dinsdag 6 september 2022

FDF-voorman Mark van den Oever luidt noodklok over Great Reset: ‘Dit gaat gewoon helemaal fout’


Mark van den Oever, voorman van Farmers Defence Force, maakt zich ernstig zorgen over de ontwikkelingen in ons land en de rest van Europa.

“Aluminiumfabrieken zijn stilgelegd, dakpannenfabrieken zijn stilgelegd, zinkfabrieken worden grotendeels stilgelegd, 70 procent van de Europese kunstmestfabrieken wordt stilgelegd, de koelhuizen luiden de noodklok,” vat hij samen. Dat heeft alles te maken met de torenhoge energieprijzen.

Tegelijkertijd kampen we met tekorten. Wat gaat er dan gebeuren? Normaal gesproken zouden fabrieken onafgebroken draaien om aan de vraag te voldoen. Nu houden ze de deuren gesloten. Het gevolg zal zijn dat de prijzen gaan exploderen, voorziet Van den Oever. “Dit gaat op de kop verkeerd.”

Die dondert van de klif naar beneden

“Iedereen met een beetje boerenverstand voelt aankomen dat de economie niet in een recessie terecht gaat komen, maar die dondert van de klif naar beneden,” zegt hij in een videoboodschap. “Dat is wat er gaat gebeuren.”

“Dit gaat gewoon helemaal fout,” benadrukt de FDF-voorman. Ondertussen heeft de regering bedacht dat we de voedselproductie in moeten gaan perken. Die voedselproductie staat al onder druk omdat kunstmestfabrieken stilliggen.

We gaan met z’n allen helemaal naar de kloten

“De opbrengsten gaan het komend jaar dalen, de prijzen gaan weer omhoog en de burgers moeten weer meer gaan betalen, wat ze al niet hebben. Het gaat gewoon helemaal fout,” zegt Van den Oever.

“We komen in een totale systeemcrisis terecht. De zogenaamde Great Reset van Klaus Schwab is in aantocht,” vervolgt hij.

“Het gaat allemaal helemaal mis. We gaan met z’n allen helemaal naar de kloten.”

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...