vrijdag 31 december 2021

Het voorbije jaar lijkt het op een na hoogste aantal overlijdens te zullen tellen van de afgelopen vijf jaar. Hart- en vaatstelselziekten belangrijkste doodoorzaak.

 


 ©  Herman Wouters

Het voorbije jaar lijkt het op een na hoogste aantal overlijdens te zullen tellen van de afgelopen vijf jaar. Hart- en vaatstelselziekten belangrijkste doodoorzaak.  Alleen in 2020 lag dat aantal nog hoger.

Dat blijkt vrijdag uit cijfers van statistiekbureau Statbel, zoals vermeld op GvA.be  31/12/2021

De cijfers zijn up-to-date tot 19 december 2021, maar toch lijkt het nu al zo dat 2021 het jaar met het op een na hoogste aantal overlijdens wordt van de voorbije 5 jaar. Met slechts een tiental dagen waarvoor cijfers ontbreken, lag het cumulatieve aantal doden in 2021 op 108.053. Alleen in 2020 lag dat cijfer op die dag (fors) hoger, met 122.408. Het jaar met het op twee na hoogste aantal overlijdens was 2018: toen waren er op 19 december 106.801 sterfgevallen.

De belangrijkste doodsoorzaak in 2021 waren ziekten van hart- en vaatstelsel, net zoals in 2020 overigens.

Sinds het najaar van 2021 valt te zien dat het totale aantal doden weer toeneemt, vergeleken met het gemiddelde aantal doden per dag in de periode 2009-2018.


IC-verpleegkundigen trekken aan de bel over ‘overweldigend’ aantal hartaanvallen, bloedproppen en beroertes

Zorgmedewerkers uit Ventura County in de Amerikaanse staat Californië trekken aan de bel over een enorme stijging van het aantal hartproblemen, beroertes en bloedproppen bij gevaccineerden.

IC-verpleegkundige Sam spreekt zich uit omdat hij ‘klaar is met de onzin’. Hij ziet dat steeds meer jonge mensen last krijgen van ernstige gezondheidsproblemen nadat ze een coronaprik hebben genomen.

Sam zegt dat er veel jonge mensen worden binnengebracht die een beroerte of hartaanval hebben gehad. Hij voegt toe dat artsen maar niet onder ogen willen zien dat de problemen met het vaccin te maken hebben.

 

Nog nooit zo druk geweest

Er kwam een vrouw binnen die de dag ervoor de Moderna-prik had gehaald. Ze had een hartaanval gekregen. Er werd met geen woord gerept over het vaccin ‘omdat je het niet kunt bewijzen’.

Hoewel er ook steeds meer mensen met myocarditis worden binnengebracht, een bijwerking van het coronavaccin, ‘probeert iedereen het te bagatelliseren’, zegt Sam.

IC-verpleegkundige Dana zegt dat het aantal ernstig zieke mensen in haar ziekenhuis in Ventura County ‘overweldigend’ is. “Het is nog nooit zo druk geweest en dit heeft niets te maken met corona,” zegt Dana. Ze vertelt dat er vooral mensen worden binnengebracht die een beroerte, hersenbloeding of hartaanval hebben gehad.

 

Het is krankzinnig

“Normaal gesproken hebben we zes tot 10 aortadissecties per jaar. In de afgelopen maand hebben we er al zes gehad. Het is krankzinnig,” aldus Dana. Artsen denken dat het te maken heeft met de feestdagen. De IC-verpleegkundige denkt daar anders over: “Het vaccin is de boosdoener.”

Ze zegt ook dat de meeste patiënten die met corona worden binnengebracht al gevaccineerd zijn. Ondertussen kampen ziekenhuizen in Californië met grote personeelstekorten. Er worden nieuwe verpleegkundigen aangenomen, maar die maken veel fouten. Medische fouten. Bovendien is er onvoldoende plek voor alle patiënten.

Sam zegt dat de coronaprik ‘niet echt een vaccin is’. “Het is experimenteel.” En bijwerkingen? Die worden niet gemeld. “Niemand praat erover,” onthult de IC-verpleegkundige.

[Conejo Guardian]

Percepties van een Vrijdenker

  


 David Icke

Percepties van een Vrijdenker

€25.99

 Percepties van een Vrijdenker is één van de boeken die bepalend zullen blijken te zijn voor je leven. In een tijd waarin het woord ‘complotdenker’ als wapen gebruikt werd in de strijd tegen de waarheid, wist David Icke vanaf het allereerste moment waarop hij begon te spreken, 30 jaar geleden, exact te voorspellen wat er zou gaan gebeuren, waarom en hoe. Nu, tijdens de covid-crisis, blijkt dat steeds meer mensen zijn boeken willen lezen omdat ze, net als hij, ineens in staat zijn om op een andere manier naar wereldgebeurtenissen te kijken en daarmee een Vrijdenker te worden.

Waardering 4.86 op 5 gebaseerd op 43 klantbeoordelingen

(43 klantbeoordelingen)


De in Frankrijk geboren filosoof, wiskundige en wetenschapper René Descartes werd in de 17e eeuw beroemd door zijn Latijnse uitspraak, die in het Nederlands vertaald wordt met: ‘Ik denk, dus ik ben’. Op het eerste gezicht is dat inderdaad zo. Het denken weerspiegelt de waarneming en de waarneming leidt zowel tot gedrag als tot zelfidentiteit. In die zin zijn ‘wij’ wat we denken. Maar wie of wat denkt er en is denken de enige manier om waar te nemen?

Het zal duidelijk worden dat ‘wij’ niet altijd de bron zijn van ‘onze’ waarneming, en voor de mensheid als geheel is dit zelfs zelden het geval. Het denken is sowieso niet de enige manier om waar te nemen. Het denken is de dorpsgek vergeleken met andere vormen van bewustzijn waar we allemaal toegang toe hebben en die wij kunnen aanboren. Dit moet wel waar zijn als wij die andere uitingen van bewustzijn zijn die naar hun aard oneindig zijn. We zijn dit vergeten, of, beter gezegd, we zijn gemanipuleerd om het te vergeten.

Dit is niet zomaar wat esoterisch gewauwel. De basis van menselijke controle en onderdrukking is controle van de menselijke waarneming. Als die waarneming eenmaal is gekaapt, dan wordt het gedrag, dat door de waarneming wordt gedicteerd, dat ook. Collectieve waarneming wordt collectief gedrag en collectief gedrag is wat wij de menselijke samenleving noemen. Waarnemen ofwel perceptie is alles en zij die achter de controle van de mensheid zitten weten dat. Daarom is perceptie 24/7 het doelwit van de psychopathische intriganten die ik de Global Cult (de Wereldwijde Cult) noem. Zij weten dat als zij de waarneming bepalen, zij het gedrag zullen bepalen en daarmee collectief de aard van de menselijke samenleving. Zij zijn zich er daarnaast van bewust dat perceptie wordt gevormd uit ontvangen informatie en dat, als zij de stroom van informatie beheersen, zij in hoge mate het menselijk gedrag kunnen sturen.

Censuur van informatie en opinie is de laatste jaren wereldwijd nagenoeg fascistisch geworden maar nooit zo duidelijk als sinds de illusoire ‘virus pandemie’ die in 2019 in China begon en vervolgen in 2020 over de hele wereld werd verspreid. Waarom hebben miljarden zich onderworpen aan huisarrest en fascistische samenlevingen aanvaard op een manier die zij nooit voor mogelijk hadden gehouden? Degenen die de informatie controleren die vanuit regeringen, de mainstream media en Silicon Valley (allemaal gecontroleerd door dezelfde netwerken van de Global Cult) over ons wordt uitgespuwd, vertelden ons dat we in gevaar waren vanwege een ‘dodelijk virus’ en dat alleen door ons te onderwerpen aan huisarrest en het opgeven van onze meest elementaire vrijheden, wij en onze families beschermd konden worden. Deze monumentale en aantoonbare leugen werd de perceptie van miljarden mensen en daardoor het gedrag van miljarden mensen. In deze paar woorden heb je de hele structuur en modus operandi van menselijke

 

Inhoud

1 Ik denk – Oh ja, is dat zo? controle te pakken. Angst is een perceptie – FEAR: False Emotion Appering Real ofwel valse emotie die echt lijkt – en angst is het ruilmiddel van de controle. Kortom… grijp ze bij hun ballen (of geef ze die indruk) en hun harten en geesten volgen automatisch. Niets werkt zo goed als angst.

2 Percepties van een Vrijdenker

3 De Terugduw-operatie

4 ‘Covid’: de geplande ramp

5 Er is geen ‘virus’

6 Opeenvolging van bedrog

7 De psychologische oorlog

8 ‘Herkaderen’ van krankzinnigheid

9 Wat zijn dat voor prikken die we zo nodig moeten hebben?

10 Mens 2.0

11 Wie is de baas van de Cult?

12 Ontsnappen aan Wetiko

Nawoord

Appendix – Cowan-Kaufman-Morell Statement on Virus Isolation

Literatuur

 




Piloot slaat alarm over bijwerkingen: ‘Dit moet stoppen’


pilo
Foto: Greg Pearson (Videostill Rumble/RealAmericasVoice)

Piloot slaat alarm over bijwerkingen: ‘Dit moet stoppen’

Bij Real America’s Voice vertelden piloten over de bijwerkingen die de coronavaccins veroorzaken en de risico’s die dat met zich meebrengt.

Eén van hen, Greg Pearson, vertelde dat hij het vaccin in eerste instantie niet wilde nemen en nog nooit een griepprik heeft gehaald. Aangezien hij in Hawaï woont en familie heeft in Californië, staten waar strenge reisbeperkingen van kracht zijn, en zijn werkgever het vaccin verplicht stelde, ging hij overstag en besloot hij de prik toch te halen.

Met alle risico’s van dien

Op de dag dat hij zich liet inenten was er nog niets aan de hand. Pearson ging naar bed, maar werd midden in de nacht wakker omdat zijn hart als een gek tekeerging. De piloot belandde op de spoedeisende hulp en bleek last te hebben van boezemfibrilleren, wat kan leiden tot een beroerte.

“Ik had op 30 meter hoogte een beroerte kunnen krijgen terwijl ik een vliegtuig probeerde te landen,” zei Pearson. Met alle risico’s van dien.

Ze houden dit onder de pet

De piloot zei ook dat de autoriteiten je hier niets over vertellen. “Ze houden dit onder de pet.” Hij voegde toe dat veel piloten zich niet durven uit te spreken. “Ze vrezen represailles.”

Er zijn piloten die vliegen terwijl ze last hebben van een verpletterende pijn op de borst of in het hoofd, aldus Pearson. “Dit moet stoppen.”

Massavaccinatie heeft de pandemie niet bedwongen ....

Immunoloog, viroloog & vaccinoloog Dr. Geert Vanden Bossche :

Reeds 9 maanden geleden luidde hij de noodklok bij de WHO en

intussen zijn al zijn beweringen uitgekomen. 

Massavaccinatie heeft de pandemie niet

 bedwongen maar dominante varianten hebben de zaak keer op keer verergert waardoor we feitelijk de pandemie in stand houden met terugkerende golven

Dr. Geert Vanden Bosche

donderdag 30 december 2021

Protest in het Vlaams-Brabantse Gooik tegen vaccinatie van 5 - 11 jarigen!

 

      ©  AFP

In het Vlaams-Brabantse Gooik zijn 200 kinderen uitgenodigd om zich te komen laten vaccineren. Hoe groot de opkomst effectief zal zijn is nog niet duidelijk. Alle kinderen worden ingeënt met het Pfizervaccin, tot nu toe het enige goedgekeurde middel voor kinderen tussen 5 en 11 jaar.

In deze blog kon u al meermaals lezen dat dit een ongeoorloofde absurditeit is.  Ziekenhuisopnames en sterfgevallen zijn in principe nul voor kinderen die "positief" testen op de covid-griep. In het slechtste geval, schreef David Leonhardt, columnist bij The New-York Times "ziet het eruit als een normale griep, zo niet een milde."

Dit is overigens gebaseerd op feitelijke statistieken van de Amerikaanse Centers for Disease Control and Prevention (CDC). Leonhardt gaf niet alleen zijn mening over de kwestie.

Op basis van dit alles vragen velen zich nu af waarom kinderen gedwongen zouden moeten worden om zich te laten "vaccineren" tegen de Covid ziektekiemen, aangezien 'de pandemie' geen echt risico voor hen vormt.

Dr. Paul Alexander, een adviseur van het ministerie van Volksgezondheid en Human Services (HHS) in de V.S., zegt dat "er geen basis is om kinderen te vaccineren tegen COVID-19" omdat de risico's laag zijn.

De laatste gegevens van de American Academy of Pediatrics (AAP), waarover Life Site News berichtte , toonden aan dat kinderen verantwoordelijk zijn voor 0,19 procent van alle sterfgevallen bij mensen die "positief" testen op de covid-griep. Dat cijfer gaat zo laag als 0,00 procent, afhankelijk van hoe het wordt berekend, vond de AAP verder.

John PA Ioannidis, epidemioloog van Stanford University, keek naar 36 verschillende onderzoeken en nog eens zeven voorlopige nationale schattingen, wat hem tot de conclusie bracht dat het risico op ziekenhuisopname en overlijden voor ouderen vrijwel hetzelfde is als voor kinderen.

Voor mensen over de hele wereld die jonger zijn dan 70 jaar, varieert het risico om te overlijden aan Covid ziektekiemen van 0,00 procent tot 0,57 procent. Hoe jonger de persoon, hoe lager het risico, stelde hij vast.

Een andere studie gepubliceerd in het New England Journal of Medicine (NEJM), die bijna twee miljoen schoolkinderen in Zweden bijgehouden waar nooit geen masker mandaten opgelegd werden en kwam tot dezelfde conclusie: Kinderen krijgen of verspreiden geen ‘Covid-germs’.

"Een studie gepubliceerd in Nature vond geen gevallen van asymptomatische verspreiding van positieve asymptomatische gevallen onder alle 1.174 nauwe contacten van deze gevallen, gebaseerd op een basissteekproef van 10 miljoen personen", schreef Alexander verder over de mythe van "asymptomatische verspreiding".

Hij concludeerde verder dat er “geen noodgeval is bij kinderen met betrekking tot COVID-19”.

"Hun aangeboren immuunsysteem is zo krachtig dat ze deze ziekteverwekker in de meeste gevallen gemakkelijk kunnen overwinnen", zegt hij. "Dus waarom zouden Pfizer en Moderna Inc. dit vaccin testen op kinderen met een sterftecijfer in deze groep van 0,003%?"

“Ze moeten ons laten zien waarom het niet gevaarlijk is om dit vaccin bij kinderen toe te dienen, en dat hebben ze niet gedaan.”

Meer dan verantwoord protest in Gooik

Aan de ingang van het centrum in Gooik kwam rond 14.30 uur dank ook een tiental mensen samen, die protesteerden tegen deze vaccinatiecampagne. Ze droegen borden met slogans als “Uw kind is gezond, hou het zo”, of “Kinderen prikken is een vergissing”, en lieten van zich horen door een aantal liedjes te zingen. De actie verliep over het algemeen rustig. 

     © Pieter-Jan Vanstockstraeten

 



5G is a target acquiring weapon system

 5G is a target acquiring weapon system - This is not for control but an extermination technology

(Nederlandse vertaling zie onderaan)

18070 views

Published Sunday | Comments


LINK: https://www.brighteon.com/cf03d0b1-a6ca-4741-b484-9ed90d818d23

My name is Ricardo Delgado and I am the founder and director of LA QUINTA COLUMNA.

All the vaccines tested (Pfizer, Astra Zeneca, Janssen and Moderna) contain exclusively nanotechnology.

We have found nanorouters, which also emit MAC addresses that can be registered with Bluetooth wireless technology by just using your own mobile phone and the help of an App.


We have found nanoantennas and plasmonic antennas for the amplification of these signals

We have also identified nano-rectennas (which act as rectifier bridges of alternating/direct current), codec’s and certainlogic gates for the encryption of these nanocommunications emitted from the inoculated individual to a remote server.


The primary material for the elaboration of these micro structural complexes is grapheme oxide, the presence of which is decisive for the self-assembly of these structural complexes


The main mechanisms of exfoliation of grapheme oxide within the body, into grapheme quantum dots, are:


Natural biodegradation mediated by the enzyme myeloperoxidase

And the teslaphoresis mechanisms, which are microwave electromagnetic fields, emitted from mobile phone signals, with different frequency ranges.


Graphene oxide injected into the body acquires magnetic properties in contact with hydrogen and living cells

 

This why most vaccinated people have this exacerbated magnetism at the point of inoculation and subsequently in the upper solar plexus and the skull



Graphene oxide is detected in the body by our immune system as if it were a pathogen.  Once injected, it has an affinity for the central nervous system (basically the spinal cord and our brain), because of its higher electrical conductivity.

In the central nervous system, it causes immobilisation of limbs, strokes, paraplegia and alteration of the nervous system.

Graphene oxide has a blood clotting factor and increases thrombogenicity or thrombus proliferation.

The ultimate consequence of thrombi is all kinds of cardiovascular accidents, such as embolisms, ischemia’s, strokes, aneurysms etc.

Graphene oxide also has an affinity for electrical organs, such as our heart, especially when its cardiac activity increases and therefore its electrical activity.  At that moment, this grapheme oxide targets the heart and inflames it, generating myocarditis or pericarditis.

In addition, graphene oxide has the ability to absorb electromagnetic radiation from our environment and multiply it with a transistor effect


This explains why so many athletes are suffering from arrhythmias when they have increased cardiac activity.  Consequences of these arrhythmias are fainting, blackouts or sudden death.

A large part of our vaccinated population is suffering unexpected or sudden death when interacting near these microwave sources


Graphene oxide also has the capacity to generate mutagenesis, chromosomal alteration and cancer…

So that those people who have recently suffered tumours or neoplasm’s after vaccination will rapidly resurface a line of metastasis


And those who are completely healthy will be at high risk of developing cancer.

Graphene oxide is extremely toxic and its toxicity is also dependant on the electromagnetic radiation it absorbs


Wherever it goes, it generates tissue inflammation, systemic or multi-organ inflammation and a cascade of free radicals.


When the oxidative stress generated by this toxic substance inside the body breaks the equilibrium in the “redox balance” and exceeds a certain threshold above the antioxidant levels of our endogenous glutathione, our immune system collapses and favours the famous cytokine storm.

    



        


This grapheme oxide, which is injected as a prime material in “vaccines”, is eliminated from the body through our lungs.  But if it is irradiated whilst found in the lungs, the subsequent inflammation of the lung tissue causes bilateral pneumonia.


If the vaccinated survive the initial doses of grapheme oxide injected into their blood, it will be degraded in the body by the neutralising antibodies that are responsible for its degradation


Once the grapheme and its toxicity are gone, so are the antibodies that neutralize the substance, which also trigger our immunoglobulism.  This is why people are being forced to be revaccinated every three months, in order to maintain the body’s levels of this toxic substance, by claiming that they no longer possess immunity.  In short, the non-existent, non-isolated, non-purified, non-cultivated Sars-Cov2, presented to us in the official version and its variants, is in the real version the grapheme oxide introduced consciously and voluntary in the flu vaccine of the 2019-2020 campaign.


In other words, the disease, relabelled Covid-19, is simply a grapheme-enhanced acute irradiation syndrome.

Therefore, the first and basically the only artificial wave had our elderly in nursing homes as its target population, whose flu vaccination rate is very close to 100%.

Our elderly were previously vaccinated with this substance, and then irradiated with the famous cell phone antennas … which suspiciously, 8 out of 10 are implanted in the vicinity of nursing homes or old folk’s homes.

They justified the genocide of our elderly, as a pretext to tell the entire world population that we were facing a new corona virus.  So that under the fear of this alleged “contagion tall tale”, they could proceed to inoculate the entire world population with grapheme oxide.

    

The aim is to eliminate a large part of the population, and use the behavioural modulation properties of grapheme oxide in the field of neuroscience and artificial intelligence for the remaining population.


Graphene oxide has a special affinity for neurons.

Once installed in neurons, it generates an artificial neural network that gradually replaces the natural neural network.  


When the size of grapheme oxide nanoparticles is less than 35 nanometers, they easily pass through our blood-brain barrier (a membrane that protects our brain from possible damage coming from the outside) and again access to our neural network.


On the one hand, grapheme oxide manages to break neuronal synapses, so that our brain can be mapped and literally collect information such as memories … local thoughts… sensations … emotions… or feelings.


You will now understand why during this pandemic legislation such as the “Neurorights Act” has been passed in certain countries.



Moreover, this grapheme oxide can be stimulated remotely and wirelessly using for this purpose the implementation of the new 4G, 4G Plus and 5G technology.


All vaccinated people send their data to an external server controlled by artificial intelligence.

 

(Probably financed by Mr. Elon Musk)

---

This information provided is a synopsys of more than 20.000 hours of research


Working with a multidisciplinary group of scientists and is based on the scientific discoveries in Dr. Campra’s final technical report, which provides unequivocally conclusive evidence of the presence of reduced grapheme oxide in samples of the “vaccines” produced by AstraZeneca, Moderna, Pfizer and Janssen.

This research also emerges from scientific analyses of the material and observational evidence.

We understand that they have taken advantage of the general ignorance and lack of knowledge of the medical and health community regarding matters such as nanotechnology, to carry out this sinister plan of what they call “Agenda 2030”.  You can read more about this valuable information at www.laquintacolumna.net where you will find the evidence and scientific articles stated here.

Since the “vaccination process” is global, we are facing the disappearance of the human species as we know it, within a few months.  They call it post or transhumanism or simply the human 2.0 project.

In that new stage, the AUTOMATON survivor will be deprived of self-thought, autonomy and free will.  A slave species and entirely dependent on these technocratic oligarchies.

LA QUINTA COLUMNA is made of millions of people around the world, who seek to maintain the essence of human beings, respect for humanity and their dignity as a unique species.

La quinta columna uncovered this crime against humanity, against its life and against its very nature.

Please share this vital information with all those around you.

 

 ------------  


 MARK STEELE CHANNEL, [26.12.2021 09:29] [ Video ] 5G IS A TARGET ACQUIRING WEAPON SYSTEM - THIS IS NOT FOR CONTROL BUT A EXTERMINATION TECHNOLOGY - ITS A BIO WEAPON TO ENABLE THE KILL - RESISTANCE WWW.SAVEUSNOW.ORG.UK https://t.me/marksteele5g/4423

Quote: "(None)"
-
California nurses report ‘overwhelming’ number of heart attacks, clotting in vaccinated patients 
https://www.worldtribune.com/california-nurses-report-overwhelming-number-of-heart-attacks-clotting-in-vaccinated-patients/

Prof. Francis Boyle "The British must not take these frankenshots"! Interview 
https://is.gd/9JKUJ3

Mark Steele ~ Chat on The global speaker, topics 5G, so-called vaccines, related, 21st December 2021 
https://is.gd/7jXnzZ

AGENDA-666 
https://is.gd/vqyuqb ~ WHAT-IS-COMMUNISM https://is.gd/AzKPsS ~ Brighteon { covid-19 foreign-military-occupation https://is.gd/W7OChQ } ~ Source: WORM https://is.gd/sNsBOm

DAVID E. MARTIN – Exposing Moderna; the Star of Plandemic: Indoctornation Reveals the Truth 
https://freedomplatform.tv/david-e-martin-exposing-moderna-the-star-of-plandemic-indoctrination-reveals-the-truth/ ~ Dr. David Martin speech at Wise Traditions Conference ~ November 5th 2021 https://is.gd/xRYJYo ~ Dr. David Martin: COVID treasonous acts ~ Published November 4th 2021 https://is.gd/cUQrBW ~ Google { david martin exposes names faces https://is.gd/FRBBSc }

Breaking: Aboriginals hunted by military, kids jabbed by force - Disturbing video 
https://tinyurl.com/yvu8rt8u

Facial recognition and direct energy weapons: Gearing up to take out the vaxxinated 
https://is.gd/wUAS44 saveusnow.org.uk

Newsbreak 135--Breaking: Immense harm from crystallizing blood cells/graphene poisoning post-vaccine 
https://bit.ly/3baJJ6e ~ BitChute search { dr young falconscafe https://bit.ly/3CisV9o Newest First } ~ Dr Robert Young

Technological parasitism: Electromagnetic-based wireless nano-sensor network 
https://is.gd/1PePZf ~ MAC-cinated: Intra-body nano-network https://is.gd/AZaqCC ~ "Waves" are created with non-ionizing radiation https://is.gd/K3NARi

Dr. Andreas Noack - Recently deceased, explains the Graphene component in the vaccine (RIP) 
https://is.gd/qvKTc4

If you don't know what causes what they call a virus you will never know unless you read the science 
https://is.gd/auRSDr

The final refutal of virology 
https://bit.ly/3BcBxNo ~ The truth about rabies, tobacco mosaic virus, graphene, and 2nd phase of control experiments results https://is.gd/bxYn3J

Leuren Moret - Mind control from HAARP, smart-dust, satellites, TV, mobiles etc 
https://is.gd/MA1Kq6

Bohemian Grove Jr, Bridgewater Associates - CIA corporate front, CIA role in snuff and pornography 
https://is.gd/yA6e2R ~ Body Organs Of Over 18,000 Syrian Children Sold in Six Years https://is.gd/u4QfeK

The COVID-19 genocide of 2020 – Claire Edwards (v0) 
https://bit.ly/3nIX8Zh ~ BitChute search { claire edwards falconscafe https://bit.ly/3bqkb5p Newest First }

The more science we can throw at these demonic forces the better - Share this far and wide 
https://is.gd/LsgrFj

The cult are telling you they are murdering you in their concentration camps (hospitals) 
https://is.gd/Tx1NhU

They are killing people with this bio chemical weapon - Its all in the science - Why the cover up 
https://is.gd/19RXEf

Deception on a global scale coming to kill you - Wake up time is running out 
https://bit.ly/2ZENa2w

Oversight needed, US Federal Law Enforcement, disposition matrix, gov. harassment and asset seizure 
https://is.gd/nTQsa2 ~ Blackb3rry Clu3s on Brighteon https://is.gd/JzGhgi

Sitzung 60: Die Zeit ist kein flacher Kreis; Excerpt: Dr. David Martin & lawyer Dr. Reiner Fuellmich 
https://bit.ly/3B4qOod

A million in motion | The month the tide turned | London May 2021 Oracle Films 
https://bit.ly/3Ccvdae

Assembling the kill grid ~ Excerpt: Mark Steele 
https://bit.ly/3Ggpanm

Urgent announcement ! From The Fifth Column (Graphene attack by globalists) 
https://bit.ly/3vE2RD8 ~ Google { graphene site:orwell.city https://bit.ly/3nrsHqb }

AV10 : Mark Steele : Stop 5G crime - Let justice be done though the heavens fall 
https://bit.ly/3GmNEeT

WAW 24 180421 5G plan to exterminate humanity failed thanks to Wikileaks, victims & whistleblowers 
https://bit.ly/3jwm7NZ

Let justice be done though the heavens fall 
https://bit.ly/3vH0kIB - Support the resistance: https://bit.ly/3CdXRYB

TRWS had the chance to go to Newcastle to speak to Mark Steele all about 5G ~ The Really Woke Show 
https://bit.ly/3BfXNpE

Session 72: The coolant is boiling ~ Corona Investigative Committee, 1st October 2021 
https://bit.ly/3GgbYip

Genocide numbers climbing all the time - Keep doing as your told and you will not survive this crime 
https://bit.ly/3mdjq5S

5G LED crime call out to all good people across the world - Wake up - Justice is coming 
https://bit.ly/3CvU8FQ

VAERS Covid Vax Records 
https://vaxpain.us/

 -------- 

Nederlandse vertaling:


5G is een wapensysteem voor het raken van doelwitten - Dit is

een doelgericht systeem niet voor controle, maar voor een 

vernietigingstechnologie

18070 weergaven

LINK: https://www.brighteon.com/cf03d0b1-a6ca-4741-b484-9ed90d818d23

Mijn naam is Ricardo Delgado en ik ben de oprichter en directeur van LA QUINTA COLUMNA.

Alle geteste vaccins (Pfizer, Astra Zeneca, Janssen en Moderna) bevatten uitsluitend nanotechnologie.

We hebben nanorouters gevonden, die ook MAC-adressen uitzenden die kunnen worden geregistreerd met draadloze Bluetooth-technologie door gewoon je eigen mobiele telefoon en de hulp van een app te gebruiken.

We hebben nanoantennes en plasmonische antennes gevonden voor de versterking van deze signalen

We hebben ook nano-rectennes geïdentificeerd (die fungeren als gelijkrichtbruggen van wissel-/gelijkstroom), codec's en bepaalde logische poorten voor de codering van deze nanocommunicatie die wordt uitgezonden door het geïnoculeerde individu naar een externe server.

 Het primaire materiaal voor de uitwerking van deze microstructurele complexen is grafeemoxide, waarvan de aanwezigheid bepalend is voor de zelfassemblage van deze structurele complexen

 De belangrijkste mechanismen van afschilfering van grafeemoxide in het lichaam, in grafeem-kwantumstippen, zijn:

-Natuurlijke biologische afbraak gemedieerd door het enzym myeloperoxidase

-En de teslaforese-mechanismen, die elektromagnetische velden van microgolven zijn, uitgezonden door signalen van mobiele telefoons, met verschillende frequentiebereiken.

 Grafeenoxide dat in het lichaam wordt geïnjecteerd, krijgt magnetische eigenschappen in contact met waterstof en levende cellen

Dit is de reden waarom de meeste gevaccineerde mensen dit verergerde magnetisme hebben op het punt van inenting en vervolgens in de bovenste zonnevlecht en de schedel

 Grafeenoxide wordt in het lichaam gedetecteerd door ons immuunsysteem alsof het een ziekteverwekker is. Eenmaal geïnjecteerd, heeft het affiniteit met het centrale zenuwstelsel (in feite het ruggenmerg en onze hersenen), vanwege de hogere elektrische geleidbaarheid.

 In het centrale zenuwstelsel veroorzaakt het immobilisatie van ledematen, beroertes, dwarslaesie en verandering van het zenuwstelsel.

Grafeenoxide heeft een bloedstollingsfactor en verhoogt de trombogeniciteit of trombusproliferatie.

Het uiteindelijke gevolg van trombi zijn allerlei cardiovasculaire ongevallen, zoals embolie, ischemie, beroerte, aneurysma etc.

 Grafeenoxide heeft ook een affiniteit voor elektrische organen, zoals ons hart, vooral wanneer de hartactiviteit toeneemt en dus de elektrische activiteit. Op dat moment richt dit grafeemoxide zich op het hart en ontsteekt het, waardoor myocarditis of pericarditis ontstaat.

Bovendien heeft grafeemoxide het vermogen om elektromagnetische straling uit onze omgeving te absorberen en te vermenigvuldigen met een transistoreffect

 Dit verklaart waarom zoveel atleten aritmieën hebben als ze een verhoogde hartactiviteit hebben. Gevolgen van deze aritmieën zijn flauwvallen, black-outs of plotseling overlijden.

 Een groot deel van onze gevaccineerde bevolking lijdt een onverwachte of plotselinge dood bij interactie in de buurt van deze microgolfbronnen

 Grafeenoxide heeft ook het vermogen om mutagenese, chromosomale verandering en kanker te veroorzaken...

 Zodat die mensen die onlangs tumoren of neoplasma's hebben gehad na vaccinatie, snel weer een lijn van metastasen zullen opduiken

 En degenen die volledig gezond zijn, lopen een hoog risico om kanker te krijgen.

Grafeenoxide is extreem giftig en de toxiciteit ervan is ook afhankelijk van de elektromagnetische straling die het absorbeert

 Waar het ook heen gaat, het genereert weefselontsteking, systemische of multi-orgaanontsteking en een cascade van vrije radicalen.

 Wanneer de oxidatieve stress die door deze giftige stof in het lichaam wordt gegenereerd, het evenwicht in de "redoxbalans" verbreekt en een bepaalde drempel overschrijdt boven de antioxidantniveaus van ons endogene glutathion, stort ons immuunsysteem in en bevordert de beroemde cytokinestorm.

 Dit grafeemoxide, dat als grondstof in "vaccins" wordt geïnjecteerd, wordt via onze longen uit het lichaam verwijderd. Maar als het wordt bestraald terwijl het in de longen wordt aangetroffen, veroorzaakt de daaropvolgende ontsteking van het longweefsel bilaterale longontsteking.

Als de gevaccineerden de initiële doses grafemeoxide die in hun bloed zijn geïnjecteerd overleven, wordt het in het lichaam afgebroken door de neutraliserende antilichamen die verantwoordelijk zijn voor de afbraak

 Zodra het grafeem en zijn toxiciteit verdwenen zijn, zijn ook de antilichamen die de stof neutraliseren, die ook ons ​​immunoglobulisme veroorzaken. Dit is de reden waarom mensen worden gedwongen om elke drie maanden opnieuw te worden gevaccineerd om de niveaus van deze giftige stof in het lichaam op peil te houden, door te beweren dat ze geen immuniteit meer hebben. Kortom, de niet-bestaande, niet-geïsoleerde, niet-gezuiverde, niet-gecultiveerde Sars-Cov2, gepresenteerd in de officiële versie en zijn varianten, is in de echte versie het grafeemoxide dat bewust en vrijwillig in het griepvaccin is geïntroduceerd van de campagne 2019-2020.

Met andere woorden, de ziekte, opnieuw gelabeld als Covid-19, is gewoon een door grafeem versterkt acuut bestralingssyndroom.

Daarom had de eerste en in feite de enige kunstmatige golf onze ouderen in verpleeghuizen als doelgroep, wiens griepvaccinatiegraad zeer dicht bij 100% ligt.

 Onze ouderen werden eerder met deze stof ingeënt, en vervolgens bestraald met de beroemde gsm-antennes … die verdacht 8 van de 10 worden geïmplanteerd in de buurt van verpleeg- of bejaardentehuizen.

 Ze rechtvaardigden de genocide op onze ouderen, als voorwendsel om de hele wereldbevolking te vertellen dat we te maken hadden met een nieuw coronavirus. Zodat ze onder de angst voor dit vermeende "besmettelijke verhaal" de hele wereldbevolking konden inenten met grafemeoxide.

 Het doel is om een ​​groot deel van de bevolking te elimineren en de gedragsmodulerende eigenschappen van grafeemoxide op het gebied van neurowetenschappen en kunstmatige intelligentie te gebruiken voor de resterende bevolking.

 Grafeenoxide heeft een speciale affiniteit voor neuronen.

 Eenmaal geïnstalleerd in neuronen, genereert het een kunstmatig neuraal netwerk dat geleidelijk het natuurlijke neurale netwerk vervangt. Wanneer de grootte van grafemeoxide-nanodeeltjes kleiner is dan 35 nanometer, passeren ze gemakkelijk onze bloed-hersenbarrière (een membraan dat onze hersenen beschermt tegen mogelijke schade van buitenaf) en opnieuw toegang tot ons neurale netwerk.

 Enerzijds slaagt grafeemoxide erin neuronale synapsen te doorbreken, zodat onze hersenen in kaart kunnen worden gebracht en letterlijk informatie kunnen verzamelen zoals herinneringen … lokale gedachten … sensaties … emoties … of gevoelens.

 U zult nu begrijpen waarom tijdens deze pandemie wetgeving zoals de "Neurorights Act" in bepaalde landen is aangenomen.

 Bovendien kan dit grafeemoxide op afstand en draadloos gestimuleerd worden door hiervoor gebruik te maken van de nieuwe 4G-, 4G Plus- en 5G-technologie.

 Alle gevaccineerde mensen sturen hun gegevens naar een externe server die wordt aangestuurd door kunstmatige intelligentie.  (Waarschijnlijk gefinancierd door de heer Elon Musk)

Deze verstrekte informatie is een samenvatting van meer dan 20.000 uur onderzoek

 Werken met een multidisciplinaire groep wetenschappers en is gebaseerd op de wetenschappelijke ontdekkingen in het technische eindrapport van Dr. Campra, dat ondubbelzinnig overtuigend bewijs levert van de aanwezigheid van gereduceerd grafemeoxide in monsters van de "vaccins" geproduceerd door AstraZeneca, Moderna, Pfizer en Janssen .

Dit onderzoek komt ook voort uit wetenschappelijke analyses van het materiële en observationele bewijsmateriaal.

We begrijpen dat ze gebruik hebben gemaakt van de algemene onwetendheid en het gebrek aan kennis van de medische en gezondheidsgemeenschap met betrekking tot zaken als nanotechnologie, om dit sinistere plan uit te voeren van wat zij "Agenda 2030" noemen. U kunt meer over deze waardevolle informatie lezen op www.laquintacolumna.net, waar u het bewijs en de wetenschappelijke artikelen vindt die hier worden vermeld.

Aangezien het "vaccinatieproces" wereldwijd is, worden we binnen enkele maanden geconfronteerd met de verdwijning van de menselijke soort zoals we die kennen. Ze noemen het post of transhumanisme of simpelweg het human 2.0 project.

 In die nieuwe fase zal de overlevende van de AUTOMAAT beroofd worden van zelfdenken, autonomie en vrije wil. Een slavensoort en volledig afhankelijk van deze technocratische oligarchieën.

LA QUINTA COLUMNA bestaat uit miljoenen mensen over de hele wereld die streven naar het behoud van de essentie van de mens, respect voor de mensheid en hun waardigheid als een unieke soort.

La quinta columna onthulde deze misdaad tegen de menselijkheid, tegen haar leven en tegen haar aard.

Deel deze essentiële informatie alstublieft met iedereen om u heen.

 -------------------------  

DR. ANDREAS NOACK - RECENTLY DECEASED, EXPLAINS THE GRAPHENE COMPONENT IN THE VACCINE (RIP)

LINK on Bitchute: https://www.bitchute.com/video/EbQ3AYVeJMRT/

Mirror. Source First published at 12:39 UTC on November 30th, 2021.
Dr. Andreas Noack - RECENTLY DECEASED explains the Graphene component in the vaccine (RIP) 
https://www.bitchute.com/video/IaURlSbtWD0V/


 

MARK STEELE CHANNEL, [26.12.2021 09:29] [ Video ] 5G IS EEN DOELGERICHT SYSTEEM - DIT IS NIET VOOR CONTROLE, MAAR EEN VERNIETIGINGSTECHNOLOGIE - HET IS EEN BIO WAPEN OM DODEN TE MAKEN - EN WEERSTAND TE VERNIETIGEN 

WWW.SAVEUSNOW.ORG.UK   https://t.me/marksteele5g/4423

Citaat: "(Geen)"

Californische verpleegsters melden 'overweldigend' aantal hartaanvallen, stolling bij gevaccineerde patiënten https://www.worldtribune.com/california-nurses-report-overwhelming-number-of-heart-attacks-clotting-in-vaccinated-patients/

Prof. Francis Boyle "De Britten mogen deze frankenshots niet nemen"! Interview https://is.gd/9JKUJ3

Mark Steele ~ Chat on The global speaker, onderwerpen 5G, zogenaamde vaccins, gerelateerd, 21 december 2021 https://is.gd/7jXnzZ

AGENDA-666 https://is.gd/vqyuqb ~ WHAT-IS-COMMUNISM https://is.gd/AzKPsS  ~ Brighteon { covid-19 buitenlandse-militaire-bezetting https://is.gd/W7OChQ  } ~ Bron : WORM https://is.gd/sNsBOm

DAVID E. MARTIN – Moderna ontmaskeren; the Star of Plandemic: Indoctornation onthult de waarheid https://freedomplatform.tv/david-e-martin-exposing-moderna-the-star-of-plandemic-indoctrination-reveals-the-truth/   ~ Dr. David Martin toespraak op Wise Traditions Conference ~ 5 november 2021 https://is.gd/xRYJYo  ~ Dr. David Martin: COVID verraderlijke daden ~ Gepubliceerd op 4 november 2021 https://is.gd/cUQrBW  ~ Google { david martin onthult namen gezichten https:/ /is.gd/FRBBSc }

Breken: Aboriginals opgejaagd door militairen, kinderen met geweld gestoken - Verontrustende video https://tinyurl.com/yvu8rt8u

Gezichtsherkenning en directe energiewapens: klaar om de vaxxinated uit te schakelen https://is.gd/wUAS44 saveusnow.org.uk

Newsbreak 135--Breaking: enorme schade door kristalliserende bloedcellen/grafeenvergiftiging na vaccinatie https://bit.ly/3baJJ6e  ~ BitChute-zoekopdracht { dr young falconscafe https://bit.ly/3CisV9o  Nieuwste eerst } ~ Dr Robert Young

Technologisch parasitisme: op elektromagnetische straling gebaseerd draadloos nanosensornetwerk straling https://is.gd/K3NARi

Dr. Andreas Noack - Onlangs overleden, legt de grafeencomponent in het vaccin (RIP) uit https://is.gd/qvKTc4

Als je niet weet wat de oorzaak is van wat zij een virus noemen, zul je het nooit weten, tenzij je de wetenschap leest https://is.gd/auRSDr

De laatste weerlegging van virologie https://bit.ly/3BcBxNo ~ De waarheid over hondsdolheid, tabaksmozaïekvirus, grafeen en resultaten van de 2e fase van controle-experimenten https://is.gd/bxYn3J

Leuren Moret - Mind control van HAARP, smart-dust, satellieten, TV, mobiele telefoons etc https://is.gd/MA1Kq6

Bohemian Grove Jr, Bridgewater Associates - CIA-bedrijfsfront, CIA-rol in snuiftabak en pornografie https://is.gd/yA6e2R  ~ Lichaamsorganen van meer dan 18.000 Syrische kinderen verkocht in zes jaar https://is.gd/u4QfeK

De COVID-19 genocide van 2020 – Claire Edwards (v0) https://bit.ly/3nIX8Zh ~ BitChute-zoekopdracht { claire edwards falconscafe https://bit.ly/3bqkb5p  Nieuwste eerst }

Hoe meer wetenschap we naar deze demonische krachten kunnen werpen, hoe beter - Deel dit wijd en zijd https://is.gd/LsgrFj

De sekte vertelt je dat ze je vermoorden in hun concentratiekampen (ziekenhuizen) https://is.gd/Tx1NhU

Ze vermoorden mensen met dit biochemische wapen - Het zit allemaal in de wetenschap - Waarom de cover-up https://is.gd/19RXEf

Misleiding op wereldwijde schaal komt eraan om je te vermoorden - De tijd om wakker te worden raakt op https://bit.ly/2ZENa2w

Toezicht nodig, Amerikaanse federale wetshandhaving, beschikkingsmatrix, gov. intimidatie en inbeslagname van activa https://is.gd/nTQsa2  ~ Blackb3rry Clu3s op Brighteon https://is.gd/JzGhgi

Sitzung 60: Die Zeit ist kein flacher Kreis; Fragment: Dr. David Martin & advocaat Dr. Reiner Fuellmich https://bit.ly/3B4qOod

Een miljoen in beweging | De maand dat het tij keerde | Londen mei 2021 Oracle Films https://bit.ly/3Ccvdae

Het kill-raster samenstellen ~ Fragment: Mark Steele https://bit.ly/3Ggpanm

Dringende aankondiging! From The Fifth Column (Grafeenaanval door globalisten) https://bit.ly/3vE2RD8  ~ Google { graphene site:orwell.city https://bit.ly/3nrsHqb  }

AV10: Mark Steele: Stop 5G-criminaliteit - Laat gerechtigheid geschieden al valt de hemel https://bit.ly/3GmNEeT

WAW 24 180421 5G-plan om de mensheid uit te roeien mislukt dankzij Wikileaks, slachtoffers & klokkenluiders https://bit.ly/3jwm7NZ

Laat gerechtigheid geschieden al valt de hemel https://bit.ly/3vH0kIB - Steun het verzet: https://bit.ly/3CdXRYB

TRWS had de kans om naar Newcastle te gaan om met Mark Steele te praten over 5G ~ The Really Woke Show https://bit.ly/3BfXNpE

Sessie 72: De koelvloeistof kookt ~ Onderzoekscommissie Corona, 1 oktober 2021 https://bit.ly/3GgbYip

Genocidecijfers stijgen de hele tijd - Blijf doen wat je hebt gezegd en je zult deze misdaad niet overleven https://bit.ly/3mdjq5S

5G LED-misdaad oproep aan alle goede mensen over de hele wereld - Word wakker - Justitie komt eraan https://bit.ly/3CvU8FQ

VAERS Covid Vax Records https://vaxpain.us/


Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...