woensdag 27 april 2022

Wetenschappers ontdekken dat hartontsteking vaker voorkomt bij gevaccineerden


 Help mee door dit met iedereen op je socials te delen!

Hartontsteking komt vaker voor bij mensen die coronavaccins hebben gekregen dan bij ongevaccineerden. Dat blijkt uit een nieuwe studie onder tientallen miljoenen Europeanen.

Mannen van 16 tot 24 jaar hadden na het tweede Pfizer-vaccin in vergelijking met ongevaccineerden vijf keer meer kans op myocarditis en pericarditis, twee soorten hartontsteking, en 15 keer meer kans na het tweede Moderna-vaccin, zei professor Rickard Ljung van het Zweedse geneesmiddelenagentschap.

Ook na de eerste dosis van de mRNA-vaccins hadden mannen van 16 tot 24 jaar meer kans op hartontsteking. Alle mannen liepen na de eerste of tweede prik meer risico, behalve mannen van 40 jaar of ouder die de eerste Moderna-prik hadden genomen.

Binnen zeven dagen

Wetenschappers uit Finland, Denemarken, Zweden en Noorwegen analyseerden medische gegevens van 23,1 miljoen mensen van 12 jaar en ouder. De data hebben betrekking op de periode 27 december 2020 tot 5 oktober 2021.

De kans op myocarditis en pericarditis is het grootst binnen zeven dagen na vaccinatie, vooral na de tweede dosis, schrijven de onderzoekers in het Journal of the American Medical Association.

Moderna en Pfizer waren niet bereikbaar voor commentaar. Scandinavische landen geven jongeren en jongvolwassenen sinds vorig jaar geen Moderna-vaccins meer vanwege zorgen over hartontsteking.

Niet mee eens

Opmerkelijk: de onderzoekers zeggen dat hartontsteking een ‘zeer zeldzame’ bijwerking is en claimen dat ‘de voordelen van deze vaccins opwegen tegen de risico’s’.

Cardioloog en internist Peter McCullough is het daar niet mee eens. “In geen geval zouden we een vaccin accepteren dat ook maar bij één iemand hartschade veroorzaakt. De voordelen van de vaccins wegen geenszins op tegen de risico’s,” zei McCullough tegen de krant The Epoch Times.

[Zero Hedge]

Sucharit Bhakdi: zo willen de onaantastbaren ons tot slaaf maken

 

Help anderen door dit met vrienden op je social netwerk te delen!

Ik ben bang, heel erg bang, Peter, dat er sprake is van een mondiale agenda, zei emeritus hoogleraar en microbioloog Sucharit Bhakdi in gesprek met de Amerikaanse psychiater Peter Breggin.

Je hoeft geen landen te noemen, maar de leiders van die landen hebben afspraken gemaakt om datgene wat er nog is op aarde onderling te verdelen, vervolgde Bhakdi.

Grazende schapen

“Het eerste wat ze moeten doen, is het afnemen van bezittingen van de individuen. Dat is wat er nu gebeurt. Ten tweede moeten ze de wereldbevolking terugdringen, wat recht voor onze ogen gebeurt,” zei hij.

“Daarna kunnen deze mensen leven waar ze maar willen. Zij zullen de onaantastbaren zijn. Onaantastbaar omdat ze hun privéjets en hun eilanden hebben. En wij kunnen hen niet bereiken omdat we opgesloten worden als slaven, als grazende schapen in het weiland.”

80 procent

Bhakdi krijgt bijval van arts Vladimir Zelenko, die in enkele dagen meer dan 100.000 volgers op Twitter wist te verzamelen. Hij schrijft dat deze mensen ons proberen uit te moorden. “Ze proberen de wereldbevolking met 80 procent terug te dringen.” Zelenko denkt echter dat ze niet zullen slagen.



Het stikstofprobleem verdwijnt, waar de Oekraïense vluchteling verschijnt (Nl.)


Het kabinet (Nl) is voornemens om potentieel 150.000 Oekraïense vluchtelingen op te vangen. Dat aantal werd genoemd als mogelijk het totaal aantal mensen dat hierheen komt. Sommige mensen zeggen dat er nog wel meer komen. Er wordt ook gesproken over het bijbouwen van hele dorpen voor Oekraïners. Stikstof is blijkbaar geen probleem meer, zei Kamerlid Freek Jansen (FVD) tijdens het debat over de opvang van Oekraïense vluchtelingen.

Nederland kan dit niet aan. Nederland zit niet in een luxe positie met honderdduizenden extra woningen die we nog wel eventjes ter beschikking kunnen stellen aan allerlei mensen in de hele wereld. Nee, we zitten al met een enorm woningtekort. Er is een tekort van 300.000 woningen. Onze starters kunnen nu al geen woning meer vinden, zei Jansen.

De koopprijzen zijn extreem gestegen; de huurprijzen zijn extreem gestegen. De wachtrijen voor de sociale huurwoningen zijn nu gemiddeld tien jaar en lopen in heel veel gemeenten op tot wel vijftien jaar. Het is absurd om te denken dat we, op de 100.000 mensen die hier al standaard jaarlijks bijkomen, nog eens honderdduizenden mensen kunnen gaan huisvesten, vervolgde het Kamerlid.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Ik vind het niet uit te leggen

“Nu wordt er nog gesproken van tijdelijke opvang, maar we hebben het in het verleden gewoon gezien; ook met de Syriërs zou het tijdelijk zijn. Die zijn in 2015 en 2016 gekomen en krijgen nu allemaal een permanente verblijfsvergunning. Die blijven voor altijd,” zei Jansen.

“Ook nu gaan we zien dat de Oekraïners die hier komen, hier gewoon blijven, als het aan met name de linkse partijen hier in de Kamer ligt.”

“Studenten zitten nu bijvoorbeeld in tijdelijke woningen. Zij worden nu al uit hun huizen gezet ten behoeve van de huisvesting van Oekraïense vluchtelingen. Dat kan toch niet? Dat kunnen we toch niet verkopen aan onze eigen mensen? De afgelopen decennia hebben in het teken gestaan van iedere keer Nederlanders op de laatste plaats zetten. Nu dreigt die situatie weer te ontstaan. Ik vind het niet uit te leggen. Het is niet tijdelijk. Nederland zit al helemaal vol,” aldus Jansen.

Dit is heel ernstig

Het hele land wordt volgebouwd. In ieder leeg weiland komt weer een nieuwe woonwijk. Het hele karakter van het land verdwijnt. Starters kunnen geen woning vinden, kunnen niet aan hun leven beginnen. En wij moeten maar de hele wereld gaan helpen. Ik vind het niet uit te leggen, zei hij.

Het Kamerlid wees erop dat het kabinet bezig is met een noodwet die het mogelijk maakt burgemeesters te dwingen mensen op te nemen in hun gemeente. “Dat mag nooit gebeuren. Dit moet worden gestopt, want dit draagt bij aan de verdere afbreuk van onze woningmarkt en ons land zoals dat al decennia gebeurt. Dit is heel ernstig.” 

Moderna wist dat gevaccineerde mensen nooit de juiste immuniteit zullen verwerven na doorbraakinfecties

                                     

Original Antigenic Sin was hidden from us until Apr 19, 2022

Originele antigene zonde was voor ons verborgen tot 19 april 2022

Igor ChudovIgor Chudov

Apr 26

'Ooit afgevraagd waarom sommige gevaccineerde mensen eindeloze Covids lijken te hebben Een? interessante studie kwam hierover naar buiten.


In deze studie werden twee kanten van de Moderna Phase 3-vaccinproef bekeken: de gevaccineerde groep en de controlegroep. Ze keken naar niet-gevaccineerde mensen met Covid, versus gevaccineerde mensen met zogenaamde "doorbraak van Covid-infecties".

De vraag die ze stelden was: krijgen de gevaccineerde personen dezelfde volledige spectrumimmuniteit als de niet-gevaccineerde?


Het antwoord was NEE Gevaccineerde mensen hadden veel MINDER kans om een brede natuurlijke immuniteit te ontwikkelen, vergeleken met niet-gevaccineerde mensen.


Brede natuurlijke immuniteit en nucleocapside antilichamen

Ik bespreek hier de definitie van immuniteit van een breed spectrum en leg nucleocapside-antilichamen uit mijn artikel van 18 november "UK Week 42-45"Ik ga mezelf plagiëren en de tekst hier kopiëren om het mijn lezers gemakkelijk te maken :

Wat zijn deze N-antilichamen en waarom heb ik het erover? Wat is er zo belangrijk?

Het Covid coronavirus presenteert tal van “epitopen'naar ons immuunsysteem. Dat zijn vergelijkbaar met lichaamsdelen bij mensen, dat zijn dingen die het virus ons lichaam presenteert, net zoals we onze ogen, mond en neus 'presenteren'.


Na het verslaan van een infectie, leert ons immuunsysteem deze 'epitopen' te herkennen en reageert later, wanneer de ziekteverwekker opnieuw wordt geïntroduceerd, en vecht er  gemakkelijker tegen dan de eerste keer. Dit is het hele punt van immuniteit.

Onze natuurlijke, niet-gevaccineerde immuniteit slaat enkele details over en leert de "spikes" (S-proteïne), de "nucleocapsid" (N-Protein) en andere delen van het virus te herkennen, en ontwikkelt antilichamen en immuungeheugen die op al die dingen reageren.

Dit veelzijdige geheugen biedt ook een bredere bescherming tegen "varianten".

Daarentegen overspoelt vaccinatie met een bestaand Covid-vaccin onze cellen met alleen S-proteïne (het "piekeiwit") van een virus dat pas rond januari 2020 bestond. Even terzijde, dit piekeiwit is extreem giftig, het veroorzaakt talloze bijwerkingen waarover we hebben gehoord. De effecten zijn afhankelijk van veel dingen, zoals hoe je precies bent gevaxxed en hoeveel van het vaccin in de bloedbaan is terechtgekomen. S-proteïne kan ook celkernen binnendringen en DNA-herstel verstoren.

Verder is het punt van het "Covid vaccin" dat onze immuniteit leert dit S-eiwit te herkennen en antilichamen ontwikkelt. Hierdoor kunnen gevaccineerde Covid-19-infectie in de eerste paar maanden na vaccinatie bestrijden. Dan nemen deze S-antilichamen af, neemt de immuniteit af en krijgen we geen immuniteit bij de gevaccineerde.

Wat belangrijk is, is dat de immuniteit van het vaccin ALLEEN antilichamen aanmaakt voor S-proteïne, maar niet voor andere eiwitten van het echte virus, zoals het N-eiwit. Dit is waar de Roche N-test over gaat: het detecteert de aanwezigheid van N-antilichamen, die alleen kunnen voorkomen bij overlevenden van de werkelijke Covid-19, die N-eiwit bevat, wat het Covid-vaccin mist.

Zo ontwikkelen niet-gevaccineerde overlevenden van Covid19 een verscheidenheid aan antilichamen, waaronder S-antilichamen (zoals de vaxxed), N-antilichamen (nooit gezien bij vaxxed die geen covid hadden), enz.

De Moderna-proef

Tijdens de oorspronkelijke Moderna Phase 3-studie, zelfs vóór Delta en Omicron, vonden wetenschappers hetzelfde effect: de gevaccineerde personen hebben veel minder kans om te "seroconverteren" en de hierboven beschreven N-antilichamen te ontwikkelen. Het verschil tussen gevaccineerd en niet-gevaccineerd is VIJF KEER, wat enorm is. De niet-gevaccineerde personen hebben vijf keer meer kans dan de gevaccineerde om een brede immuniteit te ontwikkelen, inclusief N-antilichamen.


Het wordt nog erger: voor die gevaccineerde personen wier doorbraakinfectie optrad na de tweede dosis (ziekte gedetecteerd op dag 29), was hun vermogen om N-antilichamen te ontwikkelen 13 KEER erger dan dat van de niet-gevaccineerde :

Dit onvermogen om een bredere natuurlijke immuniteit te verkrijgen, is de reden voor eindeloze covid’s: een covide-infectie bij gevaccineerde personen leidt niet tot blijvende immuniteit en werkt op dezelfde manier als een bijna waardeloze boosterschot. Een "doorbraakinfectie" voegt een groot aantal tijdelijke S-antilichamen toe aan het verouderde Wuhan-virus. Terwijl de niet-gevaccineerden talloze antilichamen verkrijgen tegen allerlei facetten (epitopen) van het virus dat ze heeft geïnfecteerd.

Auteurs erkennen ook het belang van deze bevinding en vermelden andere onderzoeken die hetzelfde effect aantonen :


N-antilichaamprevalentie werd gebruikt voor twijfelachtige claims over de effectiviteit van vaccins

Het blijkt dat bepaalde, misschien opzettelijk misleidende onderzoeken een lage N-antilichaamprevalentie onder de gevaccineerde gebruikten om ten onrechte de effectiviteit van het vaccin te "bewijzen". Ze zouden zeggen "kijk hoe laag de prevalentie van N-antilichamen is onder de gevaccineerde!' als bewijs dat ze niet ziek worden. Maar, zoals hierboven blijkt, is het geen bewijs dat ze niet ziek worden! Ziek of niet, de gevaccineerden zouden GEEN N-antilichamen ontwikkelen.

Wat zijn die potentieel misleidende onderzoeken?


De auteurs noemen studies 29-31. Hier zijn ze :


Als je een substack-schrijver bent, bekijk ze dan en kijk of je methodologische gebreken erin kunt vinden, gebaseerd op onjuist gebruik van N-antilichaamtests.

Brian Mowrey

Als je van gezond meningsverschil houdt, zonder cultuur te annuleren, merk dan op dat een gerespecteerde Substack-schrijver, Brian Mowrey, het niet eens is met degenen die bewijs leveren van OAS (Original Antigenic Sin). Brian is erg gearticuleerd en schreef er twee interessant artikelen over het onderwerp. Ik ben het niet eens met zijn mening over OAS, maar ik respecteer Brian en wil dat mijn lezers worden blootgesteld aan zijn tegengestelde standpunt. Klik op de bovenstaande twee links als je geïnteresseerd bent. Laat ons weten wat je denkt.

Implicaties

De gevolgen van het falen van gevaccineerde mensen om volledige immuniteit te verwerven, zijn enorm. Als gevolg van lukraak geteste vaccins kan het gevaccineerde niet van nature immuun worden na eerste, tweede of verdere infectie.

Dus elke vorm van Kudde-immuniteit is met succes bereikt door landen met lage vaccinatie, dit is onmogelijk in de sterk gevaccineerde landen.

Eindeloze Covid-infecties zijn NIET onschadelijk, omdat Sars-Cov-2 immuuncellen infecteert en werkt als een stormram tegen ons immuunsysteem. Herhaalde slagen van deze 'babbelende ram' zijn buitengewoon schadelijk voor het immuunsysteem van de gevaccineerde.

 

Het VK loopt een beetje voor op andere hoog gevaccineerde landen en heeft statistieken die de diepte van het probleem blootleggen.

 

Tijdstip van evenementen

De timing van gebeurtenissen suggereert dat Moderna al heel lang geleden toegang had tot de N-antilichaamgegevens. Naar mijn mening zou een goedbedoelende persoon die deze gegevens had, snel concluderen dat het grote publiek het verdient om geïnformeerd te worden over OAS-zorgen. Dit is echter niet gebeurd.

De gegevens waren beschikbaar in of rond maart 2021 :


Die studie is echter pas nu gepubliceerd. Ik ben me er NIET van bewust dat Moderna het publiek eerder op deze kwestie heeft gewezen. En het publiek moest dit weten, toch? Corrigeer me als ik me vergis.

Update: Todd Zywicki zei dat hij ook wat (minder gedetailleerde) informatie vond in Moderna's publicatie van fase 3-resultaten in zijn artikel dateert van 10 maart 2022. De gegevens die hij citeert zijn erg belangrijk, maar het is gebaseerd op een publicatie van Moderna die nauwelijks details voor N-antilichamen bevatte, maar Todd nam er heel scherp nota van en meldde het. Ik zou dat niet als een goede openbaarmaking beschouwen.

Wat denk je? Laat het ons weten in reacties!

https://igorchudov.substack.com/p/moderna-knew-vaccinated-people-will?token=eyJ1c2VyX2lkIjo2OTY5ODA2OSwicG9zdF9pZCI6NTI4NjM3MzcsIl8iOiIzcXRqaCIsImlhdCI6MTY1MTA4ODMxNiwiZXhwIjoxNjUxMDkxOTE2LCJpc3MiOiJwdWItNDQxMTg1Iiwic3ViIjoicG9zdC1yZWFjdGlvbiJ9.B_UgdDXjzzdhXDAu04MgRfclUbGpOmedASzhg1xd20I&s=r

Von der Leyen weigert nog altijd geheime sms’jes met Pfizer-baas vrij te geven: ‘Wat is het ook een vuile beerput’

 

De Europese Commissie krijgt meer tijd om opheldering te verschaffen over geheime sms’jes tussen Commissievoorzitter Ursula von der Leyen en Pfizer-baas Albert Bourla. Het dagelijks EU-bestuur heeft uitstel van de deadline aangevraagd om relevant chatverkeer vrij te geven over aankoop van miljoenen coronavaccins voor de EU.

Volgens The New York Times hebben de sms’jes ‘een belangrijke rol gespeeld’ bij de aankoop van de vaccins. Een journalist vroeg de sms’jes op, maar de Europese Commissie weigerde ze vrij te geven. Daarna stelde de Europese Ombudsman een onderzoek in.

Von der Leyen raakte als Duitse minister van Defensie ook al in opspraak toen ze sms’jes had verwijderd rondom de inkoop van wapens.

Wie wakker is, weet dat allang

De EU-baas wordt overspoeld met kritiek. “Hoogmoed komt voor de val,” reageert auteur en spreker Hans van Tellingen. R. Genis twittert: “Echt heel controleerbaar en democratisch hoor die Europese instellingen en hun steeds totalitairder wordende baasjes.”

“Wat kan daar nou nog voor schokkends in staan?” vraagt psycholoog Marc Luxen. “Ze werken nauwelijks, ze hebben onbekende zeer negatieve bijwerkingen, en de ongekozen EU-muts heeft qua belangenverstrengeling miljarden naar Pfizer gesluisd. Wie wakker is, weet dat allang.”

Maar nu even niet

Fysiotherapeut Auke Wagenmakers stelt: “Wat is het ook een vuile beerput.”

“Transparantie en openheid zijn heel belangrijk volgens Von der Leyen en de EU. Maar nu even niet,” constateert oud-Statenlid Eelco van Hoecke.

Steeds meer verkeersongevallen: zijn gevaccineerde automobilisten een gevaar op de weg?

 

Ook in andere landen begint het op te vallen dat zich veel verkeersongelukken voordoen. In Oostenrijk en Duitsland is het aantal verkeersdoden sinds de jaren zeventig met bijna 90 procent gedaald, maar de trend lijkt te keren.

Sinds de tweede helft van vorig jaar neemt het aantal ernstige auto-ongelukken toe. Op de Duitse wegen werden in één dag negen dergelijke ongevallen geregistreerd. In februari vonden in het noorden van Graz in Oostenrijk op twee opeenvolgende dagen dodelijke ongevallen plaats.

100 extra verkeersdoden

Fietsers vallen zonder duidelijke reden van hun fiets en zijn meestal niet meer bij bewustzijn als de ambulance arriveert. In veel gevallen blijkt dat ze een hartaanval of beroerte hebben gehad. Ook worden er longembolieën aangetroffen.

Als de trend doorzet, kunnen er dit jaar in Oostenrijk tot 100 extra verkeersdoden vallen als gevolg van ‘medische noodgevallen’. Ter vergelijking: jaarlijks registreert Oostenrijk 30 verkeersdoden door alcoholgebruik.

Groter risico

Aangezien de stijging samenvalt met de start van de massale vaccinaties tegen corona in Europa ligt een verband voor de hand, schrijft internetkrant Wochenblick. Aderen kunnen maanden na de injectie verstopt raken of springen. Vervolgens kan er hartfalen, een beroerte of verlamming optreden.

Gevaccineerde mensen zouden dit jaar een groter risico kunnen vormen dan dronken automobilisten.

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...