Gevaccineerden krijgen plotseling te maken met agressieve vormen van kanker
Sommige mensen krijgen na de coronaprik plotseling een agressieve vorm van kanker. Het lijkt erop dat het vaccin kanker doet ontwaken, schrijft Chris Woollams van de website Canceractive.
Hij noemt als voorbeeld een patiënt met darmkanker die al vier jaar kankervrij was. Nu is de ziekte terug en zit de kanker zelfs in zijn lymfeklieren. De man had een opgezwollen lymfeklier in zijn nek. Hij kreeg in het ziekenhuis de vraag of hij recentelijk iets ongewoons had gedaan. De man antwoordde dat hij de eerste dosis van het Pfizer-vaccin had gehaald. De verpleegkundige wilde het er verder niet over hebben.
Er meldde zich nog een man bij Woollams bij wie de ziekte in eerste instantie onder controle was. Plotseling gedroeg de kanker zich agressief. “Heb je toevallig het coronavaccin gekregen?” vroeg hij aan de man. “Ja, de oncoloog stond erop.”
Hoe mRNA kanker kan bevorderen
Woollams interviewde ook dr. Dana Flavin, die hetzelfde zag in haar omgeving: agressieve kankers na de coronaprik. Joseph Mercola interviewde daarnaast de hoofdverpleegster van een kankerafdeling en zij zag precies hetzelfde.
Onderzoekers hebben ontdekt dat mRNA tumoronderdrukkende eiwitten kan uitschakelen en op deze manier kanker kan bevorderen, schrijft Woollams.
Immuunsysteem versterken
Oncologen raden patiënten met een verzwakt immuunsysteem aan om een vaccin te nemen. “Maar als je een verzwakt immuunsysteem hebt, hoe ga je dan veel antilichamen aanmaken tegen corona?” vraagt hij.
Woollams, een voormalige biochemicus van de Oxford-universiteit die zich heeft gespecialiseerd in kanker en virologie, helpt kankerpatiënten juist om hun immuunsysteem te versterken. Dat doet hij met behulp van goed voedsel, veel vezels, goede bacteriën, vitamine D, zink en butyraat om de vitamine D te activeren.
[Canceractive]Wijkverpleegkundige Elke trekt aan de bel: fors meer valincidenten en toename in hartklachten sinds de prikken
Wijkverpleegkundige Elke ziet sinds de prikken fors meer valincidenten. Bij één cliënt zijn dat vijf keer meer valpartijen in de drie maanden na de prik. “En dan is het jaar nog niet om,” schrijft Elke in een ervaringsverhaal dat is gepubliceerd door Zorgmedewerkers Verenigd, een groep verpleegkundigen en verzorgenden uit diverse sectoren van de gezondheidszorg.
Ook lopen veel cliënten moeilijker na de prik. Twee van hen moesten zelfs in het ziekenhuis worden opgenomen. Toen de familie zei dat het door de prik kwam, werd het in het ziekenhuis weggewuifd.
Alarmbellen
Eén cliënt heeft een onverklaarbare achteruitgang van de lever, een andere cliënt kan niets meer eten en heeft aanvallen van beven gehad en ook hebben diverse cliënten zere benen.
“Bij mij gaan alle alarmbellen af als ze zeggen dat ze de laatste maanden slechter zijn geworden,” aldus de verpleegkundige, die al 10 jaar in het vak zit. “Ik herken ook een toename in hartklachten, buikklachten en verhoogde ontstekingswaarden zonder duidelijke oorzaak.”
Met angst en beven
Elke doet daarnaast een boekje open over cliënten die corona hebben gehad. Het ging om twee kwetsbare patiënten met veel onderliggend lijden. “Ze zijn er goed doorgekomen, één cliënt was er zelfs niet ziek van,” zegt de wijkverpleegkundige, die met angst en beven uitkijkt naar het moment dat ze worden opgeroepen voor een volgende prik.
Door ervaringsverhalen te delen, wil Zorgmedewerkers Verenigd aandacht vragen voor de nevenschade die ontstaat in de fysieke en mentale gezondheid.
[Zorgmedewerkers Verenigd]