vrijdag 3 december 2021

De eerste documenten over het Pfizer-vaccin zijn op last van de rechter vrijgegeven en het ziet er niet goed uit voor Pfizer

 pfizer

Foto: Prefeitura Campinas CC0

De eerste documenten over het Pfizer-vaccin zijn op last van de rechter vrijgegeven, dit staat er in

De openbaring van de gegevens over het coronavaccin van Pfizer door de Amerikaanse medicijnautoriteit FDA gaat tergend langzaam. Naar verwachting zullen alle 329.000 pagina’s pas in 2076 zijn vrijgegeven. Een rechter heeft bepaald dat de stukken geopenbaard moeten worden.

De eerste ‘vertrouwelijke’ documenten zijn nu naar buiten gebracht en het ziet er niet goed uit voor Pfizer. Kyle Becker (ex-Fox News) laat weten dat deze eerste documenten betrekking hebben op 42.086 meldingen van bijwerkingen, 158.893 in totaal. Meer dan 25.000 van die bijwerkingen zijn aandoeningen aan het zenuwstelsel. In 1223 gevallen gaat het om overlijdens.


“Geen wonder dat ze niet alle gegevens willen vrijgeven!” twittert arts Patrick Phillips.

In de wereldwijde database OpenVAERS zijn sinds het begin van de prikcampagne 913.000 meldingen van bijwerkingen opgenomen, waaronder bijna 20.000 sterfgevallen. En dat zijn alleen de gevallen die gemeld zijn.

Twitter heeft het account van Gal Shalev, die informatie over de Pfizer-documenten naar buiten bracht, geschorst.


[Zero Hedge]

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...