woensdag 13 maart 2024

Europarlementariër: je zit vastgeketend in de klimaatkerker van Timmermans en zo kom je eruit


De Europese burger zit vast in een gevangenis. In de klimaatkerker van Frans Timmermans en Diederik Samsom. Vastgeketend. Dat zei Europarlementariër Rob Roos in het Europees Parlement.

De Green Deal is een raamwerk waaruit de Europese burger niet meer kan ontsnappen, zei Green Peace-militant en Green Deal-kabinetschef Samsom.

Roos citeerde hem: “Ik moest het pakket zo samenstellen dat het politiek onontkoombaar werd. We creëerden met de Green Deal een raamwerk waaruit je niet kunt ontsnappen.”

(Video verwijderd? Klik hier...)

En zo geschiedde

Eerder zei Samsom: “We hebben 40 jaar lang te weinig voor onze energie en ons voedsel betaald. We moeten méér gaan betalen!”

En zo geschiedde. Energie en voedsel werden veel duurder. Het resultaat: bedrijven vertrekken, mensen worden armer, stroomuitval dreigt, onze betrouwbare brandstofauto’s worden verboden, somde Roos op.

Ten onder

Terwijl de Europese Commissie luchtkastelen bouwt, gaan mensen en bedrijven aan dit beleid ten onder, waarschuwde het Europarlementslid.

“Stem dus voor verandering. Stem op een patriottische, conservatieve partij. Stem op een partij die de Green Deal van tafel veegt en Europa van de klimaatketenen bevrijdt.”

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack. 

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...