zaterdag 29 juli 2023

mRNA Covid injecties hebben bij tientallen miljoenen mensen stille hartschade veroorzaakt, zo blijkt uit een schokkend nieuw onderzoek

De Covid-booster van Moderna veroorzaakte bij 1 op de 35 mensen hartletsel dat met bloedtesten kon worden opgespoord, zo melden Zwitserse artsen. Zullen de Centers for Disease Control of Amerikaanse onderzoekers hier nota van nemen?

juli 29, 2023   2165   7  

Een dosis Moderna’s Covid injectie verwondde het hart van ongeveer 3 procent van de mensen die het kregen, zo ontdekten Zwitserse onderzoekers.

De gevaccineerde mensen vertoonden geen duidelijke tekenen van hartschade. Maar toen onderzoekers drie dagen na de injecties bloedtests uitvoerden, vonden ze bij veel ontvangers hoge niveaus van troponine, een eiwit dat het hart afgeeft als het beschadigd is, schrijft Alex Berenson.

“Subklinische mRNA-vaccin-geassocieerde myocardschade komt veel vaker voor dan geschat op basis van passieve surveillance,” concludeerden de onderzoekers. Het artikel werd vorige week gepubliceerd in het peer-reviewde European Journal of Heart Failure.

Meer dan 1 miljard mensen hebben mRNA-prikken gekregen. Het onderzoek suggereert dat tientallen miljoenen van hen hartschade hebben opgelopen – en niet eens weten dat ze schade hebben opgelopen.

De onderzoekers voerden de tests uit op 777 werknemers van het University Hospital Basel, een van de beste medische centra van Zwitserland, van december 2021 tot februari 2022.

De werknemers waren al ingepland om mRNA-boosters te krijgen en werden gevraagd of ze drie dagen later een bloedtest op troponinewaarden wilden ondergaan.

Met andere woorden, de onderzoekers voerden “actieve surveillance” op hen uit om mogelijke bijwerkingen op te sporen, in tegenstelling tot “passieve surveillance” vaccinveiligheidssystemen zoals VAERS van de federale overheid, die afhankelijk zijn van patiënten of artsen om problemen te melden.

De deelnemers aan het Moderna-vaccin waren een gezonde groep, met een gemiddelde leeftijd van 37 jaar en weinig bestaande hartproblemen. Ongeveer 70 procent was vrouw.

Maar bloedtests na de prik wezen uit dat 40 van de ontvangers van de prik sterk verhoogde troponineniveaus hadden, boven het 99e percentiel voor gemiddelde vrouwen of mannen. Ongeveer vijf keer zoveel mensen hadden extreem hoge troponinewaarden als in een willekeurige steekproef.

 

Nadat de wetenschappers iedereen met een plausibele niet-prik verklaring hadden verwijderd, bleven er 22 mensen – of 1 op de 35 van degenen die ze getest hadden – over die gewond waren geraakt door de Moderna prik.

(Zwitserse onderzoekers doen de onderzoeken die Amerikaanse wetenschappers niet willen doen)


(BRON)

De studie bevatte nog een andere opvallende bevinding.

De onderzoekers meldden dat 20 van de gewonde ontvangers vrouwen waren, terwijl slechts twee mannen waren. Zelfs als er gecorrigeerd werd voor het feit dat er meer vrouwen getest werden, hadden vrouwen bijna vijf keer zoveel kans op verhoogde troponine.

Veel grote onderzoeken hebben aangetoond dat jonge mannen het grootste risico lopen op door mRNA veroorzaakte myocarditis en pericarditis, of acute hartontsteking, na de prikken. Maar dit onderzoek suggereert dat vrouwen subtielere schade kunnen oplopen.

In tegenstelling tot organen zoals de lever, kan het hart geen dood spierweefsel regenereren. Dus zelfs een kleine hartbeschadiging kan het risico op problemen jaren later verhogen. In 2016 bleek uit een langetermijnstudie dat mensen bij wie het troponinegehalte na verloop van tijd steeg, een veel hoger risico op hartfalen en overlijden hadden.

De onderzoekers noemden de schade “van voorbijgaande aard”.

Die mening was enigszins optimistisch. De wetenschappers voerden slechts één follow-up troponinetest uit op de gewonde mensen, een dag na de eerste test. De tweede test toonde aan dat veel van hen, vooral degenen met de hoogste troponineniveaus in de eerste test, slechts kleine dalingen in hun troponineniveaus hadden.

Zonder verdere tests kan niemand er zeker van zijn dat de daling doorzette, of hoe snel de troponinespiegels weer normaal worden, als ze dat al ooit worden.

 (Van voorbijgaande aard? Misschien.)


In hun bespreking merkten de onderzoekers op dat dit het derde – en grootste – onderzoek is waarbij bloedtesten kort na vaccinatie worden gebruikt om post-mRNA hartletsel te onderzoeken. (De twee eerdere onderzoeken vonden plaats in Israël en Thailand.) Alle drie de onderzoeken hebben veel hogere percentages schade aangetoond dan “passieve surveillance” vaccinveiligheidssystemen.

“Er zijn aanvullende studies naar actief toezicht nodig,” schreven ze.

Maar als de laatste drie jaar een leidraad zijn, zullen die studies in de Verenigde Staten niet worden uitgevoerd.

Bijna alle belangrijke bevindingen over de veiligheid van mRNA zijn afkomstig van onderzoekers van buiten de Verenigde Staten – ook al zijn Moderna en Pfizer Amerikaanse bedrijven en zijn er in de Verenigde Staten veel meer mRNA-vaccins toegediend dan waar dan ook.

Als het op mRNA-veiligheid aankomt, lijken Amerikaanse onderzoekers besloten te hebben dat wat ze niet weten hun carrière niet kan schaden.

Ze kunnen in ieder geval niet voorkomen dat de rest van de wereld op zoek gaat naar de waarheid.


Copyright © 2023 door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/mrna-covid-injecties-hebben-bij-tientallen-miljoenen-mensen-stille-hartschade-veroorzaakt-zo-blijkt-uit-een-schokkend-nieuw-onderzoek/

Global warming is niet eng genoeg. Snel, bedenk iets nieuws!


Global warming is niet eng genoeg. Klimaatverandering is al helemaal niet eng genoeg. Mensen zijn niet bang genoeg. Snel, bedenk iets nieuws! “Het tijdperk van global warming is voorbij, het tijdperk van global boiling is aangebroken,” zei VN-baas Guterres. De aarde warmt dus niet meer op, maar kookt!

Wees bang, wees heel bang!

“Het is angstaanjagend en dit is nog maar het begin,” zei Guterres op een bijeenkomst in New York. “De hitte is ondraaglijk.”

Alles wat we zien, is volgens de VN-topman in lijn met voorspellingen en herhaaldelijke waarschuwingen.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Niet gebeurd

Zoals de voorspelling van de VN in 1989 dat complete landen van de aardbodem zouden verdwijnen als we global warming niet voor 2000 zouden omkeren. Is niet gebeurd.

Of zoals de voorspelling in 2004 dat Europese steden in 2020 verzwolgen zouden worden en megadroogtes zouden leiden tot miljoenen sterfgevallen. Niet gebeurd.

Of zoals de voorspelling in 2004 dat Britse kinderen niet meer zullen weten wat sneeuw is. Sneeuw hield Groot-Brittannië vorig jaar nog in de greep. Niet gebeurd dus.

Of zoals de voorspelling van prins Charles in 2009 dat we slechts acht jaar hebben om de aarde te redden. Veertien jaar later gaat het nog altijd prima met de aarde. Niet gebeurd.

Of zoals de voorspelling van Al Gore in 2007 dat de Arctische zomer in 2013 ijsvrij zou zijn. Niet gebeurd.

Of zoals de voorspelling van de Amerikaanse marine in 2013 dat de Noordpool in 2016 ijsvrij zou zijn.  Niet gebeurd.

Wie mat de temperatuur 120.000 jaar geleden?

Op Antarctica daalde het kwik deze maand tot -83,2 graden Celsius, de laagste temperatuur sinds 2017. Global boiling.

De media beweren dat de bosbranden op Rhodos het gevolg zijn van klimaatverandering, terwijl ze in werkelijkheid zijn aangestoken door mensen.

Diezelfde media beweren dat juli 2023 de warmste maand in 120.000 jaar is. Wie mat de temperatuur 120.000 jaar geleden? Homo erectus?

Monsterlijke apocalyps die nooit zal komen

De media waarschuwden op 18 juli dat het die dag op Sardinië 46 graden kon worden. Het werd niet warmer dan 40 graden

De media schreven dat het in Rome 15 dagen achter elkaar warmer dan 40 graden kon worden. Niet gebeurd.

Ze kunnen niet eens het weer voorspellen

Geen enkele voorspelling over het klimaat komt uit. 

Ondertussen mogen hysterische alarmisten kinderen traumatiseren en paniek zaaien over een monsterlijke apocalyps die nooit zal komen.

Global boiling.

Waarom verandert de persoonlijkheid van mensen plotseling na een COVID-vaccinatie?

 juli 29, 2023   5059    28  

 

In deze video leggen experts uit hoe de mRNA “trans”-injecties niet alleen fysieke schade aan organen veroorzaken, maar ook de kleine haarvaten in de hersenen beschadigen, de bloed-hersenbarrière overschrijven en uiteindelijk tot enorme persoonlijkheidsveranderingen leiden. Ze bespraken ook hoe de mRNA-injecties letterlijk de wil breken van sommige mensen die ze gekregen hebben.

De discussie vond plaats tijdens een sessie van de International Crimes Investigative Committee (“ICIC”) vorige maand. Advocaat Dr. Reiner Fuellmich interviewde Professor Dr. Sucharit Bhakdi, Professor Dr. Karina Reiss, Dr. Naomi Wolf en Dr. Peter R. Breggin.

Prof. Bhakdi en zijn vrouw Prof. Reiss spraken over de effecten van de nieuwe mRNA-“vaccin”-technologie die volgens het plan van de voorstanders – het plan van Mr. Global – in de toekomst het enige beschikbare “vaccin” zal worden en conventionele vaccins – zoals die voor mazelen, griep etc. – zal vervangen.

Schrijfster en journaliste Dr. Naomi Wolf legt uit hoe het breken van de wil van mensen na de vaccinatie er in het echte leven uitziet. En psychiater Dr. Peter Breggin vergroot de verontrustende parallellen tussen de effecten van mRNA op het menselijk brein en de effecten van lobotomie, waardoor de “vaccinatie”-campagne zonder enige twijfel één van de meest brute, ja zelfs wrede misdaden tegen de mensheid is die ooit gepleegd is.

De meeste mensen kennen lobotomie alleen uit de film “One Flew Over the Cuckoo’s Nest”, hoewel de Covid-crisis heeft onthuld dat niets te luguber of griezelig is voor Big Pharma om producten te ontwerpen en op te nemen die bedoeld zijn om massaal in bevolkingsgroepen te worden geïnjecteerd onder het label “vaccin”.

Miljardair wil "ongevaccineerd sperma" online veilen

 

Deze video bevat details en beelden waar sommige kijkers zich niet prettig bij zullen voelen. Maar het is voor ons allemaal heel belangrijk om te weten en te begrijpen wat deze mRNA-injectie doet met het lichaam en de geest van degenen die ze hebben gekregen. Alleen dan zullen we kunnen begrijpen waarom zoveel mensen die deze injecties kregen niet meer door ons – de niet-mRNA besmette – bereikt kunnen worden.

Video Link: https://rumble.com/v1ub5nk-reiner-fuellmich-suddenly-changed-personality-changes-after-mrna-injection.html

De bovenstaande video is ingesloten vanuit Rumble. Voor degenen die geen toegang hebben tot Rumble, kunt u de video HIER bekijken.

Via The Exposé.


Copyright © 2023 door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/waarom-verandert-de-persoonlijkheid-van-mensen-plotseling-na-een-covid-vaccinatie/

We zitten zonder aardappelen, en dat zorgt voor recordprijs. Wat is er aan de hand?

Christophe Vermeulen, CEO van Belgapom, de federatie van de aardappelhandel en -verwerking © Hollandse Hoogte / RV / RV

 En wordt pakje friet nog duurder?

Aardappelen waren nog nooit zo duur. Sinds mei kwam er in de winkel voor de al dure groente nog bijna 35 procent bij. De reden? Onze bewaaraardappelen zijn op, en we zijn nog niet aan de nieuwe patatten. Letterlijk, maar dus ook figuurlijk. Wat loopt er mis? En vooral: wat betekent dit in het land van de aardappel, waar de friet koning is? “Vergelijk het met de nervositeit die soms op de beurs heerst, of op de internationale energiemarkt.”

Sven Ponsaerts 29-07-23, 06:00 Laatste update: 10:36 Hln.be

 

Opvallendste stijger in de consumptieprijsindex van juli die Statbel vrijdag bekendmaakte: de aardappel. Deze maand werd die in de winkel gemiddeld 14,9 procent duurder. Sinds mei betalen we al bijna 35 procent meer voor een zakje Nicola, Charlotte of Krielaardappelen.

“Er zijn geen aardappelen meer. De bewaarloodsen met de ‘oude’ aardappelen die eind vorig jaar zijn gerooid, zijn leeg”, geeft Christophe Vermeulen van Belgapom als verklaring. “Dat gebeurt elk jaar wel, maar ditmaal zijn ook de nieuwe aardappeltjes die we normaal vanaf half juli oogsten er amper of niet”, aldus de CEO van de federatie van de aardappelhandel en -verwerking in ons land. De reden ligt bij de hele lange natte periode in het voorjaar, legt ook Isabelle Geeraerts van de Boerenbond uit. “In maart kon men niet poten. Dat is pas in april - mei gebeurd, waardoor alles vertraging opliep.”


 “Normaal wordt het tekort dat er eigenlijk elk jaar wel is, opgevuld met aanvoer vanuit onder meer Spanje, Israël en Jordanië, maar ook daar kampen ze nu met tekorten.” Het aanbod is momenteel dus zeer beperkt, terwijl de vraag blijft bestaan. En dat zorgt volgens de Boerenbond voor onzekerheid op de markt. “Vergelijk het met de nervositeit die soms op de beurs heerst, of op de internationale energiemarkt.”

De laatste Fontane-bewaaraardappelen gingen daardoor eind juni voor niet minder dan 600 euro (exclusief btw) per ton naar handelaars en verwerkers. “Dat is een bedrag dat nooit eerder werd betaald”, weet Vermeulen. De Belgapomnotering voor de beperkte hoeveelheid frietgeschikte nieuwe aardappelen die er ondertussen zijn, bedraagt vandaag 500 euro voor duizend kilo. “Erg veel geld. En de prijs voor soorten in de zakjes in de supermarkt liggen eveneens op een erg hoog niveau, even duur dus.”

2,20 euro per kilo


Illustratiebeeld. © Getty Images

Zo betaal je voor een kilogram Nicola primeur of nieuwe kookaardappelen bij Colruyt momenteel 1,60 euro per kilo, ofwel 8 euro voor een zakje van 5 kg. Bij Delhaize, waar dezelfde aardappelen per 2 kg zijn verpakt, betaal je zelfs 2,20 euro per kilo. Een en ander verklaart meteen het Vlaamse gezegde: “We zijn nog niet aan de nieuw patatten toe.”

Daarop is het nu dus meer dan ooit wachten. “Eerst dacht men dat die een maand later zouden komen, maar uiteindelijk zou het toch al voor begin augustus zijn, binnen enkele dagen dus”, aldus Vermeulen.

Niet uit de puree

Daarmee zijn de sector en wij als consument echter nog niet volledig ‘uit de puree’. Ook de late Belgische aardappelen zullen immers met vertraging komen. “Die zaten eveneens later in de grond en kunnen pas vanaf oktober worden gerooid.” Tenzij de vroege aardappelen de prijs kunnen drukken, houdt u dus best nog even rekening met een hoge prijs, mogelijk nog tot eind oktober.


Het Belgische kwakkelweer dat we momenteel kennen - niet te warm of te koud, niet te droog of te nat - is wel een zegen voor de patattenboeren. Het ziet er volgens Vermeulen voorlopig dan ook goed uit voor die oogst, al blijft het afwachten.

Een goede oogst zou een serieuze meevaller betekenen, want er werden volgens het Departement Landbouw en Visserij in ons land nooit meer aardappelen aangeplant als op heden: bijna 57.000 hectare, ofwel 7,5 procent meer dan vorig jaar. “Toen zorgde de droge zomer voor een tegenvallende oogst, waardoor het hele seizoen lang erg hoge prijzen werden betaald. Dat heeft heel wat landbouwers ertoe aangezet dit jaar extra aardappelen te poten. Wordt de late oogst een voltreffer, dan zal de prijs van oktober tot juni sowieso laag zijn.”

Friet duurder?


Wordt een kleintje met currysaus, mayonaise en ui duurder? © Getty Images/iStockphoto

Wat betekent dit nu in het land van de aardappel, waar de friet koning is? Wordt ons pakje smulplezier hierdoor opnieuw duurder? “De duurdere aardappelen hebben vanzelfsprekend een invloed op de kostprijs voor de frituur”, zegt Bernard Lefèvre, voorzitter van Navefri, de nationale vereniging van frituristen. “Anders dan wellicht wordt gedacht, bedraagt wat wij aan onze aardappelleverancier betalen echter slechts een derde van de totaalkost van een pakje friet. Puur op basis van de huidige hoge aardappelprijs zou ik daarom durven zeggen: ‘nee, de friturist zal zijn tarieven niet aanpassen.’” 

Feit is natuurlijk dat kostenstijgingen voor frituurolie en energie eerder al aan de frituurklant werden doorgerekend. “Die kosten zijn nu gelukkig genormaliseerd, wat deze tijdelijk dure aardappelen grotendeels compenseert. Vandaar: ik zie niet meteen een prijsstijging in het frietkot.”

Wat de diepvriesfriet uit de supermarkt betreft, zijn lichte prijsstijgingen niet uitgesloten, weet Vermeulen van Belgapom. Al zijn verhogingen voor dit product altijd relatief: “Vandaag kost een kilogram Belgische diepvriesfriet van het huismerk van Delhaize 1,39 euro. Komt daar 10 cent bij, dan is dat in procenten een grote prijsstijging, maar ook dan nog blijft een zak super goedkoop.

Bron: https://www.hln.be/nieuws/gen-zijn~a1aad2f7/  

Schwab schetst toekomst: je hoeft geen verkiezingen meer te houden


Klaus Schwab sprak in 2017 op het World Economic Forum met medeoprichter van Google Sergey Brin. Beelden van dat gesprek gaan momenteel rond op het internet.

Schwab deed een aantal opmerkelijke uitspraken tijdens de sessie. “Digitale technologieën gaan voornamelijk over analytisch vermogen. We gaan nu richting een voorspellend vermogen,” zei hij tegen Brin.

De volgende stap zou volgens Schwab prescriptief kunnen zijn. “Dat houdt in dat je geen verkiezingen meer hoeft te houden omdat je al weet wat de uitslag zal zijn.”

“Kun je je zo’n wereld voorstellen?” vroeg hij.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Hersenchip

Hij vroeg Brin daarnaast of hij zich een toekomst kan voorstellen waarin iedereen een hersenchip heeft.

Digitale tools van Big Data ontwikkelen zich in rap tempo, zei de oprichter van het WEF. “Kun je je voorstellen dat we hier over 10 jaar zitten met een hersenimplantaat en dat we jullie hersengolven kunnen meten en ik je onmiddellijk kan vertellen hoe de mensen reageren of kan voelen hoe mensen reageren op je antwoord? Is dat denkbaar?”

“Dat is denkbaar,” antwoordde Brin, die vervolgens een transhumanistische toekomst schetste waarin bewustzijn wordt overgeheveld naar machines.

Arts ontmaskert onzichtbare hand achter eindeloze oorlogen, censuur en pandemieën


Lange tijd geloofde de Amerikaanse arts Robert Malone dat de Verenigde Staten de goeieriken waren. Hij concludeert nu met tegenzin dat dat niet het geval is.

In Bannon’s War Room ontmaskerde Malone de onzichtbare hand achter de eindeloze oorlogen, censuur en pandemieën. Hij zei dat de CIA op dit moment de machtigste organisatie ter wereld is. Binnen de CIA zijn allerlei groepen actief die zoveel mogelijk geld en macht proberen te vergaren.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Coronacrisis

De Amerikaanse spionagedienst opereert grotendeels zelfstandig, als een soort bedrijf, aldus Malone.

“De coronacrisis gaf de CIA de mogelijkheid om in korte tijd heel veel kapitaal te vergaren. Ze hebben dat geld gebruikt om hun missies uit te breiden.”

Scott Gottlieb

Volgens hem zit de CIA ook achter wat hij het censuur-industrieel complex noemt en het militair-industrieel complex.

Hij noemde als voorbeeld Scott Gottlieb, voormalig directeur van de Amerikaanse medicijnwaakhond FDA en bestuurslid van farmareus Pfizer. Hij had nauw contact met Twitter en andere social media om bepaalde berichten te laten censureren. Malone heeft ook te horen gekregen dat hij nauw betrokken is bij de inlichtingendiensten.

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...