschappers – en ons niet moeten beperken tot een onderzoek dat als enige doel de nadelige en dodelijke effecten van het experimentele serum heeft. Als we de organisatie van de psychopandemie niet plaatsen binnen de bredere context van het criminele plan dat het bedacht en ontworpen heeft, sluiten we onszelf uit van de mogelijkheid om niet alleen te begrijpen dat het een misdaad met voorbedachten rade was, maar ook om te zien op welke andere fronten we het voorwerp zijn of zullen worden van nieuwe aanvallen – die allemaal hetzelfde uiteindelijke doel hebben, namelijk de fysieke eliminatie van miljarden mensen.

 

De gebreken in het wijdverspreide systeem van censuur dat in bijna alle westerse staten wordt ingevoerd – of liever, in die staten die onderworpen zijn aan de dictaten van de WHO en de subversieve paraplu van het World Economic Forum – hebben velen van ons in staat gesteld om de demonstratie van een onbetwistbaar feit te zien: Deze serums – geproduceerd door overheidsinstanties met behulp van virussen die genetisch zijn gemodificeerd door middel van gain-of-function onderzoek en die onderworpen zijn aan militaire geheimhouding – dienen niet alleen niet om de fantoomziekte Covid-19 te genezen, maar veroorzaken ook ernstige bijwerkingen en zelfs de dood; en dit is niet alleen te wijten aan de nieuwe mRNA-technologie waarmee ze worden geproduceerd, maar ook aan de aanwezigheid van stoffen die geen enkele relevantie hebben voor het verklaarde doel van het bestrijden van het virus. Stoffen – waaronder grafeenoxide – die toevallig gepatenteerd waren lang voordat de pandemische operatie van start ging – op zijn zachtst gezegd een verontrustend detail.

Daarom, gezien het feit dat deze serums niet doen wat ze verklaard werden te doen toen ze werden goedgekeurd door de verschillende gezondheidsinstanties, maar in plaats daarvan zeer effectief blijken te zijn in het veroorzaken van zelfs zeer ernstige pathologieën, in het veroorzaken van de dood en in het bewerkstelligen van de sterilisatie van de geïnoculeerden, is het noodzakelijk om de volgende stap te nemen – die het meest gevreesd wordt door het systeem dat ze heeft opgelegd – en de kwaadwillendheid en voorbedachte rade aan te klagen – de mens rea, zoals juristen zouden zeggen – van degenen die opzettelijk een nep-pandemie hebben gebruikt om de bevolking uit te roeien, in overeenstemming met een waanzinnige, anti-menselijke visie die de mensheid beschouwt als de kanker van de Planeet.

Daarom nodig ik jullie uit om de volgende stap te zetten in deze prijzenswaardige operatie van waarheid en aanklacht waar jullie je moedig voor inzetten.

Stel niet de verkeerde vragen, want jullie zullen de verkeerde antwoorden krijgen. Als je ervan uitgaat dat de gezondheidsautoriteiten met wettige bedoelingen hebben gehandeld en dat de gemaakte fouten te wijten zijn aan onervarenheid of de druk van de noodsituatie; als je ervan uitgaat dat de producenten van genserum de genezing van ziekten als doel hebben en niet de meest cynische winst en het creëren van chronisch zieken, dan zul je uiteindelijk de werkelijkheid vervalsen en zullen de conclusies die je bereikt noodzakelijkerwijs misleidend zijn. Neem in plaats daarvan als het ware een forensische benadering, zodat het duidelijk zal zijn dat er een perfecte samenhang bestaat tussen de gebruikte middelen en de verkregen resultaten, ongeacht hun verklaarde doelen; wetende dat hun ware motivaties, juist vanwege hun intrinsieke verlangen om schade aan te richten, moesten worden verborgen en ontkend. Wie zou ooit toegeven, voordat hij op frauduleuze wijze een genetische massabehandeling oplegde, dat het beoogde doel was om een zeer groot deel van de wereldbevolking ziek, steriel of dood te maken?

 

Maar als dit het doel is van de neomalthusiaanse ideologie; als er bewijs is dat de nadelige effecten van de serums kwaadwillig zijn verzwegen; als er in de verschillende batches stoffen zitten die geen profylactische rechtvaardiging hebben, maar die integendeel pathologieën veroorzaken en het mogelijk maken om met het menselijk DNA te knoeien, dan kunnen de logische conclusies niet anders dan de criminele wil achter de operatie aan het licht brengen, en dus de verwijtbare medeplichtigheid van openbare instellingen, particuliere entiteiten, zelfs de leiders van de katholieke hiërarchie, de media, de rechterlijke macht, de politie, de strijdkrachten en de hele medische klasse – uitzonderingen daargelaten – aan een massale uitroeiingsoperatie.

De vraag die we ons nu moeten stellen – en die we moeten stellen aan degenen die beweren ons te regeren en ons regels en gedragingen opleggen die ons dagelijks leven en onze gezondheid direct beïnvloeden – is niet waarom serums zijn opgelegd, ook al zijn ze aantoonbaar schadelijk en dodelijk, maar eerder waarom geen enkel orgaan van de staat – wiens uiteindelijke doel het algemeen welzijn en de gezondheid en het welzijn van zijn burgers zou moeten zijn – een einde heeft gemaakt aan deze misdaad, maar er zelfs medeplichtig aan is geworden, zo ver is gegaan dat fundamentele rechten werden geschonden en de grondwet met voeten werd getreden. En als we eenmaal de medeplichtigheid van de rechterlijke macht, het parlement, de regering en het staatshoofd begrijpen, moeten we ons afvragen wat de reactie van de burgers – die in artikel 1 van de grondwet worden erkend als de enige houders van de nationale soevereiniteit – kan en moet zijn tegenover een subversieve daad en een verraad van de machthebbers.

Quis custodiet ipsos custodes? vraagt Juvenal (Satires, VI, 48-49). Als een regeringssysteem zo gestructureerd wordt dat de machthebbers degenen die hen moeten gehoorzamen kunnen schaden; als krachten die niet gelegitimeerd zijn door een politiek of sociaal mandaat erin slagen hele regeringen en supranationale instellingen te manoeuvreren met de bedoeling zich de macht toe te eigenen en elk controle-instrument en elke bron in hun handen te concentreren – financiën, gezondheid, justitie, transport, handel, voedsel, onderwijs, informatie; Als een subversieve entiteit er publiekelijk prat op kan gaan dat ze premiers, ministers en ambtenaren in dienst heeft, moeten we onze ogen openen en het falen van het sociale pact aan de kaak stellen dat de basis vormt van het samenleven van burgers en dat de delegatie van autoriteit door het volk aan hun vertegenwoordigers legitimeert. En hieruit moet onvermijdelijk het besef voortkomen dat de pandemie – net als de klimaatnoodsituatie en alle andere pseudo-catastrofes die voor intimidatiedoeleinden door dezelfde lobby worden voorzien – een fundamenteel onderdeel vormt in het kader van een bredere wereldwijde staatsgreep waartegen we ons moeten verzetten, die aan de kaak gesteld moet worden en waarvan de daders – zowel aan de top van deze subversieve organisaties als in regeringen, openbare instellingen en de hoogste niveaus van de katholieke kerk – onverbiddelijk berecht en veroordeeld zullen worden wegens hoogverraad en misdaden tegen de mensheid.

 

Maar om dit te kunnen doen – je zult dit moeten erkennen, na vier jaar – is het essentieel om te begrijpen dat deze criminele lobby handelt voor het Kwaad, het Kwaad dient en de dood nastreeft, niet alleen van het lichaam maar ook van de ziel van ieder van ons; dat haar afgezanten dienaren van Satan zijn, toegewijd aan de vernietiging van alles wat ook maar in de verte lijkt op het perfecte werk van de Schepping, alles wat verwijst naar de genereuze en gratuite daad waarmee de Schepper het Leven schenkt. Satan is een moordenaar vanaf het begin (Joh 8:44) en degenen die hem dienen kunnen niets anders doen dan verlangen naar de dood, ongeacht de middelen waarmee die wordt toegebracht.

Doen alsof we te maken hebben met gemene kooplieden die alleen geïnteresseerd zijn in geld en weigeren om de Satanische matrix van het globalistische plan te zien, is een onvergeeflijke fout die niemand van ons kan maken, als we echt de dreiging willen stoppen die over de hele mensheid opdoemt. Hiervoor verzeker ik jullie van mijn gebeden en smeek ik jullie de Zegen van God en de beschermheilige van de Heilige Maagd, Salus Infirmorum.

+ Carlo Maria Viganò, Aartsbisschop

Via Lifesitenews.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/aartsbisschop-vigano-globalistisch-uitroeiingsplan-dient-satans-doel-om-zowel-lichaam-als-ziel-te-doden/

Viganò: “Zij die zich verzetten tegen de Nieuwe Wereldorde zullen de hulp en bescherming van God krijgen”

Er is een man die op dit moment de hiërarchie van de antikatholieke kerk van Bergoglio angst aanjaagt. Deze man is het voorwerp geweest van enorme en kwaadaardige aanvallen door de mainstream media. Zij hebben geprobeerd hem zwart te maken en hem af te schilderen als een misdadiger of als iemand die de samenleving in … Meer lezen overViganò: “Zij die zich verzetten tegen de Nieuwe Wereldorde zullen de hulp en bescherming van God krijgen”




Een dringende kwestie

 “Als de overheid je rechten kan opschorten wanneer ze denkt dat iets een crisis is, dan heb je geen rechten. Je hebt permissies.” 

- Pismo op X

mei 17, 2024

Terwijl ons land slaapwandelt door de dodelijke nasleep van de kwaadaardige Covid-19 operatie, legt de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) de laatste hand aan een mooi stukje rotzooi genaamd het Pandemisch Verdrag inzake Internationale Gezondheidsregelingen (IHR) of “One Health” initiatief, een globalistische machtsgreep vermomd in de heilige witte gewaden van de geneeskunde van de volksgezondheid. De overeenkomst, die aan het eind van deze maand wordt afgerond, zal alles wat nog over is van je vrijheid afstaan aan deze ongekozen bureaucratie omwille van wereldwijde “gelijkheid en inclusiviteit”, wat meer lockdowns, constante surveillance, gedwongen “vaccinaties”, beperkingen op medicijnen en censuur van iedereen die een tegengestelde mening over deze acties verkondigt betekent, schrijft James Kunstler.

Klinkt dat bekend? Ja, het is weer helemaal Covid-19, een tweede poging om alles wat je doet en elke keuze die je maakt te controleren door een cabal van regeringen en bedrijven, met andere woorden, een internationale bende fascisten. De WHO is een agentschap van de Verenigde Naties, dat gerund wordt vanuit Zwitserland. Misschien herinner je je dat dit dezelfde plaats is waar het World Economic Forum (het WEF, ook bekend als “Davos”) zijn hoofdkwartier heeft. Al jaren geeft het WEF blauwdrukken uit voor een technofascistisch wereldregime waaronder, zo stellen ze onomwonden, “je niets zult bezitten en gelukkig zijn”. (En insecten eten.)

Deze gasten maken geen grapje, maar iedereen kan de grootheidswaanzin zien die wordt tentoongespreid, de grandioze wil tot macht die erop gericht is het plebs van de wereld te onderwerpen – en ons aantal radicaal te verminderen – zodat een kleine elite die overblijft een postmoderne, techno-transmenselijke utopie kan binnentreden zonder ons “nutteloze eters.” Het bedrijfsgeld en de organisatorische mojo uit Davos zit achter wat neerkomt op een moorddadig afpersingsschema dat zich voordoet als ziektepreventie.


Natuurlijk staan de farmaceutische bedrijven in het centrum van de mix. Ze zijn van plan om honderden miljarden dollars te verdienen aan de distributie van hun verplichte “vaccins” – die, zoals je nu wel weet, niet naar behoren getest zullen worden en, zoals momenteel wordt aangetoond door de Covid-injecties, heimelijk ontworpen zijn om zoveel mogelijk mensen te doden over een lange periode door de natuurlijke afweer van je immuunsysteem uit te schakelen, met de garantie van verbijstering en naleving door de misleide massa. Dit klinkt misschien als een paranoïde sciencefictionfilm, maar helaas is de eerste fase al aangebroken vanaf 2020. En omdat de farmaceutische bedrijven het grootste deel van de reclame-inkomsten voor de kabelnieuwsmedia verschaffen, zijn jullie er met succes in geluisd om niet te zien wat er overal om je heen gebeurt: een heleboel ziekte en dood.

Gelukkig is het de aard van megalomanie dat ze altijd te hoog denkt over haar macht en te ver reikt. Om te beginnen moet dit WHO-“verdrag” worden ondertekend door de landen die er lid van zijn. Niet alle landen staan te trappelen om dat te doen. Zo werd de premier van Slowakije, Robert Fico, een paar dagen nadat hij had aangekondigd dat zijn land niet mee zou doen, neergeschoten. De kliek van de VS achter de seniele en incompetente “Joe Biden” staat te trappelen om ons bij het verdrag aan te sluiten, vooral omdat een groot deel van de wereldwijde Big Pharma vanuit ons land opereert en zoveel leden van het Congres huurt, vooral het grootste deel van de Democratische Partij.

 

Volgens de Amerikaanse grondwet kan de president een internationaal verdrag niet ondertekenen zonder goedkeuring van de Senaat door tweederde van zijn leden. Senator Ron Johnson (R-WI) is de meest actieve figuur in dat orgaan geweest die de misdaden van de Covid-19 op heeft onderzocht en stemmen tegen het verdrag heeft georganiseerd, waarvan hij verklaart dat het alle 49 Republikeinse senatoren zijn. Er kan dus geen tweederde meerderheid zijn voor de ratificatie van het WHO-verdrag.

Maar merk op dat de schaduwregering die leiding geeft aan “Joe Biden” allerlei dingen heeft gedaan die duidelijk in strijd zijn met de grondwet en de uitspraken van het Hooggerechtshof van de VS over wat toelaatbaar is onder de grondwet, bijvoorbeeld het kwijtschelden van kolossale bedragen aan studieschuld. Het “Joe Biden”-regime is wetteloos. Iedereen die de kwaadaardige vervolgingen van kandidaat Donald Trump en de massale arrestaties van J-6 demonstranten volgt, kan zien hoe dat werkt. Dus, u wordt geadviseerd om uw gekozen vertegenwoordigers in het Congres te bellen en te schrijven om ervoor te zorgen dat de uitvoerende macht (het Witte Huis en haar agentschappen) de boodschap krijgt: geen deal over het WHO-verdrag.

Er zijn op dit moment andere trends gaande die ons kunnen helpen te ontsnappen aan wat neerkomt op een globalistische staatsgreep. Eén daarvan is dat de economische en politieke ineenstorting van de Westerse samenleving neigt in de tegenovergestelde richting van de extreme centralisatie van macht die de WHO vertegenwoordigt. Dingen gaan kapot, vooral dingen die op gigantische schaal georganiseerd zijn. Kijk maar naar de chaos die corporatieve artsenpraktijken en geconglomereerde ziekenhuizen in Amerika overspoelt. De corruptie en ontaarding van nationale regeringen, met hun kolossale bureaucratieën, heeft het stadium bereikt dat weinigen onder de mensen die aan hen onderworpen zijn, het niet kunnen ontgaan. Dat heeft hun legitimiteit ondermijnd en burgers ertoe aangezet hun steeds krankzinniger wordende dictaten niet na te leven.

 

Volgens de grondwet worden de taken die niet onder federale autoriteit vallen, overgelaten aan de staten. Volksgezondheid is daar één van. Dienovereenkomstig hebben de procureurs-generaal van 22 Amerikaanse staten in een brief aan “Joe Biden” hun bezwaar tegen het WHO-verdrag kenbaar gemaakt en hun intentie om de bevelen te negeren. Wat we nog moeten afwachten is of de Globalisten een nieuwe gemanipuleerde ziekteverwekker uit hun vele biowapenlaboratoria kunnen gebruiken om een nieuwe pandemische angst aan te wakkeren om de wereldbevolking te terroriseren zodat ze zich onder druk laten zetten. Twijfel er niet aan dat ze het zullen proberen, vooral in een jaar waarin veel landen verkiezingen zullen houden. En laat je niet weer voor de gek houden als ze dat doen.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/een-dringende-kwestie/

 

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...