zaterdag 1 juni 2024

Japanse leider verontschuldigt zich tegenover de ongevaccineerden: ‘Jullie hadden gelijk, vaccins doden miljoenen van onze geliefden’

 juni 1, 2024   12

    首相官邸ホームページ / Wikimedia / (CC BY 4.0 DEED)

Kazuhiro Haraguchi, de voormalige Japanse minister van Binnenlandse Zaken, is de eerste belangrijke politicus die zijn excuses aanbiedt aan de ongevaccineerden voor de tsunami van sterfgevallen onder de gevaccineerde bevolking.

Eerder deze week gingen grote aantallen Japanse burgers de straat op om te protesteren tegen de misdaden tegen de mensheid door globalistische organisaties zoals de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) en het World Economic Forum (WEF) tijdens de pandemie, schrijft Sean Adl-Tabatabai.

Gedurende een openingstoespraak tijdens de protesten, bood Haraguchi een krachtige en emotionele verontschuldiging aan voor de enorme aantallen doden die nu vallen als gevolg van de dodelijke mRNA-uitrol.

Haraguchi begon met het benadrukken van het verdriet en verlies van families die geliefden hebben verloren die werden gedwongen om de COVID-prik te nemen. Met een diep gevoel van oprechtheid betuigde hij zijn medeleven en nam hij de verantwoordelijkheid op zich voor het falen van de machthebbers. “Ik bied jullie allemaal mijn verontschuldigingen aan. Er zijn er zoveel gestorven en dat had niet gehoeven,” zei hij.

Thelibertybeacon.com bericht:

Een van de belangrijkste punten in Haraguchi’s toespraak was zijn kritiek op het verbod op Ivermectin, een medicijn ontwikkeld door Dr. Satoshi Omura, dat volgens hem een belangrijke rol had kunnen spelen in de bestrijding van de pandemie. Haraguchi trok de motieven achter het verbod in twijfel en suggereerde dat economische belangen voorrang kregen op de volksgezondheid. “Waarom? Omdat ze goedkoop zijn. Ze willen het niet omdat het de verkoop van de vaccins in de weg zal staan,” betoogde hij. Deze uitspraak oogstte luid applaus van het publiek, waarvan velen vonden dat bedrijfswinsten voorrang hadden gekregen op mensenlevens.

 

Haraguchi deelde vervolgens een zeer persoonlijk verhaal over zijn eigen gezondheidsproblemen. Nadat hij vaccins had gekregen, ontwikkelde hij een ernstige ziekte, met name een snel voortschrijdende vorm van kanker. “Vorig jaar rond deze tijd had ik geen wenkbrauwen of haar. Twee van de drie vermeende vaccins die ik had gekregen waren dodelijke partijen,” onthulde hij. Dit openhartige verslag van zijn gevecht met kanker, dat grote lichamelijke veranderingen zoals haaruitval met zich meebracht, raakte een gevoelige snaar bij het publiek. Hij vertelde over een incident waarbij zijn uiterlijk een punt van afleiding werd in de Diet, waarbij een opponent zich meer richtte op zijn pruik dan op de onderwerpen die aan de orde waren.

Haraguchi voegde aan het gesprek toe dat hij niet het enige lid van de Japanse Nationale Diet (wetgevende macht) was die nadelige gevolgen ondervond van vaccins. Hij vertelde dat drie van zijn collega’s ernstig waren getroffen en dat sommigen zelfs in het ziekenhuis waren opgenomen. “Ze storten in, sommigen liggen in het ziekenhuis. Maar ze zeggen niets,” legde hij uit. Deze onthulling onderstreepte een breder probleem: de onwil of het onvermogen van publieke figuren om hun persoonlijke gezondheidsproblemen openlijk te bespreken.

Haraguchi was vooral gepassioneerd over de pogingen om mensen het zwijgen op te leggen die vraagtekens zetten bij het huidige beleid en de acties van de regering. Hij vertelde over een recent incident waarbij hij niet meer mocht spreken op Channel 3 na een interview met de voorzitter. “Onlangs sprak ik met de voorzitter van Channel 3 en ik werd verbannen. Ze proberen onze stemmen het zwijgen op te leggen,” verklaarde hij. Deze poging om afwijkende stemmen te censureren benadrukte een kritische bezorgdheid over de vrijheid van meningsuiting. Haraguchi spoorde het publiek aan om standvastig te blijven en zei: “Ze proberen onze vrijheid, ons verzet en onze macht te blokkeren. Maar we zullen nooit verliezen.”

 

Aan het eind van zijn toespraak deed Haraguchi een oproep tot actie. Hij riep de mensen op om de regering en haar twijfelachtige beslissingen eensgezind aan te vechten. “Laten we deze regering omverwerpen,” verkondigde hij en benadrukte de noodzaak van verandering en verantwoording. Hij riep wetgevers op om te blijven vechten voor de levens en vrijheden van de mensen, “Laten we het waarmaken,” besloot hij.

Het protest dat nu (31 mei 2024) plaatsvindt en dat als doel heeft tienduizenden deelnemers te trekken, markeert een belangrijk moment in het wereldwijde debat over pandemiebeheer en gezondheidsbeleid. Haraguchi’s toespraak, vol persoonlijke anekdotes en stevige kritiek, vond diepe weerklank bij de aanwezigen.

 

Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/japanse-leider-verontschuldigt-zich-tegenover-de-ongevaccineerden-jullie-hadden-gelijk-vaccins-doden-miljoenen-van-onze-geliefden/

 

MrNA – Het is geen vaccin, het is een gentherapie en ze wisten het

Ik ben helemaal klaar met de discussie over dit onderwerp. Er is geen discussie. mRNA is een gentherapieproduct en de enige reden waarom nog iemand dit in twijfel trekt, is omdat de grote farmaceutische bedrijven genoeg wetenschappers hebben omgekocht om te liegen dat dit een vraagstuk is. Pfizer, Moderna en vele andere grote farmaceutische gangsters … Meer lezen overmRNA – Het is geen vaccin, het is een gentherapie en ze wisten het

https://www.frontnieuws.com/mrna-het-is-geen-vaccin-het-is-een-gentherapie-en-ze-wisten-het/

 

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...