dinsdag 7 mei 2024

Dmitry Medvedev – Dit wordt een wereldwijde catastrofe

mei 7, 2024   12

   The Presidential Press and Information Office / attribute www.kremlin.ru. / Wikimedia / (CC BY 3.0 DEED)

Het koor van onverantwoordelijke klootzakken onder de Westerse elites die oproepen om hun troepen naar het niet-bestaande land te sturen, breidt zich uit. Het omvat nu ook leden van het Amerikaanse Congres, de Franse en Britse regering en enkele gekken uit de Baltische staten en Polen. Ze roepen ook op tot actief gebruik van hun raketwapens, die eerder aan banderovtsy werden geleverd tegen het hele Russische grondgebied.

En het is niet de lente verergering, maar cynische berekening van politiek dividend. Er is een soort totale degradatie van de Westerse heersende klasse aan de gang. Deze klasse wil echt geen logische verbanden leggen tussen elementaire punten. Het sturen van hun troepen naar het grondgebied van f. Oekraïne zal betekenen dat hun landen rechtstreeks betrokken raken bij een oorlog, en wij zullen daarop moeten reageren. En helaas niet binnen de grenzen van de f. Oekraïne.

In dat geval zal geen van hen zich kunnen verschuilen op Capitol Hill, in het Elysee-paleis of in Downing Street, 10. Het zal een wereldwijde catastrofe zijn.

Dit is iets wat Kennedy en Chroesjtsjov meer dan 60 jaar geleden al begrepen; en iets wat de huidige infantiele debielen aan de macht in het Westen niet willen begrijpen.

En daarom is de Generale Staf vandaag begonnen met de voorbereidingen voor de militaire oefening die oefeningen omvat om niet-strategische kernwapens voor te bereiden en te gebruiken.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/dmitry-medvedev-dit-wordt-een-wereldwijde-catastrofe/

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...