woensdag 2 augustus 2023

Word wakker! De ‘Boosters’ zijn een valstrik

 december 29, 2021  14234   6  


Zoals meer dan een jaar geleden voorspeld, zitten we nu in een injectie tredmolen zonder einde in zicht, en elke dosis draagt het risico in zich van ernstige bijwerkingen, tot en met blijvende invaliditeit en dood, schrijft Dr. Joseph Mercola.

Een aantal medische deskundigen, wetenschappers en gepubliceerde studies waarschuwen nu dat de COVID-injecties uw immuunsysteem herprogrammeren om op een disfunctionele manier te reageren. Dit verhoogt niet alleen de kwetsbaarheid voor infecties, maar kan ook leiden tot auto-immuunziekten en kanker.

Pfizer-injectie herprogrammeert beide armen van uw immuunsysteem

Een paper1 dat op 6 mei 2021 op de preprint server medRxiv werd geplaatst, meldt dat de Pfizer/BioNTech COVID prik “zowel adaptieve als aangeboren immuunresponsen herprogrammeert,” waardoor immuundepletie optreedt.

Terwijl ze bevestigden dat de prik “effectieve humorale en cellulaire immuniteit induceerde tegen verschillende SARS-CoV-2-varianten,” moduleerde de prik “ook de productie van ontstekingsbevorderende cytokines door aangeboren immuuncellen bij stimulatie met zowel specifieke (SARS-CoV-2) als niet-specifieke (virale, schimmel- en bacteriële) stimuli.”

Met andere woorden, we hebben te maken met een verschrikkelijke afweging. Je krijgt misschien enige bescherming tegen SARS-CoV-2 en zijn varianten, maar je verzwakt je algemene immuunfunctie, wat de deur wijd openzet voor allerlei andere gezondheidsproblemen, van bacteriële, schimmel- en virusinfecties tot kanker en auto-immuniteit.

Na de injectie vertoonden de aangeboren immuuncellen een duidelijk verminderde reactie op TLR4-, TLR7- en TLR8-liganden (TLR4, TLR7, TLR8), terwijl de door schimmels geïnduceerde cytokinereacties sterker waren. Volgens de auteurs zijn defecten in TLR7 eerder in verband gebracht met een verhoogde vatbaarheid voor COVID-19 bij jonge mannen.

Mensen die “volledig gevaccineerd” waren, na twee doses van de Pfizer-prik te hebben gekregen, produceerden ook aanzienlijk minder interferon bij stimulatie, en dit kan de initiële aangeboren immuunrespons tegen het virus belemmeren.

Herhaalde vaccinaties en het risico van auto-immuniteit

Ziekteverwekkende infecties en kanker zijn slechts twee mogelijke gevolgen van dit soort herprogrammering. Eerder onderzoek heeft bijvoorbeeld defecten in het immuunsysteem in verband gebracht met een hoger risico op auto-immuunziekten. Bovendien is aangetoond dat met name antigenen in vaccins dit soort disfunctie van het immuunsysteem kunnen veroorzaken.2 Zoals in het desbetreffende artikel wordt gerapporteerd:3

“Herhaalde immunisatie met antigenen veroorzaakt systemische auto-immuniteit bij muizen die anders niet vatbaar zouden zijn voor spontane auto-immuunziekten. Overstimulatie van CD4+ T cellen leidde tot de ontwikkeling van auto-antilichaam-inducerende CD4+ T (aiCD4+ T) cel die een T cel receptor (TCR) revisie had ondergaan en in staat was auto-antilichamen te induceren.

De aiCD4+ T cel werd geïnduceerd door de novo TCR revisie maar niet door kruisreactie, en overstimuleerde vervolgens CD8+ T cellen, waardoor ze antigeenspecifieke cytotoxische T lymfocyten (CTL) werden.

Deze CTL’s konden verder worden gerijpt door antigeen kruisrepresentatie, waarna zij auto-immuun weefselschade veroorzaakten, vergelijkbaar met systemische lupus erythematosus (SLE). Systemische auto-immuniteit lijkt het onvermijdelijke gevolg te zijn van over-stimulatie van het immuun-‘systeem’ van de gastheer door herhaalde immunisatie met antigeen, tot een niveau dat de zelf-georganiseerde criticiteit van het systeem te boven gaat.”

Snel vooruit naar half mei 2021, toen een studie4 in het Journal of Clinical Investigations meldde dat “SARS-CoV-2 mRNA-vaccins brede CD4+ T-celresponsen induceren die SARS-CoV-2-varianten en HCoV-NL63 herkennen.” HCoV-NL63 is een menselijk coronavirus dat in verband wordt gebracht met verkoudheid.

“Interessant genoeg zagen we een 3-voudige toename van de CD4+ T celresponsen op HCoV-NL63 spike peptiden na vaccinatie,” verklaarden de auteurs, die eraan toevoegden: “Onze resultaten suggereren dat T celresponsen opgewekt of versterkt door SARS-CoV-2 mRNA vaccins in staat kunnen zijn om SARS-CoV-2 varianten te controleren en tot kruisbescherming kunnen leiden tegen sommige endemische coronavirussen.”

Wat zij niet aan de orde stelden, was dat overmatige CD4a+ T-celresponsen ook kunnen leiden tot de ontwikkeling van auto-antilichamen en auto-immuunziekten.

COVID-prikken kunnen ook meer gevaarlijke varianten veroorzaken

We weten al lang dat lekkende of niet-steriliserende vaccins kunnen leiden tot de evolutie van gevaarlijker virussen.5,6,7,8 Tot nu toe zijn de SARS-CoV-2-varianten gemuteerd in minder gevaarlijke versies, wat een geluk is, maar het risico dat de COVID-prikken een “monster” creëren blijft nog steeds bestaan.

 

In een artikel van 9 februari 20219 benadrukte NPR dit risico door te stellen dat “vaccins de evolutie van meer COVID-19 mutanten zouden kunnen stimuleren.” Volgens NPR wetenschapscorrespondent Richard Harris, “muteert het virus altijd. En als er één toevallig een mutatie produceert die het minder kwetsbaar maakt voor het vaccin, zou dat virus zich eenvoudigweg kunnen vermenigvuldigen in een gevaccineerd individu.”

De Omicron-variant lijkt aanzienlijke resistentie te hebben tegen antilichamen die worden geproduceerd door de oorspronkelijke COVID-prikken, wat de reden is waarom Omicron-infectie voornamelijk wordt gemeld bij degenen die de injecties hebben ontvangen.

In 2018 heeft Quanta Magazine gedetailleerd beschreven hoe vaccins de evolutie van ziekteverwekkers aanjagen.10 Ik heb bij eerdere gelegenheden naar dat artikel verwezen, net als vele anderen. In reactie daarop heeft de redacteur van Quanta Magazine een “disclaimer”, gedateerd 6 december 2021, aan het artikel toegevoegd, waarin staat:

“Dit artikel uit 2018 bespreekt hoe lekkende vaccins – vaccins die de virale replicatie of overdracht op anderen niet verminderen – de ziekteverwekkers waarop ze gericht zijn kunnen aanzetten om te evolueren en virulenter te worden. Deze zorgen zijn niet van toepassing op COVID-19 vaccins, omdat COVID-19 vaccins de replicatie en transmissie van coronavirus aanzienlijk verminderen, waardoor de kans kleiner is dat mutaties optreden en varianten ontstaan …”

Die bewering is duidelijk onjuist, aangezien studies herhaaldelijk hebben aangetoond dat de COVID-vaccins in feite lek zijn. Ze verminderen de virale replicatie of transmissie niet “aanzienlijk”, zoals de redacteur beweert. Integendeel.

Mensen die een of meer COVID-prikken hebben gekregen, blijken een hogere virale belasting te hebben dan ongevaccineerden, en Israël (dat de beste opsporing en controle lijkt te hebben) meldt dat de ergste COVID-gevallen zich voordoen bij degenen die volledig gevaccineerd zijn.

Op 6 december 2021 berichtte Newsweek11 over een COVID-uitbraak onder “volledig gevaccineerd” ziekenhuispersoneel in Spanje. Na een kerstdiner waarbij meer dan 170 volledig gevaccineerde gezondheidswerkers aanwezig waren, testten bijna 70 van hen positief op COVID. Sommigen meldden milde symptomen. Daniel Horowitz wees op de foutieve noot van de redacteur in een Blaze post van 9 december 2021:12

“Lekkende vaccins zijn erger dan helemaal geen vaccin. Dat is de onmiskenbare conclusie die men zou afleiden uit een artikel van mei 2018 in het tijdschrift Quanta, een wetenschappelijke toppublicatie, over de onsuccesvolle pogingen om vaccins te maken voor HIV, malaria en miltvuur die niet lek zijn en niet het risico lopen de ziekteverwekkers gevaarlijker te maken.

Maar nu we zo’n microbiologisch Frankenstein in het echt zien spelen en mensen als Dr. Robert Malone dit artikel aanhalen om rode vlaggen te zwaaien over de lekkende COVID prikken, heeft Quanta magazine de ongekende stap genomen om drie en een half jaar later een redactienota op een artikel te plakken om mensen te laten stoppen dit toe te passen op het meest lekkende vaccin aller tijden.”

COVID injecties stoppen binnen een paar maanden met werken 

Een studie in de New England Journal of Medicine, gepubliceerd op 9 december 2021, bevestigt ook dat de bescherming die je krijgt van de Pfizer COVID injectie van korte duur is. Zoals uitgelegd door de auteurs:13

“In december 2020 begon Israël een massale vaccinatiecampagne tegen coronavirusziekte 2019 (Covid-19) door het toedienen van het BNT162b2-vaccin, wat leidde tot een sterke inperking van de uitbraak.

Na een periode met bijna geen gevallen van infectie met het severe acute respiratory syndrome coronavirus 2 (SARS-CoV-2) begon medio juni 2021 een opleving van de uitbraak van Covid-19. Mogelijke redenen voor de opleving waren een verminderde doeltreffendheid van het vaccin tegen de delta (B.1.617.2)-variant en een afnemende immuniteit.

 

We gebruikten gegevens over bevestigde infectie en ernstige ziekte, verzameld uit een Israëlische nationale databank voor de periode van 11 tot 31 juli 2021, voor alle inwoners van Israël die vóór juni 2021 volledig waren gevaccineerd.

We gebruikten een Poisson regressiemodel om de percentages bevestigde SARS-CoV-2-infectie en ernstige Covid-19 te vergelijken onder personen die gedurende verschillende tijdsperioden waren gevaccineerd, met stratificatie volgens leeftijdsgroep en met correctie voor mogelijke verstorende factoren.

Onder personen van 60 jaar of ouder was het infectiepercentage in de periode 11-31 juli hoger onder personen die in januari 2021 (toen zij voor het eerst in aanmerking kwamen) volledig waren gevaccineerd dan onder degenen die 2 maanden later, in maart, volledig waren gevaccineerd (rate ratio, 1,6 …)

Onder personen van 40 tot 59 jaar was de ratio voor infectie onder degenen die volledig waren gevaccineerd in februari (toen zij voor het eerst in aanmerking kwamen), vergeleken met die van degenen die 2 maanden later, in april, volledig waren gevaccineerd, 1,7 … Bij personen van 16 tot 39 jaar bedroeg de ratio voor infectie bij degenen die in maart (toen zij voor het eerst in aanmerking kwamen) volledig waren gevaccineerd 1,6 in vergelijking met twee maanden later, in mei …

De ratio voor ernstige ziekte bij personen die volledig waren gevaccineerd in de maand waarin zij voor het eerst in aanmerking kwamen, vergeleken met degenen die in maart volledig waren gevaccineerd, was 1,8 … bij personen van 60 jaar of ouder en 2,2 … bij personen van 40 tot 59 jaar …

Deze bevindingen wijzen erop dat de immuniteit tegen de deltavariant van SARS-CoV-2 in alle leeftijdsgroepen afnam enkele maanden na ontvangst van de tweede vaccinatiedosis.”

Twee doses zijn niet genoeg

Eerder dit jaar zeiden de vaccinmakers en de gezondheidsautoriteiten dat de injecties voor ongeveer 95% effectief waren en dat als genoeg mensen de injecties kregen, de normale situatie zou worden hersteld. We weten nu dat dat een valse belofte was. De doelpaal werd naar achteren geschoven met de opkomst van Delta en vervolgens Omicron, waarvoor we nu een derde booster nodig hebben, zo wordt ons verteld.

Op 13 december 2021 meldde Reuters14 dat Britse wetenschappers hebben geconcludeerd dat “tweedosis COVID-19 vaccinregimes niet genoeg neutraliserende antilichamen opwekken tegen de Omicron coronavirusvariant,” en dat “verhoogde infecties bij diegenen die eerder besmet of gevaccineerd waren waarschijnlijk zijn.”

‘Accepteer’ boosters, zegt Fauci

Toen half december 2021 aan Dr. Anthony Fauci werd gevraagd of Amerikanen jaarlijkse COVID boosters moesten verwachten, antwoordde hij bevestigend en zei dat Amerikanen “gewoon moeten leren leven” met het vooruitzicht om regelmatig boosters te krijgen.15 Dus, in essentie, wil Fauci dat we accepteren dat een tekort aan boosters de reden is waarom de COVID-19 “pandemie” voortduurt.

Het is duidelijk dat dit niet het geval is. De echte reden waarom COVID nog steeds een probleem is, is omdat Fauci en de medische wereld levensvatbare vroegtijdige behandelingen hebben onderdrukt. Als vroegtijdige behandeling de norm was, zou COVID snel een verre herinnering worden.

Zoals meer dan een jaar geleden voorspeld, zitten we nu in een injectie tredmolen zonder einde in zicht, en elke dosis draagt het risico in zich van ernstige bijwerkingen, tot en met blijvende invaliditeit en dood. De enige wetenschappelijk verantwoorde uitweg uit dit mislukte experiment is te stoppen. Geen boosters meer.

In plaats daarvan heeft de Amerikaanse Food and Drug Administration toestemming voor noodgebruik verleend aan nieuwe genoverdrachttechnologieën die niet werken zoals conventionele vaccins, in die zin dat ze infectie en verspreiding niet voorkomen, waardoor een kwaadaardige cyclus van nieuwe vaccin-resistente varianten ontstaat. Zoals aangetoond door James Lyons-Weiler (in een nu gebroken weblink), hoe meer we vaccineren, hoe hoger het aantal COVID gevallen.

 


De grafiek van Weiler lijkt sterk op die in een studie16 van 30 september 2021 in de European Journal of Epidemiology, waarin werd vastgesteld dat hoe hoger de vaccinatiegraad in een bepaald gebied is, hoe hoger het aantal COVID-gevallen is.

Dr. Chris Martenson bespreekt deze bevinding in de video hieronder. Zoals Martenson opmerkt, “gaat de lijn de verkeerde kant op”, wat betekent dat hoe zwaarder “gevaccineerd” een bevolking is, hoe slechter het gaat.

                                 Video Link: https://youtu.be/HeSJWGSnN8A

Zoals meer dan een jaar geleden voorspeld, zitten we nu in een injectie tredmolen zonder einde in zicht, en elke dosis draagt het risico in zich van ernstige bijwerkingen, tot en met blijvende invaliditeit en dood. De enige wetenschappelijk verantwoorde uitweg uit dit mislukte experiment is te stoppen. Geen boosters meer.

Gelukkig lijkt het erop dat de meeste Amerikanen het beginnen te begrijpen, en tot nu toe heeft de angstzaaierij rond Omicron niet geleid tot een stormloop op boosters.17 Volgens een Axios/Ipsos opiniepeiling, uitgevoerd van 10 tot 13 december 2021, zei 67% van de ongevaccineerde respondenten dat Omicron geen verschil maakt in hun beslissing om zich al dan niet te laten vaccineren; 19% zei dat het hen eerder doet besluiten, terwijl 11% zei dat het hen minder doet besluiten om de prik te halen.

Van de respondenten die al een of twee doses hadden gekregen, zei 59% dat Omicron geen verschil maakt in hun beslissing om een derde dosis te krijgen; 36% zei dat het hen eerder doet besluiten, en 5% zei dat het hen minder doet besluiten om een derde dosis te nemen.

Aangezien is aangetoond dat de injecties uw immuunfunctie ontregelen, zou het verstandig zijn om “gewoon nee” te zeggen tegen verdere boosters. Mocht u symptomen van SARS-CoV-2-infectie ontwikkelen, onthoud dan dat er veilige en effectieve protocollen voor vroegtijdige behandeling bestaan, waaronder de I-MASK+18 – en I-MATH+,19 -protocollen, die in meerdere talen kunnen worden gedownload van de COVID Critical Care-website. Andere protocollen die veel succes hebben zijn:

·         The AAPS protocol

·         Tess Laurie’s World Council for Health protocol

·         America’s Frontline Doctors

·         Dr. Peter McCullough’s Ambulatory Treatment of COVID-19

Dit is een hoop informatie om door te nemen, vooral als je moe en ziek bent van COVID of een familielid hebt die ermee worstelt. Na het doornemen van al deze protocollen, denk ik dat het protocol van de Front Line COVID-19 Critical Care Alliance een van de makkelijkst te volgen is. Hieronder volgt een samenvatting van dat protocol, met kleine wijzigingen.

Bronnen en referenties:

k voor groot·         1 medRxiv May 6, 2021

·         2, 3 PLOS ONE 2009; 4(12): e8382

·         4 Journal of Clinical Investigations May 17, 2021; 131(10):e149335

·         5 Live Science July 29, 2015

·         6 Newsweek July 27, 2015

·         7 National Geographic July 27, 2015

·         8, 10 Quanta Magazine May 10, 2018

·         9 NPR February 9, 2021

·         11 Newsweek December 6, 2021

·         12 The Blaze December 9, 2021

·         13 NEJM 2021; 385: e85

·         14 Reuters December 13, 2021

·         15 Fox News December 13, 2021

·         16 European Journal of Epidemiology September 30, 2021: 1-4

·         17 Forbes December 14, 2021

·         18 FLCCC Alliance I-MASK+ Protocol

·         19 FLCCC MATH+ Hospital Protocol


Copyright © 2021 door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/word-wakker-de-boosters-zijn-een-valstrik/

COVID-19 vaccins werden nooit met mRNA gemaakt

 augustus 1, 2023   9151   30  

 

Voor het eerst in de menselijke geschiedenis is het genreguleringsprogramma van gezonde mensen uitgebreid gemanipuleerd. In tegenstelling tot eerdere informatie werden COVID-19 injecties op basis van RNA geproduceerd met gemodificeerd RNA, niet met boodschapper-RNA (mRNA), schrijft Greatgameindia.

Gemodificeerd RNA (modRNA) brengt aanzienlijke gezondheidsrisico’s met zich mee.

Deze risico’s gelden niet alleen voor de huidige COVID-19 injecties en boosters, maar, tenzij we nu actie ondernemen, ook voor alle toekomstige op RNA gebaseerde vaccins.

mRNA en modRNA zijn verschillend

mRNA komt van nature voor, verblijft voor een korte periode in onze cellen en is relatief kwetsbaar. Het is een specifiek RNA-type dat verantwoordelijk is voor het overbrengen van instructies of “boodschappen” van onze genen, wat helpt bij de productie van eiwitten – de fundamentele onderdelen van onze cellen. Het wordt voortdurend gegenereerd als onderdeel van normale cellulaire processen en voltooit zijn functie zodra de boodschappen zijn afgeleverd en uiteindelijk in het lichaam worden afgebroken.

Wanneer RNA van een externe bron onze cellen binnendringt (zoals viraal RNA), kunnen deze cellen virale eiwitten aanmaken.

Hoewel ons verteld werd dat COVID-19 injecties mRNA bevatten, zou een vaccin dat gebaseerd is op “natuurlijk” mRNA niet lang genoeg standhouden om een immuunrespons op te wekken voordat het door ons immuunsysteem geëlimineerd wordt.

Om mRNA levensvatbaar te maken voor regulier medisch gebruik, moesten wetenschappers het kunstmatig aanpassen om zowel de efficiëntie als de levensduur te verbeteren, wat resulteerde in modRNA.

modRNA is ontwikkeld voor verlengde levensvatbaarheid en maximale vertaling. Terwijl mRNA een celspecifiek expressiepatroon vertoont, kan modRNA bijna alle celtypes infiltreren.

Wat bracht ons hier?

De aankondiging van de ontdekking van mRNA in 1961 was een moment van grote wetenschappelijke opwinding. Voorafgaand aan deze mijlpaal waren er eerdere waarnemingen geweest van dit kortlevende maar vitale RNA intermediair, die allemaal bijdroegen aan het begrip van hoe genen mRNA aanmaken en de rol ervan bij de productie van eiwitten.

In wezen brengt mRNA genetische instructies van het DNA van de cel over naar ribosomen, waardoor specifieke eiwitten op basis van deze instructies kunnen worden samengesteld.

Kort na de ontdekking gingen wetenschappers experimenteren met het gebruik van mRNA om het genezingsproces van het lichaam te vergemakkelijken. In 1990 injecteerden ze natuurlijk (ongewijzigd) mRNA in de skeletspieren van een muis, wat resulteerde in de productie van een eiwit dat de muis van nature niet zou produceren.

Het werd echter al snel duidelijk dat het overbrengen van natuurlijk mRNA inefficiënt was. Hoewel het in principe werkte, werd het snel afgebroken en bleek het niet effectief voor therapeutische doeleinden.

 

Dit besef leidde tot het onderzoek naar synthetisch of kunstmatig gemodificeerd mRNA. Oorspronkelijk was dit onderzoek gericht op het herprogrammeren en elimineren van kankercellen – de enige focus van modRNA vóór de COVID-19 pandemie.

modRNA

Hoe wordt RNA gemodificeerd? Simpel gezegd wordt een van de vier verbindingen in RNA gemodificeerd (bijv. het natuurlijke nucleoside uridine wordt gemodificeerd tot synthetisch/kunstmatig methyl-pseudouridine). Het resulterende modRNA heeft de volgende eigenschappen:

·         Verhoogde stabiliteit (het heeft een langere levensduur in het lichaam).

·         Verminderde immunogeniciteit (het veroorzaakt minder stimulatie van het aangeboren immuunsysteem).

·         Verbeterde efficiëntie (modRNA produceert meer eiwit in vergelijking met een gelijkwaardige hoeveelheid mRNA).

modRNA wordt in een laboratorium gesynthetiseerd.

De therapeutische toepassing van modRNA bij mensen brengt echter uitdagingen en risico’s met zich mee.

ModRNA bevat namelijk een virale gensequentie. Zodra het een cel binnendringt, commandeert modRNA de celmachinerie en herprogrammeert deze om een viraal eiwit, zoals het spike-eiwit, aan te maken.

Misschien wel het meest verbazingwekkende is dat wetenschappers tijdens de ontwikkeling van COVID-19 vaccins en boosters al wisten dat gerichte toediening van modRNA onhaalbaar was. modRNA kan niet selectief worden toegediend aan specifieke cellen. Als gevolg daarvan valt het perfect gezonde cellen aan en doorbreekt het natuurlijke barrières zoals de bloed-hersenbarrière.

De voortdurende productie van een kunstmatig viraal eiwit put de energie van de cel uit, verstoort het metabolisme en tast het vermogen van de cel aan om zijn vitale functies voor het hele organisme te vervullen.

Om het nog erger te maken, vernietigt het immuunsysteem vervolgens de cellen die viruseiwitten produceren.

Ondanks deze aanzienlijke nadelen gingen Pfizer-BioNTech en Moderna door met de productie op grote schaal van COVID-19 “vaccins” met modRNA.

Natuurlijke infectie vs. modRNA-injectie: Hoe reageert het lichaam?

Het spike-eiwit wordt algemeen erkend als schadelijk voor ons lichaam.

In het geval van een natuurlijke infectie beschermt ons immuunsysteem onze lichaamscellen tegen het virus door specifieke antilichamen aan te maken, die ook kruisimmuniteit tegen virusvarianten kunnen bieden.

Bij de modRNA-injectie kan ons immuunsysteem echter niet voorkomen dat de lipide nanodeeltjes modRNA in alle cellen afleveren, niet alleen in de cellen met de juiste receptor voor virusbinding, zoals bij natuurlijke infecties.

Het virus van het vaccin onderscheiden

Sommigen hebben beweerd dat de reactie van het lichaam op het modRNA-vaccin de reactie op het echte virus weerspiegelt, maar dit is onjuist.

Laten we eens kijken naar het natuurlijke virus en hoe ons lichaam erop reageert:

·         Het RNA van het virus werkt als een blauwdruk en bevat instructies voor alle onderdelen die nodig zijn om een nieuw virus te produceren, niet alleen het spike-eiwit.

·         Het RNA van het virus wordt omhuld door een eiwitomhulsel, wat leidt tot de productie van verschillende antilichamen door ons immuunsysteem, waardoor er een zekere mate van kruisimmuniteit kan ontstaan om virusvarianten te bestrijden.

·         De meeste ademhalingsvirussen kunnen ons lichaam niet binnendringen door het immuunsysteem in het mond- en neusslijmvlies. Het virus injecteert zijn RNA niet in bloedvaten, maar bindt zich aan specifieke receptoren op celoppervlakken en injecteert rechtstreeks RNA in de cellen.

·         Het is cruciaal om te benadrukken dat alleen specifieke cellen met de juiste receptoren op hun oppervlak geïnfecteerd kunnen raken.

 

De rol van ons immuunsysteem is om met het virus geïnfecteerde cellen te elimineren, waardoor de virale replicatie en de infectie van nieuwe cellen wordt voorkomen. Nadat de strijd is gewonnen (meestal binnen een paar dagen), stopt ons immuunsysteem het proces.

Laten we nu eens kijken naar de reactie van het lichaam op de modRNA-injectie (“het vaccin”):

·         Het vaccin bevat uitsluitend modRNA voor het spike-eiwit, waardoor er geen kruisimmuniteit ontstaat door de vaccinatie.

·         In tegenstelling tot het virus heeft het modRNA-vaccin geen eiwitomhulsel en is het in plaats daarvan ingekapseld in een lipidenanodeeltje.

·         Lipide nanodeeltjes hebben geen receptoren nodig voor celingang; door hun lipidensamenstelling kunnen ze naadloos samensmelten met het celmembraan.

·         Het immuunsysteem maakt antilichamen aan om antigenen te bestrijden, waaronder ziekteverwekkers (virussen, bacteriën), vreemde deeltjes (schimmelsporen, allergenen) of andere stoffen die een specifieke immuunreactie uitlokken. De lipide nanodeeltjes die modRNA vervoeren, hebben deze antigenen echter niet, waardoor ze aan de aandacht van het specifieke immuunsysteem kunnen ontsnappen en niet-specifieke ontstekingen kunnen veroorzaken. Bijgevolg leidt deze dynamiek tot een toename in de activiteit van het immuunsysteem, waardoor de productie van antilichamen tegen het spike-eiwit toeneemt.

·         Elke volgende boosterdosis lipide nanodeeltjes levert een groeiende hoeveelheid modRNA, waardoor de voortdurende productie van nieuwe spike-eiwitten wordt bestendigd.
Vaccins worden in de spier toegediend, maar directe injectie in een spiercel is bijna onmogelijk vanwege het verschil in grootte tussen de grote spuit en de kleine cel. Vaak prikken injectiespuiten per ongeluk in bloedvaten, waardoor het vaccin in de intercellulaire ruimte tussen de spiercellen terechtkomt. De vloeistof in deze intercellulaire ruimte, bekend als lymfevocht, versmelt uiteindelijk met het bloed vanwege de overvloedige bloedtoevoer in de spieren.

·         Het vaccin en de booster modRNA blijven weken of zelfs maandenlang spike-eiwit produceren, een belangrijk verschil met een natuurlijke infectie, omdat onze celmechanismen (bijv. het enzym RNase) kunstmatig modRNA niet kunnen afbreken. Onderzoekers hebben ontdekt dat ernstige gevallen van COVID-19 soms verband hielden met ontregeling van het immuunsysteem (bekend als een “cytokinestorm”) in plaats van met de aanwezigheid van het virus zelf.

 

Slecht veiligheidsprofiel van modRNA

Vroege preklinische studies wekten optimisme over de voordelen van RNA-gebaseerde injecties. Toen het echter op mensen werd getest, bleek het vermogen om een immuunrespons op te wekken minder effectief dan verwacht op basis van dierproeven.

Een Nature-review uit 2018 (lees hieronder) benadrukte dat “recente proeven bij mensen matige en in zeldzame gevallen ernstige reacties op de injectieplaats of systemische reacties hebben aangetoond voor verschillende mRNA-platforms.”

Als gevolg daarvan verschoof de aandacht naar modRNA.

Geïnjecteerd modRNA kan leiden tot trombose, wat kan resulteren in een beroerte, myocardinfarct of longembolie, en kan ook bijdragen aan de vorming van bloedstolsels in bloedvaten.

Het analyseren van open databases uit verschillende landen, waaronder de Verenigde Staten, Europa en het Verenigd Koninkrijk, onthult dat deze risico’s zich in de praktijk hebben voorgedaan als bijwerkingen bij personen die COVID-19 injecties kregen.

Vertrouwelijk rapport over COVID-19-gerelateerde sterfgevallen

In juni 2023 werden, in antwoord op een Freedom of Information Act-verzoek, eerder vertrouwelijke rapporten van BioNTech aan het Europees Geneesmiddelenbureau (EMA) vrijgegeven, waardoor sommige van deze bijwerkingen openbaar werden. De rapporten omvatten gegevens verzameld over een periode van zes maanden van december 2021 tot juni 2022, evenals cumulatieve gegevens sinds december 2020 (pdf).

De gegevens onthulden 3.280 sterfgevallen binnen een groep van 508.351 personen die het vaccin ontvingen tijdens een gecombineerde periode die klinische proeven en post-marketing omvatte. Deze sterfgevallen, samen met tienduizenden ernstige bijwerkingen, deden zich voor toen vaccinfabrikanten beweerden dat modRNA-gebaseerde injecties veilig waren.


COVID-19 vaccins werden nooit met mRNA gemaakt. (Machinevertaling Yandex.)

Het idee om een cel in ons lichaam te programmeren om continu een grote hoeveelheid van een viraal eiwit te produceren is onlogisch en gaat in tegen de principes van natuurlijke virusinfecties, wat leidt tot een overmatige activering van het immuunsysteem.

Het verplicht stellen van op genen gebaseerde modRNA-injecties, die op de markt worden gebracht als vaccins, voor perfect gezonde mensen, is zowel onethisch als gevaarlijk.

Lees het document.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/covid-19-vaccins-werden-nooit-met-mrna-gemaakt/

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...