maandag 17 januari 2022

Volledig gevaccineerd zijn superspreiders van COVID-virus toont Ontario-gegevens

 Volledig gevaccineerd zijn superspreiders van COVID-virus toont Ontario-gegevens

January 9, 2022

In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, bestaat een aanzienlijk deel van de ziekenhuisopnames in Ontario uit volledig gevaccineerde personen. De statistieken trekken duidelijk de grens tussen feit en fictief construct door te klagen over de volledig gevaccineerde personen als "super-spreaders" van het virus.


De meeste mensen in ziekenhuizen die lijden aan COVID-19 werden 'volledig gevaccineerd', volgens openbaar toegankelijke statistieken van de regering van Ontario.

Volgens de informatie lijken er 1.327 "Volledig gevaccineerde gevallen" te zijn in ziekenhuizen vanaf 7 januari, in tegenstelling tot slechts 441 “Ongevaccineerde gevallen.'Er waren 100 patiënten in het ziekenhuis voor' gedeeltelijk gevaccineerde gevallen."

Er zijn 119 'niet-gevaccineerde gevallen', 17 'gedeeltelijk gevaccineerde gevallen' en 106 'volledig gevaccineerde gevallen' op de ICU van Ontario

Het grote aantal patiënten dat positief screende op COVID in Ontario is afkomstig van "volledig gevaccineerde" personen, volgens de gegevens.

Op 7 januari registreerde de provincie 9.515 gevallen onder "volledig gevaccineerde" burgers, tegen 1.543 gevallen onder degenen die niet waren gevaccineerd. Bij degenen die 'gedeeltelijk zijn gevaccineerd' waren er 375 gevallen.

Volgens statistieken van Alberta en Quebec, de meerderheid van de personen in ziekenhuizen als gevolg van COVID is ook “volledig gevaccineerd."

De administratie van Alberta meldt 258 patiënten in het ziekenhuis vanwege COVID die een "volledig" immunisatierecord hebben, 19 personen met een "gedeeltelijke" vaccinstatus en 221 mensen die "niet zijn gevaccineerd"."

COVID is gekoppeld aan 1.948 "volledig gevaccineerde" patiënten in ziekenhuizen in Quebec. In ziekenhuizen waren er als gevolg van COVID 1.046 "niet-gevaccineerde" patiënten en 78 "gedeeltelijk gevaccineerde" mensen.

De overweldigende hoeveelheid nieuwe COVID-koffers in alle Canadese provincies zit allemaal in de volledig gevaccineerde.

Ondanks de lof van de Canadese regering voor de werkzaamheid van de COVID-vaccinaties, onderzoeken zelden hebben aangetoond dat ze infectie of overdracht voorkomen. Ze garanderen niet eens dat ze ziekenhuisopname verminderen; in plaats daarvan evalueren ze de prestaties door ernstige COVID-19-symptomen te verminderen.

Elke provinciale overheid in Canada heeft bijgedragen aan de COVID-testcraze door gratis testkits voor thuis te distribueren die door de federale overheid zijn verstrekt.

Desondanks heeft Dr. Robert Malone, de maker van de mRNA-technologie die wordt gebruikt bij vaccinaties, beweert dat de geïmmuniseerde, en niet de niet-gevaccineerde, de 'super-spreaders' van de ziekte zijn."

Jean-Yves Duclos, de Canadese minister van Volksgezondheid heeft dat onlangs verklaard provincies kunnen binnenkort verplichte vaccinatiewetten invoeren.

Volgens Duclos zullen de gesprekken met provinciale overheden over het verplicht stellen van COVID-prikken binnenkort beginnen. Hij suggereerde verder dat de enige oplossing uit de situatie is via prikken.

Als reactie op Duclos, minstens één Premier, Jason Kenney uit Alberta verklaard dat er in zijn rechtsgebied geen immunisaties zouden worden opgelegd.



Volgens de gegevens die de gezondheidsautoriteiten van Chandigarh in India delen, rond 77% van de nieuwe gevallen van Covid die in november vanuit de stad werden gemeld, waren volledig gevaccineerd Van de gevallen die volledig waren gevaccineerd en COVID-19-positief waren getest, had slechts 10% van hen, inclusief patiënten met comorbiditeiten, ziekenhuisopname nodig.

Ondertussen heeft een alom bekende virologie en voormalig senior officier van de Bill and Melinda Gates Foundation gewaarschuwd voor de risico's van de experimentele COVID-19-genoverdrachtvaccins.

Hij zei de gevaccineerd zijn degenen die echt dienen als een soort broedplaats voor het virus Hij moedigde ook de niet-geslaagde aan om 'niet-gevaccineerd te blijven', terwijl hij ook een onvermijdelijke 'ineenstorting van ons gezondheidssysteem' voorspelde als gevolg van gezondheidscomplicaties bij de gevaccineerde.

https://greatgameindia.com/fully-vaccinated-super-spreaders/

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...