dinsdag 17 september 2024

Videobeelden suggereren dat Haïtiaanse migranten echt lokale katten (en mogelijk andere dieren) eten in Springfield, Ohio

 september 16, 2024   8

     Pixabay

De inwoners van Springfield, Ohio, zijn woedend over de overname van hun stad door illegale migranten uit Haïti.

De mainstream media, inclusief ABC News die verslag deed van het recente Trump-Kamala debat, beweert dat alles prima is in Springfield, maar de mensen die er wonen zeggen iets anders, schrijft Ethan Huff.

“Zwaai niet naar me jij zielige, ******* zandaap,” riep een man uit de buurt uit nadat een Haïtiaanse migrant naar hem zwaaide tijdens een interview met Benny Johnson, die naar Springfield afreisde om met eigen ogen te zien wat de waarheid is.

Een andere persoon, een vrouw, zegt dat een groep Haïtianen in een wit busje “door de buurt reed om katten te verzamelen” om te eten, “ze te villen en op te eten.”

“Naar mijn mening zijn ze waardeloos,” zei een andere inwoner over de Haïtiaanse migranten.

Al deze haat en woede komen voort uit wat volgens de onafhankelijke media een invasie is van ongeveer 20.000 Haïtiaanse migranten in Springfield in de afgelopen jaren. Vice-president Kamala Harris was in deze periode “border czar” en zat dus de vernietiging van Springfield voor.

De video hieronder, die bijna een half uur duurt, bevat talloze getuigenissen van inwoners van Springfield over wat er met hun stad is gebeurd sinds de komst van de Haïtiaanse migranten:

Biden-regime geeft geld van Amerikaanse belastingbetaler aan illegale migranten

Hoe kunnen deze illegale migranten uit Haïti hun invasie in Springfield betalen? Het antwoord is simpel: Amerikaans belastinggeld van het Biden-regime.

“Ze krijgen hulp van de overheid, zelfs de geldkaarten,” vertelde een inwoner van Springfield aan de onafhankelijke media. “Ze noemen ze de ‘magische geldkaarten’ omdat ze nooit opraken.

“Iedereen wil hier een rassenkwestie van maken – het is geen rassenkwestie,” zei een andere inwoner van Springfield. “Het is cultuur, het is verantwoordelijkheid en het is respect.”

Een lokale veteraan vertelde de onafhankelijke media dat de Haïtiaanse migranten hem in de weg zitten bij het ontvangen van zijn uitkeringen, omdat ze vooraan in de rij worden gezet voor hun magische geldkaarten.

“Ik word gek,” zei een verontruste vrouw uit Springfield over de situatie.

Tijdens het recente presidentiële debat sprak Donald Trump over de problemen in Springfield. Terwijl hij sprak, was Kakelende Kamala te zien in het splitscreen, lachend als een hyena, alsof Trump niet goed bij zijn hoofd was.

“Ze eten de honden op, de mensen die binnenkwamen,” zei Trump tegen het publiek (zie punt 1:10 in de bovenstaande video). “Ze eten de katten op. Ze eten, ze eten de huisdieren.”

Benny Johnsons bezoek aan Springfield, dat volledig is gedocumenteerd in de bovenstaande video, is een echte eye-opener. Het vertelt zijn verhaal over een stad die wordt geteisterd door illegale vreemdelingen dat de mainstream media niet alleen weigeren te vertellen, maar ook beweren dat het niet echt gebeurt.

De volgende video vertelt ook een ander verhaal over het illegalenprobleem in New York City, waar migranten zeven maanden lang gratis in plaatselijke hotels mogen verblijven:

Illegale immigratie vernietigt het weefsel van Amerika.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws.

Imam: ‘In Nederland zijn moslims de baas – als het je niet bevalt, vertrek je maar’ (Video)

  september 19, 2024   18              Foto Credit: Rairfoundation.com B roeder Rahide heeft een duidelijke boodschap voor zijn  TikTok ...