dinsdag 17 september 2024

Zich realiserend wat massamigratie kost, zegt Europa EINDELIJK “Nee!”

 september 17, 2024   8  

 

Nog geen tien jaar geleden accepteerde Zweden meer migranten in verhouding tot zijn bevolking dan enig ander land op aarde. De staatstelevisie had reclamespots waarin werd verkondigd dat “mijn land ook het jouwe is” en dat de Zweden moesten integreren in de nieuwe multiculturele realiteit.

Dit jaar zullen er meer migranten Zweden verlaten dan er aankomen, schrijft Selwyn Duke.

Bovendien leidt het land van Volvo slechts een trend waarbij veel Europese landen hun immigratiebeleid heroverwegen. Het goede nieuws is dat dit weerspiegelt hoeveel autochtone Europeanen de verouderde, multiculturalistische conditionering afwijzen. Het slechte nieuws is dat hun regeringen over het algemeen politiek aan het bedrijven zijn, in een poging om de uitdagingen van anti-immigratie rechts af te weren.

Geen toeval

Kijk bijvoorbeeld eens naar de migratie-openbaring van de regerende sociaaldemocraten in Duitsland (SPD). Die vond plaats op het moment dat de anti-immigratiebeweging Alternative für Deutschland (AfD) op het punt stond haar allereerste deelstaatverkiezingen te winnen. Toeval? En oh, wat een openbaring is het ook. Volgens The Telegraph:

Toen het nieuws bekend werd dat een jumbojet vol geharde criminelen in de vroege uren van 30 augustus was opgestegen van Leipzig, in het oosten van Duitsland, naar Kabul, werd de wereld verrast.

Sinds de chaotische machtsovername door de Taliban in Afghanistan in 2021 heeft geen enkel westers land officieel zaken gedaan met Kabul.

Maar Berlijn was vastbesloten om zich te ontdoen van 20 veroordeelden, waaronder moordenaars en verkrachters, en te laten zien dat het de openbare veiligheid serieus voorop stelt.

Het was de nieuwste schokkende migratiemaatregel van Duitsland, ooit het Europese land dat vluchtelingen het meest verwelkomde.

Op donderdag veroorzaakte een ander plan uit Berlijn schokgolven over het hele continent. De commissaris voor migratie van het land stelde voor om de afgeblazen Britse migratiedeal met Rwanda over te nemen om een einde te maken aan mensen die via Rusland naar de EU oversteken.

De haast om de migratiekwestie hard aan te pakken heeft een land blootgelegd met een regering aan de rand van de afgrond, die vecht tegen een reeks crises terwijl ze worstelt om … aan de macht te blijven.

Wat wordt voorgesteld als serieuze plannen blijken pogingen te zijn om een verkiezingsnederlaag van de rechtse Alternative für Deutschland (AfD) op het gebied van migratie af te wenden.

Neergehaald in de peilingen was de vlucht naar Kabul net het elixer dat [de Duitse kanselier] Olaf Scholz en zijn haveloze regering nodig hadden.

Macht Über Alles

Je kunt je echter afvragen waarom “geharde criminelen” niet meteen na identificatie werden gedeporteerd. In plaats daarvan wachtte de SPD tot twee dagen voor de verkiezingen van 1 september. Dat getuigt van toewijding – vasthouden aan de macht.

Dergelijk opportunisme heerst ook in heel Europa – met Groot-Brittannië als opmerkelijke uitzondering. Zoals The Telegraph dit weekend schreef:

  Het Coudenhove-Kalergi plan - De volkerenmoord op de volkeren van Europa

 

[In Frankrijk,] heeft Michel Barnier, de keuze van president [Emmanuel] Macron als premier, een reputatie als hardliner op het gebied van immigratie. De richting in Frankrijk en Duitsland is dus duidelijk: op het gebied van migratie hebben beide landen genoeg van het liberale beleid dat hier nog steeds wordt voorgestaan door de Labourregering.

In de hele EU wint het idee om asielprocedures uit te besteden aan derde landen terrein. Italië’s Giorgia Meloni heeft een deal gesloten met Albanië, terwijl Denemarken ook van plan is om migranten naar Rwanda te sturen. Zweden heeft ondertussen decennia van poreuze grenzen ongedaan gemaakt: dit jaar zullen er meer migranten vertrekken dan aankomen.

Principe of politiek (of beide), de ommezwaai van Zweden is diepgaand. Denk maar aan de eerder genoemde immigratiepropaganda (hieronder) die de staatstelevisie van het land in de zeer recente geschiedenis heeft uitgezonden.

Dan is er die uitschieter, het Verenigd Koninkrijk, “met massale immigratie, zowel legaal als illegaal, nog steeds in volle gang,” aldus The Telegraph. De reden?

Britten beloonden hun linkse Labourpartij – immigrationistisch tot in de kern – met volledige macht in de recente verkiezingen.

Deze linkse immigratieverslaving is ook niet onbegrijpelijk. Andrew Neather van Labour, een voormalig adviseur van de Britse ex-premier Tony Blair, legde het in 2009 zelfs goed uit. De massale immigratie van de Derde Wereld naar het Verenigd Koninkrijk in de afgelopen 15 jaar, zo informeerde hij, was bedoeld om “rechts diversiteit in de neus te wrijven en hun argumenten achterhaald te maken.” Deze motivatie is ook werkzaam in de hele Westerse wereld.

 

Allemaal een grote oplichterij?

Toch zijn het niet alleen de rechtse™ AfD en haar co-ideologen die zich verzetten tegen migratie die de natie ten val brengt. Kijk maar eens naar de Jordaanse academicus Dr. Mudar Zahran, die zelf als asielzoeker in Groot-Brittannië woont. Als zelfbenoemde “orthodoxe moslim” is Zahran niettemin tegen massale migratie uit de Derde Wereld naar Europa. In 2015 pleitte hij er zelfs sterk voor (video hieronder) om de moslims die toen het continent overspoelden te deporteren.

Bovendien verklaarde Zahran dat de meeste Syriërs die bijna tien jaar geleden Europa binnenkwamen geen legitieme asielzoekers waren. Het waren eerder opportunisten en soms zelfs terroristen. En dit roept een belangrijk punt op. Aan de ene kant horen we al jaren – bijvoorbeeld van de beroemde psycholoog Steven Pinker – dat de wereld eigenlijk de veiligste en meest vreedzame in de geschiedenis is.

Toch wordt ons ook verteld dat legitieme vluchtelingen nu zo talrijk zijn dat we er miljoenen moeten verwelkomen.

Bovendien gaan moslimvluchtelingen niet naar rijke, dunbevolkte Arabische naties zoals Saoedi-Arabië, Qatar en de VAE. Hun geloofsgenoten willen hen niet.

In plaats daarvan moeten ze worden verscheept naar het hart van wat ooit het christendom was.

Is dit allemaal logisch?

Kijk eens naar onze situatie in de VS. Er is geen Pol Pot ten zuiden van onze grens die een derde van de bevolking van zijn land uitroeit; er is geen genocide zoals in Rwanda. Natuurlijk zijn de mensen in Latijns-Amerika armer dan in de VS, maar dat geldt voor de meeste landen. De wereld is altijd een harde wereld geweest. Toch kunnen we vandaag de dag iemand asiel verlenen omdat zijn land zijn “seksualiteit” niet zo goed accepteert als San Francisco.

Tot op zekere hoogte weerspiegelt dit de zwakte van het Westen, het softe idee dat getriggerde gevoelens een asielstatus rechtvaardigen. Maar meestal gaat het om het importeren van een buitenlands electoraal leger dat de klus zal klaren – links onaantastbare macht geven – wat inheemse westerlingen niet zullen doen.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/zich-realiserend-wat-massamigratie-kost-zegt-europa-eindelijk-nee/

 

Imam: ‘In Nederland zijn moslims de baas – als het je niet bevalt, vertrek je maar’ (Video)

  september 19, 2024   18              Foto Credit: Rairfoundation.com B roeder Rahide heeft een duidelijke boodschap voor zijn  TikTok ...