maandag 4 april 2022

Uitvinder mRNA-technologie over plannen van Schwab: ‘World Economic Forum bevordert het fascisme’

 

Robert Malone, wetenschapper en uitvinder van de mRNA-technologie, slaat alarm over de plannen van het World Economic Forum om het fascisme over de hele aardbol te verspreiden.

Dr. Malone sprak in een interview met Rebel News zijn steun uit voor het Canadese truckerskonvooi en zei dat de beweging het totalitarisme van de Great Reset van het World Economic Forum ondermijnt.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Is dat de wereld waarin je wilt leven?

“Voor mij gaat het om de nadruk die de truckers leggen op medische autonomie,” zei Malone. “De Canadese en Amerikaanse truckers hebben de wetenschap aan hun zijde.”

Het hangt er nu vanaf of mensen waarde hechten aan persoonlijke autonomie en bereid zijn om op te staan en ervoor te strijden. Als dat niet het geval is, worden ze slaven in een techno-fascistische wereld waarin de mondiale financiële elite alles voor je bepaalt, aldus Malone. “Is dat de wereld waarin je wilt leven? Is dat de wereld waarin je je kinderen in wilt laten opgroeien?”

Verfijnde vorm van fascisme

Malone benadrukte dat de Great Reset eigenlijk een verfijnde vorm van fascisme is die in de Tweede Wereldoorlog voor het eerst werd beschreven door de Italiaanse dictator Benito Mussolini. Het gaat daarbij om een partnerschap, een samensmelting tussen het bedrijfsleven en de staat.

“Wat het World Economic Forum probeert te bevorderen, is mondiaal fascisme. Ze maken er geen geheim van. Ze gebruiken alleen andere woorden,” zei Malone.

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...