donderdag 7 juli 2022

Als in het najaar de lockdowns weer terugkomen, zijn de rechten van ongevaccineerden ‘allesbehalve zeker’ (in Nederland)

 

Forum voor Democratie heeft een aantal moties in stemming laten brengen om de Kamer te dwingen zich uit te spreken over een aantal zaken die voor de partij van enorm groot belang zijn. Het gaat daarbij vooral over de rechten van ongevaccineerden.

“Wij dwingen ze om hun ware aard te laten zien,” lichtte FVD-Kamerlid Pepijn van Houwelingen toe. Hij diende een motie in die oproept de rechten van ongevaccineerden te allen tijde te garanderen. Die motie werd verworpen. “Dat willen ze niet garanderen.”

Via een tweede motie wilde hij ervoor zorgen dat ongevaccineerden nooit beboet of opgesloten mogen worden vanwege hun vaccinatiestatus. Ook die motie werd verworpen.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Je raadt het al

Van Houwelingen stelde ook voor om kritische stemmen een plekje te geven in het OMT. “Dus al die artsen, virologen en hoogleraren die het coronabeleid net zoals wij krankzinnig vinden.” De Kamer stemde opnieuw tegen.

Het Kamerlid liet nog een vierde motie in stemming brengen, over het verdubbelen van de ic-capaciteit om een lockdown te voorkomen. Je raadt het al: de Kamer stemde in grote meerderheid tegen.

Ontzettend griezelig

“Dus als ze gedwongen worden door ons om hun ware aard te laten zien, als het masker afgaat, dan zien we daaronder een huiveringwekkend gelaat van deze Tweede Kamer. Een gelaat dat inhumaan is en totalitair. Dat ontzettend griezelig is,” zei Van Houwelingen.

En als in het najaar alles weer terugkomt – want dat gaat gebeuren, we krijgen weer lockdowns – dan zijn de rechten van ongevaccineerden allesbehalve zeker, benadrukte hij.

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...