vrijdag 31 december 2021

Percepties van een Vrijdenker

  


 David Icke

Percepties van een Vrijdenker

€25.99

 Percepties van een Vrijdenker is één van de boeken die bepalend zullen blijken te zijn voor je leven. In een tijd waarin het woord ‘complotdenker’ als wapen gebruikt werd in de strijd tegen de waarheid, wist David Icke vanaf het allereerste moment waarop hij begon te spreken, 30 jaar geleden, exact te voorspellen wat er zou gaan gebeuren, waarom en hoe. Nu, tijdens de covid-crisis, blijkt dat steeds meer mensen zijn boeken willen lezen omdat ze, net als hij, ineens in staat zijn om op een andere manier naar wereldgebeurtenissen te kijken en daarmee een Vrijdenker te worden.

Waardering 4.86 op 5 gebaseerd op 43 klantbeoordelingen

(43 klantbeoordelingen)


De in Frankrijk geboren filosoof, wiskundige en wetenschapper René Descartes werd in de 17e eeuw beroemd door zijn Latijnse uitspraak, die in het Nederlands vertaald wordt met: ‘Ik denk, dus ik ben’. Op het eerste gezicht is dat inderdaad zo. Het denken weerspiegelt de waarneming en de waarneming leidt zowel tot gedrag als tot zelfidentiteit. In die zin zijn ‘wij’ wat we denken. Maar wie of wat denkt er en is denken de enige manier om waar te nemen?

Het zal duidelijk worden dat ‘wij’ niet altijd de bron zijn van ‘onze’ waarneming, en voor de mensheid als geheel is dit zelfs zelden het geval. Het denken is sowieso niet de enige manier om waar te nemen. Het denken is de dorpsgek vergeleken met andere vormen van bewustzijn waar we allemaal toegang toe hebben en die wij kunnen aanboren. Dit moet wel waar zijn als wij die andere uitingen van bewustzijn zijn die naar hun aard oneindig zijn. We zijn dit vergeten, of, beter gezegd, we zijn gemanipuleerd om het te vergeten.

Dit is niet zomaar wat esoterisch gewauwel. De basis van menselijke controle en onderdrukking is controle van de menselijke waarneming. Als die waarneming eenmaal is gekaapt, dan wordt het gedrag, dat door de waarneming wordt gedicteerd, dat ook. Collectieve waarneming wordt collectief gedrag en collectief gedrag is wat wij de menselijke samenleving noemen. Waarnemen ofwel perceptie is alles en zij die achter de controle van de mensheid zitten weten dat. Daarom is perceptie 24/7 het doelwit van de psychopathische intriganten die ik de Global Cult (de Wereldwijde Cult) noem. Zij weten dat als zij de waarneming bepalen, zij het gedrag zullen bepalen en daarmee collectief de aard van de menselijke samenleving. Zij zijn zich er daarnaast van bewust dat perceptie wordt gevormd uit ontvangen informatie en dat, als zij de stroom van informatie beheersen, zij in hoge mate het menselijk gedrag kunnen sturen.

Censuur van informatie en opinie is de laatste jaren wereldwijd nagenoeg fascistisch geworden maar nooit zo duidelijk als sinds de illusoire ‘virus pandemie’ die in 2019 in China begon en vervolgen in 2020 over de hele wereld werd verspreid. Waarom hebben miljarden zich onderworpen aan huisarrest en fascistische samenlevingen aanvaard op een manier die zij nooit voor mogelijk hadden gehouden? Degenen die de informatie controleren die vanuit regeringen, de mainstream media en Silicon Valley (allemaal gecontroleerd door dezelfde netwerken van de Global Cult) over ons wordt uitgespuwd, vertelden ons dat we in gevaar waren vanwege een ‘dodelijk virus’ en dat alleen door ons te onderwerpen aan huisarrest en het opgeven van onze meest elementaire vrijheden, wij en onze families beschermd konden worden. Deze monumentale en aantoonbare leugen werd de perceptie van miljarden mensen en daardoor het gedrag van miljarden mensen. In deze paar woorden heb je de hele structuur en modus operandi van menselijke

 

Inhoud

1 Ik denk – Oh ja, is dat zo? controle te pakken. Angst is een perceptie – FEAR: False Emotion Appering Real ofwel valse emotie die echt lijkt – en angst is het ruilmiddel van de controle. Kortom… grijp ze bij hun ballen (of geef ze die indruk) en hun harten en geesten volgen automatisch. Niets werkt zo goed als angst.

2 Percepties van een Vrijdenker

3 De Terugduw-operatie

4 ‘Covid’: de geplande ramp

5 Er is geen ‘virus’

6 Opeenvolging van bedrog

7 De psychologische oorlog

8 ‘Herkaderen’ van krankzinnigheid

9 Wat zijn dat voor prikken die we zo nodig moeten hebben?

10 Mens 2.0

11 Wie is de baas van de Cult?

12 Ontsnappen aan Wetiko

Nawoord

Appendix – Cowan-Kaufman-Morell Statement on Virus Isolation

Literatuur

 




Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...