vrijdag 28 oktober 2022

De vogel is bevrijd: Twitterbaas Elon Musk ‘gaat permanente schorsingen terugdraaien’


Elon Musk is sinds donderdagavond eigenaar van Twitter. Meteen toen de overname ter waarde van 44 miljard dollar rond was, heeft de miljardair Twitter-topman Parag Agrawal ontslagen. Musk schreef daarna op Twitter: “De vogel is bevrijd.”

Ook de financiële topman Ned Segal, de hoogste juridische baas Vijaya Gadde en adviseur Sean Edgett mochten hun spullen pakken. Eén van hen zou fysiek het hoofdkantoor van Twitter zijn uitgewerkt.

Niemand

Musk heeft aangekondigd van Twitter ‘een bastion voor de vrijheid van meningsuiting’ te willen maken. Hij gaat naar verluidt permanente schorsingen ongedaan maken. Dat zou betekenen dat Donald Trump, Milo Yiannopoulos, Roger Stone, Alex Jones, Steve Bannon en anderen in theorie kunnen terugkeren.

Volgens bronnen krijgt in de toekomst niemand meer een permanente schorsing aan de broek, bericht Bloomberg. Het is overigens nog maar de vraag of Trump terugkeert. In april zei hij nog: “Ik ga niet op Twitter, ik blijf op Truth.” Hij verwees daarbij naar Truth Social, zijn eigen platform.

Bloedbad

“Twee weken voor de midterms Twitter een boost geven met de terugkeer van Trump, een ontslag van nagenoeg de hele top en ongetwijfeld een terugkeer van de wat meer mondige trekvogels moet de Democraten toch wel zorgen baren,” schrijft jurist Sietske Bergsma.

Advocaat Robert Barnes voorspelde in The Alex Jones Show alvast dat de tussentijdse verkiezingen in de Verenigde Staten voor de Democraten zullen eindigen ‘in een bloedbad’.

[Summit News]

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...