maandag 14 augustus 2023

Oekraïners beginnen te wanhopen: zo erg is het gesteld


De Oekraïners hebben hun lenteoffensief in een zomeroffensief omgedoopt. Volgens Kiev loopt het offensief niet zoals gepland. Oekraïne heeft nauwelijks terreinwinst geboekt. Daar staan gigantische verliezen tegenover.

De Washington Post interviewde de Oekraïner Alla Blyznioek, die zei dat de meeste soldaten die naar het front worden gestuurd na twee of drie dagen sneuvelen. Vorige week meldde Politico dat Kiev 150.000 troepen heeft ingezet aan drie fronten.

Dat is niet gebeurd

Toen Oekraïne het tegenoffensief in de lente lanceerde, wisten westerse legerfunctionarissen dat Kiev niet beschikte over de training of wapens om de Russische troepen te verdrijven. Ze hoopten dat het toch zou lukken. Dat is niet gebeurd.

Anna Oliinyk, een Oekraïense soldaat, zei tegen de krant dat ze hoopt dat de verliezen het waard zullen zijn. Ze wees erop dat veel soldaten die terugkomen van het front ledematen missen.

Haar man, een Oekraïense soldaat die een been verloor, wees erop dat Kiev ongetrainde soldaten naar het front stuurt.

(Video verwijderd? Klik hier...)

400.000

De gepensioneerde Amerikaanse kolonel Douglas Macgregor zei in gesprek met Jackson Hinkle dat luchtfoto’s laten zien dat er 123.000 verse graven zijn gegraven.

Hij voegde toe dat er volgens schattingen tot dusver al 400.000 Oekraïense soldaten zijn gedood.

Het tegenoffensief loopt op niets uit en heeft niets bereikt, benadrukte Macgregor.

[Zero Hedge via The Libertarian Institute]

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...