dinsdag 30 juli 2024

Cardioloog heeft slecht nieuws (èn goed nieuws - zie interview) voor de gevaccineerden en onthult hoelang de mRNA-prikken nog schade aanrichten


Data-analist Wouter Aukema is op opvallende data gestuit, die hij tijdens een interview met Jim Ferguson heeft gedeeld met de Amerikaanse cardioloog Peter McCullough. Aukema ziet onder meer een ‘explosie’ van het aantal gevallen van bijwerkingen van medicijnen sinds begin 2023, waaronder kankermedicijnen en bloedverdunners.

McCullough wees erop dat het aantal kankergevallen als een raket omhoog schiet. Hij voegde toe dat bloedverdunners worden gebruikt tegen bloedstolsels, een bekende bijwerking van de prikken.

De arts zei ook dat er al bijna 600.000 Amerikanen zijn overleden door de COVID-19-vaccins. En aangezien er meer mensen in Europa wonen, zijn er bij ons ‘vrijwel zeker’ nog meer mensen gestorven door de prikken.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Vijf tot 15 jaar

We hebben het hier over aantallen die in de buurt komen van het aantal doden van grote oorlogen, benadrukte McCullough.

“Dit zijn schokkende cijfers,” reageerde Ferguson.

McCullough verwacht dat de mRNA-prikken na toediening vijf tot 15 jaar schade zullen aanrichten, en we hebben pas vier jaar achter de rug. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de effecten van meerdere doses.

Astronomisch

Hij zei verder dat 7,7 procent van de mensen die een prik namen, zo ziek werd dat ze medische hulp nodig hadden of in het ziekenhuis moesten worden opgenomen. “Dat is astronomisch.”

En nog steeds is er geen enkele overheid die de flesjes openmaakt om de inhoud te analyseren. “Waarom niet?”

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

Zoersels voedselbos ’t Groeihof wint Europese prijs

Halle-Zoersel 

Voedselbos ’t Groeihof in Halle-Zoersel heeft een Europese prijs gewonnen als Best European ecosystem restoration project door milieuorganisatie LifeTerra. Tot verbazing van eigenaars Geert Adams (49) en Goele Schrijvers (47), die niet wisten dat ze waren voorgedragen. “Maar als we anderen hiermee kunnen inspireren: graag dan.”

    Video Link: https://www.gva.be/cnt/dmf20240730_94410245 

     © atv   Kristin Matthyssen   Vandaag om 14:18

 Geert en Goele kochten drie jaar geleden een boerderij met 5 hectare grond in Halle. Ze zijn allebei fans van agroforestry, en hoewel ze zo zelfvoorzienend mogelijk willen leven, is het niet de bedoeling voltijds boer te worden. Geert is bedrijfsleider en Goele werkt als osteopaat.

     Het voedselbos-in-wording vanuit de lucht. — © rr

 “Geert houdt zich al langer bezig met biodynamisch tuinieren”, vertelt Goele. “Zelf volgde ik al een cursus wildpluk. We wilden graag een voedselbos aanleggen. Voor de perfecte mix van bomen, fruitbomen, struiken en bomen, deden we beroep op landschapsarchitectenbureau Commensalist. Het vraagt toch kennis van zaken. Er staan 350 verschillende soorten planten en bomen, en geen vijf van dezelfde soorten naast elkaar, om de verspreiding van ziektes tegen te gaan. Het zijn allemaal manieren om zonder pesticiden te kunnen werken.”

Goele Schrijvers hier met vrijwilligers van ING België die LifeTerra naar Halle-Zoersel stuurde om te helpen bij het aanplanten. — © rr

In oktober vorig jaar begonnen ze met de aanplanting. Hun twee met hout omheinde paardenweides zijn mooi geïntegreerd in het voedselbos. Vanuit de lucht vallen de organische, ronde vormen op. Vroeger groeide er een monocultuur van gras en maïs. Alles is er ook op gericht om de natuur te herstellen met meer leven en bodemdiversiteit.

Het zal nog vijf jaar duren vooraleer ze letterlijk de vruchten kunnen plukken van hun boomgaarden, houtkanten, moestuinen en voedselborders. Nieuwe ecosystemen vragen wat opstarttijd.

    Goele in actie. — © rr

Organisatie LifeTerra hielp bij de aanplant. Het bedrijf werkt samen met grote bedrijven, die hun ecologische footprint symbolisch kunnen verkleinen door vrijwilligers te sturen naar de aanplanting van nieuwe bossen en voedselbossen. ING België vaardigde dertig vrijwilligers af. Er werden meer dan duizend planten bij wijze van teambuildingactiviteit aangeplant. ClimatePartner sponsorde mee plantgoed.

Voedselbossen kunnen het hele jaar door een divers aanbod aan eetbare gewassen leveren, waardoor een veerkrachtige voedselbron wordt gecreëerd. Zowel voor mens als voor dier, want ook insecten, vogels en wild profiteren mee.

Dat het er vanuit de lucht mooi uitziet, is geen toeval. Louis De Jaeger, CEO van Commensalist en de man die ook de Bye Bye Gazon-beweging uitvond: “We hielden bij het ontwerp rekening met een aantrekkelijke layout, om ’t Groeihof een extra dimensie te geven voor bezoekers.”

     Louis De Jaeger, CEO van Commensalist dat het Zoersels voedselbos uittekende. — ©rr                                                                                 

 Omdat de jonge planten nog kwetsbaar zijn, is het niet de bedoeling de eerste jaren al groepen te ontvangen. “Maar op termijn willen we eventueel wel eens kinderen van een lagere school rondleidingen geven, of de lesgever waar ik wildplukken heb gevolgd met cursisten ontvangen”, zegt Goele. “Sinds vorige week hebben we onze eigen Instagrampagina t_groeihof, op voorzet van Louis De Jaeger. We zullen daar af en toe iets op posten, maar laat ons nu maar even enkele jaren in de luwte groeien.”

     De drie gedaantes van ’t Groeihof. — © rr

Bron: https://www.gva.be/cnt/dmf20240730_94410245

Discovery Channel zal dit niet bevallen: populaire presentator vraagt zich af waarom zoveel mensen plotseling zo jong sterven

30 juli 2024

    Screenshot video YouTube

De laatste jaren is er een zorgwekkende toename van meldingen van plotselinge sterfgevallen onder jongeren en sporters. Deze incidenten hebben wereldwijd tot bezorgdheid geleid en vragen opgeroepen over de oorzaken. Mike Rowe, presentator van het populaire Discovery Channel programma “Dirty Jobs”, heeft deze zorgwekkende trend opgepikt en vraagt zich af waarom zoveel jonge mensen plotseling sterven. In een openhartig interview stelt hij vragen over de mogelijke verbanden tussen de massale vaccinatieprogramma’s en deze tragische gebeurtenissen. Rowe benadrukt dat het belangrijk is om kritisch te kijken naar de bijwerkingen van vaccins en hun invloed op de gezondheid van jongeren.

Voor degenen die het niet weten: Mike Rowe is de bekende presentator van de Discovery Channel show Dirty Jobs, en Gavin de Becker is een Amerikaanse auteur en veiligheidsexpert die heeft gewerkt voor overheden, grote bedrijven en publieke figuren.

De presentator van het populaire Discovery Channel programma Dirty Jobs, Mike Rowe, vraagt zich af waarom jonge mensen plotseling jong sterven.

”…En dus is een van de vragen die we onszelf moeten stellen: Heeft ons massale vaccinatieprogramma sommige mensen schade berokkend? Laten we aannemen dat alle vaccins bedoeld zijn om je te beschermen tegen bepaalde ziekten zoals mazelen, bof, polio of wat dan ook.

Maar alle vaccins hebben ook bijwerkingen bij sommige mensen. Deze vergelijking moet redelijk zijn, wat betekent dat sommige mensen schade zullen ondervinden van dit vaccin, maar dat er bijvoorbeeld miljoenen mensen gered zullen worden. Maar zo heeft dit massale vaccinatieprogramma niet gewerkt. Het heeft uiteindelijk een enorm aantal mensen, jonge mensen, schade berokkend die niet geschaad zouden moeten worden.
“Jonge atleten sterven op het basketbalveld, recht voor de ogen van mensen, en het wordt nooit vermeld in het nationale nieuws… Niemand is ooit naar een sportevenement geweest en heeft daar iemand dood zien vallen, en zeker geen 16-jarige jongen. Maar het zijn er honderden.”

Volledige video:

Via Uncutnews.


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws.
https://www.frontnieuws.com/discovery-channel-zal-dit-niet-bevallen-populaire-presentator-vraagt-zich-af-waarom-zoveel-mensen-plotseling-zo-jong-sterven/

Diverse artikelen over globalistische Voedsel Manipulatie in Dissident.One

ARTIKELEN

‘Teken van wat komen gaat’: Singapore keurt 16 insecten voor menselijk voedsel goed

 
by
 
DissidentNL

Singapore heeft 16 insecten goedgekeurd als voedsel voor mensen. Daarmee is het het laatste land dat insectenproducten voor menselijke consumptie ...

ARTIKELEN

Pesticiden die ontworpen zijn om de genen van planten, dieren, insecten en mensen te ‘bewerken’ ?

 
by
 
DissidentNL

Een team van internationale wetenschappers waarschuwde dat pesticiden die zijn ontworpen om de genen van organismen buitenshuis te ‘bewerken’, in ...

ARTIKELEN

Britse boeren worden betaald om gewassen in de grond te laten rotten of om voedsel voor de vogels te ‘planten’

 
by
 
DissidentNL

Een Britse boer heeft gezegd dat de overheid een regeling heeft voorgesteld om boeren te betalen om drie jaar lang ...

ARTIKELEN

VK is eerste Europese land dat in laboratoria gekweekt vlees voor openbare verkoop goedkeurt

 
by
 
DissidentNL

Het Verenigd Koninkrijk is het eerste Europese land dat de verkoop van in een laboratorium gekweekt vlees aan het publiek ...

ARTIKELEN

12 jaar langer houdbaar: kun je dit nog eten ?

 
by
 
DissidentNL

Gisteren ben ik begonnen met een zelfexperiment met oude conserven omdat de vraag steeds weer opkomt hoe lang conserven en ...

ARTIKELEN

Grote Britse supermarktketen begint met het vervangen van vlees door op insecten gebaseerde ‘voedingsmiddelen’

 
by
 
DissidentNL

De populairste supermarktketen van het Verenigd Koninkrijk, Aldi, is begonnen met het op de markt brengen van nieuwe ‘voedingsmiddelen’ op basis van ...

ARTIKELEN KLIMAAT

Grote bank lanceert ‘CO2-voetafdruk tracker’ om strenger in te spelen op aankopen van vlees en zuivelproducten

 
by
 
DissidentNL

Een grote Britse multinationale bank heeft een nieuwe ‘carbon footprint tracker’ gelanceerd die de uitgaven van klanten in de gaten ...

ARTIKELEN

Bill Gates introduceert ‘madenmelk’ ter vervanging van zuivelproducten

 
by
 
DissidentNL

Nu hij het balletje aan het rollen heeft gebracht om alle vleesproducten voor de slavenklasse te elimineren en te vervangen, richt ...

ARTIKELEN

Genetische manipulatie van vee en gewassen zal ons voedsel verontreinigen met nieuwe genetische sequenties die onbekende gevolgen voor de gezondheid zullen hebben.

 
by
 
DissidentNL

De veeteeltproducten van Nieuw-Zeeland vertrouwen op het imago van schoon, groen grasgevoerd vee. Waarom gooien de Nieuw-Zeelandse overheid en landbouworganisaties ...

Nederlaag voor de globalistische schurken – Bedrijf dat Zweden insecten wilde laten eten is failliet

 

Tebrito in Orsa wilde de Zweden insecten laten eten door voedsel te maken van industrieel gekweekte meelwormen. Ondanks dat ze 45 miljoen SEK van investeerders hebben ontvangen, zijn ze er niet in geslaagd de financiën op orde te krijgen en is het bedrijf nu failliet verklaard, meldt Nya Dagbladet.

Tebrito werd in 2016 opgericht door Nils Österholm en Åsa Martén. Toen het Zweedse Voedselagentschap iets meer dan drie jaar geleden de goedkeuring van meelwormen als voedsel aankondigde, geloofden veel investeerders dat het bedrijf een mooie toekomst voor zich had. Dat was niet het geval.

Het bedrijf heeft hard gewerkt om een ​​duurzame financiële oplossing voor de lange termijn te vinden. Maar ondanks constructieve dialogen met potentieel zeer interessante partners met als doel het bedrijf op te schalen, is het helaas niet gelukt de meest urgente financiële situatie op te lossen”, schrijft oprichter Nils Österholm in een verklaring.

Vorig jaar nog beweerde dezelfde Österholm in een interview met Bonnierägda DN dat hij ervan overtuigd was dat insecten binnenkort een natuurlijk kenmerk zullen worden in de schappen van supermarkten.

– Op een dag zullen we er komen. Momenteel gebeurt er veel achter de schermen. Het kost tijd om een ​​productie te creëren die groot genoeg is, om het product zelf en de marketing te ontwikkelen en om alle goedkeuringen te krijgen

, zei hij destijds.

Impact Loop merkt ook op dat Mycorena – een bedrijf dat “de hele voedingsindustrie zou veranderen met zijn op paddenstoelen gebaseerde ingrediënten” onlangs failliet is gegaan en dat spelers die betrokken zijn bij de ontwikkeling van alternatieve eiwitbronnen zich momenteel in een moeilijke situatie bevinden. Dit wordt gedeeltelijk verklaard door het feit dat de zomer wordt beschouwd als een “moeilijke tijd om kapitaal veilig te stellen”.

Vorig jaar had Tebrito een omzet van SEK 531.000 en een verlies van SEK 13,6 miljoen. Vorige maand nog haalden ze 4,1 miljoen kronen binnen van externe investeerders – wat niet lijkt te hebben geholpen.


Als u de artikelen van Dissident.one waardeert, kunt u HIER een donatie doen om de site in de lucht te houden.

Aartsbisschop Viganò veroordeelt de satanische Spelen in Parijs, noemt de mannen van Obama en Macron travestieten en bedankt Iran

29/07/2024

Aartsbisschop Carlo Maria Viganò, die op bevel van paus Franciscus uit de Kerk werd geëxcommuniceerd, heeft de satanische Olympische Spelen in Parijs krachtig veroordeeld als een verachtelijke aanval op God door de antichristelijke elite die de traditionele gezinsrollen wil ondermijnen.

Hij zegt dat deze satanische rituelen een terugkerend thema zijn, eerder gezien tijdens de Olympische Spelen van 2012 in Londen, de opening van de Gotthardtunnel in 2016 en de Gemenebestspelen van 2022.

Hij was verontrust door het volgende:

– Travestieten en verwijfde dansers
– Een parodie op het LGBTQ+ Laatste Avondmaal
– Hologrammen van de ruiters van de Apocalyps
– Een onthoofde Marie Antoinette die de Franse Revolutie viert

Hij noemde de vrouw van Emmanuel Macron zelfs een travestiet en beschreef Michelle Obama als een gespierde man met een pruik.

“Emanuel Macron, die ongestraft een travestiet voor zijn eigen vrouw laat doorgaan, net zoals Barack Obama vergezeld wordt door een gespierde man met een pruik.”

Hij eindigt met een pleidooi voor christenen om zich wereldwijd te verenigen en de Olympische Spelen en haar sponsors te boycotten.

Zero Hedge:

In een vernietigende kritiek op de Olympische Spelen noemde Viganò de openingsceremonie “de laatste in een lange reeks van verachtelijke aanvallen op God, het katholieke geloof en de natuurlijke moraal door de antichristelijke elite die westerse landen in gijzeling houdt.”

De elite die deze ceremonies organiseert, eist niet alleen het recht op godslastering en de obscene vertoning van de meest afschuwelijke ondeugden, maar zelfs de stille acceptatie ervan door katholieken en fatsoenlijke mensen, die gedwongen worden de schande te ondergaan dat de heiligste symbolen van hun geloof en de fundamenten van de natuurwet worden geschonden. -Carlo Maria Viganò

Volgens Viganò “maakt Satan niets: hij maakt alles kapot. Hij vindt niet uit: hij knoeit. En zijn volgelingen zijn niet anders: ze vernederen de vrouwelijkheid van de vrouw om het moederschap uit te wissen dat herinnert aan de Maagdelijke Moeder; ze castreren de mannelijkheid van de man om het beeld van Gods vaderschap te verscheuren; ze corrumperen de kleintjes om ze in hen te doden en ze slachtoffer te maken van het meest abjecte wokeïsme.”

Viganò zegt dat het “geen toeval” is dat de ceremonies werden voorgezeten door de Franse president Emanuel Macron, een “afgezant van het Wereld Economisch Forum,” die “ongestraft een travestiet voor zijn eigen vrouw laat doorgaan, net zoals Barack Obama wordt vergezeld door een gespierde man met een pruik.

ZH benoemt zelfs de afkomst van enkele van de aanstichters van deze aanval op het Christendom en dat is ongebruikelijk voor hen.

Videospeler
00:00
01:10

Centraal in deze scène stond de mollige Franse DJ ‘Barbara Butch’, een Joodse lesbienne die op sociale media opschepte over haar spot met het christendom, maar haar bericht weer verwijderde nadat er controverse uitbrak.

De Olympische Spelen verontschuldigden zich voor de ceremonie en benadrukten dat “het nooit de bedoeling was om een ​​religieuze groep te disrespecten”. De scène was gemaakt door artistiek directeur Thomas Jolly, eveneens van Joodse afkomst.


Als u de artikelen van Dissident.one waardeert, kunt u HIER een donatie doen om de site in de lucht te houden.

https://dissident.one/aartsbisschop-vigano-veroordeelt-de-satanische-spelen-in-parijs-noemt-de-mannen-van-obama-en-macron-travestieten-en-bedankt-iran 

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...