woensdag 13 maart 2024

COVID-prikken ontketenen 12-sigma massa sterfgevallen

 maart 13, 2024   10

 

    TheDigitalArtist / Pixabay

Het valt niet meer te ontkennen dat Operatie Warp Speed, het fast-tracked COVID-19 “vaccin” ontketeningsproject van de federale overheid, een voorbedachte genocide was op het Amerikaanse volk – zo erg zelfs dat COVID-prikken nu worden beschouwd als een 12-sigma gebeurtenis, schrijft Ethan Huff.

Een 12-sigma gebeurtenis is een gebeurtenis die een kans van bijna nul procent heeft om te gebeuren – een black swan gebeurtenis, om het zo maar te zeggen. Operatie Warp Speed, ontketend door het Trump-regime, is ook een gebeurtenis op uitsterfniveau, of extinction-level event, een ELO.

Naast de vele duizenden die stierven niet lang nadat ze “volledig gevaccineerd” waren, zijn er ook miljoenen gevallen van ernstige verwondingen veroorzaakt door de injecties die nooit zullen verdwijnen voor de mensen die er nu aan lijden.

“Operatie Warp Speed werd niet alleen uitgerold als een volledig ontvolkingsplan, het was ook ontworpen om zoveel mogelijk ‘vaccinatieslachtoffers’ onomkeerbaar te verzwakken en arbeidsongeschikt te maken,” meldt State of the Union.

“Wat dit echt doet is de grote meerderheid van de Amerikaanse burgers vastbinden zodat ze geen tijd of energie hebben om hun moorddadige regering verantwoordelijk te houden voor de grootste misdaad tegen de mensheid in de wereldgeschiedenis.”

Houd in gedachten dat het niet alleen de regering is die verantwoordelijk gehouden moet worden. Hetzelfde geldt voor de farmaceutische industrie, de medische wereld, Big Tech, het bedrijfsleven, het onderwijssysteem en alle andere medesamenzweerders die een rol hebben gespeeld bij het ontketenen van deze massale genocide op Amerika.

Een COVID-prik genocide

Een gepensioneerde verzekeraar zegt dat het bewijs duidelijk blijkt uit verzekeringsgegevens. Sinds de lancering van de COVID-prikken eind december 2020 zijn de ernstige verwondingen en sterfgevallen door “onbekende” oorzaken explosief gestegen – en het einde is nog niet in zicht.

 

“Terwijl ik schrijf in februari 2024, gaat er bijna geen dag voorbij zonder dat er meer vernietigende informatie wordt onthuld over de tragische gevolgen van deze injecties,” zegt de gepensioneerde verzekeraar.

“Het bewijs is overal te vinden, behalve natuurlijk in de gecontroleerde mainstream media die dit frauduleuze verhaal blijven pushen; maar er zijn nu overal barsten in het MSM-narratief en de waarheid komt langzaam maar zeker aan het licht.”

Hoewel hij geen actuaris is, zegt de gepensioneerde verzekeraar dat hij er dagelijks mee heeft gewerkt en duidelijk uit de gegevens kan opmaken dat de situatie catastrofaal is wat betreft de wijdverspreide en veelvuldige gezondheidsschade veroorzaakt door COVID-injecties.

Eén ernstig probleem is de groei van “turbokankers”, of kankers die zich veel sneller dan normaal ontwikkelen en verspreiden in iemands lichaam. De volledig gevaccineerden bezwijken steeds vaker aan turbokanker.

Dr. William Makis, een gerenommeerde Canadese oncoloog en radioloog die in zijn hele carrière 20.000 kankergevallen heeft gediagnosticeerd, vertelde onlangs aan The People’s Voice dat hij en zijn collega’s zich plotseling “kleuters” voelen als ze dit nieuwe fenomeen aan de wereld proberen uit te leggen.

Sommige van de turbokankers die Dr. Makis en zijn collega’s zien verspreiden zich zo snel dat patiënten binnen enkele dagen na de diagnose overlijden. Veel van de diagnoses laten ook meteen stadium 4 zien, iets wat hij naar eigen zeggen nog niet eerder in zijn carrière heeft gezien.

“Om een idee te geven van hoe erg dit is, een drie-sigma of een één-op-200-jaar catastrofe zou een toename van 10% zijn ten opzichte van vóór de pandemie, dus 40% is gewoon ongehoord”, zegt Scott Davidson, CEO van OneAmerica Life Insurance, dat aan het begin van 2022 een toename van 40% in overlijdensschadeclaims rapporteerde ten opzichte van de voorgaande twee kwartalen in de tweede helft van 2021, toen de meeste mensen een COVID-prik kregen op het hoogtepunt van Operation Warp Speed.

 

De volkerenmoord met het COVID-19 “vaccin” is nog maar net begonnen.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/covid-prikken-ontketenen-12-sigma-massa-sterfgevallen/

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...