Jacques is de afgelopen 22 jaar werkzaam geweest in de zorg. Na 20 jaar bij dezelfde werkgever te hebben gewerkt, verloor hij zijn baan omdat hij zonder mondkapje op het werk verscheen.
Zijn moeder, een gezonde vrouw van 72 jaar, kwam direct na haar eerste coronavaccinatie in een vasculaire dementie terecht. “Ik merkte dat er geen ruimte was om het over prikschade te hebben tijdens de familiegesprekken,” laat Jacques weten aan Zorgmedewerkers Verenigd.
Ook vanuit de oudergeneeskunde werd daar inhoudelijk niet op gereageerd. “Als familie word je aangekeken alsof je compleet van het padje af bent. Er komt geen reactie.”
Schokkend genoeg werd de melding niet meegenomen
“Mijn grote zorg is dat er ontzettend veel mensen zijn die vaccinatieschade hebben opgelopen en artsen nergens in een computersysteem vaccinatieschade kunnen registreren, alleen covid,” zegt de zorgmedewerker.
“De maatschappij krijgt een vertekend beeld voorgeschoteld waardoor het nu lijkt alsof vaccinatieschade helemaal niet voorkomt,” voegt hij toe.
Jacques maakte bij het Lareb melding van vaccinatieschade bij zijn moeder. Schokkend genoeg werd de melding niet meegenomen. ‘Te gecompliceerd’. “Je wordt in de kou gezet en volledig genegeerd,” verzucht de zorgmedewerker.
Alleen maar ellende
Hij besloot een steunpunt op te zetten voor mensen die schade hebben opgelopen door de coronavaccins. Op de website van het steunpunt zijn persoonlijke verhalen te vinden.
Enkele citaten: ‘De aanvallen komen nu om de paar weken. Ik word misselijk, dan weet ik dat er mogelijk een aanval komt’. ‘Vanaf die tijd alleen maar ellende met het jochie; dokters, ziekenhuizen, bloedonderzoeken, urinetesten, echo’s en als laatste, scan’. ‘Eén dag nadat ik de Pfizer heb gekregen, kwamen de eerste symptomen: tintelingen in mijn lichaam (vooral benen) en moeheid. De overige symptomen begonnen twee weken later’.
“Het is nodig dat covid-vaccinatieschade meer onder de aandacht wordt gebracht. Daarnaast hoop ik dat steeds meer mensen op gaan staan door iets op te zetten waardoor taboes worden doorbroken en er weer ruimte ontstaat voor een gesprek zonder oordeel,” stelt Jacques.
Het steunpunt vind je hier.
Ook in Groot-Brittannië worden slachtoffers volledig genegeerd:
(Video verwijderd? Klik hier...)