dinsdag 17 september 2024

Ze noemen het een pandemie. Het is dat niet

 

 Een werknemer toont een injectieflacon Pfizer-BioNTech Covid-19-vaccin bij aankomst van de eerste zending in Frankrijk in de centrale apotheek AP-HP aan de rand van Parijs op 26 december 2020. - Frankrijks eerste doses van het Pfizer-BioNTech-coronavirusvaccin werden begin 26 december 2020 geleverd aan de centrale apotheek van het Parijse ziekenhuis een AFP-journalist zag. Een gekoelde vrachtwagen bracht de ongeveer 19.500 doses van de Pfizer-fabriek in Puurs, Noordoost-België, naar Parijs, zei de APHP-ziekenhuisautoriteit van de hoofdstad, waarbij apotheekchef Franck Huet het een "historisch" moment in de pandemie noemde. (Foto door STEPHANE DE SAKUTIN / POOL / AFP)

Ze noemen het een pandemie. Het is dat niet    

door Bert Olivier 8 May 2021

Voor die mensen die zich nog steeds niet realiseren dat ze misleid worden over het coronavirus, sta me toe uw aandacht te vestigen op een paar onbetwistbare feiten, vooral omdat er een nogal onbekwame reactie is geweest op wat ik heb geschreven over de “pandemie ”. Ik zou er snel aan moeten toevoegen dat ik dit vermeende weerwoord als goed nieuws beschouw, want, zoals het gezegde onder geallieerde bombardementen tijdens de Tweede Wereldoorlog luidde, “Als je veel luchtafweergeschut begint te krijgen, weet je dat je op schema bent. ”

Dus als je kijkt naar enkele van de websites die de “pandemie ” volgen op verschillende niveaus — totale gevallen, totale sterfgevallen, sterfgevallen per miljoen van de bevolking enzovoort —, is het moeilijk om niet tot de conclusie te komen dat dit strikt genomen geen “pandemie ” is, als men oordeelt over het aantal dodelijke slachtoffers (ervan uitgaande dat deze allemaal rechtstreeks verband houden met Covid-19, wat naar mijn mening geen gerechtvaardigde veronderstelling is, maar ik zal er toch maar mee werken).

Kijk naar een van de bekendste websites hiervan, Worldometers, en je zult iets cruciaals opmerken. Negeer het aantal gevallen en zelfs het aantal doden; het belangrijkste item is Deaths 1M pop (sterfgevallen per een miljoen van de bevolking), met een totale wereldbevolking van meer dan 7,5 miljard mensen. Het cijfer is ook aangegeven voor elk land en op zichzelf interessant, maar het is het totale aantal doden per miljoen van de wereldbevolking dat het grootst is. Vandaag (5 mei) bedraagt het 416,1 doden per miljoen van de wereldbevolking.

Wiskundig gezien komt dat neer op 0,04161% van de mensen die zijn overleden (zogenaamd vanwege het virus) in verhouding tot de totale bevolking van alle landen samen. Anders gezegd, iets minder dan 99,9% van alle mensen niet is overleden, “vermoedelijk ” van deze gevreesde ziekte. In het licht van dit feit kies ik voor de in Zuid-Afrika geboren miljardair-ondernemer en onafhankelijke denker —, in tegenstelling tot de overgrote meerderheid van de mensen, die de neiging hebben te volgen wat de “-autoriteiten ” mechanisch vertellen — Elon Musk, waar hij zijn interviewer vertelt dat “rationaliteit op de achterbank ” staat wat betreft het coronavirus en vaccinaties, en dat “wat we hebben iets is met een zeer laag sterftecijfer en een hoge besmetting ”.


                   Video Link: https://youtu.be/V8xRPbYD8RY

Hij pleit ook tegen lockdowns en, in antwoord op haar vraag, of hij het vaccin zal nemen, zegt nadrukkelijk dat hij dat niet zou doen, omdat hij “geen risico loopt voor Covid ”. Wanneer ze bij hem aandringt op de veiligheid van zijn arbeiders bij SpaceX, vertelt hij haar eenvoudig dat zijn advies aan hen is om “thuis te blijven ” als ze zich zorgen maken.

Het relevante deel van het interview is waar hij haar correct laat weten dat Covid-19 “iets is met een zeer laag sterftecijfer en een hoge besmetting ”, wat — zoals iedereen kan zien op de Worldometer-website — is inderdaad het geval. En toch gaat de hysterie door. Ik vind het lachwekkend.

Musk is veel jonger dan ik, maar omdat ik altijd fit ben gebleven, vrees ik niet dat het virus — de kans om te sterven op onze wegen of bij een criminele aanval veel groter is. Maar als dit advies van een vrijdenkende persoon niet genoeg is omdat je wordt verteld dat hij geen medisch expert is, dan is hier wat advies van iemand die zo'n autoriteit is — een van de velen die zich hebben uitgesproken, maar gecensureerd omdat de “autoriteiten ” niet willen dat u alternatieve meningen hoort over de “pandemie ”. 

Hier is de medische autoriteit, Dr Roger Hodkinson, onlangs het Covid-19-probleem aangepakt. Je zult merken dat hij geen leek is; hij begrijpt zijn vakgebied en maakt zich geen zorgen over het feit dat hij, als ervaren arts en leider, de Covid-19-respons als onzinnig beschouwt op alle niveaus van de implementatie ervan. Bovendien is hij geen stem die huilt in de wildernis; hij is een van de duizenden professionele stemmen tegen de lockdowns en experimentele vaccins.

De Britse overheidssite bevat wekelijkse samenvattingen over “gele kaartrapportage ” met betrekking tot bijwerkingen van vaccins. Er is ook de (naar mijn mening verontrustende) lijst met bijwerkingen naar het Pfizer-vaccin (u kunt ook op een van de andere klikken, zoals Astra-Zeneca).

Het is zo, zoals iemand me eraan zal herinneren, dat er een verschil is tussen een gele kaart (zoals bij voetbal) en een rode kaart. De eerste is slechts een waarschuwing, de tweede een straf. Daarom is de gele kaart die melding maakt van bijwerkingen van de vaccins een indicatie of waarschuwingsteken dat deze bijwerkingen — sommige zeer ernstig — mogelijk het gevolg kunnen zijn van het ontvangen van de vaccins. Zoals het gezegde luidt, is correlatie geen oorzakelijk verband. Tegelijkertijd zou elke redelijk persoon waarschijnlijk toegeven dat het hoogst onwaarschijnlijk zou zijn dat al deze bijwerkingen andere oorzaken zouden hebben als ze zich onmiddellijk na de ontvangst van het vaccin zouden voordoen.

Het belangrijkste is het volgende met betrekking tot wat de processen van Neurenberg 2 worden genoemd, waarbij de advocaten die de class action-zaak leiden tegen de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) en andere partijen verklaren:

Een team van meer dan 1000 advocaten en meer dan 10.000 medische experts onder leiding van Dr. Reiner Fuellmich is een gerechtelijke procedure gestart tegen de CDC, WHO en de Davos Group wegens misdaden tegen de menselijkheid.

Fuellmich en zijn team presenteren de defecte PCR-test en de opdracht voor artsen om comorbiditeitsdood als een Covid-dood als fraude te bestempelen. De PCR-test is nooit ontworpen om ziekteverwekkers te detecteren en is 100% defect bij 35 cycli. Alle PCR-tests onder toezicht van de CDC zijn ingesteld op 37 tot 45 cycli. De CDC geeft toe dat tests gedurende 28 cycli niet toelaatbaar zijn voor een positief betrouwbaar resultaat. Dit alleen al maakt meer dan 90% van de vermeende Covid-gevallen / ”-infecties ” ongeldig, gevolgd door het gebruik van deze foutieve test.

“Naast de gebrekkige tests en frauduleuze overlijdensakten, is het ‘experimentele ’ vaccin zelf in strijd met artikel 32 van het Verdrag van Genève. Krachtens artikel 32 van het Verdrag van Genève van 1949 zijn verminking van ‘en medische of wetenschappelijke experimenten die niet nodig zijn voor de medische behandeling van een beschermde persoon ’ verboden. Volgens artikel 147 is het uitvoeren van biologische experimenten met beschermde personen een ernstige schending van het verdrag.

“Het experimentele ‘’ -vaccin is in strijd met alle 10 van de Neurenberg-codes die de doodstraf dragen voor degenen die deze internationale wetten willen overtreden. ”

Onnodig te benadrukken dat dit de ernst onderstreept van een situatie waarin mensen mechanisch gehoorzamen aan de bevelen van regeringen die de handlangers zijn van deze partijen die worden vervolgd door de betrokken internationale groep advocaten. Het is vermeldenswaard dat hun zaak is gebaseerd op solide bewijs dat is verkregen in de loop van ongeveer negen maanden ’ -onderzoeken, en dat ze iedereen waarschuwen die probeert de informatie die ze posten te verwijderen dat dergelijke partijen als medeplichtigen zouden worden beschouwd in de “misdaden tegen de menselijkheid ”.

Als je kijkt naar het aantal betrokken advocaten en medische experts, moet het duidelijk zijn dat dit geen storm in een theekopje is en dat elke poging om informatie die erop betrekking heeft te censureren zelf het voorwerp kan worden van internationale geschillen.

Als coda beschouw ik dit, voordat ik mijn zaak laat rusten, als de laatste spijker in de vaccins ’ kist wat betreft hun veronderstelde effectiviteit: de Seychellen, de plaats met het hoogste wereldwijde vaccinatiegraad — 70% — heeft nu ook de hoogste Covid-piek.

https://thoughtleader.co.za/they-call-it-a-pandemic-it-isnt/

Imam: ‘In Nederland zijn moslims de baas – als het je niet bevalt, vertrek je maar’ (Video)

  september 19, 2024   18              Foto Credit: Rairfoundation.com B roeder Rahide heeft een duidelijke boodschap voor zijn  TikTok ...