vrijdag 28 januari 2022

Moet Uttar Pradesh (India) een voorbeeld voor de wereld zijn?

Moet Uttar Pradesh een voorbeeld voor de wereld zijn?

geplaatst op 10 december 2021door covexit


Hier is een Tweet die ik zojuist heb geschreven, die wat aandacht lijkt te krijgen.

“Uttar Pradesh bevolking: 231 miljoen inwoners; C19 actieve gevallen: 134! Jongens, dit is 0.000058% van de bevolking! Kan de wereld alstublieft de Uttar Pradesh-aanpak herhalen? (let op: volledig geprikt: ongeveer 20%)”

Is het niet verbazingwekkend dat het mogelijk is om een ​​zeer plausibele oplossing voor de C19-crisis te verkondigen in een tweet van minder dan 280 tekens?

Merk op dat de inhoud van het gelinkte artikel van weinig belang is, behalve de vermelding van de 134 actieve gevallen.


Interessant is dat iemand de naam van het medicijn Ivermectin noemde in een opmerking op de Tweet. Dit was niet alleen aanleiding om die opmerking niet te delen, maar nodigde ook lezers uit voor het officiĆ«le standpunt van de WHO, tegen hydroxychloroquine en ivermectine (beide gebruikt in India) en met een gekwalificeerde goedkeuring van remdesivir (ook gebruikt in India, in ziekenhuisomgevingen), zelfs als het officiĆ«le standpunt van de WHO met betrekking tot dat medicijn een afwijzing is.


https://covexit.com/should-uttar-pradesh-be-an-example-to-the-world/ 


-------  



Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...