donderdag 30 december 2021

Protest in het Vlaams-Brabantse Gooik tegen vaccinatie van 5 - 11 jarigen!

 

      ©  AFP

In het Vlaams-Brabantse Gooik zijn 200 kinderen uitgenodigd om zich te komen laten vaccineren. Hoe groot de opkomst effectief zal zijn is nog niet duidelijk. Alle kinderen worden ingeënt met het Pfizervaccin, tot nu toe het enige goedgekeurde middel voor kinderen tussen 5 en 11 jaar.

In deze blog kon u al meermaals lezen dat dit een ongeoorloofde absurditeit is.  Ziekenhuisopnames en sterfgevallen zijn in principe nul voor kinderen die "positief" testen op de covid-griep. In het slechtste geval, schreef David Leonhardt, columnist bij The New-York Times "ziet het eruit als een normale griep, zo niet een milde."

Dit is overigens gebaseerd op feitelijke statistieken van de Amerikaanse Centers for Disease Control and Prevention (CDC). Leonhardt gaf niet alleen zijn mening over de kwestie.

Op basis van dit alles vragen velen zich nu af waarom kinderen gedwongen zouden moeten worden om zich te laten "vaccineren" tegen de Covid ziektekiemen, aangezien 'de pandemie' geen echt risico voor hen vormt.

Dr. Paul Alexander, een adviseur van het ministerie van Volksgezondheid en Human Services (HHS) in de V.S., zegt dat "er geen basis is om kinderen te vaccineren tegen COVID-19" omdat de risico's laag zijn.

De laatste gegevens van de American Academy of Pediatrics (AAP), waarover Life Site News berichtte , toonden aan dat kinderen verantwoordelijk zijn voor 0,19 procent van alle sterfgevallen bij mensen die "positief" testen op de covid-griep. Dat cijfer gaat zo laag als 0,00 procent, afhankelijk van hoe het wordt berekend, vond de AAP verder.

John PA Ioannidis, epidemioloog van Stanford University, keek naar 36 verschillende onderzoeken en nog eens zeven voorlopige nationale schattingen, wat hem tot de conclusie bracht dat het risico op ziekenhuisopname en overlijden voor ouderen vrijwel hetzelfde is als voor kinderen.

Voor mensen over de hele wereld die jonger zijn dan 70 jaar, varieert het risico om te overlijden aan Covid ziektekiemen van 0,00 procent tot 0,57 procent. Hoe jonger de persoon, hoe lager het risico, stelde hij vast.

Een andere studie gepubliceerd in het New England Journal of Medicine (NEJM), die bijna twee miljoen schoolkinderen in Zweden bijgehouden waar nooit geen masker mandaten opgelegd werden en kwam tot dezelfde conclusie: Kinderen krijgen of verspreiden geen ‘Covid-germs’.

"Een studie gepubliceerd in Nature vond geen gevallen van asymptomatische verspreiding van positieve asymptomatische gevallen onder alle 1.174 nauwe contacten van deze gevallen, gebaseerd op een basissteekproef van 10 miljoen personen", schreef Alexander verder over de mythe van "asymptomatische verspreiding".

Hij concludeerde verder dat er “geen noodgeval is bij kinderen met betrekking tot COVID-19”.

"Hun aangeboren immuunsysteem is zo krachtig dat ze deze ziekteverwekker in de meeste gevallen gemakkelijk kunnen overwinnen", zegt hij. "Dus waarom zouden Pfizer en Moderna Inc. dit vaccin testen op kinderen met een sterftecijfer in deze groep van 0,003%?"

“Ze moeten ons laten zien waarom het niet gevaarlijk is om dit vaccin bij kinderen toe te dienen, en dat hebben ze niet gedaan.”

Meer dan verantwoord protest in Gooik

Aan de ingang van het centrum in Gooik kwam rond 14.30 uur dank ook een tiental mensen samen, die protesteerden tegen deze vaccinatiecampagne. Ze droegen borden met slogans als “Uw kind is gezond, hou het zo”, of “Kinderen prikken is een vergissing”, en lieten van zich horen door een aantal liedjes te zingen. De actie verliep over het algemeen rustig. 

     © Pieter-Jan Vanstockstraeten

 



Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...