woensdag 21 februari 2024

Hoe kan het dat Rutte zo zeker weet dat er helemaal niets zal veranderen met een nieuwe regering?

 dinsdag, 20 februari 2024 09:51    Hits: 5192

  Rutte en zijn glazen bol  Temidden van zijn vrienden gedraagt Rutte zich alsof hij een eigentijdse Nostradamus is die kan voorspellen wat de nieuwe regering gaat doen.

Mark Rutte heeft echter geen helderziende gaven, maar hij heeft wel een andere eigenschap waardoor hij dit zo zeker weet.



Het maakt niet uit waar je Mark Rutte neerzet, overal weet hij als een gladde aal mooie praatjes te verkopen.

Zo ook nu weer, want hij loopt vol trots te zwetsen dat hij zeker weet dat de nieuwe Nederlandse regering de NAVO zal blijven steunen en geld zal blijven overmaken naar Oekraïne.

Rutte bij de veiligheidsconferentie in München.


Het heeft dan allemaal niets te maken met het paranormale, maar alles met het volgende:

In de achtergrond bevindt zich het kwaad. Dit is niet zomaar een uitdrukking, het is letterlijk het satanisch kwaad, iets dat de meesten van ons zich niet voor kunnen stellen.

Dit kwaad komt in de vorm van een sekte met maar relatief weinig leden. En toch slagen zij er wonderwel in om zo goed als de gehele planeet te controleren.

Het kwaad zoals hierboven omschreven laat het vuile werk opknappen door een bepaald type mensen.

Volgens genetische analyses van Woodley (2010) is het aannemelijk dat we met meerdere menssoorten op aarde leven. Het is zelfs niet ondenkbaar dat de mens uit tientallen soorten zou bestaan. 

Mijn inschatting is dat we minimaal drie menssoorten kunnen onderscheiden, te weten: 
  • De neuro typische mens, ca. 74%   
  • HSP (hoog bewusten, empaten), ca. 20%  
  • Psychopaten, ca. 6%   
Het is de 6 procent psychopaten waar het kwaad belangstelling voor heeft.

Want het zijn de psychopaten die ambitieus zijn en streven naar meer en meer macht die in staat zijn om de aan hen gegeven opdrachten nauwkeurig uit te voeren en zonder dat ze ooit last zullen krijgen van een geweten.

Als je aan de bevolking zou vragen of ze zouden stemmen op een psychopaat als favoriete politieke kandidaat dan zullen ze je voor gek verklaren.

En toch als je alle politici in parlement en regering zou testen, dan zou je schrikken.

Daarom is het WEF ook zo dol op leiders zoals Macron, Trudeau, Johnson en Rutte. Als je deze mensen psychologisch zou laten testen, dan zal je zien dat ze in de 6 procent categorie vallen.

Er zou een verplichte psychologische test moeten komen voor eenieder die zich kandidaat stelt via een politieke partij. Pas, als zou blijken dat ze niet bij de 6 procent horen mogen ze worden gekozen door het volk want dan is er een redelijke kans dat ze ook daadwerkelijk voor het volk zullen werken.

Een dergelijk voorstel zal echter nooit worden aangenomen omdat het grootste deel van wat nu onze politici vormt valt in de 6 procent categorie. De groep zonder enige empathie of een geweten.

Als we op de één of andere manier die vicieuze cirkel zoude kunnen doorbreken, dan is het kwaad afgesloten van hun noodzakelijke handlangers. Dan is en blijft het een klein groepje mensen dat nooit en te nimmer in staat zal zijn om de wereld te controleren.

De 6 procent zijn hun levensbloed. Kap dat af en je kapt het kwaad af.


Videolink

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...