donderdag 6 oktober 2022

Met Moderna-prikken 25% meer kans op omikron dan zonder, toont studie Moderna

06 OKTOBER 2022

Redactie Blckbx

    3:50

Mensen die de eerste drie Moderna-prikken hebben gehad, hebben nu 25 procent méér kans om omikron te krijgen dan ongevaccineerden, blijkt uit een studie die is gefinancierd en opgezet door Moderna. Andere studies tonen dezelfde verontrustende trend.

 De resultaten uit de studie (nog niet peer reviewed) zijn des te opvallend, aangezien hij werd gefinancierd door Moderna zelf en deels is opgezet door medewerkers van Moderna samen met onderzoekers van Kaiser Permanente in Zuid-Californië, een medisch non-profit consortium.

De Moderna-studie toont aan dat de bescherming van de eerste drie oorspronkelijke mRNA-prikken na 150 dagen negatief wordt voor de momenteel roulerende omikron-varianten, op de BA.1-variant na. Mensen die op dit moment langer dan vijf maanden geleden hun Moderna-booster hebben gekregen, zijn nu dus ongeveer 25 procent vatbaarder voor COVID dan ongevaccineerden.

Waarom de studie openbaar is gemaakt, is niet bekend. Het lijkt erop dat het biotechnologiebedrijf mensen met de studie wil ‘stimuleren’ om zich toch vooral met het nieuwe 'bivalente vaccin' te laten prikken, dat recent is ontwikkeld voor de omikron-varianten.

Ironisch is wel dat Moderna met de studie aantoont, en toegeeft, dat de effectiviteit van de mRNA-vaccins dus snel afneemt en dat de bescherming na vijf maanden zelfs negatief wordt. Dat betekent dat gevaccineerden op langere termijn slechter af zijn dan ongevaccineerden.

Ook voor de lange termijn zouden de bevindingen van Moderna uit de studie voor geprikten nadelige consequenties kunnen hebben. Wat gebeurt er bijvoorbeeld met de infectiekans van gevaccineerden ten opzichte van niet-gevaccineerden over een tijd, als er weer een nieuwe COVID-variant dominant wordt en de huidige bivalente omikron-boosters verouderd zijn?

 Studieresultaten

De studie gebruikte een test-negatief case-control ontwerp om de effectiviteit van het Moderna COVID-vaccin tegen infectie en ziekenhuisopname met omikron-subvarianten te evalueren. De studie omvatte 30.809 test-positieve en 92.427 test-negatieve personen ouder dan 18 jaar getest in de eerste helft van 2022. De resultaten werden aangepast voor potentiële storende factoren zoals leeftijd, geslacht en comorbiditeiten.

De studie vond negatieve effectiviteit – waarbij de gevaccineerden een hoger infectiepercentage hebben dan de niet-gevaccineerden – voor drie doses tegen alle omikron-subvarianten BA.2, BA.2.12.1, BA.4 en BA.5, behalve BA.1, waar de afname langzamer was.

De tabel hieronder komt uit de Moderna-studie en vergelijkt de kans op het besmet raken met de verschillende omikron-varianten tussen mensen die de eerste drie mRNA-prikken hebben gehad en ongevaccineerden.

Bij alle varianten neemt de bescherming snel af na het nemen van de booster. Alleen bij de BA.1 variant zijn gevaccineerden na 150 dagen nog beter beschermd tegen besmetting dan ongevaccineerden. Bij de overige varianten is de balans dan omgeslagen in het voordeel van de niet-gevaccineerden, met als uitschieter de BA.2.12.1 variant, waarbij gevaccineerden bijna 27 procent meer kans hebben om de ziekte te krijgen dan mensen die enkel vertrouwen op hun immuunsysteem.


 Verontrustend

Ook andere studies toonden al aan dat de bescherming van de mRNA-producten tegen het oplopen van COVID/omikron negatief doorslaat ten opzichte van ongevaccineerden, zoals bijvoorbeeld een recente studie uit Zweden (ook niet peer reviewed) en een studie van de Universiteit van Oxford in Engeland, die in augustus werd gepubliceerd in The Lancet.

Mochten de bevindingen van deze studies en die van Moderna kloppen, dan is dit verontrustend en roept het de vraag op wat de oorzaak is. Het zou veroorzaakt kunnen worden door immune imprinting – een fenomeen waarvoor wetenschappers zoals dr. Robert Malone al waarschuwen van voor de start van de vaccinatiecampagne. Immune imprinting – ofwel 'inprenting' van het immuunsysteem – houdt in dat het immuunsysteem niet voldoende of geen antilichamen kan aanmaken tegen een nieuwere stam als het door vaccinatie is geprogrammeerd voor een verouderde stam.

 Wat de oorzaak ook is, het is zeer verontrustend als de vaccins de vatbaarheid voor infectie kunnen vergroten, en nog verontrustender om te denken dat de 'officiële' oplossing die wordt aangedragen een eindeloze reeks van mRNA-prikken is.

 BronThe Daily Sceptic

 https://www.blckbx.tv/corona/met-moderna-prikken-25-meer-kans-op-omikron-dan-zonder-toont-studie-moderna?utm_source=Blckbx&utm_campaign=c07f339c47-EMAIL_CAMPAIGN_2022_10_06&utm_medium=email&utm_term=0_0a2d02ab29-c07f339c47-561840125


'We zijn eigenaar van de wetenschap', schept de VN-vertegenwoordiger op het World Economic Forum op

Woensdag 5 oktober 2022 door: Ethan Huff




Dit artikel kan uitspraken bevatten die de mening van de auteur weergeven

6,390VIEWS


 (Natural News) Is wetenschap iets waar iedereen aan bijdraagt en toegang toe heeft, of is het iets dat van bovenaf wordt bepaald door autoritaire bureaucraten? Volgens Melissa Fleming, de onder-secretaris-generaal van de Verenigde Naties voor wereldwijde communicatie, "wij bezitten de wetenschap" - verwijzend naar de VN .

Tijdens een recent World Economic Forum (WEF) -evenement verklaarde Fleming tijdens haar lezing over "Het aanpakken van desinformatie tijdens de Sustainable Development Impact Meetings 2022", gehouden vanaf sept. 19-23, 2022, dat de zogenaamde "elites" de leiding hebben over de wetenschap, niet de kleine mensen.

Fleming gaf toe dat de VN een deal met technologiegigant Google heeft afgedwongen om alle tegengestelde standpunten over 'wetenschap' te onderdrukken en te censureren, inclusief die van experts die het niet eens zijn met het officiële verhaal over 'klimaatverandering'."

"We werkten samen met Google", vertelde Fleming aan Adrian Monck, de directeur en hoofd van de openbare en sociale betrokkenheid bij de WEF. “Als u bijvoorbeeld klimaatverandering in Google, bovenaan uw zoekopdracht intikt, krijgt u allerlei VN-middelen."

"We zijn deze samenwerking begonnen toen we geschokt waren toen we zagen dat toen we de klimaatverandering googelden, we ongelooflijk vervormde informatie aan de top kregen, dus we worden veel proactiever."

'We bezitten de wetenschap en we vinden dat de wereld het moet weten, en het platform zelf ook. Maar nogmaals, het is een enorme uitdaging waarvan ik denk dat alle sectoren van de samenleving erg actief moeten zijn."

Bekijk de onderstaande video om zelf te horen wat Fleming, de VN en de WEF denken over wie de wetenschap controleert :                        

 

                          Video Link: https://youtu.be/cKoAoPi8sc0  

De waarheid hoeft andere standpunten niet tot zwijgen te brengen om waar te blijven

Zowel de VN als de WEF zijn nauw betrokken bij verschillende klimaataangelegenheden, waaronder inspanningen om de zon blokkeren met "ruimtebellen" om de zogenaamde "opwarming van de aarde" te stoppen."

De WEF hintte ook op een toekomstige cyberpandemie, waarvan sommigen denken dat ze zal worden gebruikt om de beruchte 'grote reset' van Klaus Schwab in te luiden."

De VN en de WEF probeerden op zijn minst hun ware bedoelingen voor de wereld te versluieren, maar Fleming's laatste verklaringen op de WEF laten zien dat het de globalisten niet langer kan schelen wat de wereld hoort of denkt.

Ze komen nu regelrecht naar buiten om te verklaren dat zij de leiding hebben. Zij zijn degenen die ons kunnen vertellen wat er waar is met betrekking tot de wetenschap, en iedereen die dat tegenspreekt, wordt onmiddellijk het zwijgen opgelegd.

"Als je gelijk hebt, hoef je geen andere standpunten te onderdrukken omdat de waarheid zal winnen", schreef een commentator over hoe de VN en de WEF in hun kaarten laten zien.

"Natuurlijk, als je het mis hebt, MOET je de waarheid onderdrukken om je standpunt te behouden."

 Joe Biden maakt ook deel uit van de globalistische kliek, voegde ze er nog aan toe en citeerde iets wat Biden onlangs zei dat weerklinkt wat Fleming zei op de WEF :

 'Wat we hier hebben, is een perceptieprobleem. Wat we moeten doen, is dit perspectief veranderen, ook al is het niet waar."

 De manier waarop Biden en zijn kliek dit bereiken, is door hun tegenstanders te demoniseren, te marginaliseren en uiteindelijk te criminaliseren, wat we nu op wereldschaal zien gebeuren.

 "Hun overmoed zou hun ondergang moeten zijn, maar veel mensen zijn behoorlijk dom", schreef een ander over hoe idiocratie de reden is waarom Fleming's verklaringen niet worden aangepakt en ongestraft blijven.

 'Waarheid is nooit bang voor onderzoek', voegde iemand anders toe aan het gesprek. 'Leugenaars zijn altijd bang om te worden blootgesteld."

 'Als ze gelijk hadden', zei een ander, 'zouden ze andere standpunten en discussies verwelkomen, maar ze hebben geen gelijk."

 Het laatste nieuws over globalistische pogingen om de waarheid het zwijgen op te leggen, is te vinden op Censorship.news.

 

Bronnen voor dit artikel zijn onder meer:

 

TheGatewayPundit.com

NaturalNews.com

NaturalNews.com

 

Bron: https://www.naturalnews.com/2022-10-05-we-own-science-un-world-economic-forum.html

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...