zaterdag 17 februari 2024

In Frankrijk word je straks na kritiek op mRNA 'vaccins' opgesloten in gevangenis

 vrijdag, 16 februari 2024 10:34   Hits: 5043

 de Russen lachen zich wezenloos Als ze wetten in het leven moeten roepen om te voorkomen dat mensen kritiek hebben, dan zijn we diep gezakt.

Toch is dat precies wat Frankrijk nu doet om ervoor te zorgen dat niemand straks nog iets negatiefs zegt of schrijft over de mRNA 'vaccins'.


Het schijnt dat men in Frankrijk een heel geniepige wet heeft aangenomen zonder dat daar enige ruchtbaarheid aan is gegeven.


Biologe Annelise Bocquet schreef woensdagavond: "Aan mijn internationale vrienden en collega's: vandaag is in Frankrijk een wet aangenomen die elke weerstand tegen mRNA LNP-injecties een 'sektarische afwijking' noemt. Er staat een straf op van maximaal drie jaar gevangenisstraf en 45.000 euro."

Het is straks aan de overheid om te bepalen wat waar is en wat niet. Daarbij zal de overheid zich baseren op de gangbare (=gekochte) wetenschap als waarheid en eenieder die daar vanaf durft te wijken zal in overtreding zijn.

Het is de ergste nachtmerrie voor de vrijheid van meningsuiting en men is bang dat er na Frankrijk meer landen zullen volgen waar men hetzelfde zal proberen erdoor te drukken.

In Frankrijk noemen ze de nieuwe wet de Pfizer wet.
Tegenstanders noemen de wet een schoolvoorbeeld van fascisme. "Overal straffen, disciplineren, dwingen."

De regering geeft als argument dat er een nieuwe pandemie zal komen en dat het land daarop moet zijn voorbereid.

Het wetsvoorstel moet nog door de Eerste Kamer, maar er wordt in Frankrijk gezegd dat de aanhangers van Macron zo hun manieren hebben om wetsvoorstellen er daar door te drukken en dat dit geen enkel probleem zal worden.

Het is meer dan een trieste dag voor Frankrijk. De MSM krijgen straks weer alle ruimte voor de propaganda, maar dit keer zullen de meeste 'vaccin' tegenstanders hun mond dichthouden in Frankrijk.

Een land dat onder volledige controle staat van de WEF lakei Macron. Een lakei die een goede leermeester had die niets liever wil dan een flink deel van de mensheid uitroeien.

Zoals we eerder schreven wordt het volgende toegeschreven aan Attali.

The following statements made in 1981 by Jewish globalist Jacques Attali are taken from Interviews with Michel Salomon - The Faces of the Future, Seghers edition when Attali was a senior adviser to French President, Francoise Mitterand

Uiteraard wordt dit later in alle toonaarden ontkend, want hij zou dit nooit op deze manier gezegd hebben.


                     Jaques Attali, mentor van Macron

    7.2 duizend keer bekeken
     2 jaar geleden  

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...