vrijdag 28 januari 2022

“Coronapas niet langer nodig”: zelfs virologen pleiten voor afschaffing

 


    Illustratiebeeld. Het Covid Safe Ticket. © Photo News

“Het Covid Safe Ticket heeft zijn tijd gehad. En als iets niet meer nodig is, moet het afgeschaft worden.” Het CST stoot op steeds meer weerstand. Maar heeft het ergens nog nut? Data-expert Joris Vaesen en virologen Zeger Debyser (KU Leuven) en Steven Callens (UZ Gent) laten hun licht schijnen.

Esther De Leebeeck 28-01-22, 06:00 Laatste update: 10:46

------------------

NVDR.:  We weten dit natuurlijk al meer dan een jaar… maar goed eindelijk durft men tegen het medisch-farmaceutisch narratief in te gaan.  Het heeft even geduurd (eerst Big Farma miljoenen/jarden winst laten maken met een niet werkzame gen-therapie en nu dat de buit binnen is …)  Maar dus beter laat dan nooit!

Wil iemand dit a.u.b. ook eens uitleggen aan verdeeldheidszaaier/emmerdeur van de bevolking Frank Vanden Broecke en zijn puppy van Vooruit

------------


van der staaij
Foto: Kees van der Staaij (Videostill Tweede Kamer der Staten-Generaal CC BY-NC-ND 2.0)

Kees van der Staaij (Kamer Nederland): ‘We moeten zo snel mogelijk van de coronapas af!’

We moeten zo snel mogelijk van de coronapas af, zei SGP-fractievoorzitter Kees van der Staaij woensdag tijdens het coronadebat.

Ook de sectoren die nu open zijn gegaan – de horeca en de cultuursector – hebben daar immers nog steeds mee te maken. Wij moeten het niet normaal vinden dat een opening van de horeca direct gekoppeld is aan het handhaven van de coronapas, zei Van der Staaij.

Er ligt een enorm kritisch rapport over de zeer beperkte effectiviteit van de coronapas, ook met 3G. Als het effect daarvan zo beperkt is en de situatie zo is als die nu is, dan is de argumentatie ‘alle beetjes helpen’ te mager. Daarom willen we dat die coronapas zo snel mogelijk van tafel gaat, voegde hij toe.

Daar moeten wij vanaf

“Mede namens het lid Omtzigt zou ik het verzoek willen doen om het wetsvoorstel om 2G in te voeren, in te trekken en toe te voegen aan de lijst met wetsvoorstellen waarover het kabinet zegt: daar moeten wij vanaf; die willen wij niet langer verdedigen,” zei Van der Staaij.

“Dat zou in de praktijk ook veel lucht kunnen geven aan mensen die dat nu als een zwaard van Damocles boven het hoofd zien hangen,” zei hij.


Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...