zondag 21 april 2024

Nieuwe prik ‘die nog heftiger is dan alles wat we al gehad hebben’ wordt komende herfst uitgerold


De pandemie is onder valse voorwendselen door de WHO uitgeroepen om zoveel mogelijk mensen te vaccineren. Dat zei emeritus hoogleraar Masayasu Inoue van de Osaka City University in Japan tijdens een persconferentie in het Zwitserse Genève over mensenrechten en COVID-19.

De overheid en media zijn er verantwoordelijk voor dat 80 procent van de Japanners is gevaccineerd met een extreem gevaarlijk product, zei de emeritus hoogleraar via een videoverbinding.

We zijn nu getuige van verschrikkelijke medicijnschade op een schaal die we nooit eerder hebben gezien. Hij is van mening dat het oneigenlijke gebruik van deze experimentele gentherapie, met name bij gezonde kinderen, een zeer grove schending van de mensenrechten is.

(Video verwijderd? Klik hier...)

De ene na de andere fabriek

De Japanse minister van Volksgezondheid stelt dat er geen reden is tot zorg. Ondertussen werkt de Japanse overheid ter voorbereiding op een volgende pandemie aan een nieuw productiesysteem voor vaccins. “Dit is een ongelooflijke, knotsgekke situatie.”

De Japanse overheid heeft als eerste ter wereld een nieuw soort vaccin goedgekeurd waarbij het RNA zich vermenigvuldigt. Men wil het komende herfst en winter gaan uitrollen. In Japan wordt de ene na de andere fabriek gebouwd om nieuwe vaccins te produceren. Inoue zei dat hij deze fabrieken persoonlijk heeft bezocht.

Emeritus hoogleraar Pierre Capel zei eerder over dit vaccin: “Het werkt als een kopieermachine en het gevolg is dat je overal spike-eiwit gaat aanmaken. Dit is verschrikkelijk. Het zit overal in je lichaam en je raakt het nooit kwijt.”

Deze nieuwe prik is ‘nog heftiger dan alles wat we al gehad hebben’, waarschuwde Capel.

Ziekte X

Inoue zei verder dat farmaceutische bedrijven op dit moment in Japan vaccintesten doen ter voorbereiding op Ziekte X, waar begin dit jaar op het World Economic Forum in Davos over werd gesproken.

Er wordt gespeculeerd dat de Japanse overheid meedoet aan de ‘100 Days Mission’ van de CEPI (Coalition for Epidemic Preparedness Innovation), om bij een eventuele volgende pandemie binnen 100 dagen een vaccin gereed te hebben, voegde hij toe.

Het pandemieverdrag en de amendementen op de Internationale Gezondheidsregeling moeten deze ‘onwetenschappelijke en gevaarlijke plannen’ uitvoerbaar maken.

De emeritus hoogleraar zei dat de Japanse overheid een halt moet worden toegeroepen, om onherstelbare schade aan toekomstige generaties te voorkomen.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

Het kaartenhuis stort in: waarom windmolens juist klimaatverandering veróórzaken in plaats van tegengaan


Ons land wordt volgeplempt met windmolens om ‘klimaatverandering’ tegen te gaan, maar volgens deskundigen veróórzaken ze dat juist.

Als je een heleboel windmolens op de zee of op het land plaatst, dan beïnvloeden ze de menging van de lucht en het water, zei Cyril Wentzel, voorzitter van De Groene Rekenkamer, voor de camera van Ongehoord Nederland.

Grootschalige windparken die nu op de Noordzee gepland worden, gaan wel degelijk het regionale klimaat beïnvloeden, waarschuwde Wentzel.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Opwarmt

Hij wees erop dat er in 2023 een studie is verschenen waarin dit wordt aangetoond, dat er meer verdroging plaatsvindt en dat het daardoor opwarmt.

’s Nachts is er normaal gesproken heel weinig verticale menging van de lucht, maar windmolens veroorzaken dan verticale menging van de luchtlagen en dan krijg je verwarming van de normaal wat koudere lucht aan de grond, aldus Wentzel.

100 kilometer

Auteur van ‘Windhandel’ Bert Weteringe zei in de studio van het tv-programma Ongehoord Nieuws dat windmolens juist klimaatverandering veroorzaken in plaats van waar ze voor bedoeld zijn, namelijk het tegengaan van klimaatverandering.

“Als je dit grootschalig gaat doen op zee, mengen ze die luchtlagen met elkaar, en krijg je wolken en mistvorming,” zei Weteringe. “In het zog van zo’n park, de windschaduw noemt men dat, kan het wel 100 kilometer duren voordat de windsterkte weer terug is op het originele niveau. Dat geeft aan hoe groot het gebied is dat beïnvloed wordt door die grote windparken.”

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

Video: Het einde van de mensheid – zoals gepland door de wereldleiders


Wereldleiders voeren een agenda uit die gericht is op het vervangen van het menselijk ras door robots en AI. Er wordt wereldwijd ook een verstikkend bewakingssysteem geïmplementeerd dat elk detail van je leven zal registreren, zelfs wat je denkt en voelt.

Deze agenda wordt actief gepromoot door het World Economic Forum. Ze streven een versmelting van mens en machine na en zeggen dat onze gedachten en emoties gemonitord zullen worden door AI, om ‘klimaatverandering’ te bestrijden.

Is dat de wereld die je wilt voor jezelf en je kinderen?

Bekijk de video ‘Het einde van de mensheid – zoals gepland door de wereldleiders’:

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

Een collectieve “gemeenschappelijke vijand” achtervolgt nu de mensheid

april 21, 2024  8

    Foto Credit: Strategic Culture Foundation / © Foto: Rumble.com

De psychopathische seriemoordenaars die hun enorme financiële, politieke en mediabronnen gebruiken, voeren onverbiddelijk een moorddadige wereldwijde ontvolkingsagenda uit.

Yuval Hariri, de woordvoerder van Klaus Schwab, deed onlangs een uitspraak die iedereen koude rillingen over de rug zou moeten bezorgen. “Als het ergste gebeurt en de zondvloed komt,” zei Harari, dan zullen hij en de gelijkgestemde cabal van schimmige wereldmeesters “een ark bouwen en de rest laten verdrinken,” schrijft Stephen Karganovic.

Elders gaat Harari in op de redenen voor de koudhartige onverschilligheid van zijn mede-elitairen voor het lot van de overgrote meerderheid van de aardbewoners:

“Als je teruggaat naar het midden van de 20e eeuw … en je denkt na over het bouwen van de toekomst, dan zijn je bouwmaterialen die miljoenen mensen die hard werken in de fabrieken, in de boerderijen, de soldaten. Je hebt hen nodig. Zonder hen heb je geen enkele toekomst.”

Wat hij bedoelt is dat jullie – verwijzend naar de dominante sociale en financiële elites van die tijd – nog steeds de arbeid van miljoenen mensen in de verschillende economische sectoren “nodig” hadden om winst te maken. Hoe zijn de dingen sindsdien veranderd volgens “futuroloog” Harari?

“Nu, snel vooruit naar het begin van de 21e eeuw, wanneer we de overgrote meerderheid van de bevolking gewoon niet meer nodig hebben, omdat de toekomst draait om de ontwikkeling van meer en meer geavanceerde technologie, zoals kunstmatige intelligentie [en] bio-engineering, de meeste mensen daar niets aan bijdragen, behalve misschien voor hun gegevens, en wat voor mensen dan ook nog iets nuttigs doen, deze technologieën zullen hen in toenemende mate overbodig maken en het mogelijk maken om die mensen te vervangen.”

Elitaire spreekbuis Harari verdient lof voor zijn bloedstollende eerlijkheid, zo niet voor de moraliteit van de “visies” van hem en zijn meesters. Hij geeft duidelijk het standpunt weer dat deze schrijver, de redacteuren van dit portaal, de lezers en de rest van de mensheid vervangbaar zijn en afgezien van het economische nut dat ze nog zouden kunnen hebben, verstoken zijn van elke inherente waardigheid of waarde.

Harari en zijn directe superieur in de elitaire nomenklatura, Klaus Schwab, zijn technisch gezien privépersonen. Hun organisatie-instrument, het World Economic Forum, is een particuliere NGO geregistreerd in Zwitserland. Formeel vertegenwoordigen ze geen enkele regering of officiële structuur die aanspraak kan maken op legitimiteit, en ze spreken er ook niet voor. Ze hebben geen vergunning om de toekomst van de mensheid te plannen of te regelen, behalve de zelfbevoegdheid die zijzelf en de oligarchische globalistische machtscentra waarmee ze samenwerken en zich vermengen, zichzelf hebben toegeëigend. Niemand heeft hen verkozen of gemachtigd om de toekomst van wie dan ook te plannen, behalve die van henzelf, en zelfs dat strikt in hun eigen hoedanigheid.

De globale HOAX is snel aan het ontrafelen: documenten geven toe dat de CDC nooit een "COVID-19 virus" heeft geïsoleerd - PCR-tests niets anders dan versterkte achtergrondruis

 

Toch is de toekomst van de mensheid precies datgene wat ze pretenderen te doen, één keer per jaar in Davos in plenaire vergadering en de rest van de tijd in samenzweerderig overleg onder elkaar.

De aard van de “planning” waarmee ze zich bezighouden zou voor iedereen van groot belang en ernstig zorgwekkend moeten zijn. Niet alleen vanwege de ongebreidelde overmoed die het tentoonspreidt, maar vooral vanwege het moorddadige plan dat eraan ten grondslag ligt, op een enorme en tot nu toe onvoorstelbare schaal die Raphael Lemkin zich niet kon voorstellen toen hij de term “genocide” bedacht.

Wanneer en als de voorspelde “tsunami” om de mensheid te verdrinken plaatsvindt, en we kunnen erop vertrouwen dat Harari en zijn cohorten het vermogen hebben om het te laten gebeuren op een tijdstip en op de manier die zij kiezen, zoals de onlangs gefabriceerde gezondheidsgebeurtenis heeft aangetoond, zullen ze niet rouwen om de slachtoffers. Integendeel, ze zullen opgetogen zijn over het succes van hun handwerk. Terwijl het grootste deel van de mensheid “verdrinkt”, zullen zij zich verkneukelen.

Het is onbetwistbaar dat Harari niet alleen in zijn eigen naam of die van Schwab spreekt. Hij verwoordt publiekelijk de ideologische visie van een ontvolkte Aarde, gezuiverd van menselijke aanwezigheid en getint met occultistische misantropie. Die visie wordt breed gedeeld door de vooraanstaanden van zijn elitaire groep. Een vooraanstaand lid van die groep, Bill Gates, heeft met klem gewezen op de noodzaak om zich te ontdoen van de nutteloze massa, op welke manier dan ook, eerlijk of oneerlijk. Een van Gates’ verontrustend expliciete uitspraken over dit onderwerp werd door YouTube verwijderd, naar verluidt wegens “het schenden van de richtlijnen van de gemeenschap”. De echte reden om zijn opmerkingen van het internet te verwijderen was het gevaar dat ze alarm zouden kunnen slaan onder de beoogde “slachtoffers van de overstroming,” waardoor ze zouden reageren met oncontroleerbare woede zodra ze ontdekken wat de elitaire “visionairs” voor hen in petto hebben.

 

Deze psychopathische seriemoordenaars (we moeten er geen doekjes om winden) zetten met hun enorme financiële, politieke en mediamiddelen (hersenspoeling) onverbiddelijk een moorddadige wereldwijde ontvolkingsagenda in werking.

Depopulatie, zoals Harari eerlijk heeft toegegeven, betekent het fysiek elimineren van zoveel mensen als ze overbodig of nutteloos achten voor hun doeleinden. Het concept van bevolkingsbeperking, om nog maar eens geen blad voor de mond te nemen, is hun code voor wereldwijde genocide.

De Club van Rome, een van de institutionele onderdelen van het depopulatienetwerk, had in een programmatisch document uit 1974 het belangrijkste principe van hun genocidale filosofie niet duidelijker kunnen verwoorden: “De aarde heeft kanker en de kanker is de mens”. Is het nodig om te verduidelijken dat kanker niet gekoesterd en gecultiveerd wordt? Kanker moet worden uitgeroeid.

F. William Engdahl heeft onlangs een buitengewoon licht laten schijnen op de diepe wortels van het snode plan, dat openlijk wordt besproken en uitgevoerd door zijn kwaadwillende promotors in het volle zicht van de beoogde slachtoffers. Engdahl heeft aangetoond dat perverselingen als Schwab en Harari slechts de publieke gezichten zijn van een kwaadaardig transgenerationeel plan.

Engdahl citeert uit een rapport van de Club van Rome, “The First Global Revolution.” Daarin wordt toegegeven dat de beweringen over de opwarming van de aarde door CO2, die dienen als handige reden om de mensheid met geweld een eindeloze reeks destructieve structurele veranderingen op te leggen, slechts een verzonnen list zijn.

Dat komt omdat “… de gemeenschappelijke vijand van de mensheid de mens is. Op zoek naar een nieuwe vijand om ons te verenigen, kwamen we op het idee dat vervuiling, de dreiging van de opwarming van de aarde, watertekorten, hongersnood en dergelijke in aanmerking zouden komen. Al deze gevaren worden veroorzaakt door menselijk ingrijpen en alleen door een andere houding en gedrag kunnen ze overwonnen worden. De echte vijand is dan de mensheid zelf.”

“De agenda,” concludeert Engdahl somber, “is duister, dystopisch en bedoeld om miljarden van ons ‘gewone mensen’ te elimineren.”

Er moet een belangrijke verduidelijking worden gemaakt. De mensheid is niet de vijand, maar juist de kroon op Gods schepping. En het is de mensheid zelf die nu tegenover een onverbiddelijke vijand staat, in dit geval een collectieve incarnatie van de bepalende eigenschap die Edward Gibbon toeschreef aan de verdorven keizers Commodus en Caracalla: “gemeenschappelijke vijand van de mensheid.”

Deze keer wordt de mensheid echter niet langer geconfronteerd met de perverse excentriciteiten van een individuele afwijking. Vandaag de dag moet ze het opnemen tegen de collectieve personificatie van Commodus en Caracalla, in de vorm van een verdorven wereldwijde oligarchie, doordrenkt met gevaarlijke waanbeelden van almacht en straffeloosheid.

Waarom hebben we ervoor gekozen om bij dit duistere onderwerp stil te staan? In de eerste plaats omdat de beoogde slachtoffers van genocide wereldwijd het recht hebben om geïnformeerd te worden en natuurlijk hebben ze ook het recht op zelfverdediging, om hun eigen leven en dat van hun families te beschermen en om de integriteit van hun samenlevingen, culturen, historisch geheugen en manier van leven te waarborgen.

Maar er is nog een andere belangrijke reden, namelijk om het cynisme en de volslagen amoraliteit bloot te leggen van de genocidale fanatici die nog steeds het lot van een aanzienlijk deel van de mensheid bepalen en hun energie voortdurend aanwenden om de volledige controle over de rest te heroveren.

Handelend via hun proxies Duitsland en Rwanda, recentelijk vergezeld door Frankrijk en een paar andere marionettenregeringen, hadden ze het lef om in de Algemene Vergadering van de Verenigde Naties een resolutie in te dienen om de verzonnen “genocide” in Srebrenica te veroordelen en te herdenken, waarmee ze een natie die de hele twintigste eeuw zelf het doelwit is geweest van effectieve uitroeiing, voor genocide afkeurden.

Dat is precies de misdaad die ze zelf schaamteloos beramen om te plegen, niet in een of andere afgelegen Balkangemeente, maar op de mensheid als geheel.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/een-collectieve-gemeenschappelijke-vijand-achtervolgt-nu-de-mensheid/

 

WEF beveelt regeringen om klokkenluiders te arresteren die de ontvolkingsagenda onthullen

Het World Economic Forum van Klaus Schwab heeft wereldregeringen opgedragen om functionarissen die de misdaden van de elite tijdens de pandemie aan het licht proberen te brengen, massaal op te sluiten. Volgens een insider van het World Economic Forum is er sprake van een escalerende chaos binnen de machtshallen in Davos, nu de elite wanhopig … Meer lezen overWEF beveelt regeringen om klokkenluiders te arresteren die de ontvolkingsagenda onthullen

Frontnieuws

https://www.frontnieuws.com/wef-beveelt-regeringen-om-klokkenluiders-te-arresteren-die-de-ontvolkingsagenda-onthullen/

 

We are not these bodies ...

 


Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...