dinsdag 17 september 2024

Professor legt ongevaccineerd bloed onder de microscoop en krijgt de schrik van haar leven


Professor Anita Baxas heeft het bloed van drie ongevaccineerde mensen geanalyseerd, waaronder haar eigen bloed. Ze trof onder meer hydrogel aan. Niet zoveel als bij gevaccineerden, maar desalniettemin zorgwekkend.

Bij een ongevaccineerde man die begin 50 is (foto onder) ontdekte ze drie hydrogels. Hij heeft verder geen klachten.

pro

Een andere man, ook een vijftiger, die geen prikken heeft gehaald, nooit een PCR-test heeft laten afnemen of een mondkapje heeft gedragen, had ook enkele hydrogels in zijn bloed. Daarnaast begonnen rode bloedcellen her en der samen te klonteren. Dit wordt ook wel geldrolvorming genoemd. De man heeft bijna geen contact met geprikten.

prro

Regenwater

In haar eigen bloed vond ze ook een hydrogel. Dat kwam bij haar als een grote schok binnen, omdat ze de prik niet heeft genomen, zich nooit liet testen en geen mondkapjes droeg. Wel bracht ze tijd door met gevaccineerden in vliegtuigen, op vliegvelden en in haar huis.

Professor Baxas vermoedt dat het te maken heeft met de chemtrails. Uit onderzoek dat ze binnenkort publiceert, blijkt dat regenwater hydrogels bevat.

pro

Bovenstaande foto toont een witte bloedcel (rechts) die de hydrogel tevergeefs probeert aan te vallen.

Onmiddellijk vernietigd

Ze voegde een druppel ethyleendiaminetetra-azijnzuur (EDTA) bestemd voor intraveneus gebruik toe aan een druppel bloed met een hydrogel. Wat gebeurde er? De hydrogel werd onmiddellijk vernietigd.

Professor Baxas gaat nu onderzoeken hoe het bloed met de hydrogel reageert op ivermectine.

Zelf neemt ze EDTA en vitamine C in, dat is het protocol van arts Ana-Maria Mihalcea.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

------------------

Ethyleendiaminetetra-azijnzuur

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Ethyleendiaminetetra-azijnzuur of EDTA is een veel toegepaste chelerende organische verbinding. De stof komt voor als een wit amorf poeder, dat slecht oplosbaar is in water. In het laboratorium wordt het dinatriumzout van EDTA ook vaak als EDTA aangeduid: de natriumionen zijn niet relevant voor het gebruik als ligand.

Toepassingen (extract)

De vier carboxylaatgroepen en de twee stikstofatomen, kunnen door de bouw van de molecule een configuratie aannemen waardoor er een metaal-ion in past dat dan vrij sterk wordt gebonden en in oplossing wordt gehouden. Het wordt dan ook gebruikt in wasmiddelen, en bijvoorbeeld in de geneeskunde voor het vangen en verwijderen van calcium en andere, meestal zware metalen zoals koperloodkwik en cadmium. Tevens kunnen metalloïden, zoals arseen, gecoördineerd worden. Het dient dus primair als ontgiftingsmiddel bij vergiftigingen door voormelde zware metalen.

Dit is ook de basis voor het gebruik als ontstollingsmiddel in bloedafnamebuizen: de vrije calcium in het plasma wordt door EDTA gebonden. Calciumionen zijn een noodzakelijke voorwaarde voor een normale bloedstolling.

Bij de zogenaamde chelatietherapie worden, middels een infuus met EDTA, calcium en zware metalen uit het bloed verwijderd.

Ethyleendiaminetetra-azijnzuur

Structuurformule en molecuulmodel



Structuurformule van ethyleendiaminetetra-azijnzuur

Algemeen

Molecuulformule

C10H16N2O8

IUPAC-naam

Ethyleendiaminetetra-azijnzuur

Andere namen

EDTA
Edetinezuur

Molmassa

292,248 g/mol

 Bron: https://nl.wikipedia.org/wiki/Ethyleendiaminetetra-azijnzuur

Top 10 plaatsen waar u ZEKER uw handen moet wassen na aanraking

  16-12-2024 //  SD. Wells  //  2K  Views Tags:  bacteria places ,  badhealth ,  ziekteoorzaken ,  deurkiemen ,  kiem beladen ,  kiemplaat...