vrijdag 3 december 2021

Opschudding over griepprik voor alle kinderen: ‘Zijn we met z’n allen helemaal gek geworden?’

 kinderen

Foto: Navy Medicine CC0

Opschudding over griepprik voor alle kinderen: ‘Zijn we met z’n allen helemaal gek geworden?’

Kinderen vaccineren tegen de griep kan helpen om de zorg te ontlasten als er naast een coronagolf ook een zware griepepidemie komt, schrijft De Telegraaf. In Engeland worden kinderen al ingeënt tegen de griep en vandaag wordt in Nederland gepraat over deze ‘Engelse methode’.

Het bericht zorgt voor veel ophef op social media. “Weerzinwekkend. Eerst mocht je corona niet met griep vergelijken en nu gaan we alle kinderen een griepprik geven om de zorg te ontlasten. Bureaucratische angsthazen versus gezond verstand en natuurlijk immuniteit,” zegt Kamerlid Wybren van Haga.

Jan Roos haakt hierop in: “Even wachten. Dus corona vergelijken met een zware griep is not done. Maar nu gaan ze zware griep met corona vergelijken.”

Ooit bestreden we griep met kippensoep in plaats van met communisme

“Nog even en kinderen worden zonder immuunsysteem geboren,” merkt columnist Marianne Zwagerman op. Huisarts Els van Veen reageert: “Aldus propagandakrant De Telegraaf. Kinderen inenten tegen ‘de griep’. Alsof er niet legio virussen zijn. Alsof het menselijk immuunsysteem daar niet prima raad mee weet. Maar ja, de prikken zijn natuurlijk al ingekocht.”

Ooit bestreden we griep met kippensoep in plaats van met communisme,” stelt publiciste Fiona Zwart. BBB-voorvrouw Caroline van der Plas voegt toe: “Zullen we gewoon flink investeren in de zorg? Misschien is dat een beter idee.”

Straks ook een groen vinkje voor de kinderopvang?

“Het vertrouwen in vaccinaties heeft nog niet genoeg schade opgelopen. Straks ook een groen vinkje voor de kinderopvang? Voor de lagere school? Alles is mogelijk met deze losgeslagen idioten van het OMT,” fulmineert neuroloog Jan Bonte.

Renaatje twittert: “Zijn we met z’n allen nu helemaal gek geworden?”


kinderen
Foto: 14-jarige krijgt coronavaccin (Navy Medicine CC0)

Doof, blind, dood: eerste cijfers over prikbijwerkingen bij kinderen

De coronaprikken brengen niet alleen schade toe aan volwassenen, maar ook aan kinderen. Dr. Jane Ruby heeft zich verdiept in de cijfers over bijwerkingen en zei in de Stew Peters Show dat in de Verenigde Staten 73 kinderen van zes tot 17 jaar oud permanent blind zijn geraakt en 48 kinderen in dezelfde leeftijdscategorie permanent doof zijn geworden.

Daarnaast heeft de Universiteit van Californië – Davis onderzoek gedaan naar hartproblemen bij 12- tot 17-jarigen. Het onderzoek, waarbij specifiek is gekeken naar myocarditis, laat zien dat dergelijke problemen zich vooral voordoen na de tweede prik.

Vier keer meer kans

Over de ernst en langetermijnschade is helemaal niets bekend, benadrukte Ruby, die aan de bel trekt over de bijwerkingen. Ze voegde toe dat er inmiddels 14 kinderen zijn overleden na vaccinatie.

Een kind heeft vier keer meer kans om ernstige hartproblemen te krijgen na vaccinatie dan in het ziekenhuis te belanden of te sterven als gevolg van corona, voegde presentator Stew Peters toe.

Dit moet worden stilgelegd

“Het gaat niet langer om gezondheid,” reageerde dr. Ruby. “Ik denk dat we dat allemaal weten. Dit moet worden stilgelegd. We moeten een manier vinden om dit te stoppen. Ouders, word wakker.”

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...