zaterdag 23 september 2023

WEF roept op tot concentratiekampen voor vrije meningsuiting om ‘Terroristen van het eerste amendement’ op te sluiten

september 23, 2023


De wereld heeft een kritiek punt bereikt volgens Klaus Schwab, die wereldregeringen heeft opgedragen om iedereen die het niet eens is met de agenda van de globalisten gevangen te zetten en te heropvoeden, schrijft Thepeoplesvoice.

Volgens Schwab is de geschiedenis van de mensheid nu officieel voorbij en moet iedereen die het niet eens is met de agenda van de globalisten geschrapt, gedeplatformeerd, gearresteerd en opgesloten worden als voorbeeld voor de rest van de samenleving.

Dit kwaadaardige complot tegen de mensheid is al jaren in de maak, en nu zien we de eerste tekenen zich voor onze ogen afspelen.

Klaus Schwab wordt steeds agressiever over zijn plannen om de mensheid te kapen, soevereiniteit te vernietigen en met geweld een wereldregering aan de wereld op te dringen.

Volgens Schwab hebben we nu het punt bereikt waarop iedereen die een “negatieve, kritische of confronterende houding” aanneemt tegenover de plannen van het WEF hard moet worden aangepakt.

De ongekozen globalistische agenten van Klaus Schwab hebben de opdracht gekregen om de instructies in internationale fora te verspreiden. De voormalige Nieuw-Zeelandse premier Jacinda Ardern, die nu fulltime in dienst is van het WEF, vertelde deze week op de VN Klimaattop in New York dat vrije meningsuiting een oorlogswapen is, en dat iedereen die betrapt wordt op het uitspreken van zijn mening over gevoelige globalistische onderwerpen dienovereenkomstig gestraft moet worden.

Ardern ging helemaal Orwell toen ze beweerde dat censuur nodig is om de vrijheid van meningsuiting te beschermen.

Sommige dingen veranderen niet. Ardern bracht haar tijd als premier van het door het WEF geïnfiltreerde Nieuw-Zeeland door met pogingen om de bevolking ervan te overtuigen dat de overheid de enige bron van waarheid is.

Orwell waarschuwde ons dat de elite ons ervan zou proberen te overtuigen dat omhoog omlaag is, dat mannen vrouwen zijn en dat oorlog vrede is. Wat had hij gelijk.

Hoe kan de elite het rechtvaardigen om de vrijheid van meningsuiting af te nemen en iedereen die zich tegen hun agenda uitspreekt op te sluiten? Volgens Klaus Schwab’s rechterhand Noah Yuval Harari hoeft de elite niets te rechtvaardigen omdat we het einde van de menselijke geschiedenis hebben bereikt.

Dat klopt, Harari heeft verklaard dat de menselijke geschiedenis voorbij is. De elite is vastbesloten om zichzelf in goden te veranderen en tegelijkertijd de wereldbevolking te ontvolken.

Als dit gek klinkt, moet u begrijpen met wie we te maken hebben. Klaus Schwab en zijn trawanten werken vanuit de overtuiging dat ze letterlijk goden zijn.

Volgens Harari en zijn collega’s van het WEF is dat “iets anders” de globalistische elite en hun technocommunistische wereldorde. En in dit dystopische toekomstbeeld is er gewoon geen plaats voor debat of alternatieve meningen.

Terwijl de meerderheid van de bevolking aan haar lot wordt overgelaten in een wanhopige overlevingsstrijd die de meesten zullen verliezen, zullen degenen die door Davos als “geüpgradede mensen” worden bestempeld, worden gered door wat het WEF hun “Technologische Ark van Noach” noemt.

De agenda van Klaus Schwab wordt al uitgerold in geïnfiltreerde landen, waaronder het Verenigd Koninkrijk, waar de Britse regering wetshandhavers heeft opgedragen om burgers die op feiten gebaseerde artikelen en meningen op het internet delen, te arresteren en te vervolgen.

Na de goedkeuring van de Online Safety Bill deze week, hebben de Britse autoriteiten nu de macht om burgers te straffen die iets delen dat als “haatdragend” wordt beschouwd of als “verkeerde informatie” wordt bestempeld op sociale media.

Sluitend bewijs: Covid-19 was gepland om de Nieuwe Wereldorde te lanceren

 

Het Britse Office of Communications (Ofcom) krijgt de bevoegdheid om criminele boetes tot 18 miljoen pond (ruwweg 23 miljoen euro) uit te delen aan burgers en bedrijven die zich niet aan de wet houden. En verborgen in de kleine lettertjes heeft de regering zichzelf het recht gegeven om burgers die weigeren zich aan te passen aan de globalistische agenda, in de gevangenis te gooien.


https://twitter.com/MikeBenzCyber/status/1704188719056421185

Tegelijkertijd met deze ontwikkelingen in het Verenigd Koninkrijk heeft het WEF regeringen aangespoord om wereldwijd COVID-concentratiekampen te bouwen om burgers op te sluiten die weigeren mee te gaan in het officiële narratieven.

Het is geen verrassing dat New York de eerste Amerikaanse staat is die de instructies doorvoert.

Zoals Rochester First deze week meldde, werden er pleidooien gehouden in een beroepszaak over quarantainevoorschriften door het NY Department of Health over een voorschrift dat de Commissioner of Health in staat zou stellen om isolatie- of quarantainebevelen uit te vaardigen om de verspreiding van een overdraagbare ziekte onder controle te houden.

Nu de staat New York de macht wil hebben om inwoners van New York letterlijk te dwingen om in quarantaine te gaan of in “quarantaine kampen” gegooid te worden, zoals dit verhaal op Dr. Joseph Sansone’s Substack meldt, zijn dit niets minder dan concentratiekampen waar ze mensen in willen gooien vanwege de mogelijkheid dat ze blootgesteld zijn aan wat we nu allemaal weten een biowapen is dat zij gecreëerd hebben!

Dit is een soortgelijke tactiek die gebruikt werd in nazi-Duitsland tijdens de Tweede Wereldoorlog, toen Joden en zigeuners en andere ongewenste personen ziektes bij zich zouden dragen en in concentratiekampen gedwongen werden. Blijkbaar zullen degenen die weigeren om Covid-19 biologische wapens te injecteren, het doelwit worden.

Dit is echt een verontrustende ontwikkeling.

We weten dat de globalistische elite nog veel meer pandemieën in petto heeft, omdat ze ons erover blijven vertellen.

De globalistische elite kan niet stoppen met praten over hun plan om de wereld te ontvolken, en nu worden ze specifiek met hun plannen.

De ene procent van de ene procent – en hun sympathisanten in het bedrijfsleven en de politiek – lijken het er allemaal over eens te zijn dat de Grote Reset een geweldig idee is. En het feit dat geen enkel gewoon mens hun enthousiasme deelt, lijkt hen helemaal niet te deren.

Maar de toekomst is niet van hen en de mensen worden langzaam maar zeker wakker voor hun agenda.

Kijk:


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/wef-roept-op-tot-concentratiekampen-voor-vrije-meningsuiting-om-terroristen-van-het-eerste-amendement-op-te-sluiten/

Dit lang beraamde plan voor wereldovername is geavanceerder dan een normaal mens kan bevatten

 september 23, 2023

De Rockefellers en hun bondgenoten willen een éénwereldregering creëren die superkapitalisme en communisme combineert onder dezelfde tent, allemaal onder hun controle. Bedoel ik een samenzwering? Ja, dat bedoel ik. Ik ben ervan overtuigd dat er zo’n complot is, internationaal qua reikwijdte, generaties oud qua planning, ongelooflijk kwaadaardig qua intentie.” ~ Rep. Larry P. MacDonald (Opmerking: Lawrence McDonald werd gedood (waarschijnlijk vermoord) op Korean Air Lines 007, 1983, een paar maanden nadat hij deze verklaring had afgelegd.)

Om te beginnen zal ik mijn opmerkingen vooraf laten gaan door te zeggen dat dit een poging is om in eenvoudige bewoordingen de zeer ingewikkelde financiële en economische misdaden uit te leggen die tegen Amerikanen, en ook tegen de hele wereldbevolking, worden gebruikt om totale controle over de mensheid te creëren en in stand te houden. Het is de bedoeling dat dit zich manifesteert in het concept van één wereldbestuur, de “Grote Reset” of de Nieuwe Wereldorde. Dit lijkt misschien een gewaagde uitspraak; dat is het niet, maar als u eenmaal begrijpt dat alles wat er in de loop van vele decennia gebeurd is, met elkaar verbonden is, vooral sinds de geplande en met voorbedachten rade uitgevoerde valse vlag gebeurtenis die ‘9/11’ heet, dan zou u in staat moeten zijn om het enorme aantal duidelijke verbanden te herkennen die ongelooflijk kwaadaardig zijn, schrijft Gary D. Barnett.

Het is de laatste tijd steeds gebruikelijker geworden om op alternatieve nieuwssites en door bloggers de boodschap te verkondigen dat velen wakker worden en dat het volk de strijd voor vrijheid aan het winnen is. Naar mijn mening is dit gewoon niet waar, en in feite misleidend, omdat valse hoop de drijvende kracht achter dit denken is. Het is duidelijk dat meer mensen beweren tegen de tirannie van de overheid te zijn, maar er is tot nu toe absoluut niets gedaan om de macht van de staat op welk niveau dan ook te verminderen of te elimineren. Bovendien blijven de snode pogingen van de staat en zijn controleurs zich uitbreiden, en de drang naar een draconischer beleid houdt nooit op. In de huidige omgeving is het niet bekend wat de reactie van de massa’s zal zijn, gezien de enorme en dreigende reeks van zogenaamde “noodsituaties” die zeker zullen ontstaan wanneer deze heersende cabal haar agenda’s probeert door te drukken, maar als het verleden een indicatie is, kan gehoorzaamheid worden verwacht.

Het overnamekader van deze heersende psychopaten is altijd gebaseerd op het prototype probleem-reactie-oplossing, waarvan alle nepgebeurtenissen met voorbedachten rade en valse noodsituaties zijn; samenzweringen in feite, bedoeld om angst, haat of verwarring te zaaien, zodat de staat kan doen alsof hij zijn ongelukkige slavenklasse te hulp schiet. Deze strategie heeft bijna elke keer gewerkt sinds ze tot nu toe geprobeerd is, en de kudde blijft gewoon meegaan, ongeacht de onjuiste retoriek die gespuwd wordt dat dit volk aan de winnende hand is. Dat is niet zo, en zolang de staat doorgaat en slaagt in haar pogingen om de samenleving psychologisch, financieel of economisch te veranderen, zal de macht van de heersende klasse en haar bestuurssysteem de overdracht van rijkdom, het monetaire monopolie en de ontvolkingsinspanningen bevorderen.

Psychologische manipulatie en controle is noodzakelijk voor de Staat-misdadigers om hun missie van wereldovername te volbrengen, maar financiële en economische controle is verplicht. Dit brengt ons bij de echte vraag: wie bezit en controleert deze wereld? Dat zijn ongetwijfeld de grote bankkartels, inclusief alle centrale banken, de grote bedrijfsmagnaten, de door de overheid beschermde NGO-stichtingen, en natuurlijk de hele wereldwijde vermogensindustrie, die tegen 2020 meer dan $100 biljoen dollar in handen had. Maar wie bezit en controleert al deze entiteiten? Wie heeft een controlerend belang in alles op aarde? Dat zijn Blackrock en The Vanguard Group, en zoals ik een jaar geleden uitlegde:

“Er zijn een paar duizend institutionele beleggingsondernemingen die eigenaar zijn van elke grote bank, elk groot bedrijf, elke grote beleggingsonderneming, elk ‘nieuws’orgaan, elk groot communicatiebedrijf, elk groot farmaceutisch bedrijf, elk groot transportbedrijf; met andere woorden, bijna elk groot bedrijf op aarde is eigendom van deze institutionele beleggers. Op hun beurt zijn de kleine institutionele beleggingsinstellingen eigendom van grotere institutionele beleggingsinstellingen en zijn de grotere beleggingsinstellingen eigendom van nog grotere beleggingsinstellingen. De twee institutionele beleggingsmaatschappijen die de grootste eigenaren en controleurs zijn van alle andere maatschappijen ter wereld zijn Vanguard Holdings en Blackrock, en Vanguard is de grootste aandeelhouder (eigenaar) van Blackrock. Dit betekent dat Vanguard en Blackrock deze planeet bezitten en controleren.”

De huidige CEO van Vanguard is Tim Buckley, en het hoofd en de oprichter van het machtige Blackrock is natuurlijk Larry Fink. Opgemerkt moet worden dat Fink en Blackrock een positie van extreme en bijna oneindige macht over financiën en economie hebben bereikt, en volgens velen nu de vierde tak van de regering zijn. De connecties van Fink zijn ongelooflijk veelzeggend voor de macht van Blackrock. Blackrock heeft feitelijk de controle over de Federal Reserve en het Amerikaanse ministerie van Financiën, evenals over banken over de hele wereld. Er moet worden opgemerkt dat Fink op 22 augustus 2019 werd benoemd in het bestuur van het World Economic Forum (WEF), het begin van de frauduleuze “covid pandemie,” die werd opgezet, gestold en begonnen, dezelfde maand dat Fink zitting nam in het bestuur van het WEF. Om een volledig beeld te krijgen van de geschiedenis van Fink en Blackrock tot op de dag van vandaag, bekijkt u deze geweldige documentaire van James Corbett: “How Blackrock Conquered the World“. Hierin legt Corbett met volledige referentie in video en tekst uit hoe de hele “covid” hoax in scène was gezet, en in de eerste plaats een financiële overnamecoup was onder leiding van Blackrock. Deze verbinding van punten en mensen is van vitaal belang.

Zoals ik al eerder zei, is dit een erg simplistische kijk op de gebeurtenissen, maar het is nodig om een paar dingen aan elkaar te knopen zodat men kan zien dat alles volledig met elkaar verbonden is; wat zou duiden op een enorme samenzwering die over een lange periode gepropageerd is. Alle zogenaamde ‘noodsituaties’ sinds de frauduleuze 9/11 inside job hebben veel met elkaar gemeen, en waarom zouden ze ook niet, aangezien de hoofdagenda van wereldheerschappij altijd het nagestreefde doel is geweest. Beschouw slechts drie gebeurtenissen, maar er zijn er veel, veel meer, gedurende die tijd.

De gebouwen die op 9/11 neerstortten werden in poeder veranderd, een onmogelijkheid bij brand veroorzaakt door vliegtuigbrandstof. Bedenk dat auto’s die ver van elke brand verwijderd waren, tot niets verbrandden, met gesmolten metaal, aluminium, voorruitglas; allemaal als door spontane verbranding. Maar hetzelfde gebeurde in 2018 bij de branden in Paradise, Californië, met veel overeenkomsten, waaronder de ongelofelijke schade aan auto’s die niet eens in het pad van de branden stonden, die ver boven het warmteniveau van een natuurbrand moesten zijn. Hetzelfde gebeurde ook net deze maand in Lahaina, Hawaï. 

Hoe kan dit? 

Dat kan niet, tenzij er van tevoren soortgelijke of exacte vernietigingsmethoden werden beraamd en uitgevoerd door criminele (militaire) staatsmiddelen. En dit gebeurt ook overal ter wereld, allemaal valselijk wegverklaard door de medeplichtige en gecontroleerde mainstream media.

Een veelzeggend aspect van al deze nep “noodsituaties”, van 9/11 tot Maui, is dat Wall Street en de financiële bedrijven, de institutionele vermogensbedrijven, de centrale banken, de defensieaannemers en de door het leger gecontroleerde technologiebedrijven, waaronder natuurlijk Blackrock, de gewoonte hadden om enorme winsten te behalen, meer eigendom, overheidscontracten en enorm reddingsgeld te veroveren (stelen door middel van landroof), terwijl ze veel rijker en machtiger uit de ramp kwamen dan ooit tevoren mogelijk was. Dit gebeurde met 9/11, de financiële en huizencrisis van 2008, het nep “covid” complot, en nu met het ultieme wapen tegen de mensheid, de volledig onwettige “klimaatverandering” agenda; en deze agenda plaatste Blackrock wereldwijd aan de top van deze criminele fraude.

Elke noodsituatie zorgt voor een grotere en machtigere staat, meer beperkingen, meer regelgeving, meer mandaten, meer lockdowns, minder reizen en meer surveillance en censuur. Dit is allemaal opzettelijk en nooit toevallig of onvoorzien, want het is allemaal een opzettelijk complot tegen de mensheid. Ongeacht politieke overwegingen of partijen, deze aanval op ons allemaal gaat door en breidt zich steeds verder uit. Elk incident, elke manipulatie, elke “noodsituatie” is ver van tevoren gepland, en de wereldovername komt nu dichterbij.

Terwijl de staat doorgaat met het opbouwen van zijn nieuwe wereldorde, wordt de algemene bevolking opgeslokt door de ene na de andere valse vlaggebeurtenis, beweerde “noodsituatie” of nieuwe “dreiging”, zoals verklaard door de heersende klasse die erop gebrand is om de wereld over te nemen. Terwijl de massa’s elkaar naar de keel vliegen, gaat de staat door met zijn streven naar totale overheersing. Dit geeft aan dat de mensen medeplichtig zijn aan hun eigen slavernij omdat ze niet in staat zijn om het grote geheel te zien, terwijl ze zich concentreren op elke afleiding die deze kwaadaardige heersende macht hen toewerpt.

Wat genegeerd wordt, is dat deze wereld al overgenomen is en volledig gecontroleerd wordt door de zeer weinigen, en dat het vechten van de één tegen de ander blijft helpen bij dit overnamecomplot. Door zich op elke tirannieke afleiding te concentreren, hebben de mensen zichzelf opengesteld voor dictatoriaal bestuur, en in het proces hebben ze alle mogelijkheden verloren om de totalitaire toe-eigening van hun leven en eigendom door de financiële cabal, die uit is op wereldheerschappij, te stoppen.

Door elke indiscretie te behandelen als onafhankelijk van de echte agenda die wordt nagestreefd, wordt er niets gedaan om de staat te stoppen in zijn pogingen om alle mensen op aarde volledig te controleren. Door deel te nemen aan het politieke en “stemproces”, een proces dat ontworpen en uitgevoerd is met als enig doel controle, door zich te concentreren op de politieke shows, door te proberen om corrupte regeringsrechtbanken te gebruiken om verhaal te halen tegen tirannieke manoeuvres, door het heersende systeem als legitiem te accepteren, door de Federal Reserve en alle banken de mogelijkheid te geven om activa te controleren en te beheersen door middel van volledige digitalisering, graaft het laaggeplaatste volk zijn eigen graf.

Het kan al te laat zijn om door te gaan met deze stompzinnige oefening in futiliteit, aangezien de heersende klasse de systemen in handen heeft die hen in staat zullen stellen om hun overnamecomplot te voltooien. 

Het enige antwoord op deze kwaadaardige poging om ons te vernietigen ten gunste van de weinige machtigen, is om alle regeringen te negeren, het Federal Reserve-systeem te negeren en af te schaffen, om alle controle door de bankkartels onmogelijk te maken, om alle pogingen om het economische en monetaire systeem te monopoliseren om digitale valuta’s van centrale banken te creëren en te implementeren, te stoppen, en om geen enkele nieuwe geveinsde noodsituatie te accepteren op het gebied van gezondheid, valse “klimaatverandering”, oorlogsdreigingen, onnatuurlijke gebeurtenissen of andere opzettelijke criminele handelingen die bedoeld zijn om onnodige angst te zaaien onder het schijnbaar hulpeloze proletariaat.

De mensen zijn niet aan het winnen; ze zijn aan het verliezen, maar deze dodelijke aanval op de mensheid kan nog worden teruggedraaid als zelfs maar een kleine meerderheid opstaat en verantwoordelijkheid neemt voor hun eigen leven en vrijheid. 

Als de huidige trend zich voortzet, als het grootste deel van deze bevolking zich blijft verstoppen voor de waarheid, als de meesten verwachten dat anderen hen zullen redden, dan is alles verloren, maar als er een echt actiegericht ontwaken van grote aantallen zichtbaar wordt, dan zal de staat instorten. Dit zal nooit gebeuren bij welke verkiezing dan ook, en geen enkele politicus kan de koers die we varen veranderen, want afhankelijk zijn van welke meester dan ook die deelneemt aan dit kwaadaardige bestuurssysteem, is het toppunt van mislukking en kan alleen maar leiden tot eeuwige slavernij.

“Het enige waar de mens bang voor is, is het onbekende. Wanneer dit scenario zich voordoet, zullen individuele rechten gewillig worden opgegeven voor de garantie van hun welzijn die hen wordt gegeven door een wereldregering, een Nieuwe Wereldorde.” 

                                                                                  ~ Henry A. Kissinger


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/dit-lang-beraamde-plan-voor-wereldovername-is-geavanceerder-dan-een-normaal-mens-kan-bevatten/

Rita Verdonk (Nederl.) verbaast zich over aanpak klimaatactivisten: ‘En hier gaat er een klein waterstraaltje overheen’


Klimaatdemonstranten hebben zaterdag opnieuw de A12 in Den Haag betreden. Het is de vijftiende dag op rij dat actievoerders van Extinction Rebellion de snelweg blokkeren.

Het Haagse raadslid Rita Verdonk is er klaar mee. “Wat is dit? Hoe kan dit? Hoeveel schade lijden ondernemers hierdoor? Hoeveel schade lijden individuele mensen hierdoor?” zei ze in een interview bij NieuwRechts.

“Je gaat toch niet al die tijd een snelweg blokkeren omdat je denkt dat je boven de wet staat? Ik zou alleen maar de driehoek hier willen aanraden: aanpakken die handel en zet die spuit er ook maar eens wat harder op.”

Hier gaat er een klein waterstraaltje overheen

Verdonk stelt dat de klimaatactivisten overal mee wegkomen. Ze wijst erop dat de snelwegblokkade een strafbaar feit is.

“Op het Malieveld werden de coronademonstranten en boeren weggeslagen met stokken, er liepen paarden over het Malieveld, er werden honden gebruikt, en hier gaat er een klein waterstraaltje overheen en staat de burgemeester nog bijna zijn excuses aan te bieden.”

Leg het maar uit. Ik weet het niet meer zo langzamerhand, aldus Verdonk.

Dit mag geen dag langer meer duren

Ook PVV-raadslid Sebastian Kruis is er helemaal klaar mee. Hij heeft voor komende week met spoed een extra raadsvergadering aangevraagd.

“Klimaat-communisten ontregelen opnieuw Den Haag met een A12-bezetting. Dit mag geen dag langer meer duren,” vindt hij.

KIJK: “Plotselinge dood op grote schaal”: Top cardiologen hebben een waarschuwing (Video)

 November 23, 2022


Het Covid-mRNA-vaccin heeft waarschijnlijk een belangrijke rol gespeeld of is een primaire oorzaak geweest van onverwachte hartstilstanden, hartaanvallen, beroertes, hartritmestoornissen en hartfalen sinds 2021…”

Totdat de Britse cardioloog, Dr. Aseem Malhotra, ernstige bezorgdheid uitte over de veiligheid van Covid mRNA-vaccins, was hij een van de meest gevierde artsen in Groot-Brittannië. In 2016 werd hij in de Sunday Times Debrett’s lijst genoemd als een van de meest invloedrijke mensen in de wetenschap en geneeskunde in het Verenigd Koninkrijk, in een lijst waar ook professor Stephen Hawking deel van uitmaakte. Zijn totale Altmetric-score (maatstaf voor impact en bereik) van zijn publicaties in medische tijdschriften sinds 2013 bedraagt meer dan 10.000 en is daarmee een van de hoogste ter wereld voor een klinisch arts in deze periode, schrijft John Leake.

In de begindagen van de uitrol van het COVID-19 vaccin in Groot-Brittannië pleitte hij voor de injecties voor het grote publiek. In juli 2021 maakte hij echter een verschrikkelijk persoonlijk verlies mee waardoor hij de injecties opnieuw ging evalueren – namelijk de plotselinge en onverwachte dood van zijn 73-jarige vader. De dood van zijn vader was voor hem onbegrijpelijk omdat hij uit eigen onderzoek wist dat de algemene en cardiale gezondheid van zijn vader uitstekend was. Zoals hij in een recent interview zei:

Ik was echt geschokt door de bevindingen van de autopsie. Er waren twee ernstige verstoppingen in zijn kransslagaders, wat echt niet klopte met alles wat ik weet, zowel als cardioloog – iemand die expertise heeft op dit specifieke gebied – maar ook omdat ik mijn vaders levensstijl en gezondheid goed ken. Niet lang daarna doken gegevens op die wezen op een mogelijk verband tussen het mRNA-vaccin en een verhoogd risico op hartaanvallen door een mechanisme van toenemende ontsteking rond de kransslagaders. Maar bovendien werd ik benaderd door een klokkenluider van een zeer prestigieuze universiteit in het Verenigd Koninkrijk, zelf een cardioloog, die mij uitlegde dat er op zijn afdeling een vergelijkbaar onderzoek was gevonden, en dat die onderzoekers hadden besloten om dat in wezen in de doofpot te stoppen omdat ze bang waren om financiering van de farmaceutische industrie te verliezen. Maar daar blijft het niet bij. Ik ben toen gaan kijken naar gegevens in het Verenigd Koninkrijk om te zien of er een toename was van het aantal hartstilstanden. Mijn vader kreeg thuis een hartstilstand en plotselinge hartdood. Was er enige verandering opgetreden in het VK sinds de uitrol van het vaccin? En ook die bevindingen waren heel duidelijk. Er waren 14.000 extra hartstilstanden in 2021 ten opzichte van 2020.

Hoe meer Dr. Malhotra zich erin verdiepte, hoe meer hij zich dezelfde zorgen maakte over de veiligheid van de mRNA-vaccins als Dr. Peter McCullough sinds het voorjaar van 2021. Het alarmerende aantal plotselinge, onverwachte sterfgevallen in de tweede helft van 2021 en de eerste acht maanden van 2022 – vooral onder jonge en fitte mensen – versterkte zijn ernstige bezorgdheid en wantrouwen.

 

In september 2022, na een grondig onderzoek van de groeiende hoeveelheid gegevens, kwam hij tot zijn conclusie:

Het Covid-mRNA-vaccin heeft waarschijnlijk een belangrijke rol gespeeld of is een primaire oorzaak geweest van onverwachte hartstilstanden, hartaanvallen, beroertes, hartritmestoornissen en hartfalen sinds 2021, totdat het tegendeel is bewezen.

Zijn conclusie, inclusief zijn precieze verbale formulering ervan, was identiek aan de conclusie van Dr. Peter McCullough. Hoewel de twee artsen uiteindelijk contact opnamen om aantekeningen te vergelijken, kwamen zij tot hun conclusies op basis van hun eigen, onafhankelijke onderzoeken, voordat zij met elkaar spraken.

Onlangs produceerde de Vaccine Safety Research Foundation een korte videodocumentaire Until Proven Otherwise over de bevestigende bevindingen van deze twee vooraanstaande cardiologen. Ik denk dat het niet overdreven is om te zeggen dat de aangrijpende, vier minuten durende video een MUST SEE is voor iedereen. Deel hem alstublieft met uw familie en vrienden.

“Until Proven Otherwise”— Featuring Cardiologists Dr. Peter McCullough + Dr. Aseem Malhotra

Video Link : https://rumble.com/v1rl1kk-until-proven-otherwise-featuring-cardiologists-dr.-peter-mccullough-dr.-ase.html  

______________________________________________________________________________

Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. 

Bron : https://www.frontnieuws.com/plotselinge-dood-op-grote-schaal-top-cardiologen-hebben-een-waarschuwing-video/

 

Ed Dowd waarschuwt voor kantelpunt: ‘Als dit aan het licht komt, kunnen ze zich nergens verstoppen’



Informatie over de gevaren van de coronavaccins bereikt zoveel mensen dat we dicht bij een kantelpunt zitten. Dat zegt althans data-analist Edward Dowd.

Met een ‘kantelpunt’ doelt hij op het moment waarop zoveel mensen op de hoogte zijn van de schade die de ‘vaccins’ veroorzaken dat ze gaan eisen dat de daders ter verantwoording worden geroepen.

“En als we een kritische massa bereiken, zal er zoveel boosheid zijn dat politici zullen begrijpen dat er iets is veranderd en beginnen de toezichthouders zich zorgen te maken.” Dowd verwacht dat er vervolgens iets gaat gebeuren, mogelijk om het allemaal onder het tapijt te vegen.

Steeds meer

Dowd wees erop dat nieuwspresentator Megyn Kelly onlangs een boekje opendeed over haar vaccinatieschade. Hij verwacht dat steeds meer mensen zich gaan uitspreken.

“Wat gaan mensen op de hoogste posities achter de schermen doen als de gewone burgers beginnen te beseffen dat ze worden vermoord?”

Afleiding

Normaal gesproken zouden we deze mensen wegstemmen, onderzoeken en vervolgen. “Maar deze misdaden zijn zo gruwelijk dat ik verwacht dat het establishment voor een afleiding gaat zorgen of de verkiezingen gaat stelen om vervolging te ontlopen.”

“Want als dit aan het licht komt, kunnen ze zich nergens op aarde verstoppen.”

Bijna alle Nederlandse partijen kiezen voor meer bloedvergieten: ‘Ongekend’


“Spreek u uit tegen Poetin en Ruslands schending van het VN-verdrag. Steun het vredesplan,” zei demissionair premier Rutte tijdens een vergadering van de VN in New York.

Ondertussen stemde zijn partij tegen een motie van FVD-voorman Baudet over een voortrekkersrol in het opstarten van vredesonderhandelingen tussen de NAVO en Rusland om zo spoedig mogelijk een staakt-het-vuren te bepleiten.

Moet stoppen

Alleen FVD en Van Haga (BVNL) stemden voor de motie, alle overige partijen stemden tegen.

“Het onnodig bloedvergieten moet stoppen. FVD wil de wapenleveranties aan Oekraïne beëindigen en het voortouw nemen in de vredesonderhandelingen. Een staakt-het-vuren moet zo snel mogelijk worden bereikt, vindt FVD.

Zit Rutte wéér te liegen?

“Ongekend dat bijna alle partijen kiezen voor meer bloedvergieten,” stelt fractievoorzitter van FVD in Westland Jasper van den Voort.

Topmodel Lonneke Engel zegt tegen Rutte: “Welk ‘vredesplan’? Zit Rutte wéér te liegen? Het kabinet en de Tweede Kamer hebben tegen vredesbesprekingen gestemd. Alleen BVNL en FVD willen toewerken naar vrede.”


Ze geven openlijk toe dat we op de rand staan van “de laatste oorlog”

september 21, 2023


De meeste mensen hebben er absoluut geen idee van hoe dicht we bij het ondenkbare zijn. Ook al hebben leiders over de hele wereld een ernstig geval van oorlogskoorts ontwikkeld, de overgrote meerderheid van ons hier in het Westen is er volledig van overtuigd dat alles op de een of andere manier wel goed zal komen. De meesten van ons geloven de pratende hoofden op televisie wanneer ze ons verzekeren dat onze politici alles onder controle hebben en dat het uiterst onwaarschijnlijk is dat er een nucleair conflict zal plaatsvinden. Maar aan de andere kant van de wereld zien ze dat heel anders. Dinsdag vertelde de Oekraïense president Volodymyr Zelensky aan de Verenigde Naties dat de wereld naar de rand van de “laatste oorlog” wordt geduwd… schrijft Michael Snyder.

 

De angstaanjagende opmerkingen van de Oekraïense president waren gericht aan landen die sinds het begin van het conflict in februari 2022 ambivalent zijn geweest over aan wiens kant ze staan, en aan landen die in het begin achter hem stonden maar hun steun hebben ingetrokken.

De invasie van Rusland in zijn land duwt de wereld naar de “laatste oorlog”, vertelde de Oekraïense president aan de wereldleiders die de jaarlijkse bijeenkomst in New York bijwoonden.

Voor één keer ben ik het eens met Zelensky.

We staan letterlijk op de rand van een apocalyptisch wereldconflict waarin miljarden mensen zouden kunnen sterven, en dus moeten we een uitweg zien te vinden nu het nog kan.

Maar tijdens zijn toespraak maakte Zelensky overduidelijk dat hij absoluut niet van plan is om ooit met Vladimir Poetin te onderhandelen…

Zonder details te geven, zinspeelde Zelenskyy bij de Verenigde Naties op een vermeende poging van sommige individuen om een geheime vredesovereenkomst met Poetin te sluiten.

Zelensky waarschuwde iedereen die Poetin zou vertrouwen, om het lot van de Russische huurling Jevgeni Prigozjin in herinnering te brengen, die vorige maand verondersteld werd dood te zijn nadat hij Poetins leiderschap had betwist.

“Ik ben me bewust van enkele pogingen om achter de schermen duistere deals te sluiten. Het kwaad is niet te vertrouwen. Vraag maar aan Prigozjin of men op de beloften van Poetin wedt,” zei hij.

De Russen geloven ook dat we snel het punt naderen waarop er geen weg terug meer is.

Op zondag verklaarde de Russische minister van Buitenlandse Zaken Sergej Lavrov publiekelijk dat de VS een “oorlog” tegen Rusland voert

De grootscheepse campagne van Washington om Oekraïne met wapens te steunen komt neer op een oorlog tegen Rusland, heeft minister van Buitenlandse Zaken Sergej Lavrov gezegd, en hij voegde eraan toe dat de VS Kiev al heel lang voor dit doel hebben klaargestoomd.

In een commentaar aan de Russische verslaggever Pavel Zarubin, dat op zondag werd vrijgegeven, suggereerde Lavrov dat geruchten over Washington die mogelijk groen licht zouden geven voor de levering van ATACMS (Army Tactical Missile Systems), die een bereik tot 300 km hebben, bedoeld waren om “de publieke opinie te vormen.”

Volgens de minister zouden deze overwegingen niets veranderen aan het feit dat “Oekraïne al vele jaren wordt klaargestoomd om met handen en voeten te vechten om Rusland een strategische nederlaag toe te brengen”. Lavrov beschuldigde de VS ervan de vijandelijkheden tussen Kiev en Moskou te controleren.

De meeste Amerikanen zouden niet zeggen dat we op dit moment in oorlog zijn met Rusland.

Maar in Rusland kijken ze daar heel anders tegenaan.

Op de Russische televisie wordt voortdurend gezegd dat de VS en Rusland nu verwikkeld zijn in een existentieel conflict dat uiteindelijk maar één winnaar zal hebben.

Onnodig te zeggen dat de Russen niet van plan zijn om te verliezen.

Joe Biden sprak dinsdag ook voor de Verenigde Naties, en tijdens die toespraak bevestigde hij opnieuw de Amerikaanse steun voor de oorlog in Oekraïne.

En naar verluidt is hij van plan om het Congres te vragen om een hulppakket van 24 miljard dollar om het Oekraïense leger te helpen versterken.

Maar we hebben hen al miljarden en nog eens miljarden dollars gegeven.

Waar is al dat geld gebleven?

Dat is de vraag die Huisvoorzitter Kevin McCarthy zich nu stelt

Huisvoorzitter Kevin McCarthy eiste “verantwoording” over de Amerikaanse hulp aan Oekraïne en beloofde president Volodymyr Zelensky in Washington te zullen ondervragen, te midden van oplopende spanningen onder Republikeinen over de financiering van de defensie van het land.

“Is Zelensky in het Congres gekozen? Is hij onze president? Ik denk niet dat ik iets moet zeggen en ik denk dat ik vragen voor hem heb,” zei McCarthy dinsdag, in de meest recente opmerkingen waarin hij zijn scepsis liet blijken over miljarden aan Amerikaanse militaire en andere steun.

“Waar is de verantwoording voor het geld dat we al hebben uitgegeven? Wat is het plan voor de overwinning? Ik denk dat het Amerikaanse publiek dat wil weten,” zei hij, volgens ABC News.

Veel mensen weigeren te geloven dat dit conflict zich ooit buiten de grenzen van Oekraïne zal uitbreiden.

Maar de waarheid is dat dit al gebeurd is. CNN meldt zelfs dat de Oekraïners zojuist drone-aanvallen hebben uitgevoerd “op een door Wagner gesteunde militie in de buurt van de hoofdstad van Soedan”

Oekraïense speciale diensten zaten waarschijnlijk achter een serie drone-aanvallen en een grondoperatie gericht tegen een door Wagner gesteunde militie in de buurt van de hoofdstad van Soedan, zo blijkt uit een onderzoek van CNN. Dit verhoogt het vooruitzicht dat de gevolgen van de Russische invasie in Oekraïne zich tot ver buiten de frontlinies hebben verspreid.

In een gesprek met CNN beschreef een Oekraïense militaire bron de operatie als het werk van een “niet-Soedanese militair”. Gevraagd of Kiev achter de aanvallen zat, wilde de bron alleen zeggen dat “Oekraïense speciale diensten waarschijnlijk verantwoordelijk waren.”

Ondertussen is Azerbeidzjan begonnen aan een grootschalig offensief tegen Armenië

Azerbeidzjan voerde dinsdag aanvallen uit op de betwiste regio Nagorno-Karabach en kondigde de start aan van een “antiterreuroperatie”, een actie die een nieuwe oorlog in de regio dreigt uit te lokken.

Het ministerie van Defensie van het land zei dat het “uiterst precieze wapens” gebruikte om de door Armenië gesteunde strijdkrachten “uit te schakelen” en zich te richten op Armeense militaire posities in een poging om “formaties van Armeense strijdkrachten” te verdrijven.

Op beelden die gefilmd zouden zijn in Stepanakert, de hoofdstad van Karabach, die door Azerbeidzjan Khankendi wordt genoemd, is het geluid te horen van luide beschietingen en artillerievuur.

Is het u opgevallen dat de regering Biden deze agressie door Azerbeidzjan niet heeft veroordeeld?

Dat komt omdat de regering Biden vrijwel zeker haar zegen heeft gegeven.

Als de gevechten tussen Azerbeidzjan en Armenië oplaaien, zullen de broodnodige Russische militaire middelen aan het Oekraïense front worden onttrokken.

We leven absoluut in een tijd van oorlogen en geruchten over oorlogen.

En we blijven meer geruchten horen dat China zich snel voorbereidt op een militair conflict met de Verenigde Staten. Kijk maar naar wat Gordon Chang maandag tegen Fox Business zei…

Gordon Chang, senior fellow en China-expert bij het Gatestone Institute, heeft een ernstige waarschuwing afgegeven over de mogelijkheid van een nucleair conflict met China nu de spanningen op het wereldtoneel hoog blijven oplopen en de VS zich voorbereidt op een oorlog.

“We zijn veel dichter bij een nucleair conflict dan Amerikanen denken,” zei Chang maandag in Fox Business’s “Mornings with Maria”. “China bereidt zich voor op een oorlog… China onderzoekt de Verenigde Staten op kernwapenaanvallen, dus we moeten ons de ernst hiervan realiseren. De problemen binnen het Chinese regime op dit moment wijzen erop dat Xi Jinping in de raketmacht, die bijna al China’s kernwapens controleert, nu officieren installeert die zijn bevelen zullen opvolgen om op de knop te drukken wanneer hij die geeft.”

Gordon Chang heeft gelijk. 

Er komt oorlog met China.

Op het moment dat China Taiwan binnenvalt, zullen de VS en China in oorlog zijn.

De Chinezen weten dit, maar dat weerhoudt hen er niet van om zich op zo’n conflict voor te bereiden.

De afgelopen dagen zijn de Chinezen de verdediging van het eiland blijven onderzoeken door golven gevechtsvliegtuigen naar de identificatiezone van de luchtverdediging van Taiwan te sturen

Het Taiwanese Ministerie van Nationale Defensie heeft een krachtig beroep gedaan op Peking om zijn voortdurende militaire provocaties te staken na de ontdekking van meer dan 100 Chinese gevechtsvliegtuigen in de nabijheid van het eiland in een periode van 24 uur tussen zondag en maandag, meldde CNN.

In een verklaring uitte het ministerie zijn ernstige bezorgdheid over het grote aantal gevechtsvliegtuigen, die volgens het ministerie “ernstige uitdagingen voor de Straat van Taiwan en de regionale veiligheid” vormden. Volgens een vluchtkaart die door het ministerie werd verstrekt, overschreden 40 van de 103 Chinese gevechtsvliegtuigen de middenlijn van de Straat van Taiwan en betraden ze de zelfverklaarde luchtverdedigingsidentificatiezone (ADIZ) van Taiwan, zoals CNN meldde.

Als deze oorlog begint, zullen de meeste Amerikanen compleet geschokt zijn.

Maar niemand zal kunnen zeggen dat we niet gewaarschuwd waren.

Interessant genoeg vroeg een man onlangs aan Alexa over de komende presidentsverkiezingen, en Alexa vertelde hem dat de verkiezingen van 2024 in de Verenigde Staten geannuleerd zullen worden omdat we dan in oorlog zijn met Rusland en China.

Persoonlijk denk ik niet dat de gebeurtenissen zo snel zullen gaan.

Ik kan het mis hebben, maar ik geloof wel dat er in 2024 presidentsverkiezingen zullen zijn.

Er mag echter geen twijfel over bestaan dat een oorlog met Rusland en een oorlog met China allebei heel erg in het verschiet liggen.

Als onze leiders ook maar enig verstand hadden, zouden ze proberen een uitweg uit deze puinhoop te vinden nu het nog kan.

Helaas lijken onze leiders compleet waanzinnig te zijn geworden, en zo blijven we afstevenen op een datum met het ondenkbare.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/ze-geven-openlijk-toe-dat-we-op-de-rand-staan-van-de-laatste-oorlog/


Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...