maandag 11 april 2022

Epidemioloog trekt aan de bel: coronaprik ‘maakt meer slachtoffers dan oorlog’

 

De Amerikaanse epidemioloog en cardioloog Peter McCullough heeft gewaarschuwd dat de coronaprik meer slachtoffers maakt dan oorlogen. Vorige week zei hij tijdens een bijeenkomst dat er nieuw wetenschappelijk onderzoek is gepubliceerd waaruit blijkt dat er mogelijk veel meer mensen zijn overleden aan het vaccin dan gedacht.

Eén studie concludeert dat mogelijk tot 187.000 Amerikanen zijn overleden na vaccinatie. “Zo erg zou het kunnen zijn,” zei McCullough. “Dit zijn onvoorstelbare cijfers. Geen wonder dat mensen ontslag nemen. Mensen weten dat dit gebeurt. Mensen weten het. Dit is te omvangrijk om te verbergen.”

Erger dan de meeste oorlogen

Hij legde uit dat ernstige bijwerkingen optreden in delen van het lichaam en organen waar ook de deeltjes van het coronavaccin zijn aangetroffen.

“Het coronavaccin is erger dan een oorlog. Het is erger dan de meeste oorlogen,” zei de epidemioloog. Hij voegde eraan toe dat gevallen van bijwerkingen in 86 procent van de gevallen worden gemeld door een arts, verpleegkundige of andere zorgmedewerker die denkt dat het vaccin het probleem veroorzaakt.

Celstraf

Mensen die een valse melding doen, riskeren celstraf. De meldingen zijn bovendien geverifieerd door het CDC, het Amerikaanse RIVM. “Dit zijn dus echte mensen die zijn gestorven,” benadrukte de epidemioloog. “Ze waren gezond genoeg om een vaccinatiecentrum binnen te lopen en twee dagen later waren ze dood.”



Schwab: ‘Niemand is veilig totdat iedereen gevaccineerd is’

 

Klaus Schwab bepaalt de komende jaren in belangrijke mate hoe jouw leven eruit komt te zien. Jarenlang heeft hij zich met zijn World Economic Forum voorbereid op datgene wat zich voor onze ogen voltrekt.

Er circuleert momenteel een filmpje op social media waarin hij enkele opmerkelijke uitspraken doet. De beelden zijn begin vorig jaar gemaakt tijdens de Davos Agenda, een virtuele bijeenkomst als alternatief voor het World Economic Forum, dat jaarlijks plaatsvindt in het Zwitserse skioord Davos.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Draconische maatregelen

Tijdens de virtuele bijeenkomst zei de geestelijk vader van de Grote Reset onder meer: “Niemand is veilig totdat iedereen gevaccineerd is.”

Schwab bedacht recentelijk nog een aantal draconische maatregelen om het volk onder de knoet te houden. Zo stelde hij voor om een hersenscan te maken voordat je mag reizen en ook speelt Schwab met het idee om chips te implanteren bij mensen waarmee hun gedachten kunnen worden afgelezen.

Agressieve Duitser

Freelance journalist Arno Wellens zag het filmpje ook en reageert: “Mensen snappen gewoon niet dat basale rechten er met een reden zijn. Die kun je niet enkel in stand houden als de gelegenheid het toelaat: ze zijn altijd absoluut, of nooit, er zit niks tussen. Er komt elke eeuw namelijk wel een agressieve Duitser die wil dat je zijn boek leest.”

Schokkende taferelen in China: ‘Ongelofelijk wat daar momenteel gaande is’

 

Om verspreiding van corona te beperken, ging de Chinese miljoenenstad Shanghai vorige maand in lockdown. Wie in China besmet raakt met het coronavirus moet naar een quarantainecentrum. In Shanghai zijn zulke centra opgericht in onder meer sportscholen en evenementencentra, maar die zijn al bijna helemaal vol.

Op social media gaan verschrikkelijke beelden rond. In een video is te horen hoe inwoners van de stad uit het raam van hun flat schreeuwen. De beelden werden vrijdag geplaatst door radiopresentator Patrick Madrid. Hij had ze gekregen van de vader van een goede vriendin. Mensen mogen hun appartement niet eens verlaten.

(Video verwijderd? Klik hier...)


In een ander filmpje is te zien hoe een drone voorbij vliegt terwijl mensen om hulp roepen. “Houd u alstublieft aan de coronamaatregelen. Houd uw verlangen naar vrijheid in bedwang. Open geen ramen en zing niet.”

(Video verwijderd? Klik hier...)

Zelfmoord

Er zijn ook filmpjes te zien waarin inwoners van Shanghai zich openlijk beginnen te verzetten tegen de autoriteiten. Ook het leger is ingeschakeld. Televisiepresentator Jack Posobiec laat weten dat Chinese medische troepen huisdieren van positief geteste mensen verzamelen en op straat doden.

Hij voegt toe dat er ook veel filmpjes circuleren van mensen die zelfmoord plegen. Ze springen liever van een gebouw dan dat ze zich laten uithongeren, zegt hij. Er vinden voedselrellen plaats en daarnaast worden positief geteste baby’s en kinderen gescheiden van hun ouders.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Crimineel

“Wat de Chinese Communistische Partij de inwoners van Shanghai aandoet, is crimineel,” stelt Posobiec.

“Ongelofelijk wat daar momenteel gaande is,” reageert ex-verpleegkundige en artiest Marga Bult. “Snap niet dat wij daar in de media niets over horen.”

“Boos, verdrietig, machteloos. Dit is China, waar miljoenen mensen in Shanghai opgesloten zitten zonder voedsel en nu ook hun huisdieren worden afgeslacht onder het mom van covid. Walgelijk!”

Auteur en spreker Hans van Tellingen voegt toe: “Gaat lekker, die lockdown in Shanghai. Zero covid will never work.”

(Video verwijderd? Klik hier...)

(Video verwijderd? Klik hier...)



Farmers are being paid by the USDA to destroy crops and create mass famine

Then there’s the engineered food scarcity. 

We have arrived at the point of government treason and engineered starvation where governments fake bird flu outbreaks among chicken flocks in order to demand the culling of millions of chickens, thereby driving up food prices and increasing food scarcity.

At the federal level, every effort is being made to destroy food production, including the USDA paying farmers to destroy their own crops, as the video below reveals. 

According to this video, farmers are being offered 150% of the value of their crops to destroy them and make sure these crops don’t enter the food supply:

Brighteon.com/ded1bfca-63d2-48bf-a6ec-9ac44068325a



This next video from Infowars’ Greg Reese reveals a shocking message from Shad Sullivan, an American farmer. He warns that farmers are being ordered to destroy their livestock and plow under food crops.

It’s all part of the engineered, weaponized food scarcity that’s being unleashed on the world in conjunction with planned bioweapons attacks, spike protein biological assaults and a global economic collapse:

Brighteon.com/a175f5ae-0da5-44a9-a612-c724b77b7ed5


When your own government literally pays (and threatens) farmers to destroy crops and kill off their own livestock, rest assured you are living under a genocidal regime of totalitarian enemies of humanity. 
They will stop at nothing to starve you to death in their attempts to wipe humanity from the face of this planet.

https://www.naturalnews.com/2022-03-30-sudden-death-we-all-have-to-come-to-grips-with-people-dying.html

 

25-Year-Old Preschool Teacher Dies After Getting COVID Jab

  April 06, 2022

 

Video Link: https://blogs.mercola.com/sites/vitalvotes/archive/2022/04/06/25yearold-preschool-teacher-dies-after-getting-covid-jab.aspx


 In a Facebook post, preschool teacher Desiree Penrod said the vaccine is “killing” her, as she suffered from fatigue, headaches, stomach cramps and earaches after getting the J&J jab. 

Days later, she passed away.


SOURCE: Odysee February 2, 2022

Verbijsterend: Arts blaast het vaccinatienarratief aan flarden – ongelooflijke cijfers

 


De Amerikaanse kinderarts Paul Thomas heeft een expert ingehuurd en alle gegevens over al zijn patiënten verzameld. Daarvan waren 2700 gevaccineerd en 560 ongevaccineerd. Vervolgens vergeleek hij die groepen met elkaar.

Wat bleek? Gevaccineerde kinderen kregen veel vaker astma, eczeem, ADHD, ademhalingsproblemen, gedragsproblemen en allerlei andere aandoeningen dan ongevaccineerde kinderen. Vaccins veroorzaken allergieën en auto-immuniteit, aldus de arts. In 10 jaar tijd heeft hij nog nooit een ongevaccineerd kind met ADHD in zijn praktijk gehad. “Dat is ongelooflijk.”

Dokterslicentie ingetrokken

Nadat Thomas zijn onderzoeksresultaten bekend had gemaakt, werd zijn dokterslicentie ingetrokken.

De arts verwijst naar verschillende andere studies die hebben uitgewezen dat gevaccineerde kinderen veel vaker allergieën, autisme, astma, ADHD en andere aandoeningen krijgen dan ongevaccineerde kinderen.

Thomas somt ook de uitkomsten op van een onderzoek naar ongevaccineerde Amerikanen, The Control Group geheten. Daaruit blijkt dat 60 procent van de gevaccineerden chronische aandoeningen heeft, tegenover 5,71 procent van de ongevaccineerden. Verder:

Artritis: 16,67 procent / 0 procent
Hartziekte: 48 procent / 0 procent
Diabetes: 10 procent / 0 procent
Astma: 7,7 procent / 0 procent
Autisme: 2,5 procent / 0 procent
ADHD: 9,4 procent / 0,47 procent
Kanker: 6 procent / 0 procent

Krankzinnig

“Dit is verbijsterend,” zei hij. Inmiddels zijn meer dan 26.000 Amerikanen overleden na het coronavaccin. De meeste mensen sterven één of twee dagen na het vaccin. Nog eens 143.554 Amerikanen zijn na de prik in het ziekenhuis beland. “Het is krankzinnig. Het doodt mensen. Punt uit.”



Adviseur van Schwab: dit is veel groter dan alles wat we tot nu toe hebben gezien in de geschiedenis

 

Tijdens de industriële revolutie in de negentiende eeuw leerde de mensheid om textiel, schoenen, wapens en voertuigen te produceren. Dit was voor slechts enkele landen genoeg om de rest te onderwerpen, zegt futuroloog Yuval Noah Harari, adviseur van Klaus Schwab, in een filmpje dat momenteel rondgaat op social media.

Er vindt nu een tweede industriële revolutie plaats, waarbij niet textiel, machines, voertuigen of wapens, maar mensen het product zijn, aldus Harari. “We leren in feite om lichamen en geesten te produceren. “Dit zijn de twee belangrijkste producten van de tweede golf.”

(Video verwijderd? Klik hier...)

Veel groter

Als er een gat zit tussen degenen die weten hoe ze lichamen en geesten moeten produceren en degenen die dat niet weten, dan is dit veel groter dan alles wat we tot nu toe hebben gezien in de geschiedenis, zei Harari.

Als je niet snel genoeg deel uitmaakt van deze revolutie sterf je waarschijnlijk uit, voegde hij toe. Als je eenmaal weet hoe je lichamen, breinen en geesten moet produceren, heb je niets aan goedkope arbeid in Afrika of Zuid-Azië.

Drugs en computerspelletjes

De grootste vraag in de politiek en economie zal volgens Harari de komende decennia zijn wat we moeten doen met al die ‘nutteloze mensen’. “We hebben daar geen economisch model voor. Voedsel vormt geen probleem; we kunnen genoeg voedsel produceren om iedereen te eten te geven. Het probleem is verveling.”

Wat moeten we aan met al deze ‘waardeloze’ mensen? De adviseur van Schwab stelt een combinatie van drugs en computerspelletjes voor.

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...