zondag 11 augustus 2024

POST COVID JAB - Supplement Guide




MILJOENEN voorheen pro-vaccin fanatiekelingen nu dogmatisch SCEPTISCH over het ooit krijgen van een ander vaccin, dankzij de dodelijke mRNA-klonterprikken

3

 

Pixabay

Een van de populairste podcasters ter wereld, Joe Rogan, heeft een gave voor het stellen van geweldige vragen, maar totdat de Covid-vaccins zoveel mensen begonnen te decimeren, was ook hij een pro-vaccin zeloot. Hoe snel gedachten kunnen veranderen. Volg de wetenschap en de getuigenissen en zelfs de meest dogmatische voorstanders van elke prik die de CDC aanbeveelt en wat je krijgt zijn beschadigde mensen die weten dat dit soort zogenaamde “medicijnen” giftig zijn.

Achteraf kijk je een koe in zijn kont zoals ze zeggen, en het anti-vaccin advies komt nu uit alle hoeken, inclusief artsen, wetenschappers, slachtoffers van vaccinmishandeling en zelfs de populairste podcasters ter wereld, schrijft S.D. Wells.

“Vóór Covid zou ik gezegd hebben dat vaccins de belangrijkste uitvinding in de geschiedenis van de mensheid waren. Na Covid heb ik zoiets van, ik denk niet dat we naar de maan zijn gegaan.” – Joe Rogan

Word wakker en ruik de giftige koffie, mensen. Dit is niet een beetje kwik in de griepprikken. Dit is geen restje latex in de spuit van de dop van de injectieflacon. Covid mRNA-vaccins instrueren je cellen om miljarden microscopische nanodeeltjes genaamd “spike-eiwitten” te maken die bloedvaten verstoppen en dichtslibben en chronische schade veroorzaken aan ALLE systemen in het lichaam. Deze mRNA-prikken zijn de nucleaire raketten van de medische “munitie,” de massavernietigingswapens en nu worden honderden miljoenen vaccinfanatici over de hele wereld snel anti-vaxxers.

De populaire podcaster Joe Rogan heeft bijna 200 miljoen downloads van zijn podcast per maand en heeft in totaal meer dan 10 miljard views op YouTube. Tijdens een van zijn stand-up comedy routines zei Rogan het ondenkbare over vaccins. Het gebeurt niet vaak dat een Hollywood-beroemdheid, beroemde acteur, komiek, sportcommentator en wereldberoemde podcaster vaccins aan de kaak stelt omdat ze het tegenovergestelde zijn van wat het medisch-industrieel complex beweert, maar dat is precies wat er gebeurde.

Vorig jaar nog interviewde Rogan Dr. Robert Malone, die hielp bij het uitvinden van mRNA-vaccins, en daarna probeerde het massamedia (nepnieuws) complex Rogan kapot te maken en zijn reputatie in diskrediet te brengen door verschillende clips te laten zien waarin hij het “N”-woord zei uit zijn verband rukte. Nu is Rogan er helemaal voor uitgekomen en heeft hij gezegd dat hij vaccins nu niet alleen in twijfel trekt, maar dat hij denkt dat ze al sinds het begin corrupt en versneden zijn (en hij heeft natuurlijk gelijk). Rogan maakte geen grapje toen hij zei: “Vóór Covid zou ik je gezegd hebben dat vaccins de belangrijkste uitvinding in de geschiedenis van de mensheid waren. Na Covid heb ik zoiets van… Ik denk niet dat we naar de maan zijn gegaan.”

Hoeveel Amerikanen twijfelen niet gewoon aan vaccins of hebben er vragen over, maar ze hebben de kracht van de massavernietigingswapens ervaren die de mRNA-prikken in hun systeem hebben losgelaten, en de ravage die de spike-eiwitten hebben aangericht in het hart, de druk op het centrale zenuwstelsel en de bevordering van kankertumoren, en NU willen ze NIETS te maken hebben met vaccins voor een lange, lange tijd, als het al ooit weer zal gebeuren.

Vergeet “vaccin aarzeling” en “vaccin scepticisme”, dit gaat veel verder dan het simpelweg in twijfel trekken van vaccins. Dit is het volledige besef dat vaccins ALTIJD een wapen zijn geweest van het medisch-industrieel complex om de gezondheidsproblemen te veroorzaken die ze pretenderen te willen oplossen, om ze vervolgens te “behandelen” met meer chemicaliën, meer slangengif en meer KWAKZALVER Westerse op recept farmaceutische producten.

Realiseer je dat de ziekste mensen op aarde degenen zijn die dagelijks meerdere voorgeschreven medicijnen slikken, plus alle door het CDC aanbevolen vaccins, en systematisch steeds meer levenskwaliteit verliezen naarmate de tijd verstrijkt.


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws.
https://www.frontnieuws.com/miljoenen-voorheen-pro-vaccin-fanatiekelingen-nu-dogmatisch-sceptisch-over-het-ooit-krijgen-van-een-ander-vaccin-dankzij-de-dodelijke-mrna-klonterprikken/ 

Man krijgt 20 maanden cel wegens Facebookbericht: ‘Huiveringwekkend’


 Een Britse rechtbank heeft een man veroordeeld tot 20 maanden cel omdat hij zijn vrienden op Facebook had opgeroepen om een hotel te slopen waar migranten worden gehuisvest.

Jordan Parlour (28), die net buiten Leeds woont, pleitte schuldig aan het ‘publiceren van bedreigend, beledigend of gewelddadig materiaal om rassenhaat aan te wakkeren’. In ruil voor zijn ‘bekentenis’ kreeg hij een gevangenisstraf van 20 maanden in plaats van vijf jaar.

Journalist Joost Niemoller reageert verbaasd: “Twintig maanden gevangenisstraf voor het plaatsen van een Facebookbericht.”

(Video verwijderd? Klik hier...)

Het gezicht van totalitarisme/fascisme

“Huiveringwekkend dit,” vindt oud-psycholoog Steve Van Herreweghe. “Het gezicht van totalitarisme/fascisme. Dit terwijl moslimfundamentalisten met dolken op straat, seksuele delinquenten, ‘met rust’ worden gelaten.”

Relschoppers bestormden meerdere hotels waar migranten worden opgevangen, waaronder het Britannia-hotel in Seacroft, waar het Facebookbericht betrekking op had. Er bevonden zich op dat moment 210 migranten in het hotel, dat zaterdagavond in lockdown ging tijdens de rellen.

Een andere Brit, de 26-jarige Tyler Kay uit Northampton, kreeg meer dan drie jaar cel, een dag nadat hij op X had geschreven: ‘Zet alle hotels die vol zitten met die schoften in de fik’.

Provocatie

Redacteur en ondernemer Rutger van den Noort denkt dat de sterke inperking van de vrijheid van meningsuiting in Groot-Brittannië uiteindelijk slecht zal uitpakken. “Het is een provocatie van een westerse waarde uitgevoerd door een overheid, waarmee ze haar legitimiteit op het spel zet,” zegt hij.

In zekere zin gooit de Britse overheid nu alleen maar meer olie op het vuur door er met de knoet overheen te gaan, aldus Van den Noort. Volgens hem dringt de vraag zich op of Groot-Brittannië nog wel een echte democratische rechtsstaat is.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

Schokkende nieuwe onthullingen over het Moderna-vaccin


 Schokkende data laten zien hoe dodelijk het Moderna-vaccin is. 50 procent meer gevallen van schade en 30 procent meer sterfgevallen in vergelijking met Pfizer.

Het besluit van Moderna om dit mRNA-vaccin te pushen, heeft verwoestende gevolgen gehad. Misdaden tegen de menselijkheid.

(Video verwijderd? Klik hier...)

234 procent meer kans

De meest alarmerende ontdekking is dat het Moderna-‘vaccin’ vooral dodelijk blijkt voor jonge mensen. Gezonde volwassenen (20 tot 29 jaar) hebben een minieme kans op Covid, terwijl ze maar liefst 234 procent meer kans liepen om te overlijden.

Vrouwen en hun baby’s lijden ook. Vrouwen die het Moderna-vaccin kregen, hadden 42 procent meer kans op een miskraam dan vrouwen die een Pfizer-prik haalden.

De waarheid komt eindelijk naar buiten

Tragisch genoeg liepen baby’s van moeders die Moderna kregen 93 procent meer kans om te sterven dan baby’s van moeders die een Pfizer-vaccin toegediend kregen.

De waarheid komt eindelijk naar buiten en is verwoestender dan iedereen zich kon voorstellen.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

Voormalig YouTube-topvrouw (56) overleden, 2 jaar nadat ze kanker kreeg: dit zei ze over ‘misinformatie’ rond vaccins


Oud-topvrouw van YouTube Susan Wojcicki is op 56-jarige leeftijd overleden, twee jaar nadat ze kanker kreeg.

Wojcicki stopte afgelopen jaar bij YouTube en werkte daar bijna 10 jaar. Ze was één van de eerste werknemers van Google, de eigenaar van het videoplatform.

Haar man Dennis Troper plaatste een bericht op Facebook waarin hij ‘met diepgaand verdriet’ het overlijden meldt. “Mijn geliefde vrouw voor 26 jaar en moeder van onze vijf kinderen heeft ons vandaag verlaten na twee jaar leven met niet-kleincellige longkanker.”

(Video verwijderd? Klik hier...)

Topprioriteit

Onder haar leiderschap verwijderde YouTube meer dan een miljoen video’s omdat ze ‘misinformatie’ rond Covid zouden bevatten.

In 2021 zei ze tijdens een interview dat covidvaccins ‘topprioriteit’ hadden. Ze zei dat YouTube 10 richtlijnen rond Covid had opgesteld en alle video’s die in strijd waren met die richtlijnen werden verwijderd.

President Biden

Op de vraag of ze de regering-Biden heeft gesproken over vaccinatietwijfel of ‘misinformatie’ antwoordde ze dat ze in contact stond met president Biden, maar ook met Anthony Fauci.

Verder probeerde YouTube zoveel mogelijk mensen over te halen een coronavaccin te nemen.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...