zaterdag 1 april 2023

Britse oncoloog waarschuwt dat kanker zich snel ontwikkelt na Covid-vaccinatie – “Ik heb genoeg ervaring om te weten dat dit geen toeval is”

april 2, 2023  1115   5   


Dr. Angus Dalgleish, een gerenommeerd oncoloog uit het Verenigd Koninkrijk, schreef onlangs een open brief aan de hoofdredacteur van het medische tijdschrift The BMJ, waarin hij erop aandringt dat de schadelijke effecten van Covid-injecties “onmiddellijk worden uitgezonden en besproken” omdat kanker en andere ziekten zich snel ontwikkelen onder “geboosterde” mensen, schrijft The Exposé.

Dr. Dalgleish is professor oncologie aan St George’s, Universiteit van Londen. Zijn brief aan Dr. Kamran Abbasi, de hoofdredacteur van de BMJ, is geschreven ter ondersteuning van het pleidooi van een collega Dr. Abbasi dat de BMJ geldige geïnformeerde toestemming voor Covid-vaccinatie tot een prioritair onderwerp maakt.

Lees hieronder de brief van Prof. Dalgleish:

Beste Kamran Abbasi,

Covid heeft geen vaccinatieprogramma meer nodig gezien de gemiddelde leeftijd van overlijden aan Covid in het VK 82 jaar is en aan alle andere oorzaken 81 jaar en dalende.

Het verband met stolsels, myocarditis, hartaanvallen en beroertes is nu algemeen aanvaard, evenals het verband met myelitis en neuropathie. (Wij voorspelden deze bijwerkingen in ons QRBD artikel Sorensen et al. 2020 van juni, aangezien de blast analyse 79% homologieën liet zien met menselijke epitopen, met name PF4 en myeline).

Er is nu echter een andere reden om alle vaccinprogramma’s stop te zetten. Als praktiserend oncoloog zie ik mensen met een stabiele ziekte snel achteruitgaan nadat zij gedwongen zijn een booster te nemen, meestal om te kunnen reizen.

Zelfs binnen mijn eigen persoonlijke contacten zie ik ziekte op basis van B-cellen na de boosters. Zij beschrijven duidelijk onwel te zijn een paar dagen tot weken na de booster – één ontwikkelde leukemie, twee collega’s Non-Hodgkin-lymfoom, en een oude vriend die zich voelde alsof hij Long Covid had sinds hij zijn booster kreeg en bij wie, na het krijgen van ernstige botpijn, meerdere uitzaaiingen van een zeldzame B-celziekte werden vastgesteld.

Hebben de volledig gevaccineerden meer kans om aan COVID te sterven?

 

Ik ben ervaren genoeg om te weten dat dit niet de toevallige anekdotes zijn die velen suggereren, vooral omdat hetzelfde patroon wordt gezien in Duitsland, Australië en de VS.

De berichten over aangeboren immuunsuppressie na mRNA gedurende enkele weken zouden kloppen, aangezien al deze patiënten tot nu toe melanomen of B-celkankers hebben, die zeer gevoelig zijn voor immuuncontrole – en dat is vóór de berichten over suppressie van suppressorgenen door mRNA in laboratoriumexperimenten.

Dit moet onmiddellijk worden uitgezonden en besproken.

Angus Dalgleish MD FRACP FRCP FRCPath FMedSci

Meer lezen:

·         Cancers rapidly progressing after Boosters, The Naked Emperor

·         Oncologist Sends Urgent Letter: Stable Cancers and other Diseases Are Rapidly Progressing in ‘Boosted’ People, RAIR Foundation

B-cel-gemedieerde ziekte

In zijn brief verwijst Prof. Dalgleish naar ziekten en kankers op basis van B-cellen. Volgens de British Society for Immunology spelen B-cellen een belangrijke rol bij het reguleren van de immuunrespons en kan ontregeling van de B-celfunctie leiden tot ernstige gevolgen voor de gastheer. Zoals:

·         Kanker

·         Auto-immuniteit

·         Niet-autoimmune ontstekingsziekte

·         Transplantatie, chronische graft-versus-host ziekten

·         Verspreiding van het menselijk immunodeficiëntievirus (HIV)

Geen boosters meer*

Prof. Dalgleish behandelt kankerpatiënten in de frontlinie en is geschokt en verbijsterd over wat hij ziet – en niet alleen bij zijn patiënten, maar ook bij familieleden en vrienden. Dit omvat snel groeiende en fulminerende kankers, recidieven bij mensen die al lang genezen of in remissie waren van hun kanker die in sommige gevallen al 25 jaar of meer verdwenen was. Deze kankers komen voor bij gevaccineerde personen en worden volgens Prof. Dalgleish uitgelokt door boosterinjecties. In een interview met Dr. Tess Lawrie gisteren op Tess Talks, besprak Prof. Dalgleish dit en wat hij ziet bij zijn patiënten, familie en vrienden. Hij besprak ook:

·         De rol van goedkope, gangbare en generieke medicijnen bij de behandeling van kanker, en hoe deze worden onderdrukt.

·         Hoe mensen die jarenlang in remissie zijn geweest nu beginnen terug te vallen na het ontvangen van een Covid injectie booster en waarom dit gebeurt.

·         Hoe professor Dalgleish door zijn eerdere HIV-onderzoek begreep dat de Covid-injecties stollings- en neurologische problemen zouden veroorzaken.

·         Dat hij en zijn collega alarm sloegen en hun bevindingen voorlegden aan het Britse kabinet, en dat er geen passende maatregelen zijn genomen.

De grote statistische truc die de vaccins effectiever laat lijken dan ze zijn

 

Hieronder vindt u zijn Tess Talks interview op Rumble. Voor degenen die geen toegang hebben tot Rumble kunt u de video op Dr. Lawrie’s Substack HIER bekijken.


Video Link: https://rumble.com/v1yw7f8-are-covid-boosters-causing-cancer.html
Tess Talks: Veroorzaken Covid boosters kanker? 4 december 2022 (56 min)

*Artikel bewerkt na oorspronkelijke publicatie: We hebben het gedeelte “Geen Boosters meer” toegevoegd omdat het interview, dat op het moment van schrijven nog niet beschikbaar was, zijn brief aanvult.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/britse-oncoloog-waarschuwt-dat-kanker-zich-snel-ontwikkelt-na-covid-vaccinatie-ik-heb-genoeg-ervaring-om-te-weten-dat-dit-geen-toeval-is/

 

‘Dit is een noodkreet, de wereld moet weten wat er in Frankrijk gebeurt’


Klagemauer TV heeft een noodoproep ontvangen van de jonge Franse arts Grégory Pamart. De 33-jarige arts zit al bijna anderhalf jaar thuis. Hij kan zijn patiënten niet behandelen.

Vijfhonderd dagen geleden ontsloeg de Franse regering onder meer artsen en verpleegkundigen die weigerden de experimentele coronaprik te halen. Zij mogen hun beroep niet meer uitoefenen.

Deze mensen zijn geschorst en krijgen geen salaris. Het gevolg is dat artsen en verpleegkundigen noodgedwongen hun huis moesten verkopen of zelfs het land hebben verlaten. Hun misdaad: het weigeren van een nieuw ‘geneesmiddel’.

NOG STEEDS NIET

Pamart verzet zich tegen een vorm van geneeskunde waarin het is toegestaan om misdaden tegen de menselijkheid te plegen door middel van gedwongen vaccinaties.

Maandenlang hebben honderdduizenden mensen hiertegen geprotesteerd. Ze werden genegeerd, belachelijk gemaakt door de media en in diskrediet gebracht.

Veel zieke mensen kunnen nu niet naar de huisarts en zien af van behandeling. Ondertussen mogen de geschorste ongevaccineerde artsen nog steeds niet werken en wordt de ene na de andere spoedeisende hulpafdeling gesloten. Het gevolg is dat de wachttijden oplopen en patiënten sterven.

Dit is een SOS

Pamart vraagt zich af of hij ooit nog als arts mag werken in zijn eigen land. “Vandaag zijn het de verpleegkundigen, morgen wellicht de leraren met verkeerde opvattingen, of politieagenten, rechters.”

Hij roept de internationale gemeenschap op om president Macron tot de orde te roepen. “Frankrijk mag geen totalitaire staat worden.”

“Dit is een noodkreet. De wereld moet weten wat er in Frankrijk gebeurt. Dit is een SOS.”

Verwerping van het globalisme: Hongarije en Italië nemen wetten aan om burgers te beschermen tegen het gebruik van insecten in voedsel

 Globalisten proberen burgers te hersenspoelen met hun milieu- en voedingspropaganda om de voedselkeuzes van burgers te controleren.

maart 26, 2023  7713   22  

    Unplash

Hongarije heeft strengere regels uitgevaardigd tegen het clandestien gebruik van insecten in voedsel. De minister van Landbouw István Nagy kondigde op zijn social media site aan dat voedingsmiddelen die insecteneiwitten bevatten voortaan het etiket “Waarschuwing! Voedsel dat insecteneiwitten bevat” en dat apart van andere producten moet worden uitgestald, bericht Rairfoundation.

De minister benadrukte dat de regering de Hongaarse consumenten wil beschermen tegen door Brussel in de Europese Unie (EU) toegestane voedingsmiddelen die insecteneiwitten bevatten door middel van strenge regels voor productetikettering en -scheiding.

Hongarije was de enige lidstaat die het voornemen van de EU om toe te staan dat insecten als voedsel en voedselingrediënten in de EU op de markt worden gebracht niet steunde.

Hij voegde eraan toe dat de Europese Commissie onze gastronomische tradities en eetgewoonten in gevaar brengt. Daarom heeft het ministerie van Landbouw de verordening inzake de etikettering van levensmiddelen gewijzigd om de consument correcte informatie te verschaffen.

Producten die insecteneiwitten bevatten zullen duidelijk te onderscheiden en gescheiden zijn in de winkelschappen. Niet-conforme verpakkingen en etiketten mogen nog drie maanden worden gebruikt en producten met dergelijke verpakkingen of etiketten mogen maximaal drie maanden op de markt blijven. István Nagy wees er ook op dat er gedurende 90 dagen geen boetes zullen worden opgelegd wegens niet-naleving van de gewijzigde verordening.

Hij wees erop dat uit representatieve onderzoeken van het Nationaal Bureau voor de Veiligheid van de Voedselketen duidelijk blijkt dat sinds 2016 het percentage mensen in Hongarije dat geen insecten wil eten met 2,4 procent is gestegen.

Degenen die liever voedsel van Hongaarse oorsprong kopen, willen geen insecten eten. Daarnaast onderstreepte hij dat Hongaarse boeren de Hongaarse bevolking altijd voorzien van hoogwaardige voedingsmiddelen, vers en van goede kwaliteit, zodat er noch voor voedseltekorten noch voor eiwittekorten hoeft te worden gevreesd.

Waarom Europa zich opmaakt voor een hongeroproer - Schwab's schaduw achter de Europese Commissie?

 

Hij zei ook dat de verordening niet van invloed is op additieven op basis van insecten, die op grote schaal door de voedingsindustrie worden gebruikt, maar van toepassing zijn op insecten als ingrediënten.

Italië verbiedt insectenmeel in zijn pasta

Italië heeft insectenmeel uit zijn pasta verbannen, meldt The Times. Het toenemende gebruik in de keuken van meel gemaakt van krekels, sprinkhanen en insectenlarven stuit op hevig verzet in Italië, waar de regering het gebruik ervan in pizza’s en pasta’s wil verbieden en het apart wil houden in de schappen van supermarkten.”

Een kok maakt een speciale pasta met insectenmeel gemaakt van sprinkhanen of krekels.

Uit angst voor de associatie van insecten met de Italiaanse keuken hebben drie ministers een persconferentie in Rome belegd om vier decreten aan te kondigen die gericht zijn op een hardhandig ingrijpen. “In principe worden deze meelsoorten niet verward met voedsel dat in Italië wordt gemaakt,” zei landbouwminister Francesco Lollobrigida.

Zoals eerder gemeld bij RAIR Foundation USA, vechten ongekozen zelfbenoemde globalisten er al jaren voor dat westerlingen insecten eten. Ze hopen de burgers te hersenspoelen met milieu- en voedings narratieven om hun voedselkeuzes te controleren. “Meel van krekels, vol vitaminen, eiwitten en mineralen, wordt steeds meer gezien als een ecologische manier om voedingsstoffen binnen te krijgen, en de markt zal naar verwachting 3,5 miljard dollar bereiken in 2029.” De EU heeft al toestemming gegeven voor voedingsmiddelen gemaakt van krekels, sprinkhanen en larven van donkere kevers. In januari werden meelwormlarven aan de lijst toegevoegd.”

Alle vier de insecten worden echter genoemd in de Italiaanse decreten, die vereisen dat producten die ze bevatten met grote letters worden geëtiketteerd en apart van andere voedingsmiddelen worden uitgestald.

“Wie deze producten wil eten, kan dat doen, maar wie dat niet wil, en ik denk dat dat de meeste Italianen zullen zijn, kan kiezen”, aldus Lollobrigida.

Orazio Schillaci, de minister van Volksgezondheid, zei dat de wetgeving ook het gebruik van insectenmeel in “typisch” Italiaanse producten zoals pizza en pasta zal verbieden.

In een verdere poging om de Italiaanse keuken te promoten, kondigde de regering donderdag aan dat zij zal voorstellen de Italiaanse keuken op de werelderfgoedlijst van Unesco te plaatsen.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/verwerping-van-het-globalisme-hongarije-en-italie-nemen-wetten-aan-om-burgers-te-beschermen-tegen-het-gebruik-van-insecten-in-voedsel/

 

Gemalen insecten “additief” zit nu in pizza, pasta en granen in de hele EU

Vanaf gisteren is een voedseladditief gemaakt van gemalen krekels te vinden in voedsel van pizza tot pasta en granen in de hele Europese Unie. Ja, echt waar. Ontvette huiskrekels staan op het menu van Europeanen over het hele continent, zonder dat de overgrote meerderheid van hen weet dat het nu in hun eten zit, bericht … Meer lezen overGemalen insecten “additief” zit nu in pizza, pasta en granen in de hele EU

https://www.frontnieuws.com/wp-includes/images/w-logo-blue.pngFrontnieuws  Lees verder op : https://www.frontnieuws.com/gemalen-insecten-additief-zit-nu-in-pizza-pasta-en-granen-in-de-hele-eu/

 

ONTVOLKING: Wereldwijd meer dan 2 miljoen oversterftegevallen sinds de invoering van de covid-19 injecties.

 april 1, 2023  2906   18  

 

    Adrian Clark via Flickr

Operatie Warp Speed (OWS) redt geen levens. De gegevens over oversterftegevallen bevestigen het tegendeel in 2021 en 2022. Sinds de uitrol van de covid-19 injecties zijn wereldwijd meer dan 2 miljoen OVERSTERFTE-doden geregistreerd. In de VS waren er in 2021 674.954 oversterftegevallen en in week 49 van 2022 nog eens 434.520 oversterftegevallen. In Europa waren er 375.253 oversterftegevallen in 2021 en 404.6000 oversterftegevallen in 2022. Het is geen “pandemie van de ongevaccineerden” zoals werd geadverteerd in 2021. In feite hebben de meeste “volledig gevaccineerde” volwassen bevolkingsgroepen meer kans om covid-19 op te lopen, ziek te worden en te sterven. Hoewel covid-19 vaccins niet de enige vector zijn die het immuunsysteem van mensen vernietigt en hen doodt, zijn ze duidelijk de drijvende kracht, schrijft Ethan Huff.


Deze overlijdensstatistieken zijn samengesteld uit overheidsdatabanken over de hele wereld, waaronder het Office for National Statistics, het Australian Bureau of Statistics, de Centers for Disease Control, de Organisation for Economic Co-Operation, and Development, en de Euro MOMO.

Operatie Warp Speed was een ontvolkingsprogramma.

De covid-19 pandemie noodtoestand die al meer dan drie jaar kunstmatig is opgebouwd, verbleekt bij de ECHTE NOODtoestand die het afgelopen decennium niet is afgekondigd. Vaccin-experimenten verwoesten het leven van mensen, beschadigen hun hart- en vaatstelsel, decimeren hun immuunsysteem en vernietigen de kudde-immuniteit, naast talloze andere schadelijke gevolgen.

In plaats van de aangeboren immuunrespons te verbeteren, hebben covid-19 injecties de individuele immuunrespons verzwakt, waardoor het door vaccins veroorzaakte auto-immuundeficiëntiesyndroom is ontstaan. Wanneer overheids- en volksgezondheidsfunctionarissen het hebben over afnemende effectiviteit van vaccins en wanneer zij nieuwe boosters aanbevelen, geven zij in feite toe dat het vaccin uw immuunsysteem beschadigt en u vatbaarder maakt voor alle infecties, inclusief de voortdurende mutaties van het coronavirus. Deze onderdrukking van het immuunsysteem wordt ook in verband gebracht met een verhoogde productie of vorming van tumoren, immuuntrombocytopenie en myocarditis.

 

Sinds de eerste vaccins een Emergency Use Authorization (EUA) kregen, zijn er nog steeds astronomische sterftecijfers voor de VS, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, het VK en zesentwintig andere Europese landen, tot en met week 49 van 2022.

Britse gegevens tonen aan dat de covid-19 vaccins een pandemie van nieuwe infecties veroorzaken, met twee keer zo veel doden als bij de ongevaccineerden

De gegevens uit het Verenigd Koninkrijk tonen aan dat de “volledig gevaccineerden” een grotere kans hebben om te sterven aan covid-19 omdat de prestaties van het immuunsysteem van de bevolking met de week afnemen. Hoewel er twee maanden na de injectie van covid-19 op korte termijn winst in immuniteit wordt waargenomen, gaat deze winst snel verloren en verergert hij gedurende de opeenvolgende maanden.

Volgens het UKHSA Vaccin Surveillance Report voor week 5 van 2022 hadden de dubbel en drievoudig gevaccineerden twee tot vier keer meer kans om covid-19 op te lopen voor alle leeftijdsgroepen. Ondanks het feit dat zij gedwongen werden een onevenredig groot deel van de covid-19-tests af te leggen, hadden de ongevaccineerden minder kans om de ziekte op te lopen en in het ziekenhuis te worden opgenomen.

In het rapport werden de prestaties van het volledig gevaccineerde immuunsysteem in Engeland vergeleken met het natuurlijke immuunsysteem van de ongevaccineerde bevolking. Er was geen meetbare effectiviteit voor het vaccin in alle leeftijdsgroepen! De doeltreffendheid van het vaccin viel in feite negatief uit voor alle volwassenen.

Toen het rapport keek naar de effectiviteit van het vaccin tegen overlijden in Engeland, waren er slechts twee leeftijdsgroepen die enigszins beschermd waren (leeftijd 18-29 jaar en leeftijd 40-49 jaar). Alle andere gevaccineerde leeftijdsgroepen hadden een grotere kans om te sterven. In het algemeen hadden 18-80-jarigen die volledig waren gevaccineerd minus-98,14% vaccineffectiviteit bij het meten van de belangrijkste statistische categorie: overlijden.

Het covid-19 sterftecijfer per 100.000 mensen in Engeland was vergelijkbaar bij de ongevaccineerden en de dubbelgevaccineerden voor de leeftijdsgroep 18-29 jaar en de leeftijdsgroep 40-49 jaar, dus het vaccin had geen merkbaar effect op de overlevingskans van jonge volwassenen. Het sterftecijfer bij ouderen was echter drastisch slechter bij de volledig gevaccineerden. Bij de ouderen in drie leeftijdsgroepen (60-69), (70-79) en (80+) bleek dat de ouderen twee keer zoveel kans hadden om te sterven als ze volledig gevaccineerd waren.



Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/ontvolking-wereldwijd-meer-dan-2-miljoen-oversterftegevallen-sinds-de-invoering-van-de-covid-19-injecties/

De toekomst van West-Europa na Bakhmut

april 1, 2023   1606   5  

Sommigen menen dat het conflict in de Oekraïne nu halverwege is. In ieder geval beginnen we een veel duidelijker beeld te krijgen van de mogelijke afloop die over ongeveer een jaar kan zijn. Na de val van Bakhmut zullen de Russische troepen naar voren trekken, richting de rivier de Dnjepr, en het grootste deel van het oosten van het huidige Oekraïne weer bij Rusland betrekken, en mogelijk nog meer naar het zuiden. Met meer dan een half miljoen ongebruikte Russische troepen aan de grenzen van het oude Oekraïne is de wachtende Russische bezettingsmacht groot genoeg. Op dat moment zullen de door de VS geïnstalleerde marionetten in Kiev vallen, net als de marionettenregeringen van Saigon en Kaboel daarvoor. Helikopters zullen de nog niet gedode CIA- en NAVO-agenten van het dak van de Amerikaanse ambassade in Kiev evacueren, en ook de hooggeplaatste leden van de gevreesde geheime politie, de SBU. Zelensky wordt naar Miami gebracht. Poolse huurlingen zullen naar de Poolse grens vluchten, schrijft Batiushka.

Drie winnaars: Lokaal, continentaal en wereldwijd

a. De Oekraïne

Na de oorlog zullen er drie winnaars zijn. De eerste is het pas bevrijde Oekraïne zelf, dat zijn natuurlijke grenzen terugkrijgt nadat de Krim, het oosten en misschien het zuiden aan Rusland zijn teruggegeven. Er komt een vrij en onafhankelijk Oekraïne, misschien onder een Oekraïense president als Oleg Tsaryov. De Oekraïne, waarvan de infrastructuur dertig jaar lang is verwaarloosd, terwijl te verbannen oligarch-dieven Oekraïens geld naar Tel Aviv, Londen en New York exporteerden, zal worden vernieuwd. De welvaart zal komen van de voltooide Nieuwe Zijderoute die Eurazië met elkaar verbindt. Oekraïne heeft een grote toekomst als transport- en energieknooppunt. In de komende vijf jaar zullen de 3 miljoen Oekraïense vluchtelingen in Rusland en sommige van de 8 miljoen in West-Europa geleidelijk kunnen terugkeren, zodra zij zorgvuldig zijn doorgelicht of gedenazificeerd door de Russische veiligheidsdiensten. Feit is dat er buiten Rusland maar weinig echte Oekraïense vluchtelingen zijn. Degenen die de afgelopen dertien maanden naar West-Europa zijn gegaan, zijn gewoon degenen die zouden zijn vertrokken als Oekraïne toestemming had gekregen om toe te treden tot de EU. Zonder de aantrekkingskracht van de EU (zie hieronder) zullen velen te zijner tijd naar huis terugkeren.

b. De Russische Federatie

De tweede winnaar is de Russische Federatie. Samen met Wit-Rusland en de nieuwe Oekraïne zal zij veruit de grootste zijn van een solide trojka van landen, waarvan de bevolking samen bijna 200 miljoen inwoners zal tellen. Wit-Rusland, vervreemd door de Amerikaanse poging tot een kleurenrevolutie in 2021, is nu een trouwe bondgenoot van Rusland en heeft zich afgewend van de flirt met het perfide Westen. Ook het nieuwe Oekraïne zal zich, na het westerse verraad van het oude Oekraïne, zeker geen illusies meer maken over de lege en absurde beloften van het Westen met zijn overbodige NAVO en EU, die heel Oost-Europa slechts vernietiging, verarming en knechting hebben gebracht. De drie broers van Oost-Slavië zullen worden herenigd als nooit tevoren, vanwege de bemoeizuchtige pogingen van de VS om hun eenheid te vernietigen na de val van de USSR. Bovendien zal het internationale prestige van Rusland groot zijn. Zijn diplomatieke status in het Zuiden van de wereld, in Afrika, Latijns-Amerika en Azië, met name in Iran en Syrië, zal nog nooit zo hoog zijn geweest.

c. Het Mondiale Zuiden

De derde winnaar wordt dus BRICS +, met als economische motor de Chinese Volksrepubliek en als ideologische motor de Russische Federatie. BRICS + betekent niet alleen BRICS, Brazilië, Rusland, India, China en Zuid-Afrika, maar ook de nieuwe leden Turkije, Iran, Saoedi-Arabië, Egypte, Algerije, Mexico en Argentinië. Dit betekent een organisatie van “De Twaalf”, met een balans van zes landen in Eurazië, drie in Afrika en drie in Latijns-Amerika. Zij zou een nieuwe naam moeten krijgen – wij stellen al lang iets voor als de SA, “De Soevereine Alliantie”. Het is maar een idee. Dit zou ongeveer de helft van de wereldbevolking en meer dan de helft van de wereldproductie omvatten. Een reus. En wie volgt er na hen? Uiteraard Wit-Rusland en de Oekraïne. Dan misschien Nigeria, Venezuela, Pakistan – de lijst zou wel eens kunnen gaan lijken op het lidmaatschap van de hopeloos ouderwetse en binnenkort ter ziele gegane Amerikaanse marionet van na 1945, “je weet wel”, de UNO, de Organisatie van de Verenigde Naties. BRICS + zal voorlopig iedereen betekenen behalve het “uitzonderlijke” Westen, dat wil zeggen Noord-Amerika (de VS en Canada), het West-Europese schiereiland (waarmee we hier Europa bedoelen tot aan Wit-Rusland en de Oekraïne), Oceanië en voorlopig (maar niet lang meer) de weinige offshore- of kustvazallen van de VS in Azië – Japan, Taiwan, Zuid-Korea en Israël.

De toekomst van West-Europa

a. Een gedeNAVOficeerd en gedeNAZIficeerd Europa

Na de bevrijding van de Oekraïne is het duidelijk dat West-Europa de weg zal inslaan naar de bevrijding van de post-1945 Amerikaanse bezetting. Het is duidelijk dat het gedaan is met de NAVO, want die was ooit alleen maar een organisatie tegen de allang verdwenen USSR en zal nog zinlozer worden na de Amerikaanse nederlagen in Kaboel en Kiev. Deze bevrijding van de NAVO zal in verschillende tempo’s verlopen, volgens het principe: last in, first out. Daarom zal de ineenstorting beginnen in Oost-Europa, via Duitsland gaan (na het Amerikaanse verraad en de sabotage van Nordstream zal Duitsland wraak willen nemen), Frankrijk (na het uitwerpen van Amerikaanse bankier-puppets als Macron en de terugkeer van het Gaullisme) en het proces zal eindigen in het VK, dat sinds 1942 op uitnodiging van de half-Amerikaanse Churchill door Amerikaanse troepen is bezet. Alle generaals die dan vragen: “Maar wat komt er dan in de plaats van de NAVO?” zullen uit hun stoel worden gelachen. De vraag is even absurd en anachronistisch als “Maar wat komt er in de plaats van het Warschaupact”?

b. Een opnieuw verbonden West-Europa

De vrijheid voor West-Europa eindigt echter niet met de ineenstorting van de in Brussel gevestigde NAVO. Daarna volgt de ineenstorting van de door de VS georkestreerde, in Brussel gevestigde EU, de Verenigde Staten van Europa, de VSE. In deze tweede fase van de bevrijding is het duidelijk dat Oost-Europa vriendschap zal moeten sluiten met de trojka van de Russische Federatie, Oekraïne en Wit-Rusland. Het Nieuwe Berlijn, opnieuw verbonden met Russische energie na te zijn afgesneden door de VS en verraders als Scholz, zal hier een zeer belangrijke rol spelen. En tenslotte zal de door de VS afgezette De Gaulle vanuit zijn graf een Europese confederatie zien, niet alleen van Vladivostok tot Lissabon, maar tot Londen, nee, tot Dublin, nee, tot Reykjavik. Noord-Eurazië zal soeverein zijn maar economisch samenwerken, van Vladivostok tot Reykjavik, van de Stille Oceaan tot het midden van de Atlantische Oceaan. De aantrekkingskracht van een dergelijke Euraziatische beweging, geleid door Russische energie, voedsel, ruimtetechnologie en wapens en Chinese consumptiegoederen op de Nieuwe Zijderoute, zal onweerstaanbaar zijn. Om te overleven zal Japan zich uiteindelijk bij BRICS + moeten aansluiten, net als een herenigd Noord- en Zuid-Korea.

c. Een confederaal Europa

In het oosten van het Europese schiereiland zou Polen zich kunnen afsluiten van Rusland om (opnieuw) een Duitse economische kolonie te worden, als het dat zou willen. Of anders zou het vrede kunnen sluiten met zijn Slavische buren in het oosten, zoals zo velen van zijn bevolking willen. In ieder geval zullen de Baltische staten vrede moeten sluiten met Rusland en hun zwaar vervolgde Russische minderheden. Een autonoom Moldavië zal naar Roemenië gaan, op voorwaarde dat het pro-Russisch is en zijn Amerikaanse marionettenelite wordt verwijderd. Hongarije, met zijn corridor over land naar Servië, is al een Russische favoriet. Misschien krijgt Hongarije net als Roemenië wat kleine landjes uit de voormalige Oekraïne, waar Hongaarse en Roemeense minderheden wonen. Nu de VS uit de Balkan zijn gegooid, kunnen we de komst van gerechtigheid zien voor de hele regio van het slecht behandelde Servië, Albanië, Macedonië, Montenegro en Bosnië-Herzegovina. In West-Europa zullen de oude en in diskrediet geraakte Russofobe marionettenregeringen van de VS door de macht van het volk ten val worden gebracht – het is al begonnen – in Frankrijk (veramerikaniseerd door Sarkozy en Macron), Duitsland (door Scholz), dat nu geconfronteerd wordt met de grootste stakingen sinds 1992, en het VK (de onzalige drie-eenheid van Johnson, Truss en Sunak verwijderd). In een confederaal Europa zal er geen enkele reden zijn waarom Catalonië niet onafhankelijk zou kunnen worden van Spanje en zal er geen enkele reden meer zijn om Ierland te scheiden of Engeland, Schotland en Wales samen te binden in een belastende unie. Het Verenigd Koninkrijk zal worden ontbonden. Gerechtigheid in heel Europa zal eindelijk denkbaar zijn.

Conclusie: Na de bevrijding

Er zijn mensen in westerse kringen die klagen dat Rusland in de armen van China is gevallen. Afgezien van het diepe racisme van deze uitspraak, dat het genocidale Opiumoorlog Westen op de een of andere manier beter is dan China, verraadt het ook de diepe historische onwetendheid van degenen die dergelijke uitspraken doen. De westerse agressie tegen Rusland heeft er immers eeuwenlang toe geleid dat Rusland zich naar het oosten keerde. Dat is de geschiedenis van de heilige Alexander Nevski (1221-1263). En bijna zeven eeuwen later, in 1941, werd Moskou gered van de westerse nazi’s omdat het oosten weigerde Siberië binnen te vallen, zodat Rusland troepen kon overbrengen van het Verre Oosten naar Moskou. Dat Rusland en China tegenwoordig bondgenoten zijn, is volledig het gevolg van westerse agressie. Bijgevolg is de Amerikaanse periode met zijn Hollywood-fantasiefilms waarin de VS altijd winnen, voorbij, want de werkelijkheid is anders. De virtuele wereld van het neocon Witte Huis is voorbij. De VS is verslagen en verdreven uit Azië, Afrika en Europa. De VS zullen zich moeten terugtrekken op hun Grote Eiland en eindelijk beginnen met het oplossen van hun eigen kritieke problemen, niet in de laatste plaats het probleem van de wereldwijde economische dedollarisatie. Na Bakhmut zullen wij stap voor stap overgaan tot regimeverandering in de VS.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/de-westerse-toekomst-na-bakhmut/


Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...