donderdag 18 januari 2024

Donald Trump belooft geen CBDC toe te zullen staan

 

 Donald Trump, weer president?  Het leven met Donald Trump is nooit saai en ook deze keer komt hij met een schokkende belofte.

Een belofte die, als hij het echt meent, hem wel eens letterlijk de kop zou kunnen kosten.


Er is op dit moment al heel veel ophef over de komst van de CBDC. De digitale munt die volledig te programmeren is door instanties en die van mensen niets anders maakt dan slaven.


Het is het ultieme controlemiddel en onmisbaar als je echt een wereldstaat wilt creëren waarbij burgers kunnen worden gecontroleerd bij alles wat ze doen.

De CBDC trein lijkt dan ook bijna niet te stoppen want  want volgens gegevens van de Atlantic Council CBDC Tracker zijn 130 landen - die meer dan 98% van het wereldwijde bruto binnenlands product vertegenwoordigen - CBDC's aan het onderzoeken of ontwikkelen, wat een buitensporige stijging betekent ten opzichte van slechts een paar jaar geleden.

En dan opeens komt daar een Donald Trump die plechtig belooft dat hij als president nooit zal toestaan dat die CBDC er ook daadwerkelijk komt.

"Dit zou een gevaarlijke bedreiging voor de vrijheid zijn – en ik zal voorkomen dat het naar Amerika komt. We gaan ook sterke beveiligingen invoeren om te voorkomen dat banken en toezichthouders proberen uw bankrekening te sluiten vanwege uw politieke overtuigingen. Dat zal nooit gebeuren zolang ik uw president ben", zei Trump tegen een menigte in Portsmouth,
We weten dat Donald Trump één van de meest trouwe dienaren van de duistere machten in de achtergrond is en daarom zijn deze opmerkingen zeer opmerkelijk.

Is het verkiezingsretoriek en draait hij als een blad aan de boom als hij eenmaal is gekozen als president?

Of heeft ook deze man eindelijk het licht gezien en in dat geval zal hij goed als zeker een tweede JFK worden.

De tijd zal het leren, maar voorlopig heeft hij die belofte wel gedaan.

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...