woensdag 13 maart 2024

Dr. David Martin legt in 1 minuut uit wat de link is tussen de coronapandemie en eugenetica


In 2018 werd remdesivir niet gebruikt voor klinisch onderzoek in Afrika naar ebola omdat uit medisch onderzoek is gebleken dat 53 procent van de proefpersonen stierf aan de behandeling.

Ebola heeft niet eens een sterftecijfer van 53 procent, benadrukte dr. David Martin in gesprek met Roman Balmakov van de krant The Epoch Times. Toch werd ervoor gekozen om remdesivir in april en mei 2020 aan coronapatiënten te geven.

Het middel werd niet gebruikt voor klinisch onderzoek in Afrika omdat het 53 procent van de mensen doodde, en toch kregen coronapatiënten het massaal toegediend, herhaalde Martin. Zelfs de WHO raadde het gebruik ervan af.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Dezelfde groep

Zolang de mensen die bepalen welke producten gebruikt worden dezelfde mensen zijn die bepalen wanneer er sprake is van een pandemie, zal er geen gerechtigheid komen, zei Martin.

Dit is dezelfde groep mensen die in 1913 vanuit Carnegie Mellon het Eugenics Office vormde, dezelfde groep mensen die in 1953 de Wereldgezondheidsorganisatie oprichtte, dezelfde groep mensen die dit bepaalt, vervolgde hij.

Erop tegen

En ik weet niet hoe jij aankijkt tegen eugenetica, maar ik ben erop tegen, aldus dr. Martin.

Ziekenhuizen vermoordden coronapatiënten. Hoe meer ze vermoordden, hoe meer geld ze kregen van de overheid. Schrijfster Stella Paul ontdekte eerder dat het middel vele duizenden coronapatiënten heeft gedood in het ziekenhuis.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

Zaden en plantbeurs 'Reclaim The Seeds' te LIER, 23 maart 10u - 17u

  RECLAIM THE SEEDS' Lier 23 maart 10u - 17u Zaden- en planten beurs Zadenwerkgroep Velt zet zich in voor het behoud van...