donderdag 18 januari 2024

Wel vreemd dat klimaatvoorspellingen nooit uitkomen

 

 moeder wat is het koud  Alle klimaatmaatregelen die ons worden opgedrongen zijn gebaseerd op voorspelde doemscenario’s.

Misschien als mensen doorkrijgen dat ze keer op keer leugens krijgen voorgeschoteld dat er dan iets verandert.


Er zijn twee dingen die over het algemeen heel goed te verkopen zijn.

Die twee dingen zijn hoop en angst.

Voor wat betreft het verkopen van de grootste zwendel uit de menselijke geschiedenis, de klimaatzwendel, heeft men gekozen voor angst.

Systematisch is de bevolking de afgelopen decennia bang gemaakt door de MSM en daarnaast door een aantal zakkenvullende charlatans die in opdracht van hun meesters de geesten rijp moesten maken voor de komende slavernij.

Klimaatmaatregelen zijn niets anders dan het wegnemen van alle menselijke vrijheden in naam van het klimaat zodat er straks een New World Order ontstaat. Een maatschappij zoals men die nu kent in China met overal camera’s en een bijbehorend social credit system.

Eén van de meest bekende oplichters is Al Gore die bijna 20 jaar geleden heel veel angst wist te zaaien met zijn 'An Inconvenient Truth'.

Het probleem met dit soort angstaanjagende voorspellingen is dat ze zijn gebaseerd op niet werkende computermodellen en derhalve ook nooit uitkomen.
Al Gore heeft ook de basis gelegd voor het inmiddels (helaas) afgrijselijk besmette woord 'duurzaam' en de vele miljarden euro’s die er in deze industrietak worden verdiend met daarnaast de burger die steeds meer belasting gaat betalen om mee te helpen de planeet “te redden”.



Dat de dochter van Al Gore, Karena, trouwde met Andrew Schiff, de achterkleinzoon van Jacob Schiff, berust op louter toeval.

Over deze Jacob Schiff schrijft Veterans Today het volgende:

When our research teams, tracing the real financing of Hitler, got behind the screen, got behind the Bush and Rockefeller and Harriman cash that financed Nazi Germany, we found one man above all others, Jacob Schiff.

En zo is het cirkeltje weer rond en daarmee ook weer het verband gelegd met de beruchte 2030Agenda en de komende wereldregering, gevestigd in Jeruzalem.

Vorige week wist de MSM triomfantelijk te verkondigen dat vorig jaar het warmste jaar ooit was.

 warmste jaar ooit

Natuurlijk is dat flauwe kul, want het afgelopen jaar zijn de MSM keer op keer betrapt bij het verspreiden van temperatuurleugens.

Daarnaast was het in de Middeleeuwen vele malen warmer dan het nu is op aarde, hetgeen aantoont dat temperatuurfluctuaties niets met de acties van de mens te maken hebben en dat is pas een ongemakkelijke waarheid.

Daarnaast komt bovenstaande MSM propaganda hard aan in de V.S. waar op dit moment 146 miljoen te maken hebben met extreme kou en gevaarlijke condities.

 warmste jaar ooit

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...