vrijdag 3 december 2021

‘Klokkenluider Andreas Noack vermoord na onthullingen over grafeenoxide in coronaprik’ / Wat is er gebeurd met Brandy Vaughan?

 noack

Foto: Andreas Noack (Videostill YouTube/Ursprunc- Dr.Andreas Noack LiveStream via Kanalinfo)

‘Klokkenluider Andreas Noack vermoord na onthullingen over grafeenoxide in coronaprik’

De politie deed vorig jaar november een inval bij dr. Andreas Noack. Dat gebeurde tijdens een livestream. Zijn deur werd ingebeukt, waarna agenten al schreeuwend naar binnen stormden. Een agent met een automatisch wapen gebood de Duitse chemicus en ingenieur op de grond te gaan liggen. Vervolgens verschenen er nog twee agenten in beeld. Eén van hen beëindigde de livestream.

Noack, die zich geregeld kritisch uitsprak over de vaccins en lockdowns, publiceerde afgelopen week, op 23 november, een video over grafeenoxide in de coronaprik, vertelt commentator en politicus DeAnna Lorraine in de Stew Peters Show.

Viraal

De video, waarin de klokkenluider uitlegt dat grafeenoxide piepkleine mesjes vormt, ging viraal. Zijn zwangere vrouw maakte afgelopen weekend, op 27 november, een video waarin ze zegt dat Noack is aangevallen en gedood.

De vraag is nu wie hierna aan de beurt is, zegt Lorraine. “En hoe kunnen we onszelf beschermen?” Eind vorig jaar overleed de prominente vaccinatiecriticus Brandy Vaughan, die werkzaam was voor farmareus Merck.

Kwade opzet

“Als ik ooit dood gevonden wordt, dan is er kwade opzet in het spel geweest,” schreef Vaughan meer dan eens op social media. In haar laatste bericht op Instagram waarschuwde ze voor de gevaren van de griepprik.

“Dit is gestoord,” aldus Lorraine. Ze laat weten de zaak op de voet te volgen.



vaughan
Foto: Facebook/Brandy Vaughan

Prominente vaccinatiecriticus dood gevonden. Wat is er gebeurd met Brandy Vaughan?

De bekende anti-vaccinatie-activist Brandy Vaughan is overleden, zo blijkt uit berichten die vrienden van haar op internet hebben gezet. Vaughan werkte als verkoopvertegenwoordiger voor farmareus Merck. Ze zag het als haar missie om mensen op de hoogte te brengen van de gevaren van medicijnen en vaccins.

Ze zei dat de farmaceutische industrie mensen ziek maakt om daar vervolgens geld aan te verdienen. Verder deed ze onderzoek naar vaccins en ontdekte ze dat ze gevaarlijke stoffen bevatten die het lichaam beschadigen.

Het is nog niet duidelijk waaraan Vaughan is overleden. Ondertussen stromen de steunbetuigingen binnen. “Bedankt dat je het hebt opgenomen tegen Big Pharma!” zei iemand. “Deze vrouw zette haar leven op het spel om de waarheid te verspreiden,” schreef een ander. Op Facebook schreef Vaughan eerder dat ze nog nooit heeft gedacht aan zelfmoord en dat ze haar zoontje nooit alleen zou achterlaten.

Kwade opzet

Haar collega en goede vriendin Erin Elizabeth van Health Nut News schreef op Twitter dat Brandy is gevonden door haar zoontje. “Als ik ooit dood gevonden wordt, dan is er kwade opzet in het spel geweest,” schreef ze meer dan eens op social media.


In haar laatste bericht op Instagram waarschuwde Vaughan voor de gevaren van de griepprik. Ze plaatste het bericht twee dagen voor haar dood.

[Heavy]

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...