vrijdag 28 januari 2022

Waarom demoniseren we snottebellen, maar normaliseren we myocarditis en hartaanvallen?

myocarditis

Foto: Peter McCullough (Videostill United States Senate)

Waarom demoniseren we snottebellen, maar normaliseren we myocarditis en hartaanvallen?

Het is glashelder dat coronavaccins myocarditis, een hartontsteking, veroorzaken, zei internist en cardioloog Peter McCullough maandag tijdens een paneldiscussie in de Amerikaanse Senaat. Hij verwees naar een paper dat onomstotelijk aantoont dat de vaccins myocarditis veroorzaken.

De Amerikaanse medicijnwaakhond FDA geeft aan dat de vaccins van Pfizer en Moderna myocarditis veroorzaken. Er zijn inmiddels 200 papers over uitgebracht, waaruit blijkt dat het aantal gevallen veel hoger ligt dan het CDC, het Amerikaanse RIVM, ooit had gedacht, zei McCullough.

21.000 gevallen

De meeste gevallen doen zich voor in de leeftijdscategorie 18-24 jaar. Voor deze groep zijn de risico’s van de vaccins veel groter dan de risico’s van corona, benadrukte de arts. Hij voegde toe dat er inmiddels ook mensen zijn overleden aan deze aandoening. In de zaal zat de vader van een jongen die eraan is gestorven.

“Eén sterfgeval is er één te veel,” sprak McCullough geëmotioneerd. “Er zijn in de Verenigde Staten 21.000 gevallen van myocarditis geverifieerd door het CDC.”

In geen enkel geval

Jonge mensen zouden in geen enkel geval één van deze vaccins moeten krijgen, laat staan onder druk worden gezet om een vaccin te krijgen, zei hij.

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...