zondag 20 augustus 2023

De verbranding van Lahaina (Maui-eiland) is dodelijke weer-oorlogsvoering – Dane Wigington

 augustus 20, 2023   2115   11  

 

Klimaatonderzoeker Dane Wigington zegt dat de totale verbranding van Lahaina in Hawaï werd veroorzaakt door door de mens veroorzaakte weer-modificatie, geoengineering genaamd. Wigington zegt dat dit eigenlijk een aanval is met “weer-oorlogsvoering”, schrijft Greg Hunter.

Volgens Wigington gebruikte men klimaatengineering om een “windtunneleffect boven Lahaina” te creëren met windsnelheden tot 160 km per uur om het vuur te oververhitten. Wigington legt uit:

“Dit creëert een blaasbalg-effect en dat verhoogt de temperaturen exponentieel ten opzichte van wat ze anders zouden zijn geweest. Op precies die manier smelten ze al duizenden jaren staal over de hele wereld door lucht toe te voeren. Dat is het blaasbalg-effect. Dit is hetzelfde als een acetyleenbrander. Als u alleen acetyleen verbrandt, hebt u 1500 graden. Als u zuurstof toevoegt, krijgt u 6.000 graden. 

Mensen houden hier geen rekening mee. Ze hebben geen Directed Energy Weapons (DEW’s) nodig … Er is een 140 pagina’s tellend Amerikaans militair document dat we hebben gevonden en op GeoEngineeringWatch.org hebben geplaatst. “Wildfires as a Military Weapon” (Wildbranden als militair wapen, https://www.geoengineeringwatch.org/category/engineering-wildfires/ ).  

Het beschrijft de voorbereiding van oppervlakken … voordat ze beginnen met de oppervlaktevuurstormverbranding. Dat is precies wat we zagen in die regio van Hawaï. We kunnen de ontstekingsbron in Lahaina niet bewijzen, maar wat we wel kunnen zeggen is dat het sjabloon voor deze gebeurtenis niet los kan worden gezien van klimatologische engineering operaties.”

Wigington zegt dat bizarre en dodelijke weersverschijnselen zullen toenemen. Wigington wijst erop dat er miljoenen hectaren in brand staan in het noorden van Canada, terwijl Californië en het westen van de VS zich schrap zetten voor een enorme orkaan vanuit de Stille Oceaan. Het lijkt erop dat iemand Lahaina tot de grond toe afgebrand wilde hebben, hoeveel mensen er ook moesten sterven.

 

Wigington stelt:

“We hebben de rampenkapitalisten die proberen te profiteren van elke ramp, maar ik zou willen beweren dat er veel, veel meer op het spel staat. Deze mensen weten dat het levensondersteunende systeem van de planeet faalt. Ze kunnen het weten, want zij hebben er mede voor gezorgd dat we op deze donkere plek terecht zijn gekomen. Er zijn veel grotere machten in het spel. 

Klimaatengineering is een heimelijk wapen omdat ze bevolkingen op de knieën kunnen dwingen zonder dat de bevolking doorheeft dat ze aangevallen worden. Ze brengen bevolkingen in moeilijkheden en dat maakt het makkelijker om ze onder controle te houden… Klimaatengineering is een veel te waardige term. Dit is weer-oorlogsvoering.

Wij van GeoEngineeringWatch.org richten ons op het grootste gat in de bodem van de boot. Waar mensen zich ook zorgen over maken, politiek theater of wat voor zorgen ze ook hebben, het maakt allemaal niets uit als we op de huidige koers doorgaan. Ik bedoel, op de zeer korte termijn zal het allemaal niets uitmaken.”

Wigington zegt dat steeds meer mensen zich bewust worden van de nijpende problemen die weer-engineering veroorzaakt. Als er een kritische massa ontwaakt, kunnen er veel levens gered worden en kan op zijn minst een deel van het levensondersteunende systeem van de planeet gered worden.

 “Het is veel gemakkelijker om een miljoen mensen te doden dan om ze onder controle te houden. Vooral de Amerikaanse bevolking is een snel groeiend risico voor de machthebbers. Veel Amerikaanse burgers zijn bewapend en ze zijn niet blij met wat er gaande is. De machthebbers willen niet dat deze burgers met hun spreekwoordelijke hooivorken en fakkels de straat op gaan om hen te zoeken. Dus gaan ze die bevolking zo snel mogelijk verzwakken, controleren en verminderen. Iedereen die dat op dit moment niet kan zien, heeft zijn ogen volledig dicht. Dus natuurlijk gebruiken ze het weer als wapen. Waarom zouden ze ook niet?” zegt Wigington.

 

Het 55 minuten durende interview bevat nog veel meer.

Video Link on Rumble: https://rumble.com/v39fhpr-lahaina-incineration-is-deadly-weather-warfare-dane-wigington.html

 


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/de-verbranding-van-lahaina-is-dodelijke-weer-oorlogsvoering-dane-wigington/

 

De geoengineering KILL SWITCH is voor de hele planeet geactiveerd

De hele planeet wordt opzettelijk in een wereldwijde hongernachtmerrie gestort, bereikt via geoengineering programma’s die uitgevoerd worden door wereldregeringen die een wereldwijde ontvolking willen bereiken, schrijft Mike Adams. Dat is de waarschuwing van Dane Wigington van GeoengineeringWatch.org, een site die gewijd is aan het wetenschappelijk onderzoek van de wereldwijde “kill switch” portefeuille van technologieën die … Meer lezen overDe geoengineering KILL SWITCH is voor de hele planeet geactiveerd

https://www.frontnieuws.com/de-geoengineering-kill-switch-is-voor-de-hele-planeet-geactiveerd/

 

Cordyceps vitale paddenstoel – In China al eeuwenlang gebruikt tegen vele ziekten

 augustus 20, 2023

 

Foto ter illustratie: Chinese apotheker / Cordyceps paddenstoelen door Andreas Kunze, CC BY-SA 3.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=16244069

In de hooglanden van Tibet worden Cordyceps paddenstoelen al meer dan 1500 jaar medicinaal gebruikt. Er wordt gezegd dat het verlichting biedt bij long- en nierziekten. De Chinese geneeskunde gaat ervan uit dat het het immuunsysteem versterkt en een goede werking heeft tegen hoestklachten. Het zou ook chronische vermoeidheid tegengaan. Als dit waar is, kan er misschien ook een positief effect verwacht worden bij Covid-19 ziekten. Andere toepassingsgebieden zijn kankerziekten en het bevorderen van de mannelijke potentie, bericht Report24.

In haar boek “Vitale paddenstoelen voor een gezond leven: Immuunversterkend, metabolisme-stimulerend, ontgiftend”, beschrijft Prof. Dr. Michaela Döll, een biologe die gespecialiseerd is in voedingsgeneeskunde, de rupszwam die endemisch is in de hooglanden van Tibet:

“Deze paddenstoel is niet gewild vanwege zijn smaak, maar vanwege zijn bekende vitaliserende en energetiserende werking. In de traditionele Chinese geneeskunde en in de Tibetaanse volksgeneeskunde wordt de rupszwam al eeuwenlang gebruikt als ‘geneeskrachtige essence’ voor verschillende medische aandoeningen, zoals longaandoeningen, bloedarmoede, gewrichtsklachten, depressie en vermoeidheidstoestanden.” – Döll, 2012: Vitale paddenstoelen voor een gezond leven

De bekende effecten worden samengevat als het bevorderen van prestatieverbetering en vitaliteit, het verbeteren van de bloedsomloop en hartfunctie, het versterken van de luchtwegen, het ondersteunen van de lever, het stimuleren van het immuunsysteem en het hebben van een positieve invloed op de stemming.

In TCM: Sterk effect op gezondheid en welzijn

CORDIS (Community Research and Development Information Service) vertelt dat de rupsschimmel kankercellen op verschillende manieren aanvalt:

“Bij lage doses remt het de celgroei en celdeling; bij hoge doses voorkomt het dat cellen zich aan elkaar hechten, wat ook een groeiremmend effect heeft.” – Schimmelbestanddelen in gebruik tegen kanker

 

Het ingrediënt cordycepin is en blijft een belangrijk onderwerp van onderzoek. Een systematisch overzicht van de biologische effecten suggereert talrijke therapeutische effecten: vermindering van tumorgroei, remming van pijn en ontsteking, bescherming van de hersenfunctie, verbetering van ademhalings- en hartaandoeningen en verbetering van stofwisselingsstoornissen. De auteurs, die meer dan 1200 publicaties bekeken, concluderen dat cordycepine een uitstekend potentieel heeft als aanwijzing voor de productie van geneesmiddelen.

Lees ook:

Cordycepin for Health and Wellbeing: A Potent Bioactive Metabolite of an Entomopathogenetic Medical Fungus Cordyceps with Its Nutraceutical and Therapeutical Potential

Het product Cordyceps CS-4 is ook verkrijgbaar in biologische kwaliteit bij onze advertentiepartner Heilnatura. Met de kortingscode NATURA15 krijgt u momenteel 15 procent korting! Klik hier – link naar de aanbieding.

Opmerking: Onze artikelen zijn niet bedoeld als medisch advies. Neem in geval van medische problemen of vragen contact op met een arts, apotheker, gekwalificeerde alternatieve behandelaar of andere geautoriseerde informatiecentra.


Copyright © 2023 door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/cordyceps-vitale-paddenstoel-in-china-al-eeuwenlang-gebruikt-tegen-vele-ziekten/

 

Wat is chloordioxide precies? Helpt chloordioxide bij virusziekten? Lees hier alles over chloordioxide en de toepassingen ervan

Wat is chloordioxide precies? Waar is chloordioxide nuttig voor? Is chloordioxide 0,3% nuttig voor de gezondheid of als waterzuiveringsmiddel? Helpt chloordioxide bij virusziekten? schrijft Icbdyou.com. N.v.d.r.: Frontnieuws onderschrijft, noch moedigt het iemand aan om medische behandelingen te ondergaan. Verder doet Frontnieuws geen beweringen over welke medicijnen of technieken dan ook die welke menselijke ziekte of … Meer lezen overWat is chloordioxide precies? Helpt chloordioxide bij virusziekten? Lees hier alles over chloordioxide en de toepassingen ervan

https://www.frontnieuws.com/wat-is-chloordioxide-precies-helpt-chloordioxide-bij-virusziekten-lees-hier-alles-over-chloordioxide-en-de-toepassingen-ervan/

 

De oorlog tegen de ongevaccineerden is verloren, en daar moeten we allemaal dankbaar voor zijn

 augustus 20, 2023   2089   9 

 

Zevenentwintig maanden nadat de Wereldgezondheidsorganisatie bekendmaakte dat de wereld in de greep was van een “dodelijke” Covid-pandemie, lopen de meningen en standpunten uiteen over wie er gelijk of ongelijk had en of de wetenschap werd opgeofferd in de zoektocht om de geesten van de mensen te vervuilen en hun wil te buigen voor andere motieven dan de gezondheid en veiligheid van de wereldbevolking, schrijft Jomo Thomas.

We hebben uitgebreid geciteerd uit een column van Susan Dunham, een gevaccineerde Australische journaliste wier mening het overwegen waard is.

Als Covid een slagveld was, zou het nog steeds warm zijn van de lichamen van de ongevaccineerden”.

Gelukkig laten de mandaten het afweten en strompelen beide kanten van de oorlog terug naar de nieuwe norm.

De ongevaccineerden zijn de helden van de afgelopen twee jaar, omdat ze ons allemaal een controlegroep in het grote experiment hebben gegeven en de tekortkomingen van de Covid-vaccins aan het licht hebben gebracht.

De ongevaccineerden dragen veel littekens en verwondingen met zich mee, omdat zij de mensen zijn die wij mentaal probeerden te breken, maar niemand wil praten over wat wij hen hebben aangedaan en wat zij ‘De Wetenschap’ hebben laten onthullen.

We wisten dat de afnemende immuniteit van de volledig gevaccineerden hetzelfde risicoprofiel had als anderen in de samenleving, net als de minderheid van de ongevaccineerden; toch markeerden we hen voor speciale vervolging.

We zeiden dat ze niet “het juiste hadden gedaan voor het grotere goed” door hun lichaam en medische autonomie over te dragen aan de staat.

Veel van de zogenaamde gezondheidsdeskundigen en politieke leiders gaven toe dat het doel was om het leven van de ongevaccineerden bijna onleefbaar te maken, wat vele malen vermenigvuldigd werd door de collectieve menigte, waarbij de strijd werd meegenomen naar werkplekken, vriendschappen en familiebijeenkomsten.

 

Vandaag de dag is de harde waarheid dat niets van dit alles gerechtvaardigd was, omdat we een snelle glijbaan namen van gerechtigheid naar absolute wreedheid.

We kunnen onze leiders en gezondheidsdeskundigen de schuld geven van de push, maar elk individu in de samenleving moet verantwoordelijk worden gehouden voor het stappen in de goed opgezette val.

We deden dit ondanks het feit dat we heel goed wisten dat principieel verzet onbetaalbaar is als het gaat om wat er in ons lichaam terechtkomt, en we lieten ons wijsmaken dat het opnieuw in een ineffectieve lockdown terechtkomen de schuld zou zijn van de ongevaccineerden en niet van het giftige beleid van ineffectieve vaccins.

We schepten er genoegen in om de ongevaccineerden tot zondebok te maken, want na maanden van kunstmatige lockdowns door politieke leiders die verblind waren door macht, voelde het goed om iemand de schuld te geven en op de brandstapel te gooien.

We geloofden dat we logica, liefde en de waarheid aan onze kant hadden, dus het was gemakkelijk om de ongevaccineerden dood te wensen.

Degenen onder ons die de niet-volgzamen belachelijk maakten en bespotten, deden dat omdat we ons schaamden voor hun moed en principes en niet dachten dat de ongevaccineerden er ongeschonden doorheen zouden komen, en we maakten van de volhouders bokszakken.

De menigten, de maskernazi’s en de vaccindiscipelen zijn in verlegenheid gebracht door zich te laten “in te zetten tegen” de ongevaccineerden, omdat mandaten alleen de macht hadden die wij ze gaven.

Het was niet de naleving die een einde maakte aan de overheersing door Grote Farmaceutische Bedrijven, Bill Gates en zijn vele organisaties, en het World Economic Forum… Het was DANK aan de mensen die we probeerden te beschamen, belachelijk te maken, te bespotten en af te breken.

We zouden allemaal moeten proberen om wat innerlijke dankbaarheid te vinden voor de ongevaccineerden, omdat we het aas hebben gebeten door hen te haten omdat hun doorzettingsvermogen en moed ons de tijd hebben gegeven om in te zien dat we het mis hadden.

Dus als er ooit weer mandaten komen voor Covid of een andere ziekte of virus, zullen hopelijk meer van ons wakker zijn en het opkomende autoritarisme zien dat zich niets aantrekt van ons welzijn en meer gaat over macht en controle.

De oorlog tegen de ongevaccineerden is verloren, en daar moeten we allemaal dankbaar voor zijn.

Susan Dunham behandelde de situatie vanuit het gezichtspunt van degenen die vielen voor het hypnotische bevel om iedereen te verachten – inclusief vrienden en familie – die weigerde het officiële narratief over de covid-vaccinaties te geloven.
Opmerkelijk is dat zelfs nu, met alles wat we weten over de injecties, de oorlog tegen de ongevaccineerden doorgaat, en terwijl compassie langzaam terugkomt, is er nog steeds veel onwetendheid van de basis.

Onlangs vertelde columnist Michael Hiltzik van de Los Angeles Times aan CNN: “Velen van hen hebben roekeloos, gevaarlijk beleid gepromoot en onschuldige mensen met zich meegenomen. Elk van die sterfgevallen is een leermoment; helaas hebben we er geen lering uit getrokken… Hoe moeten we reageren op de dood van de ongevaccineerde mensen? Een kenmerk van beschaafd denken is dat alle leven waardevol is. Maar degenen die opzettelijk medisch advies in de wind hebben geslagen door een vaccin te weigeren waarvan bekend is dat het het risico op ernstige ziekten door het virus vermindert, inclusief risico’s voor anderen, en in het ziekenhuis of in het graf belanden, kunnen worden gezien als mensen die hun verdiende loon krijgen.

Miltzik heeft nog niet het moment van helderheid ervaren dat Dunham heeft ervaren. In plaats daarvan houdt hij vol: “De spot drijven met de anti-vaxxer is griezelig maar noodzakelijk.”

Sommigen zoals Dunham zien de denkfout in en roepen op tot verandering. Anderen, zoals Hiltzik, zijn gehersenspoeld door angstporno. Zij kunnen de punten niet met elkaar verbinden en zien niet dat een vaccin dat infectie of verspreiding niet voorkomt, anderen nooit kan beschermen.

Daarom hebben degenen die de prik krijgen geen voordeel ten opzichte van degenen die dat niet doen. Beiden vormen hetzelfde risico voor anderen. En als beide hetzelfde risico inhouden, waarom dan de ene aanvallen en de andere niet? Het is irrationeel, maar zo denken mensen die onder hypnose zijn. Ze zijn op de slechtste manier onbekwaam, niet in staat om de realiteit te zien.

Zullen genoeg mensen de les van nederigheid leren die Dunham benadrukt? Hebben genoeg mensen hun fouten ingezien, of zullen ze weer in dezelfde val trappen? Alleen de tijd zal het leren. Maar onthoud dit: eerst kwamen ze voor de gevaccineerden. U kunt de volgende zijn.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/de-oorlog-tegen-de-ongevaccineerden-is-verloren-en-daar-moeten-we-allemaal-dankbaar-voor-zijn/

 

Vernietigende levensverzekeringsgegevens tonen aan dat er veel meer jonge mensen sterven – en het is niet van COVID

augustus 20, 2023   1638   3

 

Als gegevens spreken, moeten we luisteren. En statistieken van het Genootschap van Actuarissen onthullen een schrijnende gezondheidscrisis bij de Amerikaanse jeugd. Terwijl de meeste aandacht uitging naar de COVID-19 pandemie en de gevolgen daarvan, is er een ondergerapporteerde situatie aan het ontstaan – een stijging van het sterftecijfer onder jongere mensen. Het is verontrustend dat deze cijfers niet alleen aan COVID-19 kunnen worden toegeschreven – verre van dat, schrijft Vigilantnews.

Volgens de gegevens van de Society of Actuaries, die onderzoek doet voor de verzekeringssector, is er een zorgwekkende trend in sterfgevallen onder jongeren. Veel van deze gegevens zijn afkomstig van de Amerikaanse Centers for Disease Control and Prevention (CDC), die beperkingen heeft wat betreft gegevensverzameling en transparantie.



   Klik voor rapport https://www.soa.org/bravo-search/?q=us%20deaths 
Video Link on Rumble: https://rumble.com/v39f1ew-damning-life-insurance-data-proves-far-more-young-people-are-dying-and-its-.html 
Verhouding werkelijk aantal sterfgevallen ten opzichte van verwachte sterfgevallen (A/E)

Om de ernst van de situatie te begrijpen, heeft Dr. John Campbell, gepensioneerd verpleegkundig opvoeder en gerespecteerd medisch figuur, de feitelijke/verwachte (A/E) overlijdensratio’s van de Society of Actuaries doorgenomen. Het “werkelijke” deel van de ratio is het aantal sterfgevallen dat daadwerkelijk geregistreerd werd, en het “verwachte” deel van de ratio verwijst naar het aantal sterfgevallen dat we zouden verwachten – uitgaande van een basislijn van 2015 tot 2019.

Tussen april en december 2020, tijdens de piek van de pandemie, was de A/E-verhouding 122%. Dit betekent dat er 22% meer sterfgevallen waren dan verwacht. Het sterftecijfer voor heel 2020, inclusief januari tot maart, bedroeg 16,4%. 13,3% van het sterfteoverschot werd toegeschreven aan COVID, en 3,1% van het sterfteoverschot niet. Dit is logisch omdat er op dat moment geen “wondervaccins” waren om ons te redden.

Spoel door naar 2021, een jaar waarin vaccins werden aangeprezen als onze reddende genade. De A/E-ratio bedroeg 117%, bijna hetzelfde als in 2020. Logica zou suggereren dat met de uitrol van vaccins de sterftecijfers, vooral die met betrekking tot COVID, gedaald zouden moeten zijn. Maar dat gebeurde niet. En als het gaat om sterfgevallen die niet te maken hebben met COVID, zagen 15- tot 34-jarigen een duizelingwekkende stijging van 21,4% in het aantal sterfgevallen in 2021.

In 2022, dat voornamelijk gekenmerkt werd door de minder ernstige Omicron-variant, had het sterftecijfer sterk moeten dalen, gezien de minder virulente stam en de toegenomen vaccinatiegraad. In plaats daarvan gaven de gegevens tot maart 2022 een A/E-ratio van 115% aan – en dit cijfer was exclusief COVID-doden. Hieruit kan worden afgeleid dat er iets grondig mis is gegaan met de pandemie-maatregelen. Het meest verontrustend is dat het aantal sterfgevallen onder 35- tot 44-jarigen tussen oktober en december 2022 met een alarmerende 34% steeg ten opzichte van de verwachte uitgangswaarde voor 2015 tot 2019.

Als we naar de grafische voorstellingen kijken, vooral bij mannen en vrouwen in de leeftijd van 15 tot 34 jaar, blijven de cijfers constant boven de verwachte basislijn. Wat nog zorgwekkender is, is dat deze cijfers niet alleen kunnen worden toegeschreven aan een gebrek aan toegang tot gezondheidszorg, zoals sommige deskundigen suggereren. Als dit de belangrijkste factor zou zijn, zouden de oudste leeftijdsgroepen, die meer afhankelijk zijn van medische zorg, het hoogste sterftecijfer hebben. In plaats daarvan zijn het de jongere en vaak gezondere leeftijdsgroepen die de grootste stijgingen zien. Het mainstream narratief klopt gewoon niet.


Dus wat gebeurt er?

Edward Dowd, voormalig vermogensbeheerder en gegevensanalist van Blackrock, beweert in zijn boek “Cause Unknown: The Epidemic of Sudden Deaths in 2021 & 2022, dat de zogenaamde COVID-vaccins erachter zitten.

Dowd’s boek heeft de ene krantenkop na de andere grondig gecompileerd, van jonge mensen die plotseling sterven aan een “onbekende” oorzaak. Wat u gaat zien in de video hieronder zijn jonge en gezonde mensen, in de bloei van hun leven, die plotseling en onverwacht in elkaar storten en sterven. En dit is nog maar van de afgelopen acht maanden…

Tijdens de pandemie werd ons verteld dat de maatregelen te maken hadden met “gezondheid” en “levens redden”. Maar midden in een grote gezondheidscrisis onder jongeren en mensen van werkende leeftijd, zijn de gezondheidsautoriteiten mediastil. Waarom is dat? En waarom lijkt het niemand iets uit te maken wat de oorzaak is? Want terwijl COVID-19 nu ver achter ons ligt, ontvouwt zich voor onze ogen een meer verraderlijke gezondheidscrisis.

De volledige presentatie van Dr. John Campbell over dit onderwerp vindt u in de video hieronder:

                        Video Link: https://youtu.be/MyvkWVZ9zcQ


Copyright © 2023 door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/vernietigende-levensverzekeringsgegevens-tonen-aan-dat-er-veel-meer-jonge-mensen-sterven-en-het-is-niet-van-covid/


Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...