zaterdag 16 juli 2022

Canadese gezondheidschef doet stof opwaaien met uitspraken over coronaprik: ‘Er moeten mensen de cel in’


Kieran Moore, de gezondheidschef van de Canadese provincie Ontario, heeft aangekondigd dat 18-plussers een vierde vaccin kunnen halen, maar merkte daarbij opmerkelijk genoeg op dat daar risico’s aan verbonden kunnen zijn.

“Als ik een jong, gezond iemand ben, zou ik dan een vierde vaccindosis moeten nemen, nu omikron zich zo snel verspreidt?” vroeg een verslaggever tijdens een persconferentie.

“Als je de eerste twee doses en je eerste booster hebt gehad, kun je een tweede booster halen, maar dat ‘moet’ niet,” zei Moore.

Myocarditis

De verslaggever vroeg Moore waarom niet iedereen het advies krijgt om de tweede booster te halen. “Omdat we kiezen voor een risicogebaseerde aanpak,” antwoordde hij.

“Wat is het risico?” vroeg iemand anders. “We weten dat er een kans is, een heel kleine kans, 1 op 5000, dat je als jong, gezond persoon bijvoorbeeld myocarditis krijgt,” aldus dr. Moore.

Naar de gevangenis

“De gezondheidschef van Ontario zegt wat ik en vele andere Canadezen al meer dan een jaar zeggen. Laten we de echte wetenschap volgen. Niet de politieke wetenschap,” reageert het Canadese parlementslid Leslyn Lewis.

De gezondheidschef van Ontario heeft aangekondigd dat 18-plussers een vierde vaccin kunnen halen, maar weigerde te zeggen dat gezonde mensen die prik zouden ‘moeten’ halen vanwege het risico op bijwerkingen, schrijft journalist Mike Campbell.

De Canadese advocaat David Freiheit stelt dat er mensen naar de gevangenis moeten:

(Video verwijderd? Klik hier...)

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...